653 відповідей у цій темі
#621Опубліковано 16 серпень 2019 - 16:02
В стоимость операции? Анализы? Нет, конечно)
#622Опубліковано 16 серпень 2019 - 16:13 Сын в "Медионе". Мне он понравился, кстати. Много не назначает, не запугивает
#623Опубліковано 05 жовтень 2019 - 20:15
Кто удалял миндалины в Лор клинике Безега, в часности у доктора Запорожченко М. Поделитесь отзывами
#625Опубліковано 10 грудень 2019 - 16:16
Подскажите,кто-то был у Лора на Юрченко, фамилия Сподін Б. П.?
#626Опубліковано 12 грудень 2019 - 17:24
Девочки, кто не очень давно удалял миндалины? У мужа второй раз за пять месяцев паратонзиллярный абсцесс. Решили удалять. Хотелось бы отзывов, где лучше? И возможно кто знает, где в Полтаве (кроме Бе3еги) удаляют методом коблации? Склоняемся к этой клинике, но эти постоянные часовые ожидания (хотя и записывают на время), напрягают.
#627Опубліковано 12 грудень 2019 - 19:08
Можу помилятися, але після абсцесу вам показана лише резекція.
Я видаляла в квітні минулого року в Рефлекторі. Мені робила Зима Леся. Знаю, що мені їх вирізали, але мені ще судини припікали або заморожували (от цей момент вишибло з голови). Зробила добре, добу була у них під наглядом, а далі вдома. Однозначно воно того варте і фінансово себе виправдовує. #628Опубліковано 12 грудень 2019 - 19:32 Дуже дякую за інформацію! Мені Рефлектор також більш подобається, та не знаю чи у них є той коблатор(завтра буду дзвонити),тому і схиляємося туди де він є. Я погуглила, то резекція - це зрізання. Після коблатора теж нічого не залишиться,це лазер (ну якщо я все правильно зрозуміла)) Там просто наче швидший і легший період відновлення. Правда і ціна майже в два рази вища. Якщо не секрет, скільки часу Вам знадобилося для відновлення? По відгукам в інтернеті, я зрозуміла, що неділь дві. А чоловік не готовий, так довго жити без роботи)
#629Опубліковано 12 грудень 2019 - 19:48
Відновлення що при резекції, тиждень, що при лазері - 7 днів)) Але так, днів на 10 випаде з ритму. В залежності від того, як швидко заросте фібрін і відновиться слизова. Я перші 4 доби колола собі кеторал кожні 12 годин - було боляче ковтати навіть слину і слабкість була. А десь на кінець 5 доби вже відпала необхідність в знеболені і зразу ж стало краще. На 10 добу змогла розмовляти, з1їла перший пиріжок і стала як новенька. Видалення було планове, але екстренне. Починалась спека, лікар не хотіла робити операцію влітку, а в мене були жахливі ревмопроби. Тобі навіть не йшла мова про почекати хоча б тиждень. Мені дали на збір всіх аналізів 3 дні. І таки це було правильно, бо стан мій поліпшився в рази, і якб я відклала,то так би і не наважилась на процедуру. #630Опубліковано 12 грудень 2019 - 21:00 Дякую за таку детальну відповідь!
#631Опубліковано 04 травень 2020 - 19:39
Дівчата поділіться контактами Безшапочного Сергія Борисовича, будь ласка
#632Опубліковано 10 травень 2020 - 14:30
Добрий день. Може хто підкаже номер Угарової Марини Семенівна, лор приймає в 3 поліклініці на Леваді. Дуже потрібно
#633Опубліковано 28 грудень 2020 - 21:08
Девочки, а к кому из лоров обратиться в клинике "Берега" на ул. Небесной сотни.
#637Опубліковано 29 грудень 2020 - 06:00
Протягом багатьох років ходимо лише до Сенкевич в Центр здоров'я. Дуже приємна жінка і гарний спеціаліст.
#639Опубліковано 30 грудень 2020 - 07:13 Коли в обласній дитячій лікарні направили на операцію, а на Леваді відповіли,що міст немає...лише Сенкевич назначила додаткові аналізи та правильне лікування,що врятувало дитину від ножа хірурга.
#640Опубліковано 25 січень 2021 - 14:11 Підкажіть будь ласка, може хто знає, де зараз приймає Хомік - той, що раніше був у "Євромеді"? Подзвонила, а вони кажуть, що там більше не працює... 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |