Обо всем 79
Розпочатий з nadin, 18 лис 2020 20:51
1982 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 грудень 2020 - 09:29
Увечері 18 грудня Святий Миколай востаннє переглянув листи, чи, бува, не забув комусь подарунки, і раптом зауважив, що не читав жодного від дорослих. "Невже їм нічого не треба? Дивно... сам напишу", - подумав Чудотворець і взявся за роботу...
Дорогі дорослі!
Я знаю, що у вас гаряча пора (пора звітів, підсумків, аналізів), але знайдіть час прочитати цього невеличкого листа.
Так от, ви нічого не просите, тому сам поміркую, що б подарувати напередодні свят.
Отже, солоденьке (віддасте дітям)... Може, якісь новинки? Але ж вони зараз у вільному доступі в інтернеті. Може, нову сумочку чи чобітки? Але ж вам не вгодиш ... Може, підвищення зарплати? О, а це вже вам Президент пообіцяв...  .
Дорогі мої! Насправді, ви не потребуєте речей, тому кожному з вас дарую найважливіше:
- здорові нерви (якщо потрібні заспокійливі, напишіть окремо  );
- спокою й затишку (каву, чай... чи щось міцніше додайте самі  );
- терпіння, сил та мужності пробачати  ;
- наснаги давати другий, третій шанс ...  );
- уважності - до рідних і далеких;
- пам'ятати, що інколи треба бути не справедливим, а добрим.
P.S.і нехай сьогодні під подушкою (чи на підвіконні) вас чекає якась приємність, а найдорожчі подарунки хай обіймають вас щодня
Опубліковано 19 грудень 2020 - 12:15
Девочки, а если стирала течёт - это все.... или шанс на ремонт есть?!
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 19 грудень 2020 - 13:11
Шанс есть. У меня летом потекла, то ремонт насчитали около 3000грн., но у меня и машинке было 15лет.
Опубліковано 19 грудень 2020 - 15:41
Пришла за советом) Брат заказал кухонный нож, большой) В сторону каких фирм смотреть? Пожелание - "чтобы острый" ) Посоветуйте свои, плиз)
Опубліковано 19 грудень 2020 - 16:43
Пришла за советом) Брат заказал кухонный нож, большой) В сторону каких фирм смотреть? Пожелание - "чтобы острый" ) Посоветуйте свои, плиз)
Ножи ж не дарят 
А вообще я за Икеа
Відредаговано mitera, 19 грудень 2020 - 16:43.
Опубліковано 19 грудень 2020 - 16:55
Ножи ж не дарят 
А вообще я за Икеа .gif)
Пошла смотреть Икеа )
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 19 грудень 2020 - 16:58
В тему. У мене сьогодні святкова активність вайбері і мессенджері.
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 19 грудень 2020 - 17:04
Когда то брали в эпике бергоф. Оригинал или нет не известно, но ножи удобные и рабочие. Я думаю, любые ножи время от времени нужно точить. Те которые пилочкой (для хлеба и овощей), до сих пор режут отлично (не точили их)
Опубліковано 19 грудень 2020 - 17:05
Когда то брали в эпике бергоф. Оригинал или нет не известно, но ножи удобные и рабочие. Я думаю, любые ножи время от времени нужно точить. Те которые пилочкой (для хлеба и овощей), до сих пор режут отлично (не точили их)
Мерси)
Опубліковано 19 грудень 2020 - 17:15
Я уважаю фирму Трамонтина. Если нужен крутой нож, то лучший- кованый самозатачивающийся. Его править можно только мусатом , будет как лезвие самурайского меча. Но я их сильно больших не видела. И ими нельзя резать что либо типа курицы с костями.
Мне, как почти повару, кажется, что можно выбирать любой, который понравится в магазине. Проверить как режет можно об торец бумаги.
Опубліковано 19 грудень 2020 - 17:18
И ножи в самом деле не дарят. Надо хоть пятачек взять за него.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 19 грудень 2020 - 17:25
Дарувала ножі всім кому можна, чоловіку теж не раз, він фанат дорогих колекційних, чому не можна, забобони?)
Опубліковано 19 грудень 2020 - 17:31
Та можно чтобы и черные коты ходили где хотят. )))
Традиция.
Ложки-вилки вроде не дарят. Там, откуда мы родом, это считалось к злыдням.
За росток, собаку или нож надо дать хоть монетку.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 19 грудень 2020 - 18:06
тоже плюсую ща бергоф, Икеа не пробовала
Опубліковано 19 грудень 2020 - 18:12
тоже плюсую ща бергоф, Икеа не пробовала
Я Икею брала, только маленький нож, классный по качеству. Того, который понравился, нет в наличии) Будем искать. Бергоф погляжу)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 19 грудень 2020 - 18:48
Хтось купляв постіль ТМ "Порічка"? Дивлюся сайт - симпатично.
Опубліковано 19 грудень 2020 - 19:18
Є, звичайно. У нас після ремонту вжк 2 роки працює, як часики. Ремонт обійшовся в 2200
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 19 грудень 2020 - 20:00
Если не к спеху, то родители себе такой набор брали https://aliexpress.r...archweb201603_
Очень-очень довольны.
Дарувала ножі всім кому можна, чоловіку теж не раз, він фанат дорогих колекційних, чому не можна, забобони?)
Ой, и я мужу уже штук до 10 подарила
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 19 грудень 2020 - 20:04
Я уважаю фирму Трамонтина. Если нужен крутой нож, то лучший- кованый самозатачивающийся. Его править можно только мусатом , будет как лезвие самурайского меча. Но я их сильно больших не видела. И ими нельзя резать что либо типа курицы с костями.
Мне, как почти повару, кажется, что можно выбирать любой, который понравится в магазине. Проверить как режет можно об торец бумаги.
Да, у меня пару штук кухонных ножей Трамонтина, хорошие. Долго держат остроту и правятся хорошо, и недорогие по цене.
Опубліковано 19 грудень 2020 - 20:50
Да, у меня пару штук кухонных ножей Трамонтина, хорошие. Долго держат остроту и правятся хорошо, и недорогие по цене.
Я так поняла, что эта фирма специализируется по ножам. У меня штук 5 недорогих, но хороших и любимых и 1 дорогой. Они самые востребованые.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|