Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#6481 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 184 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2017 - 14:13

Юлянька,Вы все время говорите про ответственность.А хоть один из наших(украинских) врачей понес ответственнось? Очень хорошо,что есть такие совестливые люди,как Вы.У нас только родители берут на себя ответственность,так что не ДБ что, ни медсестре,ни врачу, никому ничего не будет.

Прийшла до мене бабуся із мамою без дитиночки через 4дні після щеплення, їх кладуть в хірургію, бо різати абцес післяінєкційний...це так оглянув їх хірург, до нас в кабінет вони вирішили не заходити, бо думали що ми не несемо ніякої відповідальноості......Історія закінчилась гарно, я згадала після роботи в хірургії дуже гарний компрес із магнезії. Але першочергово вони дійсно думали, що медсестра не несе ніякої відповідальності, ми можемо дати пораду, можемо щось підказати, навіть без черги завести до лікаря)), багато чого залежить просто від самої людини, яка займає цю посаду.

ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ.......можливо хтось колись допоможе моїй

#6482 Иришка88

Иришка88

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 278 повідомлення
  • Місто:Полтава,Левада
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2017 - 15:06

Прийшла до мене бабуся із мамою без дитиночки через 4дні після щеплення, їх кладуть в хірургію, бо різати абцес післяінєкційний...це так оглянув їх хірург, до нас в кабінет вони вирішили не заходити, бо думали що ми не несемо ніякої відповідальноості......Історія закінчилась гарно, я згадала після роботи в хірургії дуже гарний компрес із магнезії. Але першочергово вони дійсно думали, що медсестра не несе ніякої відповідальності, ми можемо дати пораду, можемо щось підказати, навіть без черги завести до лікаря)), багато чого залежить просто від самої людини, яка займає цю посаду.

ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ.......можливо хтось колись допоможе моїй

Ви мене вибачте,може я щось не так розумію, але підказати/порадити це не відповідальність за негативні наслідки,спричинені маніпуляцією.Просто прикро що у нас можна сподіватись тільки на совість медичних працівників.

#6483 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2017 - 15:21

Ви мене вибачте,може я щось не так розумію, але підказати/порадити це не відповідальність за негативні наслідки,спричинені маніпуляцією.Просто прикро що у нас можна сподіватись тільки на совість медичних працівників.

Скажіть будь-ласка, а як можна передбачити чи попередити алергічну реакцію на який небудь компонент, що входить до складу вакцини??? Все індивідуально......в когось може бути почервоніння в місці інєкції, припухлість, а сама ревакцинація ІНфанрікса які "гарні" попи давала в дітей яким понад 3роки (велика перерва між щепленнями).....то що можна робити в таких випадках??? це не вина медпрацівника, але і від відповідальності в таком випадку не біжать, а усувають наслідки призначаючи той самий всім відомий содовий компрес і далі від ситуації. Так що все передбачити неможливо. А от якщо сама маніпуляція невірна (кальцій хлористий не в вєну а в попу) то це зовсім інша справа.

Абсцеса в тої дитиночки не було, то хірург  так оглянув і видав направлення на Леваду.

А взагалі це ще й так добре, що совість на яку ми сподіваємося лишилась в наших медиків, бо як мені один казав, що при їхніх зарплатах не про людей їм треба думати , а про те чим комунальні платити.....ось так якось . Вибачте, може десь різко висловилась, нікого образити не хочу.

Відредаговано Юлянька, 31 січень 2017 - 18:06.

• Tanik це подобається

#6484 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 січень 2017 - 16:05

Комаровский на фб написал, что в Румынии эпидемия кори с декабря, 17 летальных исходов. Рекомендует всем вакцинацию срочно...

#6485 Иришка88

Иришка88

Школярка

• Активістки
  • 278 повідомлення
  • Місто:Полтава,Левада

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2017 - 17:05

Скажіть будь-ласка, а як можна передбачити чи попередити алергічну реакцію на який небудь компонент, що входить до складу вакцини??? Все індивідуально......в когось може бути почервоніння в місці інєкції, припухлість, а сама ревакцинація ІНфанрікса які "гарні" попи давала в дітей яким понад 3роки (велика перерва між щепленнями).....то що можна робити в таких випадках??? це не вина медпрацівника, але і від відповідальності в таком випадку не біжать, а усувають наслідки призначаючи той самий всім відомий содовий компрес і далі від ситуації. Так що все передбачити неможливо. А от якщо сама маніпуляція невірна (кальцій хлористий не в вєну а в попу) то це зовсім інша справа.

Абсцеса в тої дитиночки не було, то хірург так оглянув і видав направлення на Леваду.

А взагалі це ще й так добре, що совість на яку ми сподіваємося лишилась в наших медиків, бо як мені один казав, що при їхніх зарплатах не про людей їм треба думати , а про те чим комунальні платити.....ось так якось . Вибачте, може десь різко висловилась, нікого оразити не хочу.

Я не конкретно к вашей ситуации,и словом"манипуляция" обозвала действие(та же операция и другое)а не именно ввод Вами вакцини.Просто Вы в постах писали про ответственность медработника,а она в практике не несется,за ошибки ничего ж не будет.А если не устраивает зарплата, надо искать другую работу.

#6486 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2017 - 17:48

Комаровский на фб написал, что в Румынии эпидемия кори с декабря, 17 летальных исходов. Рекомендует всем вакцинацию срочно...

О....А це вже страшно!

• Marusja це подобається

#6487 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 01 лютий 2017 - 00:25

наша "попа" сегодня к вечеру после вчерашнего Пентаксима.

Ревакцинация - Перерыв полтора года. Утром было только 2 см вокруг места укола.

C4q1zRVOi04.jpg

#6488 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 01 лютий 2017 - 00:30

Мля, только что прочла в мамской группе полтавской ВК о случае бцжиита снова, воспаленный лимфоузел у ребенка, показания к операции и тд. Ну вот как, как решится делать прививки?? У меня снова психоз начинается(((

#6489 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • 269 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 01:03

БЦЖ - живая вакцина. И делать её надо Здоровому ребёнку, как впрочем и другие, но...  У меня знакомая сделала, когда они заболевали... Хотя и сама врач... Мы не успели  её сделать - три- четыре месяца горло было красное

#6490 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 01 лютий 2017 - 07:59

Вчера двоим детям делали КПК, тьху-тьху все хорошо. Но я так понимаю на эту вакцину реакций нет обычно или ждать попозже?

#6491 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 01 лютий 2017 - 08:07

Вчера двоим детям делали КПК, тьху-тьху все хорошо. Но я так понимаю на эту вакцину реакций нет обычно или ждать попозже?

позже обсыпать может вроде бы.

#6492 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 01 лютий 2017 - 08:26

Да, старшего обсыпало.

#6493 Эвер

Эвер

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 643 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 08:40

Нас не сыпало, температура поднялась днём и быстро спала.

#6494 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 09:38

Вчера двоим детям делали КПК, тьху-тьху все хорошо. Но я так понимаю на эту вакцину реакций нет обычно или ждать попозже

Обычно реакция на 7- 10 день. Может быть повышение температуры и сыпь.

#6495 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 01 лютий 2017 - 09:54

У нас была как по книге мелкая сыпь при чем мигрирующая 8-9 день

#6496 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 01 лютий 2017 - 10:19

Понятно, если ни с того ни с сего поднимется температура числа 7-8 го - это на прививку. Но у нас еще ж и зубы лезут.

#6497 Юлянька

Юлянька

Дошкільня

• Активістки
  • 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 11:00

наша "попа" сегодня к вечеру после вчерашнего Пентаксима.

Ревакцинация - Перерыв полтора года. Утром было только 2 см вокруг места укола.

C4q1zRVOi04.jpg

На місце інєкції через добу після щеплення можна зробити содовий компрес. Головне щоб правильно був зроблений: 0,5л води темп35-37, 1ст.л.соди без гірки, трьохслойність, щоб кожен наступний перекривав попередній слой. і через 30хв обережно мізинчик підсуваєте під самий нижній слой і перевіряєте чи тепло тримається, бо про таку дрібничку багато хто не знає або забуває,що в подальшому призводить до неефективності компреса (він може бути холодним), компрес содовий на 2години. Мамі терпіння (поки "попа" пройде), а малюку здоров'я!

Обычно реакция на 7- 10 день. Может быть повышение температуры и сыпь.

За чотири роки в прививочному кабінеті ніразу не бачила реакцій чи не дай Боже ускладнень на КПК, а ми кололи і Пріорікс -Бельгія і Трімовакс -Франція, навіть в шестирічок ревакцинації проходили чудово.

#6498 tvtel

tvtel

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 347 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:таня

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 12:02

у нас на 10 день після кпк всі лімфовузли збільшились.кров здавали.перелякались.

#6499 valery

valery

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 648 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 01 лютий 2017 - 12:10

У нас температура поднялась на 7-8 день. Побежали к врачу, сказала горло красное. Давать противовирусное, промывать нос, горло пшикать. На следующий день температуры не было, соплей и кашля тоже. Поэтому думаю, что на прививку такая реакция была.

#6500 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 лютий 2017 - 12:52

За чотири роки в прививочному кабінеті ніразу не бачила реакцій чи не дай Боже ускладнень на КПК, а ми кололи і Пріорікс -Бельгія і Трімовакс -Франція, навіть в шестирічок ревакцинації проходили чудово

У сына не было никакой реакции, у дочери на 8 день поднялась температура  до 38.5 ночью и все, сыпи не было. 

Відредаговано Юлия Юлия 23, 01 лютий 2017 - 12:53.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама