Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
#6501Опубліковано 01 лютий 2017 - 15:35
Чия вакцина КПК зараз в поліклініках, хто знає? (Маю на увазі країну виробника чи назву)
#6505Опубліковано 02 лютий 2017 - 20:00
Я и не сказала,что из-за прививки,я написала после прививки БЦЖ,но по факту мне не легче
#6509Опубліковано 03 лютий 2017 - 09:55
Знаю, що якщо зробити вакцинацію до 5р 11міс 29 днів (за один день до 6р), то через міс можна робити ревакцинацію. Це ми робрилали розяснення до календаря щеплень (наказ 595), а у Вас така ситуація, що тільки педіатр чи імунолог, який працював із порушеним календарем щеплень зможе все прояснити. Чомусь не думаю що на форумі Вам хтось точно скаже, хоча всяке буває.
#6510Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:00 Знаю, що якщо зробити вакцинацію до 5р 11міс 29 днів (за один день до 6р), то через міс можна робити ревакцинацію. Це ми робрилали розяснення до календаря щеплень (наказ 595), а у Вас така ситуація, що тільки педіатр чи імунолог, який працював із порушеним календарем щеплень зможе все прояснити. Чомусь не думаю що на форумі Вам хтось точно скаже, хоча всяке буває.
у нас были все прививки кроме КПК, потому что когда должны были первую делать - как раз какая-то шумиха поднялась вокруг этой вакцины, уже не помню, а все последующие возможности мы проболели вчера в школе прививали, зашла в медпункт узнать кто производитель, то врач ничего не сказала, когда узнала, что это будет первая наша вакцинация, а я и не спросила, чего-то подумала что ее только раз делают( в общем, вчера укололи наверное, нас вызовут на ревакцинацию, когда следующий раз завезут в школу вакцину. чего-то мне так кажется
#6511Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:04
Ви знаєте може бути такий варіант, що вона у Вас лише одна буде, зважаючи на щеплювальний вік дитиночки, а можливо через 30-40днів щеплення-ревакцинація, і план виконають і дитина щеплена. Але краще запитати про подальше щеплення не в шкільного лікаря.
#6513Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:19
Все може буть......тут і дивуватись нічого.) #6514Опубліковано 03 лютий 2017 - 12:11
В нашей стране делать надо обязательно, ибо лучше сознательно организовать встречу с ослабленной туберкулезной бактерией и выработать иммунитет, чем, будучи не привитым, встретиться с бактерией активной. А встретиться можно где угодно: в любом троллейбусе-автобусе, магазине, школе... #6515Опубліковано 03 лютий 2017 - 13:10
Останній раз я здавала квартальний звіт в 2015р, то лише за нашою поліклінікою к-ть не щеплених БЦЖ понад 1600......А вакцини після того звіту ще довго не завозили в Україну. З цих не щеплених багато відмовників (і моя старша дитина в тому числі, бо медвідвод не давали). А за роки роботи тричі зустрічалась із БЦЖитом (діти щеплювались в пологовому). #6516Опубліковано 03 лютий 2017 - 13:40
Вірю, що щеплення мають бути , бо їх відсутність - перший крок до епідемій #6517Опубліковано 03 лютий 2017 - 17:06
Раз на рік проходять курси для м/с, які мають право колоти Манту, БЦЖ, проводить їх облфтизіатр дитячий Подовжня М.Ю. от в мене виникло таке питання на який період часу наших діток захищає БЦЖ........вражаюча відповідь.....3-5років, але до уваги потрібно брати те що всі індивідуальні.
Старшому БЦЖ не робила томущо томущо.... а меншу щеплювала після 1року. Старшому проводила пробу Манту, щоб хоч якийсь контроль був.
А до епідемії, яка викликана відсутністю вакцинації ще + рівень життя (і це також не від нас залежить), але коли існує хороший колективний імунітет жити безпечніше! #6518Опубліковано 03 лютий 2017 - 19:25
Прививают детей в роддомах впервые в возрасте 3-4 дней. Действие такой вакцины в идеале продолжается от 7 до 10 лет. Ревакцинацию будут осуществлять в возрасте 7 и 14 лет. Такой срок выбран не просто так: установлено, что заражение у многих детей случается именно в этом возрасте. Согласно исследованиям, более частое проведение ревакцинации не имеет смысла. Предлагают ревакцинацию и тем детям, у кого на месте инъекции препарата рубец получился совсем маленьким, меньше 3 мм, или его вовсе нет. Это может подтвердить и то, что поставленная ранее прививка неэффективна.
#6519Опубліковано 03 лютий 2017 - 19:46
Не могу дозвониться к педиатру, пока спрошу тут. Кто силен в теории, если у нас только две АКДС то КПК сейчас можно сделать не имея третьей акдс ?
#6520Опубліковано 03 лютий 2017 - 19:50
https://mama.pl.ua/i...c=138&p=1380310
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |