я знаю, що спати на спині не можна, бо саме там передавлюється вена.)) на животі теж, логічно, не поспиш. тепер ще й на правому боці.))) коротше, спати можна виходить тільки на лівому. хтось реально це в силі витримати - спати всю ніч на одному боці, при умові, шо при вагітності бока отікають, коли в одному положенні довго лежиш?
![]() Проблемы третьего триместра
Розпочатий з merkysha, 30 лис 2009 11:34
625 відповідей у цій темі
Опубліковано 14 вересень 2017 - 08:17
Опубліковано 14 вересень 2017 - 09:18
Я по ночам гуляла по квартире. Как затекла рука, так часик гуляю. Потом парочку сплю и опять гуляю. В итоге днем никак без дневного сна не обходилась, а то и двух
Опубліковано 14 вересень 2017 - 16:38
Відредаговано mitera, 15 вересень 2017 - 01:43.
Опубліковано 17 вересень 2017 - 23:16 У меня тоже проблема спать и просто лежать - давят на ребра и органы, ощущение как-будто на рёбрах и под ними синяк, аж больно дотронуться, внутри давление на органы, а под солнечным сплетением кажется какой-то хрящик по центру выпирает. Подушка для беременных и просто доп подушки разных размеров помогают, но не спасают. Ночь приносит мало удовольствия. Сначала заснуть долго не могу, потом ещё и 2-5 раз в туалет сходить проснусь или дети толчками разбудят, или просто от боли в груди, а параллельно ещё и кушать хочется (((
Опубліковано 02 жовтень 2017 - 09:26 Подушки для беременных есть разные, кому какая подойдет. Можно для начала попробовать обложиться скрученными одеялами ( спина и одно между ног). Я так висела под углом 45 градусов. Здорово помогало
Опубліковано 07 жовтень 2017 - 08:32
Дівчата, у когось тягнули м'язи у верхній частині живота? Як рятувались? Першу половину дня ще нічого, у другу - ні стояти, ні сидіти, проходить тільки в горизонтальному положенні. З жахом думаю про те, що дитині ще треба хоч 1,5 кг набрати.
Опубліковано 07 жовтень 2017 - 09:09 Бандаж носиш? Бо мене рятував лише він.
Опубліковано 07 жовтень 2017 - 10:45
ні, не ношу
Опубліковано 14 грудень 2017 - 21:45 Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался с проблемой - застой желчи, желчный пузырь воспален, поджелудочная тоже. Боли очень сильные. Органы сильно сдавлены маткой. Доктор прописал капсулы урсофальк, но в инструкции беременность указана как противопоказание к приему. Как лечили подобные проблемы и был ли опыт приема таких медикаментов?
Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:05 9 месяцев адских болей,приступы колики по 3-4 раза в неделю,все это время на спазмолитиках и когда последний приступ длился неделю сделали операцию по удал.жел.пузыря,но у меня уже камни были. Урсофальк при берем.нельзя.(его же принимать очень длительно нужно). При воспалении лучше 1-2 дня поголодать. Кушать 5-6 раз малыми порциями теплое,вареное,пареное,без приправ.Вообщем нельзя ничего раздражающего и стимулирующего(бульйоны,чеснок,перец,лук...).Хирург сказал,что лечить нужно до беременности или когда перестанешь кормить.
Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:09
Спасибо большое за ответ, не очень утешительно((
Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:19
Спасибо большое за помощь, спрашиваю не для себя, для близкой подруги, очень сильно мучается((( Все рекомендации передам, может у нее возникнут вопросы- я еще к Вам попристаю
Опубліковано 20 липень 2018 - 16:17 В третьем триместре я уже подкладывала подушечку под живот, чтобы было удобно спать. Без нее было очень неудобно.
Опубліковано 14 березень 2019 - 15:42
У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою; вночі важко знайти зручну позу, боки затікають; безсоння інколи накриває - виручає електронна книга.Все це було і в першу вагітність.З новенького - періодичні болі в ділянці лобка, кістки ниють - те ще задоволення(
З 30 тижня відчуваю пробні перейми, спершу злякалася, бо минулого разу їх взагалі не було. Мабуть, єдиний плюс зимової вагітності - відсутність набряків, бо влітку варто було посидіти хвилин 10, то ноги ставали як колодки.Зараз набряків як таких немає, кілька разів накривало після застіль, де було багато солоної-гострої їжі. Ще мені постійно жарко, працює внутрішній підігрів))) Ну і з верхнім одягом трохи напряг - довелося змінити пуховик на більший, а весняне пальто віджати у сестри) На вагах +10 кг, почуваюся величезним колобком, живіт цього разу набагато більший або мені здається, бо чоловік каже, що я просто себе не пам'ятаю такою ![]()
Опубліковано 20 березень 2019 - 15:20 Меня ничего так не беспокоило как изжога. Это был просто ужас. Но помагала вода Ессентуки 17. Бедный муж всю Полтаву объездил в поисках. Если находил, выгребал все запасы. А так особо ничего не беспокоило. Были легкие отеки, но быстро проходили. Всю беременность порхала, и думала что с такой беременностью можно рожать каждый год ![]()
Опубліковано 20 березень 2019 - 16:10
Наговорююєш! Ти просто не бачила колобків) Якраз хотіла сказати, що виглядаєш чудово і рухаєшся напрочуд легко))
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |