Проблемы третьего триместра
Розпочатий з merkysha, 30 лис 2009 11:34
625 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 20 березень 2019 - 16:15
У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою
Я за першою вагітністю не знала, що таке печія, а от за другою "насолодилася" сповна - здається вона була у мене всю вагітність! 
У мене прикмета справдилась: Остап народився дуже волосатий і навіть за перший рік життя у нього нічого не викачалось - волосся густе і швидко росте. 
Опубліковано 20 березень 2019 - 16:20
Я за першою вагітністю не знала, що таке печія, а от за другою "насолодилася" сповна - здається вона була у мене всю вагітність! 
У мене прикмета справдилась: Остап народився дуже волосатий і навіть за перший рік життя у нього нічого не викачалось - волосся густе і швидко росте. 
Так же было  Назар родился волосатый
Опубліковано 20 березень 2019 - 17:18
У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою; вночі важко знайти зручну позу, боки затікають; безсоння інколи накриває - виручає електронна книга.Все це було і в першу вагітність.З новенького - періодичні болі в ділянці лобка, кістки ниють - те ще задоволення(
З 30 тижня відчуваю пробні перейми, спершу злякалася, бо минулого разу їх взагалі не було.
Мабуть, єдиний плюс зимової вагітності - відсутність набряків, бо влітку варто було посидіти хвилин 10, то ноги ставали як колодки.Зараз набряків як таких немає, кілька разів накривало після застіль, де було багато солоної-гострої їжі.
Ще мені постійно жарко, працює внутрішній підігрів)))
Ну і з верхнім одягом трохи напряг - довелося змінити пуховик на більший, а весняне пальто віджати у сестри)
На вагах +10 кг, почуваюся величезним колобком, живіт цього разу набагато більший або мені здається, бо чоловік каже, що я просто себе не пам'ятаю такою 
о, боль в области лобка - это мой ад в обе беременности. Во вторую началось намного раньше, недель в 20. Мне было больно ходить и подниматься по лестницам. В первый раз сильно переживала, даже к травматологу ходила, бо начиталась) но все норм. Прошло после родов. Правда, после вторых не совсем сразу, но легчает ощутимо все равно.
Опубліковано 20 березень 2019 - 20:21
У мене теж справдилась.) У першу вагітність була печія і Влада народилася вже з такою шевелюрою, хоч коси плети.)
Опубліковано 21 березень 2019 - 08:51
о, боль в области лобка - это мой ад в обе беременности. Во вторую началось намного раньше, недель в 20. Мне было больно ходить и подниматься по лестницам. В первый раз сильно переживала, даже к травматологу ходила, бо начиталась) но все норм. Прошло после родов. Правда, после вторых не совсем сразу, но легчает ощутимо все равно.
Говорила о боли в лобке врачу, а он мне такой - ну это организм готовится, после родов пройдёт)))
Причём, стоит чуть больше обычного провести на ногах или пройтись побольше, - отходняки на день-два обеспечены.С ностальгией вспоминаю, как в первом декрете практически ежедневно наматывала километры по Полтаве...Ну ничего, и это пройдёт 
У мене теж справдилась.) У першу вагітність була печія і Влада народилася вже з такою шевелюрою, хоч коси плети.)
Знаю цю прекмету, з сином спрацювала, волосся росте дуже швидко і зараз)
Опубліковано 21 березень 2019 - 08:55
Наговорююєш! Ти просто не бачила колобків) Якраз хотіла сказати, що виглядаєш чудово і рухаєшся напрочуд легко))
Дякую!Син майже постійно дивується розміру живота і по приколу питає: "Мама, скільки ти кабанів з'їла, що в тебе такий великий живіт?!":)
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|