Перехід до вмісту

Фотографія

Проблемы третьего триместра

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
625 відповідей у цій темі

#621 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 20 березень 2019 - 16:15

У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою

Я за першою вагітністю не знала, що таке печія, а от за другою "насолодилася" сповна - здається вона була у мене всю вагітність!  :cry-2:

У мене прикмета справдилась: Остап народився дуже волосатий і навіть за перший рік життя у нього нічого не викачалось - волосся густе і швидко росте.  :rgaka:

#622 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 березень 2019 - 16:20

Я за першою вагітністю не знала, що таке печія, а от за другою "насолодилася" сповна - здається вона була у мене всю вагітність! :cry-2:
У мене прикмета справдилась: Остап народився дуже волосатий і навіть за перший рік життя у нього нічого не викачалось - волосся густе і швидко росте. :rgaka:

Так же было :) Назар родился волосатый :)

#623 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

2         

Опубліковано 20 березень 2019 - 17:18

У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою; вночі важко знайти зручну позу, боки затікають; безсоння інколи накриває - виручає електронна книга.Все це було і в першу вагітність.З новенького - періодичні болі в ділянці лобка, кістки ниють - те ще задоволення(
З 30 тижня відчуваю пробні перейми, спершу злякалася, бо минулого разу їх взагалі не було.
Мабуть, єдиний плюс зимової вагітності - відсутність набряків, бо влітку варто було посидіти хвилин 10, то ноги ставали як колодки.Зараз набряків як таких немає, кілька разів накривало після застіль, де було багато солоної-гострої їжі.
Ще мені постійно жарко, працює внутрішній підігрів)))
Ну і з верхнім одягом трохи напряг - довелося змінити пуховик на більший, а весняне пальто віджати у сестри)
На вагах +10 кг, почуваюся величезним колобком, живіт цього разу набагато більший або мені здається, бо чоловік каже, що я просто себе не пам'ятаю такою :)

о, боль в области лобка - это мой ад в обе беременности. Во вторую началось намного раньше, недель в 20. Мне было больно ходить и подниматься по лестницам. В первый раз сильно переживала, даже к травматологу ходила, бо начиталась) но все норм. Прошло после родов. Правда, после вторых не совсем сразу, но легчает ощутимо все равно.

• Yadik це подобається

#624 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 березень 2019 - 20:21

Я за першою вагітністю не знала, що таке печія, а от за другою "насолодилася" сповна - здається вона була у мене всю вагітність! :cry-2:
У мене прикмета справдилась: Остап народився дуже волосатий і навіть за перший рік життя у нього нічого не викачалось - волосся густе і швидко росте. :rgaka:

У мене теж справдилась.) У першу вагітність була печія і Влада народилася вже з такою шевелюрою, хоч коси плети.)
  • Yadik це подобається

#625 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 21 березень 2019 - 08:51

о, боль в области лобка - это мой ад в обе беременности. Во вторую началось намного раньше, недель в 20. Мне было больно ходить и подниматься по лестницам. В первый раз сильно переживала, даже к травматологу ходила, бо начиталась) но все норм. Прошло после родов. Правда, после вторых не совсем сразу, но легчает ощутимо все равно.

Говорила о боли в лобке врачу, а он мне такой - ну это организм готовится, после родов пройдёт)))
Причём, стоит чуть больше обычного провести на ногах или пройтись побольше, - отходняки на день-два обеспечены.С ностальгией вспоминаю, как в первом декрете практически ежедневно наматывала километры по Полтаве...Ну ничего, и это пройдёт:)

У мене теж справдилась.) У першу вагітність була печія і Влада народилася вже з такою шевелюрою, хоч коси плети.)

Знаю цю прекмету, з сином спрацювала, волосся росте дуже швидко і зараз)

#626 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 21 березень 2019 - 08:55

Наговорююєш! Ти просто не бачила колобків) Якраз хотіла сказати, що виглядаєш чудово і рухаєшся напрочуд легко))

Дякую!Син майже постійно дивується розміру живота і по приколу питає: "Мама, скільки ти кабанів з'їла, що в тебе такий великий живіт?!":)

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама