Как долго Вы кормили ребёнка грудью?
689 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 січень 2017 - 11:48
Если мама кормит грудью и при этом беременна, то все полезные вещества с молоком уходят первому ребенку, а второй, тот, что еще не родился, получает дефицит. Поэтому специалисты рекомендуют в таких случаях прекращать ГВ) Чтобы действительно не получилось так, что, кто первый родился, тому и повезло)
это неправда)) предпочтительней для организма тот ребенок, который внутри, именно поэтому перед родами грудное молоко сменяется молозивом, чтобы соответствовать "новому"ребенку, когда он родится)
И вообще, мне непонятно ваше рвение и рвение вам подобных, которые пытаются рассказать, как "правильно" всем. Считаете, что вредно - не кормите, но и права делать выводы о других у вас нет. Тем более осуждать. Если,конечно, вы не ищете себе оправдание
Замечательный аргумент на пользу длительного ГВ - наслаждение)
замечательный аргумент - рекомендации ВОЗ минимум до 2 лет. Но они, видимо, хуже осведомлены, чем специалисты видео с Яндекса)
Відредаговано Alice_88, 09 січень 2017 - 11:46.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 09 січень 2017 - 11:54
Замечательный аргумент на пользу длительного ГВ - наслаждение)
А де я приводила аргументи?
- Я сподіваюся, ви ж розумієте, що на кожен аргумент проти тривалого ГВ знайдеться свій контраргумент?
- Думка мого мамолога і мого гінеколога, лікаря, на хвилиночку, з міжнародною репутацією, мені набагато важливіша, ніж думка міфічних "спеціалістів" з інтернету.
- і можна про методи комунікації детальніше? Залишити однорічну дитину з кимсь на три дні, щоб вона була в стресі від розлуки з мамою і відсутності грудного молока - це вони?
Відредаговано Polinka78, 09 січень 2017 - 11:58.
Опубліковано 09 січень 2017 - 11:59
Перед родами молоко меняется на молозиво, но 9 месяцев беременности полезные вещества в большей мере уходят в молоко, которым кормят первого, а не ребеночку, что формируется. Я ни о ком не делаю выводы, мне все равно сколько другие кормят своих детей, хоть и до совершеннолетия. Я написала, что не понимаю этого, скинула ссылку на видео с фактами, которые приводят ведущие специалисты, а не люди с форума. Тема обсуждения "Как долго Вы кормили ребенка грудью?". Я высказала свое мнение, на которое имею право, как и Вы. По-моему, все в тему. Не вижу смысла в дискуссии.
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:03
А де я приводила аргументи?
- Я сподіваюся, ви ж розумієте, що на кожен аргумент проти тривалого ГВ знайдеться свій контраргумент?
- Думка мого мамолога і мого гінеколога, лікаря, на хвилиночку, з міжнародною репутацією, мені набагато важливіша, ніж думка міфічних "спеціалістів" з інтернету.
- і можна про методи комунікації детальніше? Залишити однорічну дитину з кимсь на три дні, щоб вона була в стресі від розлуки з мамою і відсутності грудного молока - це вони?
Вы спорите ради спора. Если бы Вы посмотрели видео, то увидели бы, что там аргументы наводят далеко не интернет-специалисты.А зачем ребенка на три дня оставлять, не пойму?
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:05
Перед родами молоко меняется на молозиво, но 9 месяцев беременности полезные вещества в большей мере уходят в молоко, которым кормят первого, а не ребеночку, что формируется. Я ни о ком не делаю выводы, мне все равно сколько другие кормят своих детей, хоть и до совершеннолетия. Я написала, что не понимаю этого, скинула ссылку на видео с фактами, которые приводят ведущие специалисты, а не люди с форума. Тема обсуждения "Как долго Вы кормили ребенка грудью?". Я высказала свое мнение, на которое имею право, как и Вы. По-моему, все в тему. Не вижу смысла в дискуссии.
ну нет, вы сделали свой вывод о лени и отсутствии коммуникации, а это уже другое дело. Вы уже откормили? Давайте, сейчас каждый скажет свое мнение, почему так мало?) Приятно будет?
Можно увидеть полистав тему, что посты о своем опыте и длительности кормления без оценочных суждений других случаев никто не комментировал. Это и называется воспитанность.
Polinka78
-
-
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:13
Вы спорите ради спора. Если бы Вы посмотрели видео, то увидели бы, что там аргументы наводят далеко не интернет-специалисты.А зачем ребенка на три дня оставлять, не пойму?
О_о я??? Взагалі то це ви прийшли в тему, з криком розказуючи, що всі хто годує довго - безвольні мами, які не вміють домовляться з дітьми і тепер намагаєтесь нас переконати своїми спеціалістами.
Шановна, у мене пішов 7-й рік (в сукупності) ГВ, у мене є моя думка, підкріплена думкою лікарів, яким я довіряю, то ж не переймайтесь ГВ інших, про себе краще подбайте.
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:22
Я бы с удовольствием подискутировала с Вами о длительном ГВ, но о том, кто из нас больше воспитан писать не хочу.
Polinka78
-
-
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:25
Я бы с удовольствием подискутировала с Вами о длительном ГВ, но о том, кто из нас больше воспитан писать не хочу.
А дарма, було б дуже цікаво
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:33
Оце думаю.52100-вага чи індекс?Нік впдиває на експертність думки.Хотілось би знати,чи можна довіряти вашій експертній думці на тему ГВ.
Опубліковано 09 січень 2017 - 12:45
Оце думаю.52100-вага чи індекс?Нік впдиває на експертність думки.Хотілось би знати,чи можна довіряти вашій експертній думці на тему ГВ.
Читаючи Ваш пост, бачу, що на Вас вплинула Ваша ава.
Опубліковано 09 січень 2017 - 13:24
Цікава дискусія. Скажу конкретно про себе. Планувала кормити дитину десь до року, але уявіть собі дитина вирішила по іншому, в рік майже нічого неїла. І щоб було якби я сказала хватить? Хай хоть посиніє, а годувати не буду, чи що? Я рахую, що немає якогось стандарту терміну годування. Коли готова мама і дитина тоді можна завершати.
Ви поділіться порадою как завершували ГВ, скільки потрібно було на це часу. Ви ж розумієте що ваша агітація навряд чи вплине на матусь.
Опубліковано 09 січень 2017 - 13:38
Цікава дискусія. Скажу конкретно про себе. Планувала кормити дитину десь до року, але уявіть собі дитина вирішила по іншому, в рік майже нічого неїла. І щоб було якби я сказала хватить? Хай хоть посиніє, а годувати не буду, чи що? Я рахую, що немає якогось стандарту терміну годування. Коли готова мама і дитина тоді можна завершати.
Ви поділіться порадою как завершували ГВ, скільки потрібно було на це часу. Ви ж розумієте що ваша агітація навряд чи вплине на матусь.
Я готовилась к этому много месяцев, постепенно убирая одно за одним кормление. Слава Богу, прикорм мы ели хорошо. Вот только засыпала малышка только под грудью. Тоже думала, что буду дольше кормить из-за этого. Но потом на дневной сон мы выходили гулять с коляской и засыпали так. Постепенно отучились засыпать днем по грудью таким образом. А вот ночи)) Были совместные. Всю ночь ищем мамочку, причем активно. Так как кушали мы все, а ночные кормления это скорее привычка не обусловленная физиологически (ночью ребенок должен отдыхать и его желудок соответственно), убрали и ночное кормление)) Вот прошло все у нас)
Опубліковано 09 січень 2017 - 13:57
І правда цікава дискусія короче кажучи, ХТО кого більше образить....
Мені чомусь здається, що відео від 52100 ніхто не дивився, а як і дивився, то точно не вслухався...Як на мене воно досить змістовне та аргументовне.
От в Європі відсутнє поняття декретної відпустки, більшість обирають не ГВ, так як прийнято у нас. І якось вони не втрачають звязок з дітьми, і з іммунітетом у них все в нормі....як так????)))))
Кожен сам обирає для себе свій варінт, ось для нас ГВ закінчилося до року...ГВ не саме головне в житті дитини і мами, бо якось тут всі аж зациклилися на цьому.
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:05
Я готовилась к этому много месяцев, постепенно убирая одно за одним кормление. Слава Богу, прикорм мы ели хорошо. Вот только засыпала малышка только под грудью. Тоже думала, что буду дольше кормить из-за этого. Но потом на дневной сон мы выходили гулять с коляской и засыпали так. Постепенно отучились засыпать днем по грудью таким образом. А вот ночи)) Были совместные. Всю ночь ищем мамочку, причем активно. Так как кушали мы все, а ночные кормления это скорее привычка не обусловленная физиологически (ночью ребенок должен отдыхать и его желудок соответственно), убрали и ночное кормление)) Вот прошло все у нас)
от бачите дітки різні, в мене послідній раз спала на вулиці в калясці мабуть в 7 місяців. Потом полізли зуби і вона повністю відмовилася від прикорму. Зараз вроді почала їсти, але молочного зовсім не хоче. Вчора лягали спати десь півтори години, спочатку поїла цицю, а потім началось повзання по ліжку. І ніякі казки, поглажування спинки не допомогли. Поки знову не дала цицю. Уже було начало дванадцятого ночі, дальше ждати не бачила сенсу. Зараз надіюся що весною будемо більше гуляти, доня вимориться і може швидше засинатиме. Сестра замінила ночні годування на пляшечку з молоком, от до цих пір він її і їсть, йому уже 2,5. Вроді тоже пора уже забирати, але то захворів, то не дома і так мабуть до весни тоже дотягнуть.
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:09
І правда цікава дискусія короче кажучи, ХТО кого більше образить....
Мені чомусь здається, що відео від 52100 ніхто не дивився, а як і дивився, то точно не вслухався...Як на мене воно досить змістовне та аргументовне.
От в Європі відсутнє поняття декретної відпустки, більшість обирають не ГВ, так як прийнято у нас. І якось вони не втрачають звязок з дітьми, і з іммунітетом у них все в нормі....як так????)))))
Кожен сам обирає для себе свій варінт, ось для нас ГВ закінчилося до року...ГВ не саме головне в житті дитини і мами, бо якось тут всі аж зациклилися на цьому.
так отож, у всіх по різному, те що підхотить одному не значить що підійде мені. А знайти аргументів за чи проти годуваняя грудьми можна дуже багато, але навіщо? І що значить довго? Для мене довго це вже коли дитині три і більше. А до двох років я ще розумію. Абсолютне ИМХО
Відредаговано Shelenku, 09 січень 2017 - 14:12.
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:17
спочатку поїла цицю, а потім началось повзання по ліжку. І ніякі казки, поглажування спинки не допомогли. Поки знову не дала цицю.
я як згадаю наші ось такі повзання нічні, груди "затягувала" мені до ранку, вже аж боліло все, ні донька не спала, ні я...як припинили ГВ, нарешті стали гарно спати всі вдома. І стала засинати теж краще.
Успішного Вам ГВ і безболісного його припинення!
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:21
Как хорошо, что противники длительного ГВ абсолютно не зацикленны, нам есть с кого брать пример,учится уважать чужое мнение! Ведь вправду слишком агрессивно в этой теме реагируют на быстросворачиваемых, это какие-то скрытые комплексы, не иначе. Эх, вернуть бы мне время, не стала бы гробить свое здоровье, потакать капризам вечноноющего ребенка, грудь бы не отвисла - вот что лень человеческая делает) Не встретилось мне это видео раньше, теперь и смотреть не буду, чтоб не расстраиваться. До школы покормлю, а там как-то само решится.
Ой, подождите, на случай если я утратила способности внятно коммуницировать - САРКАЗМ)
Відредаговано Alice_88, 09 січень 2017 - 14:23.
Polinka78
-
-
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:24
Как хорошо, что противники длительного ГВ абсолютно не зацикленны, нам есть с кого брать пример,учится уважать чужое мнение! Ведь вправду слишком агрессивно в этой теме реагируют на быстросворачиваемых, это какие-то скрытые комплексы, не иначе. Эх, вернуть бы мне время, не стала бы гробить свое здоровье, потакать капризам вечноноющего ребенка, грудь бы не отвисла - вот что лень человеческая делает) Не встретилось мне это видео раньше, теперь и смотреть не буду, чтоб не расстраиваться. До школы покормлю, а там как-то само решится.
Краще до весілля, тоді можна передати естафету невістці)
П. С. Живу в Європі, знаходжусь вже в другій декретній відпустці, оце хоч тут прочитала, що таке не існує.
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:25
Кстати, три раза стирала, но таки напишу цитату Нины Зайченко "Кому какое дело, кому и как долго я сую свою грудь?")
Peace
Опубліковано 09 січень 2017 - 14:30
я як згадаю наші ось такі повзання нічні, груди "затягувала" мені до ранку, вже аж боліло все, ні донька не спала, ні я...як припинили ГВ, нарешті стали гарно спати всі вдома. І стала засинати теж краще.
Успішного Вам ГВ і безболісного його припинення!
дякую, надіюся що і правда воно буде безболісне, хотя доня в мене з характером)))
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|