Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#6501 Шушу

Шушу

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 216 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 15:35

Чия вакцина КПК зараз в поліклініках, хто знає? (Маю на увазі країну виробника чи назву)

#6502 Елена С.

Елена С.

На пути к совершенству!

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 313 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 15:37

Чия вакцина КПК зараз в поліклініках, хто знає? (Маю на увазі країну виробника чи назву)

Бельгия

#6503 Theodora

Theodora

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Natalia

Опубліковано 02 лютий 2017 - 18:37

Все,верно,это я писала в вк,у моего малыша подмышечный лимфаденит или бцжит после бцж Канада_Болгария.

Відредаговано Theodora, 02 лютий 2017 - 18:39.

• nepi84 це подобається

#6504 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 02 лютий 2017 - 18:57

Все,верно,это я писала в вк,у моего малыша подмышечный лимфаденит или бцжит после бцж Канада_Болгария.

Бцжиит не от прививки, а от НЕ ПРАВИЛЬНОГО введения!!!

#6505 Theodora

Theodora

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Natalia

Опубліковано 02 лютий 2017 - 20:00

Бцжиит не от прививки, а от НЕ ПРАВИЛЬНОГО введения!!!

Я и не сказала,что из-за прививки,я написала после прививки БЦЖ,но по факту мне не легче

#6506 Berezka

Berezka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 53 повідомлення
  • Місто:Миргород
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 03 лютий 2017 - 07:58

Девочки, извините за глупый вопрос, а когда ХИБ делают? Вчера встретила мамочку, говорит им укололи вместе с третьей АКДС, их прям вместе и нужно делать? Мы от индийской АКДС отказались, может поэтому нас и не зовут...
  • Tomika це подобається

#6507 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 09:31

кто знает, если мы первую КПК сделали в 8 лет, то когда нужно делать ревакцинацию?

#6508 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 09:33

Можно вместе с большинством прививок ( мы делали первую хиб с ипв), но можно и отдельно. Просто проще 1 раз сходить)
  • Berezka це подобається

#6509 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 09:55

кто знает, если мы первую КПК сделали в 8 лет, то когда нужно делать ревакцинацию?

Знаю, що якщо зробити вакцинацію до 5р 11міс 29 днів (за один день до 6р), то через міс можна робити ревакцинацію. Це ми робрилали розяснення до календаря щеплень (наказ 595), а у Вас така ситуація, що тільки педіатр чи імунолог, який працював із порушеним календарем щеплень зможе все прояснити. Чомусь не думаю що на форумі Вам хтось точно скаже, хоча всяке буває.

#6510 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:00

Знаю, що якщо зробити вакцинацію до 5р 11міс 29 днів (за один день до 6р), то через міс можна робити ревакцинацію. Це ми робрилали розяснення до календаря щеплень (наказ 595), а у Вас така ситуація, що тільки педіатр чи імунолог, який працював із порушеним календарем щеплень зможе все прояснити. Чомусь не думаю що на форумі Вам хтось точно скаже, хоча всяке буває.

у нас были все прививки кроме КПК, потому что когда должны были первую делать - как раз какая-то шумиха поднялась вокруг этой вакцины, уже не помню, а все последующие возможности мы проболели

вчера в школе прививали, зашла в медпункт узнать кто производитель, то врач ничего не сказала, когда узнала, что это будет первая наша вакцинация, а я и не спросила, чего-то подумала что ее только раз делают(

в общем, вчера укололи

наверное, нас вызовут на ревакцинацию, когда следующий раз завезут в школу вакцину. чего-то мне так кажется

#6511 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:04

у нас были все прививки кроме КПК, потому что когда должны были первую делать - как раз какая-то шумиха поднялась вокруг этой вакцины, уже не помню, а все последующие возможности мы проболели

вчера в школе прививали, зашла в медпункт узнать кто производитель, то врач ничего не сказала, когда узнала, что это будет первая наша вакцинация, а я и не спросила, чего-то подумала что ее только раз делают(

в общем, вчера укололи

наверное, нас вызовут на ревакцинацию, когда следующий раз завезут в школу вакцину. чего-то мне так кажется

Ви знаєте може бути такий варіант, що вона у Вас лише одна буде, зважаючи на щеплювальний вік дитиночки, а можливо через 30-40днів щеплення-ревакцинація, і план виконають і дитина щеплена. Але краще запитати про подальше щеплення не в шкільного лікаря.

#6512 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:17

Але краще запитати про подальше щеплення не в шкільного лікаря.

у нас такой участковый педиатр, что мне кажется, что врач который приходит в школу делать прививки - разбирается в этом получше) 

#6513 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:19

у нас такой участковый педиатр, что мне кажется, что врач который приходит в школу делать прививки - разбирается в этом получше) 

Все може буть......тут і дивуватись нічого.)

#6514 Ксенияяя

Ксенияяя

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 17 повідомлення
  • Ім'я:Ксения

Опубліковано 03 лютий 2017 - 12:11

Мля, только что прочла в мамской группе полтавской ВК о случае бцжиита снова, воспаленный лимфоузел у ребенка, показания к операции и тд. Ну вот как, как решится делать прививки?? У меня снова психоз начинается(((

В нашей стране делать надо обязательно, ибо лучше сознательно организовать встречу с ослабленной туберкулезной бактерией и выработать иммунитет, чем, будучи не привитым, встретиться с бактерией активной. А встретиться можно где угодно: в любом троллейбусе-автобусе, магазине, школе... 

#6515 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 13:10

В нашей стране делать надо обязательно, ибо лучше сознательно организовать встречу с ослабленной туберкулезной бактерией и выработать иммунитет, чем, будучи не привитым, встретиться с бактерией активной. А встретиться можно где угодно: в любом троллейбусе-автобусе, магазине, школе... 

Останній раз я здавала квартальний звіт в 2015р, то лише за нашою поліклінікою к-ть не щеплених БЦЖ понад 1600......А вакцини після того звіту ще довго не завозили в Україну. З цих не щеплених багато відмовників (і моя старша дитина в тому числі, бо медвідвод не давали). А за роки роботи тричі зустрічалась із БЦЖитом (діти щеплювались в пологовому). 

#6516 Ксенияяя

Ксенияяя

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 17 повідомлення
  • Ім'я:Ксения

Опубліковано 03 лютий 2017 - 13:40

Останній раз я здавала квартальний звіт в 2015р, то лише за нашою поліклінікою к-ть не щеплених БЦЖ понад 1600......А вакцини після того звіту ще довго не завозили в Україну. З цих не щеплених багато відмовників (і моя старша дитина в тому числі, бо медвідвод не давали). А за роки роботи тричі зустрічалась із БЦЖитом (діти щеплювались в пологовому). 

Вірю, що щеплення мають бути , бо їх відсутність - перший крок до епідемій 

#6517 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 17:06

Вірю, що щеплення мають бути , бо їх відсутність - перший крок до епідемій 

Раз на рік проходять курси для м/с, які мають право колоти Манту, БЦЖ, проводить їх облфтизіатр дитячий Подовжня М.Ю. от в мене виникло таке питання на який період часу наших діток захищає БЦЖ........вражаюча відповідь.....3-5років, але до уваги потрібно брати те що всі індивідуальні. 

Старшому БЦЖ не робила томущо томущо.... а меншу щеплювала після 1року. Старшому проводила пробу Манту, щоб хоч якийсь контроль був. 

А до епідемії, яка викликана відсутністю вакцинації ще + рівень життя (і це також не від нас залежить), але коли існує хороший колективний імунітет жити безпечніше!

#6518 Елена С.

Елена С.

На пути к совершенству!

• Завсідники
  • 3 313 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 19:25

на який період часу наших діток захищає БЦЖ........вражаюча відповідь.....3-5років, але до уваги потрібно брати те що всі індивідуальні. 

Прививают детей в роддомах впервые в возрасте 3-4 дней. Действие такой вакцины в идеале продолжается от 7 до 10 лет.

Ревакцинацию будут осуществлять в возрасте 7 и 14 лет. Такой срок выбран не просто так: установлено, что заражение у многих детей случается именно в этом возрасте. Согласно исследованиям, более частое проведение ревакцинации не имеет смысла. Предлагают ревакцинацию и тем детям, у кого на месте инъекции препарата рубец получился совсем маленьким, меньше 3 мм, или его вовсе нет. Это может подтвердить и то, что поставленная ранее прививка неэффективна.

#6519 Атуля

Атуля

верю в чудеса

• Завсідники
  • 1 503 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

2      

Опубліковано 03 лютий 2017 - 19:46

Не могу дозвониться к педиатру, пока спрошу тут. Кто силен в теории, если у нас только две АКДС то КПК сейчас можно сделать не имея третьей акдс ?

#6520 Swan_25

Swan_25

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 869 повідомлення
  • Місто:Львів
  • Ім'я:Лиля

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 19:50

Не могу дозвониться к педиатру, пока спрошу тут. Кто силен в теории, если у нас только две АКДС то КПК сейчас можно сделать не имея третьей акдс ?

https://mama.pl.ua/i...c=138&p=1380310

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама