Перехід до вмісту

Фотографія

Проблемы третьего триместра

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
625 відповідей у цій темі

#601 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 вересень 2017 - 08:17

я знаю, що спати на спині не можна, бо саме там передавлюється вена.)) на животі теж, логічно, не поспиш. тепер ще й на правому боці.))) коротше, спати можна виходить тільки на лівому. хтось реально це в силі витримати - спати всю ніч на одному боці, при умові, шо при вагітності бока отікають, коли в одному положенні довго лежиш? :crazy:

#602 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 14 вересень 2017 - 09:18

я знаю, що спати на спині не можна, бо саме там передавлюється вена.)) на животі теж, логічно, не поспиш. тепер ще й на правому боці.))) коротше, спати можна виходить тільки на лівому. хтось реально це в силі витримати - спати всю ніч на одному боці, при умові, шо при вагітності бока отікають, коли в одному положенні довго лежиш? :crazy:

Я по ночам гуляла по квартире. Как затекла рука, так часик гуляю. Потом парочку сплю и опять гуляю. В итоге днем никак без дневного сна не обходилась, а то и двух

• mitera це подобається

#603 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 14 вересень 2017 - 16:38

:)
Так воно i є. Я спала тiльки на лiвому :( а потiм сидячи :( (з 34 тижня)

Відредаговано mitera, 15 вересень 2017 - 01:43.

#604 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 вересень 2017 - 19:57

:)
Так воно i э. Я спала тiльки на лiвому :( а потiм сидячи :( (з 34 тижня(

Та ну нє. Я не згодна))

#605 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 14 вересень 2017 - 21:29

Мне подушка для беременных и кормления помогала, с ней намного легче удобно "угнездиться")) даже муж её заценил) попробовал и пытался у меня отобрать)

#606 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 609 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2            

Опубліковано 17 вересень 2017 - 23:16

У меня тоже проблема спать и просто лежать - давят на ребра и органы,  ощущение как-будто на рёбрах и под ними синяк, аж больно дотронуться, внутри давление на органы, а под солнечным сплетением кажется какой-то хрящик по центру выпирает. Подушка для беременных и просто доп подушки разных размеров помогают, но не спасают.

Ночь приносит мало удовольствия. Сначала заснуть долго не могу, потом ещё и 2-5 раз в туалет сходить проснусь или дети толчками разбудят, или просто от боли в груди, а параллельно ещё и кушать хочется (((

• mitera це подобається

#607 Lola12

Lola12

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 11 повідомлення
  • Ім'я:Екатерина

Опубліковано 02 жовтень 2017 - 09:26

Подушки для беременных есть разные, кому какая подойдет. Можно для начала попробовать обложиться скрученными одеялами  ( спина и одно между ног). Я так висела под углом 45 градусов. Здорово помогало 

#608 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 08:32

Дівчата, у когось тягнули м'язи у верхній частині живота? Як рятувались? Першу половину дня ще нічого, у другу - ні стояти, ні сидіти, проходить тільки в горизонтальному положенні. З жахом думаю про те, що дитині ще треба хоч 1,5 кг набрати.

#609 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 09:09

Дівчата, у когось тягнули м'язи у верхній частині живота? Як рятувались? Першу половину дня ще нічого, у другу - ні стояти, ні сидіти, проходить тільки в горизонтальному положенні. З жахом думаю про те, що дитині ще треба хоч 1,5 кг набрати.

Бандаж носиш? Бо мене рятував лише він.

#610 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 10:45

Бандаж носиш? Бо мене рятував лише він.

ні, не ношу

#611 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • 609 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2            

Опубліковано 07 жовтень 2017 - 22:47

ні, не ношу

Я даже дома одеваю, когда долго стою (кушать готовлю, глажу белье или убираю) - так легче

#612 Tasena

Tasena

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 440 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2            

Опубліковано 14 грудень 2017 - 21:45

Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался с проблемой - застой желчи, желчный пузырь воспален, поджелудочная тоже. Боли очень сильные. Органы сильно сдавлены маткой. Доктор прописал капсулы урсофальк, но в инструкции беременность указана как противопоказание к приему. Как лечили подобные проблемы и был ли опыт приема таких медикаментов? 

#613 felicyti

felicyti

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 979 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:05

Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался с проблемой - застой желчи, желчный пузырь воспален, поджелудочная тоже. Боли очень сильные. Органы сильно сдавлены маткой. Доктор прописал капсулы урсофальк, но в инструкции беременность указана как противопоказание к приему. Как лечили подобные проблемы и был ли опыт приема таких медикаментов?

9 месяцев адских болей,приступы колики по 3-4 раза в неделю,все это время на спазмолитиках и когда последний приступ длился неделю сделали операцию по удал.жел.пузыря,но у меня уже камни были.
Урсофальк при берем.нельзя.(его же принимать очень длительно нужно). При воспалении лучше 1-2 дня поголодать.
Кушать 5-6 раз малыми порциями теплое,вареное,пареное,без приправ.Вообщем нельзя ничего раздражающего и стимулирующего(бульйоны,чеснок,перец,лук...).Хирург сказал,что лечить нужно до беременности или когда перестанешь кормить.

#614 Tasena

Tasena

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 440 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:09

9 месяцев адских болей,приступы колики по 3-4 раза в неделю,все это время на спазмолитиках и когда последний приступ длился неделю сделали операцию по удал.жел.пузыря,но у меня уже камни были.
Урсофальк при берем.нельзя.(его же принимать очень длительно нужно). При воспалении лучше 1-2 дня поголодать.
Кушать 5-6 раз малыми порциями теплое,вареное,пареное,без приправ.Вообщем нельзя ничего раздражающего и стимулирующего(бульйоны,чеснок,перец,лук...).Хирург сказал,что лечить нужно до беременности или когда перестанешь кормить.

Спасибо большое за ответ, не очень утешительно((

#615 felicyti

felicyti

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 979 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:13

Спасибо большое за ответ, не очень утешительно((

Если УЗИ делали и камней нет,то питайтесь по диете номер 5. Можно кукурузные рыльца попить,они обладают желчегонным дей-ем. Но только после консульт.с доктором.
Держитесь,Вы справитесь.
  • Tasena це подобається

#616 Tasena

Tasena

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 440 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 14 грудень 2017 - 22:19

Если УЗИ делали и камней нет,то питайтесь по диете номер 5. Можно кукурузные рыльца попить,они обладают желчегонным дей-ем. Но только после консульт.с доктором.
Держитесь,Вы справитесь.

Спасибо большое за помощь, спрашиваю не для себя, для близкой подруги, очень сильно мучается((( Все рекомендации передам, может у нее возникнут вопросы- я еще к Вам попристаю :blush:  

#617 Korolla

Korolla

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 16 повідомлення
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 20 липень 2018 - 16:17

В третьем триместре я уже подкладывала подушечку под живот, чтобы было удобно спать. Без нее было очень неудобно. 

#618 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 14 березень 2019 - 15:42

У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою; вночі важко знайти зручну позу, боки затікають; безсоння інколи накриває - виручає електронна книга.Все це було і в першу вагітність.З новенького - періодичні болі в ділянці лобка, кістки ниють - те ще задоволення(
З 30 тижня відчуваю пробні перейми, спершу злякалася, бо минулого разу їх взагалі не було.
Мабуть, єдиний плюс зимової вагітності - відсутність набряків, бо влітку варто було посидіти хвилин 10, то ноги ставали як колодки.Зараз набряків як таких немає, кілька разів накривало після застіль, де було багато солоної-гострої їжі.
Ще мені постійно жарко, працює внутрішній підігрів)))
Ну і з верхнім одягом трохи напряг - довелося змінити пуховик на більший, а весняне пальто віджати у сестри)
На вагах +10 кг, почуваюся величезним колобком, живіт цього разу набагато більший або мені здається, бо чоловік каже, що я просто себе не пам'ятаю такою:)

#619 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 березень 2019 - 15:20

У мене класика жанру: печія, особливо вночі, у горизонтальному положенні тіла, спасаюся поляною квасовою; вночі важко знайти зручну позу, боки затікають; безсоння інколи накриває - виручає електронна книга.Все це було і в першу вагітність.З новенького - періодичні болі в ділянці лобка, кістки ниють - те ще задоволення(
З 30 тижня відчуваю пробні перейми, спершу злякалася, бо минулого разу їх взагалі не було.
Мабуть, єдиний плюс зимової вагітності - відсутність набряків, бо влітку варто було посидіти хвилин 10, то ноги ставали як колодки.Зараз набряків як таких немає, кілька разів накривало після застіль, де було багато солоної-гострої їжі.
Ще мені постійно жарко, працює внутрішній підігрів)))
Ну і з верхнім одягом трохи напряг - довелося змінити пуховик на більший, а весняне пальто віджати у сестри)
На вагах +10 кг, почуваюся величезним колобком, живіт цього разу набагато більший або мені здається, бо чоловік каже, що я просто себе не пам'ятаю такою:)

Меня ничего так не беспокоило как изжога. Это был просто ужас. Но помагала вода Ессентуки 17. Бедный муж всю Полтаву объездил в поисках. Если находил, выгребал все запасы.
А так особо ничего не беспокоило. Были легкие отеки, но быстро проходили. Всю беременность порхала, и думала что с такой беременностью можно рожать каждый год :)
  • Yadik це подобається

#620 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 20 березень 2019 - 16:10

На вагах +10 кг, почуваюся величезним колобком, живіт цього разу набагато більший або мені здається, бо чоловік каже, що я просто себе не пам'ятаю такою :)

Наговорююєш! Ти просто не бачила колобків) Якраз хотіла сказати, що виглядаєш чудово і рухаєшся напрочуд легко))

• Yadik це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама