Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 06 вересень 2023 - 10:58
У нас-10школа, 8й клас. Тиждень онлайн, тиждень офлайн. Уроки всі, по 7-8 уроків
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 06 вересень 2023 - 11:34
Треба було зняти Мамая... це його багаторічна показуха за бюджетні кошти від його імені... Наче ж минулого року давали...
Стосовно подарунків, звичайно я розумію, що це схеми і все таке, але безглуздими я б їх не назвала, використовували абсолютно все з тих подарунків, і досі ще є та канцелярія . Мені тогорічні подарунки сподобались.
Щодо навчання, в нашій школі тиджень через тиждень 7 клас, молодша школа кожен день, є група продовженого дня, харчування - всим задоволені.
Вважаю, що багато залежить від адміністрації школи, бажання диретора 27 школи як не було організовувати навчальний процес, так і не з'явилося. Тільки знаходять кожен раз відмовки, щоб дітей не випускати до школи. То переселенці жили до упору, то укриття немає, тепер взагалі незрозуміло чого вересень дистанційно. Ну ми вже перейшли до іншої школи, тому це не мій тепер клопіт. Є внутрішнє відчуття . що і в жовстні щось вигадають, щоб не виходити в школу.
Відредаговано YR-Ma, 06 вересень 2023 - 11:34.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 вересень 2023 - 11:45
Стосовно подарунків, звичайно я розумію, що це схеми і все таке, але безглуздими я б їх не назвала, використовували абсолютно все з тих подарунків, і досі ще є та канцелярія . Мені тогорічні подарунки сподобались.
Щодо навчання, в нашій школі тиджень через тиждень 7 клас, молодша школа кожен день, є група продовженого дня, харчування - всим задоволені.
Вважаю, що багато залежить від адміністрації школи, бажання диретора 27 школи як не було організовувати навчальний процес, так і не з'явилося. Тільки знаходять кожен раз відмовки, щоб дітей не випускати до школи. То переселенці жили до упору, то укриття немає, тепер взагалі незрозуміло чого вересень дистанційно. Ну ми вже перейшли до іншої школи, тому це не мій тепер клопіт. Є внутрішнє відчуття . що і в жовстні щось вигадають, щоб не виходити в школу.
Тримаюсь з останніх сил щоб не забрати документи..На зборах обіцяла що вийдемо, хто онлайн обрав займатиметься дома а 17 в класі...Якщо ні, то заберу документи точно.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 09 вересень 2023 - 09:47
Нам змінили розклад, поки тільки початкову школу , зробили 2тижня/2 тижня, а з 6-11 клас, залишили тиждень на місяць.
Опубліковано 12 вересень 2023 - 13:33
У нас в школі початкові класи навчаються кожного дня офлайн, є ГПД, харчування. Старші класи - тиждень офлайн, тиждень онлайн.
Відредаговано Ritik, 13 вересень 2023 - 05:30.
kulolga
-
-
2
Опубліковано 12 вересень 2023 - 19:27
4 школа. Початкові класи навчаються кожного дня офлайн, є ГПД, харчування. Старші класи - тиждень офлайн, тиждень онлайн.
І нам запропонували ГПД, що сильно здивувало, чи то місць не було в укритті, чи то різко з'явилися і на ГПД для двох паралельних класів.
Опубліковано 17 вересень 2023 - 16:40
А в яку школу перейшли?
Зараз попробуй ще місце знайти. Багато шкіл переповнені. Ми в 27 школі 3 клас тиждень в школі тиждень дома навчаємось. Але онлайн частіше асинхронно ніж з вчителем
svexa
-
-
Опубліковано 17 вересень 2023 - 16:49
А в яку школу перейшли?
Зараз попробуй ще місце знайти. Багато шкіл переповнені. Ми в 27 школі 3 клас тиждень в школі тиждень дома навчаємось. Але онлайн частіше асинхронно ніж з вчителем
Відповім за Марину в 8 школу...
Опубліковано 17 вересень 2023 - 17:08
Відповім за Марину в 8 школу...
Дякую. В нас сусідка переселенка пішла, як раз в 8 школу також у 3 клас, бо там вчаться офлайн та на 1 зміну.
А я ніяк не можу знайти гурток англійської тепер з нашим розкладом. Та й онлайн вже бісить
kulolga
-
-
2
Опубліковано 17 вересень 2023 - 20:07
З нашої школи переходило в інші , за графіком. Мені взагалі не зрозуміти, чому у нас спочатку був один графік, потім різко інший, а ще через тиждень знову інший, тішить, що на краще. Все дивно, що підвал за тиждень розширитися не може. Одним словом, що хочуть те й роблять. І зараз через дивацтва, одні школи переповнені.
svexa
-
-
Опубліковано 17 вересень 2023 - 21:13
Дякую. В нас сусідка переселенка пішла, як раз в 8 школу також у 3 клас, бо там вчаться офлайн та на 1 зміну.
А я ніяк не можу знайти гурток англійської тепер з нашим розкладом. Та й онлайн вже бісить
Я ще терплю з останніх сили....Якщо у жовтні не вийдемо хоч через тиждень то заберу документи.Контролювати не можу бо на роботі...а вони печуть в ігри 7 клас...це жах а не навчання.
Опубліковано 05 жовтень 2023 - 12:54
Дівчата, до кого порадите йти в 37 школі: Карасюк, Бідна чи Назаренко? Цікавить більше не рівень знань, який дає вчителька, а щоб нормально спілкувалася з дітьми і не відбила бажання вчитися.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 08 жовтень 2023 - 07:36
А в яку школу перейшли?
Света за мене вже відповіла, але додам. Багато дітей перейшли, тепер в класі до 30 дітей, при тому, що зазвичай школа була не популярною і максиму 20-22 учня в кожному класі було. Але рівень непоганий, молодша школа на висоті, менший в 2 класі, нарікань немає і клас дружний і вчитель просто супер. Старшого клас трішки слабший, за його попередній, але тут є і плюси. Він тепер почуває себе відмінником ( як за оцінками так і за знаннями) і поводить себе відповідно.
Опубліковано 08 жовтень 2023 - 12:38
Дівчата, хто зараз в 17- му ліцеї в 4- му класі? Порадьте на наступний рік вчительку перших класів, будь ласка
svexa
-
-
Опубліковано 09 жовтень 2023 - 07:59
Света за мене вже відповіла, але додам. Багато дітей перейшли, тепер в класі до 30 дітей, при тому, що зазвичай школа була не популярною і максиму 20-22 учня в кожному класі було. Але рівень непоганий, молодша школа на висоті, менший в 2 класі, нарікань немає і клас дружний і вчитель просто супер. Старшого клас трішки слабший, за його попередній, але тут є і плюси. Він тепер почуває себе відмінником ( як за оцінками так і за знаннями) і поводить себе відповідно.
Це тобі так здається.....це просто жах а не ,,успіхи, і це мій ще був не найгірший..Карантин і війна дали про себе знати... Бажання навчатися 0.Навіть по тим предметам де гарно вчився...
YR-Ma
-
-
Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:00
Це тобі так здається.....це просто жах а не ,,успіхи, і це мій ще був не найгірший..Карантин і війна дали про себе знати... Бажання навчатися 0.Навіть по тим предметам де гарно вчився...
Мені їх так шкода, дивитись як вони "мучаться" з тим онлайн. Я жалкую, що в минулому році не перевела його. Зараз нові вчителя і бачу глаз горить, немає тієї апатії і замкнутості. Оцінки і знання вже якось і не такі важливі, як колись мені здавалося.
svexa
-
-
Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:14
Мені їх так шкода, дивитись як вони "мучаться" з тим онлайн. Я жалкую, що в минулому році не перевела його. Зараз нові вчителя і бачу глаз горить, немає тієї апатії і замкнутості. Оцінки і знання вже якось і не такі важливі, як колись мені здавалося.
Ой...нам і школа не ,,допомогла,, чи вплив друзів чи вже вік перехідний так рано але це жах....
YR-Ma
-
-
Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:20
Чого рано? Як раз зараз він і є той перехідний. В нас голос вже як у дядьки і виріс на 10 см за літо, про розмір ноги мовчу...А перепади настрою безкінечні.
svexa
-
-
Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:48
Чого рано? Як раз зараз він і є той перехідний. В нас голос вже як у дядьки і виріс на 10 см за літо, про розмір ноги мовчу...А перепади настрою безкінечні.
Ну у старшого 14_16 трішки бзіки були....а тут...я просто в шоці від дитини.
Опубліковано 13 жовтень 2023 - 06:23
Дівчата, до кого порадите йти в 37 школі: Карасюк, Бідна чи Назаренко? Цікавить більше не рівень знань, який дає вчителька, а щоб нормально спілкувалася з дітьми і не відбила бажання вчитися.
Однозначно Назаренко
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|