Лен, если честно, то формочек много и не надо, в основном катаются )))) Это уже когда с начинкой делать, то надо (но с ними заморочек больше, я просто уже не успевала), хотя можно и курагу и финики делать в формочках (я только чернослив делала)Какая красота, а я имея формочки только сижу и думаю нужно бы конфеток сделать
Домашние конфеты
Розпочатий з юлюсичка, 14 жов 2011 14:12
112 відповідей у цій темі
#41Опубліковано 17 грудень 2012 - 15:17 #42Опубліковано 10 січень 2013 - 19:23
Мої перші цукерочки. Трохи корявенькі, але на смак це не вплинуло. Блендером перемолола чорнослив, курагу і темні родзинки, зліпила кульки, всередину поклала лісовий горішок, потім цю кульку облила розтопленим шоколадом. Все це зайняло мінімум часу і вийшло страшенно смачно
#43Опубліковано 10 січень 2013 - 19:56
Ням-ням! Оль, а курага чернослив и изюм нормально вместе слепились и без меда?
#44Опубліковано 10 січень 2013 - 20:03 Да, Кать, абсолютно нормально, після блендера вийшла така кашка, ліпиться дуже добре. І як на мене, з медом було б дуже солодке, тому що такі вони мені якраз солодкі в міру. У мене було десь грам 200 чорносливу, штук 10 кураги і трохи родзинок. Вийшло 12 штучок, але можна було зліпити менші. Мені дуже сподобалося, робитиму ще не раз точно. #45Опубліковано 10 січень 2013 - 20:13
а на фото то 11 #46Опубліковано 10 січень 2013 - 20:15 Так я ж не могла на форум виставити, не продегустувавши Тань, зараз їх ще менше))) #47Опубліковано 10 січень 2013 - 20:44
Как они вообще до фото дожили????))))) Оль! Такая вкуснятина! #48Опубліковано 10 січень 2013 - 20:47 Я тільки з холодильника вийняла, зразу побігла фоткать, бо знала що потім буде пізно))) Я ще тільки що варила Корівку по рецепту Альони Трай, але у мене мабуть не вийшло, хоча на смак - . #49Опубліковано 10 січень 2013 - 21:59
Оля, а на фото кажется, что одна сторона конфет была в формочке или я ошибаюсь?
Скатать шарики, полить шоколадом и охладить в холодильнике(не морозилке) для застывания шоколада. Так?
#50Опубліковано 10 січень 2013 - 22:08 Так, це формочки з під цукерок, тих що в коробках продають. Але наступного разу я викладу просто на тарілку, тому що я кульки обливала шоколадом і зразу клала у формочки, і шоколад прилип до формочок, то вони і вийшли такі кривенькі. Я розтопила шоколад в глибокій тарілці, тоді брала попередньо охолоджену кульку, кидала в шоколад і чайною ложкою обливала, щоб вона повністю покрилася шоколадом. Потім знову поставила в холодильник. От зараз, через кілька годин, шоколад вже дуже застиг і зараз взагалі смакота - ніжна начинка в тоненькій хрусткій шоколадній оболочці. На 12 штучок у мене пішло десь 80 грам шоколаду. #51Опубліковано 10 січень 2013 - 22:17
Оль, я когда используют курагу, изюм, инжир, чернослив и т. д. обязательно мою или заливаю кипятком на какое-то время. Как ты (можно?) их обрабатывала?
#52Опубліковано 10 січень 2013 - 22:17 Чудовий рецепт! Все геніальне - надзвичайно просте #53Опубліковано 10 січень 2013 - 22:27 Звичайно ж можна) Я висипаю все в сито і швидко обдаю кип'ятком, не залишаю в ньому. А тоді встряхую, щоб вода стекла і все. Але треба сказати, що сухофрукти ще в упаковці чисті, пісчинок зовсім немає. #54Опубліковано 10 січень 2013 - 22:53
Я покупаю сухофрукти на развес на базаре, даю детям к каше, и просто так едят, потому не мыть их я просто не смогу. Оболью кипятком. Спасибо, за идею.
#55Опубліковано 10 січень 2013 - 22:57
Я обычную курагу обваливаю в растопленной шоколадке (обычно это экстрачерный шоколад) и потом выкладываю на пекарскую бумагу - в холодильник. Получается вкуснее, чем в магазине.
#56Опубліковано 30 січень 2013 - 19:42
Мені все не дає спокою та краса, яку показувала на попередній сторінці angel_sam )), то я продовжую експерименти. Сьогодні зробила шоколадні трюфелі . Як я і очікувала - дуже смачно, хоча шоколад брала звичайний кондитерський, може колись і дійду до того, щоб робити зі справжнього, але поки що і з цим дуже смачно.
#57Опубліковано 30 січень 2013 - 20:04
Класс!
А для меня домашние конфеты - это только леденцы на палочке, и то - еще ни разу в жизни не делала)). А, нет, еще из Малютки люблю делать "конфеты", но конфеты так ни разу и не успевала слепить - все съедалось ложками)))))))).
#58Опубліковано 30 січень 2013 - 21:21
Оля, я хочу к тебе в гости
#59Опубліковано 30 січень 2013 - 21:29
Оля, выглядят очень аппетитно, представляю вкус))) А, как выглядит глюкоза кондитерская? Чем ее заменить?
#60Опубліковано 30 січень 2013 - 21:30 )))) давай, поки я сама все не з'їла))) у мене ще й кава є 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |