Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#6021 Alenka

Alenka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 948 повідомлення
  • Місто:Центр-Гожулы
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 06 вересень 2023 - 10:58

У нас-10школа, 8й клас. Тиждень онлайн, тиждень офлайн. Уроки всі, по 7-8 уроків

#6022 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 06 вересень 2023 - 11:34

Треба було зняти Мамая... це його багаторічна показуха за бюджетні кошти від його імені... Наче ж минулого року давали...

Стосовно подарунків, звичайно я розумію, що це схеми і все таке, але безглуздими я б їх не назвала, використовували абсолютно все з тих подарунків, і досі ще є та канцелярія . Мені тогорічні подарунки сподобались.

Щодо навчання, в нашій школі тиджень через тиждень 7 клас, молодша школа кожен день, є група продовженого дня, харчування - всим задоволені.

Вважаю, що багато залежить від адміністрації школи, бажання диретора 27 школи як не було організовувати навчальний процес, так і не з'явилося. Тільки знаходять кожен раз відмовки, щоб дітей не випускати до школи. То переселенці жили до упору, то укриття немає, тепер взагалі незрозуміло чого вересень дистанційно. Ну ми вже перейшли до іншої школи, тому це не мій тепер клопіт. Є внутрішнє відчуття . що і в жовстні щось вигадають, щоб не виходити в школу.

Відредаговано YR-Ma, 06 вересень 2023 - 11:34.

#6023 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 06 вересень 2023 - 11:45

Стосовно подарунків, звичайно я розумію, що це схеми і все таке, але безглуздими я б їх не назвала, використовували абсолютно все з тих подарунків, і досі ще є та канцелярія . Мені тогорічні подарунки сподобались.
Щодо навчання, в нашій школі тиджень через тиждень 7 клас, молодша школа кожен день, є група продовженого дня, харчування - всим задоволені.
Вважаю, що багато залежить від адміністрації школи, бажання диретора 27 школи як не було організовувати навчальний процес, так і не з'явилося. Тільки знаходять кожен раз відмовки, щоб дітей не випускати до школи. То переселенці жили до упору, то укриття немає, тепер взагалі незрозуміло чого вересень дистанційно. Ну ми вже перейшли до іншої школи, тому це не мій тепер клопіт. Є внутрішнє відчуття . що і в жовстні щось вигадають, щоб не виходити в школу.

Тримаюсь з останніх сил щоб не забрати документи..На зборах обіцяла що вийдемо, хто онлайн обрав займатиметься дома а 17 в класі...Якщо ні, то заберу документи точно.
  • YR-Ma це подобається

#6024 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 09 вересень 2023 - 09:47

Нам змінили розклад, поки тільки початкову школу , зробили 2тижня/2 тижня, а з 6-11 клас, залишили тиждень на місяць. 

#6025 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 944 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 12 вересень 2023 - 13:33

У нас в школі початкові класи навчаються кожного дня офлайн, є ГПД, харчування. Старші класи - тиждень офлайн, тиждень онлайн.

Відредаговано Ritik, 13 вересень 2023 - 05:30.

• kulolga це подобається

#6026 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення

Опубліковано 12 вересень 2023 - 19:27

4 школа. Початкові класи навчаються кожного дня офлайн, є ГПД, харчування. Старші класи - тиждень офлайн, тиждень онлайн.

І нам запропонували ГПД, що сильно здивувало, чи то місць не було в укритті, чи то різко з'явилися і на ГПД для двох паралельних класів. :strah:

#6027 natalia0311

natalia0311

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 208 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 17 вересень 2023 - 16:40

А в яку школу перейшли?
Зараз попробуй ще місце знайти. Багато шкіл переповнені. Ми в 27 школі 3 клас тиждень в школі тиждень дома навчаємось. Але онлайн частіше асинхронно ніж з вчителем
  • YR-Ma це подобається

#6028 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 вересень 2023 - 16:49

А в яку школу перейшли?
Зараз попробуй ще місце знайти. Багато шкіл переповнені. Ми в 27 школі 3 клас тиждень в школі тиждень дома навчаємось. Але онлайн частіше асинхронно ніж з вчителем

Відповім за Марину в 8 школу...
  • YR-Ma це подобається

#6029 natalia0311

natalia0311

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 208 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 17 вересень 2023 - 17:08

Відповім за Марину в 8 школу...

Дякую. В нас сусідка переселенка пішла, як раз в 8 школу також у 3 клас, бо там вчаться офлайн та на 1 зміну.
А я ніяк не можу знайти гурток англійської тепер з нашим розкладом. Та й онлайн вже бісить

#6030 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення

Опубліковано 17 вересень 2023 - 20:07

З нашої школи переходило в інші , за графіком. Мені взагалі не зрозуміти, чому у нас спочатку був один графік, потім різко інший, а ще через тиждень знову інший, тішить, що на краще. Все дивно, що підвал за тиждень розширитися не може. Одним словом, що хочуть те й роблять. І зараз через дивацтва, одні школи переповнені.

• svexa це подобається

#6031 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 вересень 2023 - 21:13

Дякую. В нас сусідка переселенка пішла, як раз в 8 школу також у 3 клас, бо там вчаться офлайн та на 1 зміну.
А я ніяк не можу знайти гурток англійської тепер з нашим розкладом. Та й онлайн вже бісить

Я ще терплю з останніх сили....Якщо у жовтні не вийдемо хоч через тиждень то заберу документи.Контролювати не можу бо на роботі...а вони печуть в ігри 7 клас...це жах а не навчання.
  • YR-Ma це подобається

#6032 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 05 жовтень 2023 - 12:54

Дівчата, до кого порадите йти в 37 школі: Карасюк, Бідна чи Назаренко? Цікавить більше не рівень знань, який дає вчителька, а щоб нормально спілкувалася з дітьми і не відбила бажання вчитися.

#6033 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 08 жовтень 2023 - 07:36

А в яку школу перейшли?

Света за мене вже відповіла, але додам. Багато дітей перейшли, тепер в класі до 30 дітей, при тому, що зазвичай школа була не популярною і максиму 20-22 учня в кожному класі було. Але рівень непоганий, молодша школа на висоті, менший в 2 класі, нарікань немає і клас дружний і вчитель просто супер. Старшого клас трішки слабший, за його попередній, але тут є і плюси. Він тепер почуває себе відмінником ( як за оцінками так і за знаннями) і поводить себе відповідно.
  • svexa це подобається

#6034 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 08 жовтень 2023 - 12:38

Дівчата, хто зараз в 17- му ліцеї в 4- му класі? Порадьте на наступний рік вчительку перших класів, будь ласка

#6035 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 09 жовтень 2023 - 07:59

Света за мене вже відповіла, але додам. Багато дітей перейшли, тепер в класі до 30 дітей, при тому, що зазвичай школа була не популярною і максиму 20-22 учня в кожному класі було. Але рівень непоганий, молодша школа на висоті, менший в 2 класі, нарікань немає і клас дружний і вчитель просто супер. Старшого клас трішки слабший, за його попередній, але тут є і плюси. Він тепер почуває себе відмінником ( як за оцінками так і за знаннями) і поводить себе відповідно.

Це тобі так здається.....це просто жах а не ,,успіхи, і це мій ще був не найгірший..Карантин і війна дали про себе знати... Бажання навчатися 0.Навіть по тим предметам де гарно вчився...
  • YR-Ma це подобається

#6036 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:00

Це тобі так здається.....це просто жах а не ,,успіхи, і це мій ще був не найгірший..Карантин і війна дали про себе знати... Бажання навчатися 0.Навіть по тим предметам де гарно вчився...

Мені їх так шкода, дивитись як вони "мучаться" з тим онлайн. Я жалкую, що в минулому році не перевела його. Зараз нові вчителя і бачу глаз горить, немає тієї апатії і замкнутості. Оцінки і знання вже якось і не такі важливі, як колись мені здавалося.
  • svexa це подобається

#6037 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:14

Мені їх так шкода, дивитись як вони "мучаться" з тим онлайн. Я жалкую, що в минулому році не перевела його. Зараз нові вчителя і бачу глаз горить, немає тієї апатії і замкнутості. Оцінки і знання вже якось і не такі важливі, як колись мені здавалося.

Ой...нам і школа не ,,допомогла,, чи вплив друзів чи вже вік перехідний так рано але це жах....
  • YR-Ma це подобається

#6038 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:20

Чого рано? Як раз зараз він і є той перехідний. В нас голос вже як у дядьки і виріс на 10 см за літо, про розмір ноги мовчу...А перепади настрою безкінечні.
  • svexa це подобається

#6039 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 09 жовтень 2023 - 10:48

Чого рано? Як раз зараз він і є той перехідний. В нас голос вже як у дядьки і виріс на 10 см за літо, про розмір ноги мовчу...А перепади настрою безкінечні.

Ну у старшого 14_16 трішки бзіки були....а тут...я просто в шоці від дитини.

#6040 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 13 жовтень 2023 - 06:23

Дівчата, до кого порадите йти в 37 школі: Карасюк, Бідна чи Назаренко? Цікавить більше не рівень знань, який дає вчителька, а щоб нормально спілкувалася з дітьми і не відбила бажання вчитися.

Однозначно Назаренко

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама