Перехід до вмісту

Фотографія

Где научат хорошо танцевать?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
958 відповідей у цій темі

#621 Tanik

Tanik

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 932 повідомлення
  • Місто:Зыгина
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2015 - 17:03

Где можно посмотреть видео выступления "Плай

на 11 мин

#622 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 09:08

можете написать сколько раз в неделю занятия и какая стоимость?

Молодша група займається у вівторок та четвер, є групи на 16, 17, 18 год. Старші (від 4 років)  - понеділок, середа, п'ятниця, за час не знаю. У нас вартість 250 грн за 8 занять, якщо пропускаєте по хворобі, то приносите довідку і заняття переносять.

#623 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 15:23

@Tanik, я на 59 минуте Женю твоего узнала, да?)

#624 Tanik

Tanik

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 932 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 15:36

@Tanik, я на 59 минуте Женю твоего узнала, да?)

Да, это в прошлом году)))

#625 Helen16

Helen16

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 225 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 16:33

на 11 мин

А 52-55 МИНУТА ЭТО ЦИРКОВАЯ СТУДИЯ?

Відредаговано Helen16, 13 листопад 2015 - 16:39.

#626 Tanik

Tanik

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 932 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 17:03

А 52-55 МИНУТА ЭТО ЦИРКОВАЯ СТУДИЯ?

ДА))

#627 *Виктория*

*Виктория*

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 674 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 17:49

киньте в меня ссылкой)) я слипко не вижу.) )

дописано: :rgaka:зашла с компа все увидела. а на планшете нет видео))

Відредаговано *Виктория*, 18 листопад 2015 - 12:09.

#628 foxy

foxy

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Інна

Опубліковано 18 листопад 2015 - 11:14

Доброг дня! Хочу поділитися своїми враженнями про школу танців,до якої ходить моя дитина. Школа танців називається "BRO". Танцюють в основному хіп-хоп і брейк-данс. Нещодавно вони відкрили свою танцювальну академівю в центрі міста (біля стадіону Динамо, у приміщенні,де клуб "Пітон" на 2 поверсі),але є гуртки по всьому місту (ми ходимо на Мотелі). Дуже приємнийц і веселиц колектив,молоді і амбітні тренера хлопці і дівчата. Швидко знаходять спвльну мову з дітьми. У мене син уже рік хоидить до цієї школи-дуже задоволеницй. Крім танців вони регулярно проводять змагання як між своїми групами,так і обласні по вуличних танцях. Також їздять на різні тусовки в інші міста. Раніше брали діток з 6 років, а зараз займаються  і з малявками з 4 років. Навчають дітей не тільки танцювати,а й як поводитися в колективі,як поважати інших, влітку проводили майстер-класи на свіжому повітрі-танцівники виходили в місто (Біла альтанка,центр,парк на 23 вересня та ін.міста) і просто на вулиці влаштовували батли-так дітей навчають не соромитися публіки. Тож хто хоче займатися такими видами танцю-рекомендую!!!

#629 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2015 - 14:26

а в полтаві десь вчать танцювати контемп і з якого віку?

#630 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2015 - 15:39

В "Мании", школьницы там были, но совсем маленьких деток не видела

• Ipiha це подобається

#631 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 18 листопад 2015 - 17:27

В "Мании", школьницы там были, но совсем маленьких деток не видела

Узнавала, сказали что с 10 лет... Тоже туда хочу!В "Мании", школьницы там были, но совсем маленьких деток не видела

Відредаговано мамо4ка, 18 листопад 2015 - 17:30.

#632 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 січень 2016 - 17:43

Хто ходить в міськ. дк. на танці, там є канікули і коли закінчуються?

#633 valery

valery

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 648 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 10 січень 2016 - 19:33

Хто ходить в міськ. дк. на танці, там є канікули і коли закінчуються?

Мы ходим в ГорДК на танцы, то каникул как таковых нет. Были новогодние утренники, то, возможно, не все тренировки проходили в обычном режиме. Утренники 9-го числа закончились, так что "работаем", как и раньше.

#634 Vesna

Vesna

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 045 повідомлення
  • Місто:Половки,Фурманова
  • Ім'я:Света

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 22:29

Доброг дня! Хочу поділитися своїми враженнями про школу танців,до якої ходить моя дитина. Школа танців називається "BRO". Танцюють в основному хіп-хоп і брейк-данс. Нещодавно вони відкрили свою танцювальну академівю в центрі міста (біля стадіону Динамо, у приміщенні,де клуб "Пітон" на 2 поверсі),але є гуртки по всьому місту (ми ходимо на Мотелі). Дуже приємнийц і веселиц колектив,молоді і амбітні тренера хлопці і дівчата. Швидко знаходять спвльну мову з дітьми. У мене син уже рік хоидить до цієї школи-дуже задоволеницй. Крім танців вони регулярно проводять змагання як між своїми групами,так і обласні по вуличних танцях. Також їздять на різні тусовки в інші міста. Раніше брали діток з 6 років, а зараз займаються  і з малявками з 4 років. Навчають дітей не тільки танцювати,а й як поводитися в колективі,як поважати інших, влітку проводили майстер-класи на свіжому повітрі-танцівники виходили в місто (Біла альтанка,центр,парк на 23 вересня та ін.міста) і просто на вулиці влаштовували батли-так дітей навчають не соромитися публіки. Тож хто хоче займатися такими видами танцю-рекомендую!!!

а вы не подскажите какие-то контакты этой школы танцев(адреса или телефоны). спасибо!)

#635 Marisha_Sergi

Marisha_Sergi

Мама Диамантика)

• Завсідники
  • 2 009 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Мариша

Нагороди

2               

Опубліковано 14 січень 2016 - 19:32

Девочки, подскажите где хорошие танцы для деток 4-х лет? Мы сейчас ходим на танцы, вот в феврале год как будет, но особых сдвигов я не вижу.

#636 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 20:42

А если мы сейчас созрели на танцы, не возьмут в группу сркди учебного года?
И куда лучше в дкптк пойти? Там так много различный секций.

Хочет на восточные)

Відредаговано Dobraya Ole4ka, 14 січень 2016 - 20:46.

#637 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 14 січень 2016 - 21:09

Девочки, подскажите где хорошие танцы для деток 4-х лет? Мы сейчас ходим на танцы, вот в феврале год как будет, но особых сдвигов я не вижу.

Маленькие еще вы для "особых сдвигов".

#638 Marisha_Sergi

Marisha_Sergi

Мама Диамантика)

• Завсідники
  • 2 009 повідомлення
  • Ім'я:Мариша

Нагороди

2               

Опубліковано 14 січень 2016 - 21:18

Маленькие еще вы для "особых сдвигов".

Я это понимаю, но я думаю за год можно было на шпагат сесть, тем более в таком возрасте они гибкие. Плюс мы добросовестно ходили и не пропускали. Вот пол года назад и сейчас сравниваю и на одном месте та же растяжка. Я понимаю, что особых танцев не будет пока что. Просто я вижу что она может лучше, но мало что ли внимания уделяетс или мало заставляют их. Она уже и ходить не особо хочет, потому как одно и тоже надоедает, занятия одинаковые и нового нет. Может конечно еще до осени походит пусть для общего развития. Вижу я вообще в тему школьников залезла, с телефона ничего не вижу. Сори 

#639 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 22:11

Знаете, я вот смотрю на наш ящик медалей и больше 30 кубков и не понимаю, что с этим делать, да это определённый большой этап в жизни, со своими победами и поражениями, поэтому я абсолютно не хочу, кого-то агитировать или отговаривать отдавать детей в СБТ, но родители ведь должны знать, куда и зачем они водят деток, и ИМХО если ходить на БТ "для себя" или "для общего развития" - это потраченное время и деньги, тут или серьёзно или в другие кружки

А то что они друг друга умеют об,,рать это абсолютная правда, "кто вас учил, вы же ничего не умеете"

Чому витрачені гроші і час? А варіант для гарної постави, для рівної спини і т. д.? Яка альтернатива?

Я это понимаю, но я думаю за год можно было на шпагат сесть, тем более в таком возрасте они гибкие. Плюс мы добросовестно ходили и не пропускали. Вот пол года назад и сейчас сравниваю и на одном месте та же растяжка. Я понимаю, что особых танцев не будет пока что. Просто я вижу что она может лучше, но мало что ли внимания уделяетс или мало заставляют их. Она уже и ходить не особо хочет, потому как одно и тоже надоедает, занятия одинаковые и нового нет. Может конечно еще до осени походит пусть для общего развития. Вижу я вообще в тему школьников залезла, с телефона ничего не вижу. Сори 

Відповім тут)) А куди ви ходите? Якщо хочете розтяжок, то це треба на гімнастику йти чи танці відповідного напряму. Ми ходимо 1,5 року, на шпагат ще не сідаємо (але вже майже)) Але вона танцює вальс, чачача, польку, диско, гарно відчуває ритм і чує музику. Це ж теж результат.

#640 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 22:22

Я зовсім розгубилась... Хто займався танцями ХЕЛП!!!

Вибираю чим нам займатись далі, бо щось дитина крутить носом від того що є, і сама я починаю вагатись.

Ходили ми з 3 років на бальні танці, півроку була група десь до 8 чоловік, танцювали диско і вару вару, потім діти похворіли і відсіялись, залишилось нас двоє, а частіше ми одні ходили. Танцювали польку, диско, вару вару, вальс і чача почали.

З вересня (через рік) набрали групу дітей на рік старших і нас туди відправили, бо ми другий рік займались, але танок почали вчити заново то й самий (вару вару). От за півроку Насті зовсім нудно стало.

Перед новим роком пішли в інший клуб на "дитячу хореографію" і паралельно займались індивідуально бальними, щоб не забути нічого)) В іншому клубі вивчили танок за 4 заняття і нас поставили в центр танцювати на виступі як найкращу. Роблю з цього висновок, що далі в цій групі їй буде займатись нудно, бо за 4 заняття наздогнали те, що інші вчили півроку, ще й перегнали.

Сьогодні вирішила йти в інший колектив на бальні танці, взяли нас на другий рік, але вони теж танцюють те, що ми на індивідуалках вже пройшли. Плюс там немає розтяжки (хто ходить в мбк, там дійсно бальники взагалі не тягнуться? Бо я була здивована)

Ставити бальні танці пріоритетом всього життя не планую, взагалі для мене пріоритет, щоб вона фізично була розвинена, а бальні танці я так розумію дають найбільше навантаження в цьому плані. В майбутньому думаю може перейдемо на контемп чи народні, але зараз на перше нам ще рано, а на другому здається менше навантаження. Не хочеться відбити бажання взагалі і не хочеться втратити вже напрацьований результат.

А ще хочеться, щоб брала участь в якихось виступах: новорічні ранки чи ще якісь концерти. Індивідуалки цього не дають)

• slm це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама