Ничего, жизнь очень хорошо умеет снимать розовые очки...(
Да, жизнь покажет.
Какие улицы переименуют
Розпочатий з Майя, 11 кві 2015 20:24
213 відповідей у цій темі
#41Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:07 Ничего, жизнь очень хорошо умеет снимать розовые очки...( Да, жизнь покажет. #42Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:09 Блин хоть сегодня думала лягу пораньше спать.А тут на повестке дня такой важный вопрос! давайте уже голосовать что ли?
#43Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:14
Так я ж уже!)) Меняю одного революционера на другого. С доплатой. "Пуговицы на юго-запад"©
#44Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:15
А як же віра в краще!? З оптимізмом жити краще!
От я вірю в краще! І вірю, що від мене щось залежить, що моя думка має значення! Якщо кожний буде так вважати і вірити, і діяти, і не давати себе ошукувати - зміниться і держава!
#45Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:19 Верить что что то зависит от тебя-и не давать ошукувать? Как то не вяжется у меня.Антонимы это.О вспомнила слово из школы. #46Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:20
Я тоже верю в лучшее. Иначе давно можно было б заворачиваться в простыню и ползти на кладбище. Только я пока не вижу тех, для которых моё мнение имеет какое-то значение.(( Надеюсь на чудо, что ли...
Действовать как? Делать что? #47Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:25 Я бы может была и не против переименования, но если бы это было не в ущерб народу. Во-первых деньги ведь на все это будут браться из бюджета, вместо того чтобы на какую нибудь гривну поднять например пенсии, эти деньги уйдут непонятно куда. А во-вторых если бы они организовали все по нормальному, а то сейчас все бросятся менять кучи документов, а это ж такая нервотрепка, что мама не горюй. У нас же все через одно место сделано. #48Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:26 https://news.mail.ru...641/?frommail=1 Снос памятников. Кто такой Руднев? Відредаговано Maximather, 11 квітень 2015 - 22:27. #49Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:29
Ну чому антоніми? Вони не протилежні, вони не пов'язані один з одним! От наприклад - ходжу на вибори завжди! вірю, що від мого голосу щось залежить. Або хочу порядку на Леваді, то роблю все, що можу - викликаю журналістів, організовую суботники і т.д. Не давати себе ошукати - дала запит депутату - не навів лад - не проголосувала. І з першим абсолютно не пов'язано! І таких прикладів море!
#51Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:39
Ми всі такі, ну принаймні всі можемо такими бути! Треба просто вірити! Кожний почав би з себе і гляди Полтава стане одним з кращих європейських міст... От нашим діткам пощастить! А ми вже! можемо щось для цього зробити!
От ще б найти можливість поганців вигнати з влади, особливо тут на місцях (ато кум-брат-сват)! Щоб наші ради (депутати місцеві) дійсно працювали для громади і рахувалися з її думкою, а не з хабарем у власному гаманці!
#53Опубліковано 11 квітень 2015 - 22:53
кто такой руднев http://cs624326.vk.m...gM0J-yrNDus.jpg
#55Опубліковано 11 квітень 2015 - 23:36
до речі зупинка "леніна" називається "Краєзнавчий музей"
Інформація по вулицям якась застаріла, бо Маркса давно вже Козака, а Куйбишева - Чорновола. Хто там жив до переіменування можуть поділитись тонкостями переоформлення документів)
А ще мені не подобаються такі назви як "1100-річчя Полтави". Ще 10 слів написали б. Я живу на вулиці, названій в чесь художника, і можу розслабитись, що її ніколи не переіменують Навіщо політиків в назви записувати, якщо є вічні цінності #57Опубліковано 11 квітень 2015 - 23:47 а когда Куйбышева стала Чорновола? #59Опубліковано 12 квітень 2015 - 07:00
Пусть эти '''патриоты,,,построят новые города и улицы вот тогда и называют
#60Опубліковано 12 квітень 2015 - 07:12 та конесно только прописку, а документы на жилье и тд. 100% все через БТИ с выездом щамерщиков ещё )))))
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |