Обо всём 33
Розпочатий з TaMilka, 07 кві 2015 00:17
1967 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 квітень 2015 - 17:42
Не знаю яка ціна в обласній, а в Харкові в минулому році було близько 10 тис. Грн. А туди ще треба доїхати і домовитися. Не знаю чи дробили на той час уже Полтаві, але посилали дівчину туди або ще в Одесу можна було.
Моїй мамі дробили (чи розбивали) в Києві ультразвуком. (здається так назив.)
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 09 квітень 2015 - 17:57
Моїй мамі дробили (чи розбивали) в Києві ультразвуком. (здається так назив.)
Там мабуть нюанси різні є, тому що разом з моєю мамою в минулому році з приступом лежала дівчина, у якої ішов камінь і застряг, то їй можна було в Харків або Одесу. Вони домовилися з Харковом бо ближче. А взагалі все залежить від типу камінця, розміру і розташування. А ще краще правильно харчуватися, щоб вони не утворювалися.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 09 квітень 2015 - 18:12
Налог на % с депозита ввели с 1.08.14г. До этого ничего не облагалось. А с 1.01.15 ввели еще и военный сбор.
С 35 долларов процентов в месяц снимается приблизительно 6-7 долларов.
Опубліковано 09 квітень 2015 - 19:17
Девочки,очень нужна информация-Где в Полтаве проводят процедуру по дроблению камней почках?????
Где-то недели 3 назад слышала в полтавских областях, что у нас купили новый аппарат по дроблению почек, типа впервые на Полтавщине. Но тогда эта новость для меня была неактуальной и я не запомнила именно где он находится. Наверное, в областной больнице. Узнайте, может там в урологии.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 09 квітень 2015 - 19:19
Ой и я это слышала.Кажется на прошлой недели.Что теперь можно обойтись без операции.
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 09 квітень 2015 - 19:19
Тете делали полгода назад толи в Моршине, толи в Трускавце
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 09 квітень 2015 - 19:56
У меня муж уже психует ,что я больше форуму время уделяю чем ему.
Як я Вас розумію)))))) Мій кричить що я з інтернетом і в тоалет хожу)))))
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 09 квітень 2015 - 20:30
Ой и я это слышала.Кажется на прошлой недели.Что теперь можно обойтись без операции.
Да,вот только стоимость одинаковая,что операция,что дробление -12тыс
Опубліковано 09 квітень 2015 - 20:46
тоалет

Про всяк випадок: довідка від психіатра в мене закінчується у серпні ))))) 
natochka
-
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:03
Да,вот только стоимость одинаковая,что операция,что дробление -12тыс
Но дробление не так опасно из менее травматично. Реабилитация быстрее.
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:28
подскажите кто знает .после заказа на алиэкспресс написано товар отправлен .когда можно проверять посылку на Украине
У меня было пару случаев когда посылка шла больше 60дней, а иногда приходила через две недели. Если есть трек- номер можно отследить движение посылки еще в Китае.
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:42
10 ознак того, що Ви – полтавець
1. Слово «Бєлочка» асоціюється у Вас з архітектурою, а не з фауною.
2. Замість слів-паразитів «того», «типа», «кароч» Ви вживаєте слова-прикраси «чув», «цей», «той».
3. Ви знаєте, що таке «Кобищани» і ніколи туди не ходите.
4. Коли черговий кандидат у мери дарує Вашому подвір’ю дитячий майданчик, а Вам кульок цукру – Ви щиро вірите, «шо він мать дійсно гарна людина».
5. У Вас є синій кульок з надписом "Наш дім - Полтава".
6. Коли в місті оголошують «сєпарський мітинг», Ви обов’язково туди йдете. З друзями, українським прапором і дровинякою у руці.
7. У Вас є фотка, на якій ви сидите у великій ложці.
8. Ви ходите гуляти на базар. А якщо Ви – жінка, то ще й надягаєте усе наймодніше, а зверху – золоті прикраси.
9. Ви розумієте, про що співають хлопці з гурту «Сен-Тропе».
10. Ну і нарешті – зазирніть у паспорт. Якщо полтавська прописка – то вже 100%. А якщо й прізвище Полтавець, то 1000%
не зрозуміла 1й пункт, чому бєлочка асоціюється з архітектурою?
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:50
не зрозуміла 1й пункт, чому бєлочка асоціюється з архітектурою?
Біла Альтанка, якщо не помиляюся, мається на увазі
Katerina
-
Місто:Полтава, Авиагородок
-
Ім'я:Катерина
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:50
С мужем поссорились, из за такой мелочи, даже думать противно. Кто виноват или начал первый, неизвестно. Теперь пару дней разговаривать не будем, и никто первый на применение не пойдет. Главное произошло все, где то за минуту. Подумала за прошенное воскресенье, даже если бы оно было завтра, тяжело просто так попросить прощенья, надо все в душе осознать и понять. А я себя виноватой ну никак не чувствую. Да и простить только потому, что кто то сказал "Извини", так можно любую гадость сделать, а потом извинится. Фу, гадко на душе, помирится хочу, но естественно ничего не скажу. Дурной характер 
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:51
10 ознак того, що Ви – полтавець 1. Слово «Бєлочка» асоціюється у Вас з архітектурою, а не з фауною.
2. Замість слів-паразитів «того», «типа», «кароч» Ви вживаєте слова-прикраси «чув», «цей», «той».
3. Ви знаєте, що таке «Кобищани» і ніколи туди не ходите.
4. Коли черговий кандидат у мери дарує Вашому подвір’ю дитячий майданчик, а Вам кульок цукру – Ви щиро вірите, «шо він мать дійсно гарна людина».
5. У Вас є синій кульок з надписом "Наш дім - Полтава".
6. Коли в місті оголошують «сєпарський мітинг», Ви обов’язково туди йдете. З друзями, українським прапором і дровинякою у руці.
7. У Вас є фотка, на якій ви сидите у великій ложці.
8. Ви ходите гуляти на базар. А якщо Ви – жінка, то ще й надягаєте усе наймодніше, а зверху – золоті прикраси.
9. Ви розумієте, про що співають хлопці з гурту «Сен-Тропе».
10. Ну і нарешті – зазирніть у паспорт. Якщо полтавська прописка – то вже 100%. А якщо й прізвище Полтавець, то 1000%
У меня только прописка и синий пакет. Я - не полтавчанка, получается))).
Katerina
-
Місто:Полтава, Авиагородок
-
Ім'я:Катерина
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:52
Біла Альтанка, якщо не помиляюся, мається на увазі
А по моему психушка (белочка или топольки)
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:53
С мужем поссорились, из за такой мелочи, даже думать противно. Кто виноват или начал первый, неизвестно. Теперь пару дней разговаривать не будем, и никто первый на применение не пойдет. Главное произошло все, где то за минуту. Подумала за прошенное воскресенье, даже если бы оно было завтра, тяжело просто так попросить прощенья, надо все в душе осознать и понять. А я себя виноватой ну никак не чувствую. Да и простить только потому, что кто то сказал "Извини", так можно любую гадость сделать, а потом извинится. Фу, гадко на душе, помирится хочу, но естественно ничего не скажу. Дурной характер 
А у нас все проще.Поссоримся (иногда с матами) и тут же говорим.Ещё ни разу никто не дулся 
Відредаговано svexa, 09 квітень 2015 - 21:54.
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:56
Дурной характер 
Такая же, очень хорошо вас понимаю.
Желаю поскорей вам помириться
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:56
А по моему психушка (белочка или топольки)
Топольки - это на ул. Медицинской или что имеется в виду?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 09 квітень 2015 - 21:58
Топольки - это на ул. Медицинской или что имеется в виду?
Дурочка за Яковцами
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|