Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:28
Я рыбу ж тоже не ем. Он хоть не такой противный, как остальная рыба.
Тут могу поспорить... я рыбу люблю, разную.Потому мне вкуснее скумбрия запеченная (думаю,что она и полезнее консервированного тунца).
Для меня консервы- это когда есть очень хочется и некогда приготовить(тут замечу - не лень, а нет времени)
Я про толпу и стадные инстинкты. Поверхностно написано.
Толпа и стадные инстинкты были и будут, это не зависит от власти((((это в голове у каждого. То гречку,то тб гребут)))
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:29
Знаешь, когда есть броня - это легче переносится. Я раньше всё в себе держала, не могла эмоции проявлять. Например, когда нужно просто закричать, а ты не можешь. И смотришь на терапевта, как на идиота, а он на тебя. Сейчас могу и поплакать, и выпустить эмоции. а первое время ненавидишь себя за слёзы или гнев. Потом привыкаешь. как ни крути, с высоким процентом жира было проще и только со временем понимаешь, зачем это всё было нужно и какие выгоды кроются за полнотой.
Это не смешно.
Я про толпу и стадные инстинкты. Поверхностно написано.
чого ж, смішно)) в мене жир в наявності, але бракований мабуть) не захищає ні від чого.
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:31
Який день читаю цю тему з думкою "Дівчата, що ви курите?... відсипте й мені трохи..."
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:33
Який день читаю цю тему з думкою "Дівчата, що ви курите?... відсипте й мені трохи..."
я не курю)) може жир штирить?)
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:35
Анекдот.
Заходит лось в бар и просит рюмку водки, а бармен ему:
-Лось, говорит, - ты посмотри какой ты большой, что тебе та рюмка?
-А мне для запаха!, отвечает ему Лось, - дури у меня и своей хватает!
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:37
чого ж, смішно)) в мене жир в наявності, але бракований мабуть) не захищає ні від чого.
Це невірно. Жир захищає не тільки внутрішні органи, а являється одним з джерел надходження енергії, коли вуглі недоступні. Відповідає за баланс гормонів. Я думала, це всім відомо((. Для психіки теж має важливе значення.
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:38
Це вітер з Грл і Браїлок... а там така екологія...
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:42
Мені і лікар, і психолог, і тренер говорили, що люди, які весь час худі (генетично мають невисокий відсоток жиру) звикають до цього і не розуміють цих "каруселів". Я б не стала сміятися над товстими людьми, не побувавши на їх місці та не пройшовши їх шлях.
Щось мені після того виходу в світ зовсім погано(((.
Треба переходити на доставку((.
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:42
А ви завжди були стрункою?
навпаки ніколи))майже) тому я можу сміятись, це як нігер може нігером називати іншого
Відредаговано Alice_88, 09 липень 2020 - 15:43.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:45
Це невірно. Жир захищає не тільки внутрішні органи, а являється одним з джерел надходження енергії, коли вуглі недоступні. Відповідає за баланс гормонів. Я думала, це всім відомо((. Для психіки теж має важливе значення.
Жир начинает расчепляться(как правильно, забыла)))) когда ты уже давно не ел и капец гододный. В этот момент хочется убивать независимо от того сколько этого лишнего жира у тебя есть. Поэтому нет, ты права. Толстые "добрые" потому что жрут. Чем отключают мозг. Потому что мозг такой "хрена я волнуюсь, еда ж есть, идите нафиг". и омномном еще
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:47
це як нігер може нігером називати іншого
удоли)))
а я вот эмоционально какая была в 50 кг, такая и в 70 кг, наверное тоже жир не правильный))
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:49
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:52
навпаки ніколи))майже) тому я можу сміятись, це як нігер може нігером називати іншого
Я маю на увазі, не пройовши їх шлях так обезцінювати ємоції та страждання інших... Я можу порівнювати. Сорок кілограмів тому назад я б подумала "які всі хворі й не лікуються, а я вся в бєлом стою у пустих полок". А зараз це жах... "Я деградую, майбутнього немає, сама винна, треба було раніше, а може я така сама, це мені за те і те". Або причепиться до тебе якийсь чоловік, який тобі не подобається від слова "зовсім" і ти думаєш "мабуть я так кепсько виглядаю, постаріла, капець і починаєш прям до сліз...", а раніше (жирною) подумала б "Що за придурок, самооцінка в нього явно зашкалює".
Пішла записуватися до психолога
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:54
Я маю на увазі, не пройовши їх шлях так обезцінювати ємоції та страждання інших... Я можу порівнювати. Сорок кілограмів тому назад я б подумала "які всі хворі й не лікуються, а я вся в бєлом стою у пустих полок". А зараз це жах... "Я деградую, майбутнього немає, сама винна, треба було раніше, а може я така сама, це мені за те і те". Або причепиться до тебе якийсь чоловік, який тобі не подобається від слова "зовсім" і ти думаєш "мабуть я так кепсько виглядаю, постаріла, капець і починаєш прям до сліз...", а раніше (жирною) подумала б "Що за придурок, самооцінка в нього явно зашкалює".
Пішла записуватися до психолога
ну а я жирна і ті самі думки бувають і що?) мій меседж, що не в жирі справа) а до психолога треба, звичайно, всім)
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:54
В этот момент хочется убивать независимо от того сколько этого лишнего жира у тебя есть. Поэтому нет, ты права. Толстые "добрые" потому что жрут.
А в мене було не так. Я весь час була на одному емоційному рівні. Можливо трохи дратувалась, але не так, як зараз, що прям руки на себе накласти хочеться від почуття безвиході. Ідеальна фігура того варта? Ні!
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:56
Я у шоці- цитата з серіалу зараз доречна))) Все до купи,жир,рибу, вибори.....
Опубліковано 09 липень 2020 - 15:58
Ідеальна фігура того варта? Ні!
так навіщо ви продовжуєте? Без жартів.
Опубліковано 09 липень 2020 - 16:00
А я в 45-50 кг була добрішою, ніж зараз в 70) Це все вік, досвід і життєва мудрість) А не жир)
Опубліковано 09 липень 2020 - 16:06
так навіщо ви продовжуєте? Без жартів.
Що саме? Підтримувати стрункість? Бо я звикла бути стрункою і красивою. І не факт, що коли я нажру все назад, стану веселою, як раніше. Бо вже зіпсувалася.
А я в 45-50 кг була добрішою, ніж зараз в 70) Це все вік, досвід і життєва мудрість) А не жир)
В 59 я стала витривалішою, переношу краще фізичне й розумове навантаження. А в 52 було "підіпріть мене під стіночку, поки таксі не приїде"(.
Опубліковано 09 липень 2020 - 16:07
Тепер мені стало цікаво, де ті інші 30 % населення скупляються? Може й мені туди треба?
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|