а можно пошаговый рецепт именно этого торта для дотошных как я?)Торт без назви)) Основа - шоколадний бісквіт (не з какао, а з шоколадом), вужчий від суфле, тому ззовні не видно. Суфле - жирні вершки і згущене молоко, желатин, взято з рецепту "Кіндер Мілк Слайз" ось тут https://mama.pl.ua/i...=2024&p=1406236
На смак дуже сподобалося, а от фото невдале, бо зливаються темна глазур і ожина. Фотографувала ввечері, а переробити фото вдень не було можливості.
Торты
Розпочатий з чонка, 22 тра 2009 15:23
1524 відповідей у цій темі
#601Опубліковано 31 серпень 2017 - 13:41
#602Опубліковано 31 серпень 2017 - 13:52
ні, желе не робила, але тут теж внизу трохи підтікає, треба або чекати доки трохи загускне, а потім заливати, або як я роблю - заливати і на пару хв придавити форму і тоді витече набагато менше.
чесно, нема часу писати, насправді робити швидше, ніж усе описувати.))) #603Опубліковано 31 серпень 2017 - 14:13 Чистое желе в такую форму не заливала. Делаю тоненький корж бисквитный и на него слоями с желе играюсь. Первый слой лью густой, просто даю ему подзастыть в кастрюльке, а дальше, как душе будет угодно. #604Опубліковано 31 серпень 2017 - 17:32
у меня желе даже на корже почти всегда с разъемной вытекает (( хочу такую форму как у Мрии купить #605Опубліковано 01 вересень 2017 - 08:01
як варіант, спробуйте на корж налити тонесенький слой желе, воно швидко застигне і схватить корж, а потім уже наступне желе буде "чіплятися" за застигле желе
#606Опубліковано 11 вересень 2017 - 19:02 блин, все такие хозяюшки. столько рецептов. #607#608Опубліковано 20 жовтень 2017 - 14:24
Красиво очень молодцы, а рецептик можно?
#609Опубліковано 06 листопад 2017 - 13:58 Морковный торт
Коржи:
Крема
Натрите две крупных ил три средних морковок, по весу где-то 450-500 грамм. Морковку на мелкой тёрке, стараясь держать ее перпендикулярно лезвиям, чтобы мы получали маленькие стружки. Мелко порубите орехи. Я использовала грецкие орехи (бюджетней), хотя лучше кешью. В миске смешайте сахар и яйца и взбивайте миксером минуты 3. Масса прилично увеличится в объёме и станет более светлой. Затем добавьте масло, использовала подсолнечное масло (оливковое не стоит оно слегка горчит). Ещё раз хорошо взбить миксиром. В это же время в отдельной чашке смешиваем муку и сухие ингредиенты (сода, корица, разрыхлитель). Венчиком активно перемешиваем минуту, чтобы корица не осталась на дне. Постепенно вводим сухие ингредиенты в тесто, старательно перемешиваем миксиром. Дальше добавьте морковь и орехи, перемешивая лопаткой. Итоговое тесто должно получиться густым. Из данного количество ингредиентов я делала три коржа по 18 см. Выпекать при 180 градусах, где-то минут 40. До сухой зубочистки и румяной корочки. Крем — взбиваем сметану, мёд и сахар и убираем в холодильник до пропитки. Когда все три коржика остынут — промазываете каждый кремом, собираете торт.
Торт всем понравился. Только сестра угадала основной ингредиент, остальные подумали, что тыква На выходных попробую сделать также только с тыквы)
Відредаговано НАСТоящаЯ мелодиЯ, 06 листопад 2017 - 13:58. #610Опубліковано 08 листопад 2017 - 17:40 Девчонки, кто-нибудь знает рецепт медовика с вареньем? #612Опубліковано 19 листопад 2017 - 13:26 Тыквенный торт Готовила за рецептом Морковного торта, заменив основной ингредиент на тыкву. Получилась вкусно, но с морковкой мне больше понравилось)
#614Опубліковано 20 листопад 2017 - 10:49
На день народження чоловіка робила торт - брауні з шоколадним мусом і бананом. Зверху шоколадна глазур і тертий шоколад. Коротше кажучи, шоколад з шоколадом на шоколаді)))
Зрозуміла, що така основа для торта як брауні набагато краща ніж звичайний бісквіт або основа з печива. Шоколад краще брати з великим вмістом какао, а то у мене зивчайна "Корона" (акційна з АТБ), то і брауні, і мус не такі темні, як хотілося б. Рецепт звідси http://forum.say7.info/topic91547.html, з мого улюбленого кулінарного сайту, усі продукти у мене усе збільшено в 2 рази. #618Опубліковано 21 листопад 2017 - 09:34
Дякую! Заливаю, застигає і ножем акуратно проходжуся, щоб зняти форму. #619Опубліковано 21 листопад 2017 - 17:49 Я в звичайну форму вирізаю пергамент-потрібної висоти-теж гарно виходить... Я шоколад з шоколадом, точніше 3 шоколади кожен рік собі на др готую)))Шоколад беру тільки рошен, світоч чомусь береться комками. #620Опубліковано 21 листопад 2017 - 17:54 рецепт торта 3 шоколада есть в этой теме? что-то поиском не нашла.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |