Ну підвал не вмістить всіх мабуть
Я розумію, що це формальність. Ритпричне питання, а взагалі щн існують люди в Полтаві, які ідуть в укриття? кожного разу, навіть вночі? серед моїх знайомих таких людей немає
Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#5981Опубліковано 09 квітень 2023 - 14:10
Я розумію, що це формальність. Ритпричне питання, а взагалі щн існують люди в Полтаві, які ідуть в укриття? кожного разу, навіть вночі? серед моїх знайомих таких людей немає #5982Опубліковано 09 квітень 2023 - 17:46 Якщо з ТРЦ не всі виходять під час тривоги, то в укриття явно ніхто не ходить. Нашим людям напевно потрібна періодично гарна встряска щоб не забували що війна в країні не закінчилася. #5983Опубліковано 09 квітень 2023 - 19:04
Якщо ракетна атака, я стараюсь вийти з дому, 8 поверх і поряд є потенційна ціль, тобто рулетка.. ( Мені так спокійніше #5985Опубліковано 10 квітень 2023 - 10:07
якби ви були директором школи або вчителем, не думаю, що ви взяли б на себе таку відповідальність — не водити дітей під час тривоги в укриття. тому що ніколи не вгадаєш, що може бути. #5986Опубліковано 10 квітень 2023 - 14:58 влітку теж переважна більшість в укриття не ходила, але тут на форумі 90% батьків були проти навчання офлайн навіть в тих школах, де укриття було
#5988Опубліковано 10 квітень 2023 - 15:20 Я ж про те, що в школі ходять і писала, що це формальність, яку виконують. Ну звичайно, є постанова її виконують. Вони і в масках заставляли дітей ходити. Доцільно це було чи ні, я не обговорюю, просто сам факт.
Я б не розглядала наш форум, як показник думки більшості. Все ж таки тут пишуть невелика кількість людей, ті хто мав інші думки, може просто не хотів стати тим, хто заперечує. Що я хочу підкреслити, говорять люди одне, а подивитись навкруги, то роблять інше . Так само, як можна подумати по багатьом чатам, що люди бідніють і ціни ростуть, а вийдеш в місто і враження інше. Кафе не замовити, навіть за місяць до дати, повні ігрові кімнати , пробки з машин і таке інше... Відредаговано YR-Ma, 10 квітень 2023 - 15:21.
#5989Опубліковано 10 квітень 2023 - 15:29
Не ходили мы в подвал,пенсионеры по началу может быть,в соседнем доме по началу видела,как массово днем ходили кто дома...А сейчас нет...Мы даже ночью в коридор не ходили,днем по началу ,потом все... С двумя детьми по ночам ходить не будешь ни куда, тем более в подвал ...В котором тебя привалит,и не выйдешь,если что... В школе ,да,дети ходят...Но там много плюсов,тепло,и можно учится ,парты,стулья,доски,и еду им носят во время тревоги,если что... #5990Опубліковано 10 квітень 2023 - 17:04 Це до першого шахіда, повірте, перевірено
#5991Опубліковано 10 квітень 2023 - 18:20 плюсую, як шахід над нами кола нарізав дві години, ми з коридору не вилазили і всі, кого я знаю, хто в цьому районі живе, підкидало всіх.
#5992Опубліковано 10 квітень 2023 - 18:24 Ну а в нас вони призимлялися, так що...
#5994Опубліковано 10 квітень 2023 - 19:12
Мої діти зараз ходять до школи. І для мене кожна тривога це великий стрес.
Інколи, по відчуттях я залишаю їх вдома - мені так спокійніше. Вже писали 100500 раз, але... Якщо втрапить в будинок - загине меньше людей, ніж в школі дітей... Тому, хай ходять в укриття - так є хоч невеликий, але шанс... І про себе. Я працюю на 4 поверсі. Під час тривоги спускаюся на перший, бо сидіти на "поверсі" мені дуже стрьомно. Тому не говоріть про всіх. #5995Опубліковано 11 квітень 2023 - 10:58
Возможно,спорить не буду,но когда живешь не один,смотря какие дети ,какая ситуация в городе и прочее,то выбираешь возможно не всегда так как нужно...Да и кто знает как нужно. К примеру тем летом,многие ездили ,вернее отправляли детей в лагеря на Закарпатье,мне страшно было добираться б туда и почему то неспокойно было б оставить на недели детей,но кому то спокойнее отправить за сотни км ,чем в соседний двор в школу...Сказать что тот прав,а тот нет ,скорее неправильно...
#5996Опубліковано 31 серпень 2023 - 12:23 Всім добрий день! Може таке укриття невелике. #5997Опубліковано 31 серпень 2023 - 12:32
Усі класи навчаються очно в 1-шу зміну, навіть на днях надсилали у вайбер, що в цьому році всі очно без динстанційного і не по бажанню. #5999Опубліковано 31 серпень 2023 - 14:48
27дтстанційка..хоча обіцяли змішану.
#6000Опубліковано 31 серпень 2023 - 14:59
У вас же підвала немає,так? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |