![]() Фитнес-трекер
Розпочатий з merkysha, 10 кві 2017 09:13
51 відповідей у цій темі
Опубліковано 11 листопад 2020 - 21:09
Наташ, в Май Фит же уведомления настраиваются , и браслет подключается же по блютуз, поэтому он у тебя все время включён, иначе же не будет работать .
Или не пойму, какой и где значок На разных видах экрана разные типы значков выводятся , сама выбираешь какой экран
Опубліковано 12 листопад 2020 - 05:31 Так, повідомлення налаштовуються, але якщо блютуз відключений, то інформація буде неоновленою в браслеті, або взагалі відсутньою з написом - підключіться. Пи.Си. Не знаю, що зробила цього разу, але значок на екрані з'явився.
Опубліковано 11 січень 2021 - 14:42 У меня самсунг ми фит . очень нравится. До этого был Сяоми 3 тоже хороший. Работали отлично и свои функции выполняют хорошо.
Опубліковано 10 листопад 2021 - 02:15 Уже год ношу ми бенд 4, очень довольна. Показывает время, не нужно смотреть в телефон. Считает шаги и потраченные калории, и не только во время ходьбы но и во время тренировки или езды на велосипеде, еще очень удобно что отображаются уведомления приходящие на телефон. А так же будильник, пульсометр и еще несколько полезных для меня функций, а еще мониторит качество сна. Я очень довольна трекером, мне нравится.
Опубліковано 26 липень 2022 - 22:51
Кто то носит фитнес часы Хуавей ?
Опубліковано 27 липень 2022 - 16:58 Дякую .І в мене xiaome .муж каже не морочить голову .купляй xiaomi 6 .буду думати .
Опубліковано 27 липень 2022 - 20:31 В мене годинник Huawei Watchfit 9F9, телефон Xiaomi Redmi Note 5. Хотіла годинник теж Xiaomi, але нічого з них не сподобалося візуально. Той, що зараз, влаштовує і сподобався. Єдиний мінус (якщо можна його так назвати), що не можна слухати музику і фотографувати, бо телефон іншої марки. Але для мене це не принципово. Мені важливо було бачити дзвінки/повідомлення, все інше - приємні бонуси. Відключається лише у випадку, коли є проблеми з блютузом (стіна, відстань). Я дуже рекомендую. Як на мене, моделька вдала. А, ще і циферблати на екрані можна змінювати під настрій)
Опубліковано 28 липень 2022 - 14:49
Дякую
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |