Перехід до вмісту

Фотографія

Как долго Вы кормили ребёнка грудью?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
689 відповідей у цій темі

Опитування: ... (315 учасник (и) подав (а) голоси)

Как долго Вы кормили ребенка грудью?

1. не кормила вообще (4 голос [1.24%])

Відсоток голосів: 1.24%

2. до 3 месяцев (22 голос [6.81%])

Відсоток голосів: 6.81%

3. до 6 месяцев (15 голос [4.64%])

Відсоток голосів: 4.64%

4. до 9 месяцев (20 голос [6.19%])

Відсоток голосів: 6.19%

5. до года (49 голос [15.17%])

Відсоток голосів: 15.17%

6. до 1,5 лет (104 голос [32.20%])

Відсоток голосів: 32.20%

7. до 2 лет (63 голос [19.50%])

Відсоток голосів: 19.50%

8. до 2,5 лет (35 голос [10.84%])

Відсоток голосів: 10.84%

9. больше 3 лет (11 голос [3.41%])

Відсоток голосів: 3.41%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#601 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:32

... Тема обсуждения "Как долго Вы кормили ребенка грудью?". Я высказала свое мнение, на которое имею право, как и Вы. По-моему, все в тему. Не вижу смысла в дискуссии.

в теме "как долго вы кормили грудью" был бы в тему ответ про ваш срок ГВ и ваш опыт, если хотите этим поделиться!

а "понимаю-не понимаю" - это точно не в тему, тем более с прямыми намеками на несостоятельность мам, кормящих дольше вас!

Відредаговано mitera, 09 січень 2017 - 14:45.

#602 Mila_Nik

Mila_Nik

экс-Liudmyla_88

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 129 повідомлення
  • Ім'я:Люда

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:34

:office: веселуха...хто ще? :rgaka:  :rgaka:  :rgaka:

#603 Shelenku

Shelenku

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 526 повідомлення
  • Місто:Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:37

Как хорошо, что противники длительного ГВ абсолютно не зацикленны, нам есть с кого брать пример,учится уважать чужое мнение! Ведь вправду слишком агрессивно в этой теме реагируют на быстросворачиваемых, это какие-то скрытые комплексы, не иначе. Эх, вернуть бы мне время, не стала бы гробить свое здоровье, потакать капризам вечноноющего ребенка, грудь бы не отвисла - вот что лень человеческая делает) Не встретилось мне это видео раньше, теперь и смотреть не буду, чтоб не расстраиваться. До школы покормлю, а там как-то само решится.

Ой, подождите, на случай если я утратила способности внятно коммуницировать - САРКАЗМ)

хорошо что дописали ))) Вы кормите еще на дневной сон?

#604 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:37

я як згадаю наші ось такі повзання нічні, груди "затягувала" мені до ранку, вже аж боліло все, ні донька не спала, ні я...як припинили ГВ, нарешті стали гарно спати всі вдома. І стала засинати теж краще. 
Успішного Вам ГВ і безболісного його припинення!

в цьому і вся суть, кожен робить так, як йому зручніше, як відчуває себе і дитину (її настрій, готовність і т.п.)

ні разу не бачила тут, щоб хтось сказав щось типу "фу, до року погодувала і все!" і тому неприємно читати "фу" в бік тих, хто годував довше.

#605 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:45

от бачите дітки різні, в мене послідній раз спала на вулиці в калясці мабуть в 7 місяців. Потом полізли зуби і вона повністю відмовилася від прикорму. Зараз вроді почала їсти, але молочного зовсім не хоче. Вчора лягали спати десь півтори години, спочатку поїла цицю, а потім началось повзання по ліжку. І ніякі казки, поглажування спинки не допомогли. Поки знову не дала цицю. Уже було начало дванадцятого ночі, дальше ждати не бачила сенсу. Зараз надіюся що весною будемо більше гуляти, доня вимориться і може швидше засинатиме. Сестра замінила ночні годування на пляшечку з молоком, от до цих пір він її і їсть, йому уже 2,5. Вроді тоже пора уже забирати, але то захворів, то не дома і так мабуть до весни тоже дотягнуть.

за обоими ночью пришел в помощь поильник с водой. просто вместо груди предлагала воду.

старший сразу согласился :-) довольно быстро перестал в итоге ночью просыпаться, нам труднее было расстаться с кормлением перед сном (его убирала самым последним)

а вот меньший выплевывал поильник и требовал маминого молочка. периодически снова пробовала и когда пришло время поильник с водичкой устроил :-) попил и заснул без груди. постепенно просыпаться перестал (чё просыпаться ради воды :-)) )

меньший почти на полгода был дольше на ГВ, чем старший! и это не мое решение, а в первую очередь его. ему это было нужно!

Відредаговано mitera, 09 січень 2017 - 15:00.

#606 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:46

хорошо что дописали ))) Вы кормите еще на дневной сон?

кормлю) на дневной, ночной и с утра, чтоб поспал дольше. Но это чисто символически)
  • mitera це подобається

#607 52100

52100

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 68 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:50

в цьому і вся суть, кожен робить так, як йому зручніше, як відчуває себе і дитину (її настрій, готовність і т.п.)

ні разу не бачила тут, щоб хтось сказав щось типу "фу, до року погодувала і все!" і тому неприємно читати "фу" в бік тих, хто годував довше.

"Фу" Боже збав, тут ніхто не казав, всі занадто виховані, "быстросварачиваемые" - ось достойна ймення тим негідницям та їм "подобным"

#608 Shelenku

Shelenku

Студентка

• Наша пісочниця
  • 526 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:54

кормлю) на дневной, ночной и с утра, чтоб поспал дольше. Но это чисто символически)

аналогично, теперь не знаю как дальше уменьшать кормление, чем жертвовать)))

#609 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:56

А всего лишь надо было чуть корректней написать свой пост и не лепить сто восклицательных знаков) и не было бы дискуссии на три листа)))

#610 Shelenku

Shelenku

Студентка

• Наша пісочниця
  • 526 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 14:59

за обоими ночью пришел в помощь поильник с водой. просто вместо груди предлагала воду.
старший сразу согласился :-) довольно быстро перестал в итоге ночью просыпаться, нам труднее было расстаться с кормлением перед сном (его убирала самым последним)
а вот меньший вывлевывал поильник и требовал маминого молочка. периодически снова пробовала и когда пришло время поильник с водичкой устроил :-) попил и заснул без груди. постепенно просыпаться перестал (чё просыпаться ради воды :-)) )
меньший почти на полгода был дольше на ГВ, чем старший! и это не мое решение, а в первую очередь его. ему это было нужно!

от и я мечтаю что попет воду и уснет))) буду пробовать, а когда получиться тогда и будет. Ломать ребенка я не намерена, потому что так надо.

#611 Shelenku

Shelenku

Студентка

• Наша пісочниця
  • 526 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 15:08

А всего лишь надо было чуть корректней написать свой пост и не лепить сто восклицательных знаков) и не было бы дискуссии на три листа)))

Согласна. Главное чтоб детки здоровые были, а все остальное пройдет. Нас с сестрой мама два месяца кормила, сестра сына до года, я пока кормлю(нам почти 1.5). Каждый решает сам за себя.

#612 52100

52100

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 68 повідомлення

Опубліковано 09 січень 2017 - 15:39

Відредаговано 52100, 09 січень 2017 - 15:40.

#613 52100

52100

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 68 повідомлення

Опубліковано 09 січень 2017 - 15:45

Дай и свои "пять" вставлю, чтобы не на три листа, а на четыре дискуссия получилась.

#614 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 15:50

Ну куда ж без моих пять?!)))) Я имела в виду дискуссия в формате "дурак_сам дурак". Чуть терпимее надо быть к людям) и не таким категоричным ;) просто своим постом вы "обидели" треть форма точно. А форум, на секунду, создавался изначально в поддержку грудного вскармливания. О длительности, думаю, каждый вправе разобраться сам, исходя из своих предпочтений и потребностей своего ребенка.

#615 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 09 січень 2017 - 19:08

аналогично, теперь не знаю как дальше уменьшать кормление, чем жертвовать)))

я жду, пока увижу, что ребенок сможет сам уснуть, полежать спокойно, послушать песню или сказку, а пока шило в попе. Ломать и насильно отлучать не хочу и не могу, мне жалко нервов сына и своих с мужем. Всему своё время.

#616 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 21:24

Дочери  почти 2 года, она на ГВ, и не болела особо... Наш педиатр говорит, что это благодаря длительному ГВ. И да, я боюсь нарушить это хрупкое равновесие...  Как раз на праздники, на мой отказ выпить шампанское или вино по причине ГВ не раз слышала в свой адрес "А ти шо ще кормиш, та хвати вже..."  Меня уже ничто не удивляет ,  как и не поменяет решение  о кормлении.

#617 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 09 січень 2017 - 22:45

Чого так кричать?) не розумієте - не годуйте взагалі) а ми, безвольні, будемо насолоджуватися, так як і наші діти)

Немного не та тема, но эта же программа про французскую методику воспитания) https://youtu.be/klovc4ofLF8
Оля, хотелось бы увидеть твой комментарий

#618 Mila_Nik

Mila_Nik

экс-Liudmyla_88

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 129 повідомлення
  • Ім'я:Люда

Опубліковано 09 січень 2017 - 23:46

Немного не та тема, но эта же программа про французскую методику воспитания)

треба МЕГА круту силу волі мати, щоб це все втілити в своє життя...режим годування - круто, режим сну - круто, після 9-тої батьківський час - бомба :super: ! за ГВ промовчу...) є чому повчитися :poklon:

Відредаговано Mila_Nik, 09 січень 2017 - 23:48.

#619 Dakotic

Dakotic

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 154 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 09 січень 2017 - 23:49

Нам 1.2 то я и не думаю пока о прекращении ГВ. Особо мне нравится когда говорят с умным видом что зачем оно надо, уже зубы есть, пусть сама кушает. Ага, счаз. 2 зуба и тишина. Кушает, но не особо много((( Да и при активном зубному росте (когда уже дождусь зубов этих) надеюсь с грудью проще будет

#620 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 10 січень 2017 - 00:26

Немного не та тема, но эта же программа про французскую методику воспитания) https://youtu.be/klovc4ofLF8
Оля, хотелось бы увидеть твой комментарий

Все так узагальнено, що на секунду задумуєшся - може я не там живу? Діти є діти, як і кругом, підхід - так, однозначно інший, але це не означає, що все так, як розказує Дракерман.
Вагітність - правда. Мінімум аналізів, мінімум походів до лікаря, подорожі, звичний режим життя. Але при цьому - кава, чіпси/кола, сигарети, вино.
Відлучення в 3 міс - тут прям смішно, те що вона розказує про лікаря і тріщини на сосках - це така маячня, що навіть коментувати не хочу. Є ті що зовсім не годують, є ті які годують - кожен вибирає варіант, який підходе їй і дитині. З моменту народження моєї другої дитини, ГВ стало популярнішим, в пологовому дають дуже правильні і компетентні поради, якщо кажеш, що вибрав ГВ - догодовувати не дають, молоковідсосів не дають, тобто роблять все, щоб надагодити ГВ. Взагалі, казати що в 3 міс мама виходе на роботу - це помилково. Так, є частина мам, у якої немає вибору і вона вимушена іти на роботу, але, для прикладу, в нашому садочку було 8 вагітних мам одночасно зі мною, з них зараз на роботу вийшла одна на повний робочий день, одна - на часткову зайнятість. Три так як я - в декретній довгій, інші - звільнились. Взагалі, така практика дуже поширена, під час вагітності мама звільняється, народжує 2-3 дітей з інтервалом 2-3 роки, а коли діти вже стають більш-менш автономними (6-7 років), починає повертатися до проф життя.
Про дітей-роботів - мені взагалі цікаво, в якій такій Франції Дракерман живе, якщо не баче в магазинах повзаючих по підлозі дітей, батьків, які беруть дітей з собою абсолютно кругом - до лікарів, в ресторани, в інстанції, тд і ці діти ведуть себе саме як діти - одні нормально, інші абсолютно ненормально.
Про перекуси - перекушують, але не їдять нон-стоп. Взагалі, час прийому їжі у Франції - святе, цього дотримуються майже всі.
Готувати їжу разом - це взагалі не має національності, хіба ні? Овочі їдять діти, бо їх їм дають регулярно в садочку, так як і сири, і безліч інших продуктів.
Про кошмар з привчанням дітей спати всю ніч - так, деякі лікарі кажуть, що хай плаче, поки не звикне. Ніч, другу, місяць - поки не звикне. Я вважаю такі методи страшними і мій лікар зі мною абсолютно згодна.
Після 21.00 - батьківський час. Сумісний сон у Франції є, але, звичайно, не так поширений як в Україні. Взагалі, вважається нормою, що у кожної дитини є своя кімната з народження, але це, звичайно, далеко не так.
Є категорія мам, які вважають, що дитина - тимчасовий гість у їх житті. Тобто, його треба виростить, вигодувать і в 18 років виставити з дому з валізкою найнеобхіднішого.
Пишу хаотично, бо коментую по мірі перегляду.
А найбільша жесть в кінці - "чи продовжують француженки слідкувати за собою з появою дітей?" "Так, звичайно" - ну тут смайл, який валяється під столом, ті хто був у Франції мене зрозуміють)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама