Потрібна порада: що подарувати
Розпочатий з Alenka, 26 тра 2014 20:23
подарок
1337 відповідей у цій темі
Опубліковано 17 січень 2018 - 17:39
У мами в березні день народження, а що подарувати не знаю...
Вона в мене дуже активна, відвідує сауну, фітнес, йогу, любить вишивати, але не вистачає часу, живих квітів вдома безліч - вже не має де ставити. Думала білет на концерт або виставу - але підгадати день, щоб вона могла приїхати дуже важко, минулого року вже пробувала. Може форум що порадить)))
квест-комнату? но нужны напарники, подружки
Опубліковано 17 січень 2018 - 17:41
Вона в мене дуже активна, відвідує сауну, фітнес, йогу, любить вишивати, але не вистачає часу, живих квітів вдома безліч - вже не має де ставити. Думала білет на концерт або виставу - але підгадати день, щоб вона могла приїхати дуже важко, минулого року вже пробувала. Може форум що порадить)))
одежда или аксессуары для йоги и фитнеса (сумка, бутылки, коврик), классный витаминный комплекс, уходовая косметика
Опубліковано 17 січень 2018 - 17:57
З косметикою і парфумами теж не просто - вона сама собі щось купляє, що я такого в Полтаві і не чула, а їй дуже подобається і підходить. Вітаміни - не все просто зі здоров'ям, то лікар поки не прописав вітамінів. А що там треба для йоги і сауни? Шапка в неї є, коврик також... За квести не впевнена, що їй сподабається.
Опубліковано 17 січень 2018 - 18:16
станок для вышивания?) времени больше на вышивку появится
Опубліковано 17 січень 2018 - 18:17
Может сертификат на фотосессию?
Брала недавно подруге. Он на 2 месяца. С фотографом можно договориться на удобный день потом самой, тему и локацию выбирает тоже сама
Відредаговано mitera, 17 січень 2018 - 18:20.
Опубліковано 17 січень 2018 - 18:20
Та ну... не настільки вона вишиває. Так трішки взимку, коли звіти по роботі зробить))) Може якусь гарну вишивку, але ж я на цьому не розуміюся. Та й не має впевненості, що їй сподобається.
Опубліковано 17 січень 2018 - 20:19
Та ну... не настільки вона вишиває. Так трішки взимку, коли звіти по роботі зробить))) Може якусь гарну вишивку, але ж я на цьому не розуміюся. Та й не має впевненості, що їй сподобається.
Подарочный сертификат на тайский или другой массаж)
Опубліковано 17 січень 2018 - 22:54
Можете подивитись алмазну вишивку. Я своїй дарувала, то їй сподабалось.І картинка чудова вийшла.
Можливо щось з техніки,посуду,одягу.
На яку суму хоч розраховуєте?
Я своїй купила сушарку- будемо тепер всі з сушкою))
Опубліковано 18 січень 2018 - 06:15
Ну сума... навелику техніку не хватить))))
Опубліковано 21 січень 2018 - 17:24
Хочу купить 3d ручку на подарок ребенку. Может уже пользовался кто-то такими девайсами, расскажите о своих впечатлениях, какие преимущества и польза от данной ручки? Вообще вещица интересная, я бы и сама поигралась бы с ней, интересно, что можно с помощью нее сделать? Мне кажется, что данная ручка хорошо развивает творческое мышление.
Опубліковано 21 січень 2018 - 18:11
Хочу купить 3d ручку на подарок ребенку
Буквально у середу пробувала малювати такою ручкою. Ну так, іграшка саме на "погратися", мені б на тиждень максимум)
Опубліковано 28 лютий 2018 - 09:50
Девочки, дано: хотим подарить сертификат женщине 45 лет на девочковую процедуру. На день рождения ей дарили сертификат на шоколадное обертывание. Была в восторге ) но салон не знаю, а напрямую спросить не получится - не будет сюрприза) Итак, суть вопроса: где в Полтаве есть такие (или подобные) процедуры? Хочется проверенные места с отзывами. Вся надежда на вас ))
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 28 лютий 2018 - 10:41
Девочки, дано: хотим подарить сертификат женщине 45 лет на девочковую процедуру. На день рождения ей дарили сертификат на шоколадное обертывание. Была в восторге ) но салон не знаю, а напрямую спросить не получится - не будет сюрприза) Итак, суть вопроса: где в Полтаве есть такие (или подобные) процедуры? Хочется проверенные места с отзывами. Вся надежда на вас ))
Цезарь, правда не дёшево, но круто. Мне обёртывание из спирулины нравится, лучше делать вечером, о то запах ещё долго остаётся.
Опубліковано 28 лютий 2018 - 10:44
Цезарь, правда не дёшево, но круто. Мне обёртывание из спирулины нравится, лучше делать вечером, о то запах ещё долго остаётся.
Можете по цене сориентировать? И какой-то определенный мастер? )
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 28 лютий 2018 - 11:12
Маме в прошлом году дарили сертификат в салон тайского массажа "Нирвана", по Пушкина. Маме понравилось. Тогда час вроде 350 грн стоил. Только при покупке сертификата время нужно сразу оговаривать, или предупредить кому дарите, у них все по записи
Опубліковано 28 лютий 2018 - 16:06
Маме в прошлом году дарили сертификат в салон тайского массажа "Нирвана", по Пушкина. Маме понравилось. Тогда час вроде 350 грн стоил. Только при покупке сертификата время нужно сразу оговаривать, или предупредить кому дарите, у них все по записи
нам тоже дарили в Нирвану сертификат. Понравилось!
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 28 лютий 2018 - 17:13
Можете по цене сориентировать? И какой-то определенный мастер? )
+380 (50) 346 48 56 рецепция, можно спросить о цене.
Опубліковано 05 березень 2018 - 16:44
Может сертификат на фотосессию?
Брала недавно подруге. Он на 2 месяца. С фотографом можно договориться на удобный день потом самой, тему и локацию выбирает тоже сама
Фотосессию это кстати отличный вариант, люди обычно собираются-планируют, но сами так и не доходят до туда... а тут уж придется посетить и память будет на всю жизнь)))
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 07 березень 2018 - 12:31
Девочки в какие салоны красоты можно купить подароч.сертификат?
На какую сумму обычно такие сертф.бывают?
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 07 березень 2018 - 12:50
Девочки в какие салоны красоты можно купить подароч.сертификат?
На какую сумму обычно такие сертф.бывают?
Та в каждом есть, от 200 грн примерно
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: подарок
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|