Перехід до вмісту

Фотографія

Новострой в Рассошенцах, напротив ГАИ

Новострой Рассошенцы

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
925 відповідей у цій темі

#41 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2015 - 18:14

Наверное бронь была

Оля, ми телефонували до НР. Сказали ще продажі закриті. Телефонуєм в понеділок, каже в четвер о 8.00 відкриємо можливість покупки і броні. В четвер після обіду набрали, каже 86 кв.продано!!!! 1 однушка і 1 двушка бронь. Питаю ЯК???? А так. Є думка, що хтось скупив. Може навіть донецький. Хз...

#42 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2015 - 19:06

Живу на Боженка, но во веки веков бы не поселилась На Перспективный... Дом замечательный, никаких претензий, но район... это ужас... Левада - это, наверное, чуть не центр в сравнении с Боженко и Росшоценцы.. транспорт вечно полный, в сторону Алмазного выехать - это подвиг... Конечно, если есть машина, то тогда Перспективный это очень даже неплохой вариант..сел и поехал куда нужно...

Оля, ми телефонували до НР. Сказали ще продажі закриті. Телефонуєм в понеділок, каже в четвер о 8.00 відкриємо можливість покупки і броні. В четвер після обіду набрали, каже 86 кв.продано!!!! 1 однушка і 1 двушка бронь. Питаю ЯК???? А так. Є думка, що хтось скупив. Може навіть донецький. Хз...

может, как и в ДСК агенство какое-то выкупило все?

2-5 поверх 7000-7500 поки що

Вот это цены выросли.... у нас знакомые в прошлом году 5-м этаж купили чуть не в половину дешевле... Раньше такие цены на новострой были только в центре города, но отнюдь не на таком отшибе...

#43 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2015 - 19:09

Для кого отшиб, а для кого мрія)

#44 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 17 січень 2015 - 09:50

Живу на Боженка, но во веки веков бы не поселилась На Перспективный... Дом замечательный, никаких претензий, но район... это ужас... Левада - это, наверное, чуть не центр в сравнении с Боженко и Росшоценцы.. транспорт вечно полный, в сторону Алмазного выехать - это подвиг... Конечно, если есть машина, то тогда Перспективный это очень даже неплохой вариант..сел и поехал куда нужно...

Я уже декілька років живу у Розсошенцях - звикла і більше хорошого ніж поганого, а якщо порівняти з деякими так сказати міськими районами, то Розсошенці однознанчо виграють.
Саме з Розсошенців виїхати не проблема (так, на Алмазний маршрутки і тролейбуси ходять рідше, але якщо часто їздиш - можна підлаштовуватися під час відправлення), транспорту дуже багато, а от на Боженка вам сісти уже складніше, бо до вас багато зупинок, транспорт наповнюється.
Мені здається, що коли будинки на Перспективній заселяться, то можуть зробити і зупинку в тому місці.

ДЛя тих хто в темі - правда, що за планом у цьому комплексі хочуть побудувати 14 будинків і інфрастуктуру - дит.садок, супермаркет та ін?

Оля, ми телефонували до НР. Сказали ще продажі закриті. Телефонуєм в понеділок, каже в четвер о 8.00 відкриємо можливість покупки і броні. В четвер після обіду набрали, каже 86 кв.продано!!!! 1 однушка і 1 двушка бронь. Питаю ЯК???? А так. Є думка, що хтось скупив. Може навіть донецький. Хз... может, как и в ДСК агенство какое-то выкупило все?

явно, агенство.:(

#45 Dima R

Dima R
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Dima

Опубліковано 17 січень 2015 - 09:52

ДЛя тих хто в темі - правда, що за планом у цьому комплексі хочуть побудувати 14 будинків і інфрастуктуру - дит.садок, супермаркет та ін?

http://beton.pl.ua/i...аструктура.html

#46 Лора2015

Лора2015

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 4 повідомлення
  • Ім'я:Лора

Опубліковано 26 січень 2015 - 10:17

Кто уже забронировал квартиру на Перспективной 2 ? Может,кто знает,какая будет там цена за кв.м ?Сейчас на этом месте только плиты лежат,но уже на днях собираются начать строительство.

#47 razor89

razor89
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ivan

Опубліковано 28 січень 2015 - 03:42

Кто уже забронировал квартиру на Перспективной 2 ? Может,кто знает,какая будет там цена за кв.м ?Сейчас на этом месте только плиты лежат,но уже на днях собираются начать строительство.

ого быстрые за пару лет микрорайон с инфраструктурой построят)

#48 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 28 січень 2015 - 11:31

Бронь ще недоступна.

Відредаговано Викусик, 03 лютий 2015 - 21:37.

#49 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оля

Опубліковано 03 лютий 2015 - 21:31

Привіт. Ми також купили квартиру на Перспективній, 4. Але зробили це ще на початку грудня. )

І для нас це також мрія. І транспортне сполучення цілком нормальне, - про це свідчить наявність хоча би двох тролейбусних маршрутів на кінцевій зупинці. З часом, думаю, будуть ходити більші автобуси,- все-таки новий мікрорайон - багато мам з колясками. )

#50 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 05 лютий 2015 - 16:09

Всім доброго дня! Ми також купили квартиру на Перспективній 4 у грудні, 2 під їзд, 1 поверх. Може є тут наші сусіди? Не знаєте як там іде будівництво і коли планують здати 2 під їзд? У документах написано, що в ІІІ кварталі 2015 року, а може хтось знає іншу дату?

#51 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 05 лютий 2015 - 16:15

Всім доброго дня! Ми також купили квартиру на Перспективній 4 у грудні, 2 під їзд, 1 поверх. Може є тут наші сусіди? Не знаєте як там іде будівництво і коли планують здати 2 під їзд? У документах написано, що в ІІІ кварталі 2015 року, а може хтось знає іншу дату?

Привіт, сусіди!!! Ми на 6-му поверсі! Нам обіцяли здачу у вересні-жовтні. Хоча кажуть, що з термінами справляються навіть краще,  ніж планується. На сайті виставлено фотозвіт за 12 січня, а як тепер - не знаю. Можливо, на наступному тижні буду в тому районі і подивлюся. Так цікаво.... )

#52 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 05 лютий 2015 - 20:11

Привіт, сусіди!!! Ми на 6-му поверсі! Нам обіцяли здачу у вересні-жовтні. Хоча кажуть, що з термінами справляються навіть краще,  ніж планується. На сайті виставлено фотозвіт за 12 січня, а як тепер - не знаю. Можливо, на наступному тижні буду в тому районі і подивлюся. Так цікаво.... )

Привіт сусіди. Буду чекати на ваше повідомлення як там продвигається будівництво, бо ми живемо в Харківській області і часто в Полтаві не буваємо, а фото на їхньому сайті ще за 12 січня. До зустрічі!

#53 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 06 лютий 2015 - 21:14

Хто знає за підвальні приміщенні в домі. Їх треба купувати чи роздають так? Якщо купляти то яка ціна? Які квадратура підвала? Коли їх роздають чи продають? Коли ми купляли квартиру нам нічого не сказали за підвали. Дякую

#54 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 07 лютий 2015 - 20:43

Хто знає за підвальні приміщенні в домі. Їх треба купувати чи роздають так? Якщо купляти то яка ціна? Які квадратура підвала? Коли їх роздають чи продають? Коли ми купляли квартиру нам нічого не сказали за підвали. Дякую

Нам також нічого не розказували - самі спитали. Наразі заносять тільки у список, бо продавати за словами менеджера не мають права. Коштує 1 м2 2500 грн, в середньому там 3 квадрати кожне приміщення. Тобто 7500 грн за підвал. Продаватимуть, здається, весною, або при кінці перед здачею. Опорядження - двері і електрична розводка. 

#55 and4er

and4er
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:андрей

Опубліковано 07 лютий 2015 - 23:06

Были возле дома 7 февраля , стройка идет полным ходом

#56 Annanexus

Annanexus
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Anna

Опубліковано 08 лютий 2015 - 11:54

Привет соседям. Прикрепила фото за 27.01.2015
Кто будет на стройке кидайте фото. 

Прикріплені файли

Відредаговано Annanexus, 08 лютий 2015 - 11:56.

#57 and4er

and4er
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:андрей

Опубліковано 08 лютий 2015 - 12:36

мы соседи с Перспективной 4 подъезд третий. были вчера на стройке 

последнее фото выкладываем 

От 7.02.15Прикріплений файл  07.02.14_368x276.jpg   25,31БЗ   5 завантаження

• Emma це подобається

#58 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 08 лютий 2015 - 21:20

Скажите а никто не знает по поводу гаражей возле домов на Перспективной? Будут ли вблизи строиться или нет? 

#59 Лора2015

Лора2015

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 4 повідомлення
  • Ім'я:Лора

Опубліковано 11 лютий 2015 - 16:00

А мы ждём,когда начнётся строительство на Перспективной 2.Может,кто-то обращал внимание,говорят там уже сваи забивают?

Скажите а никто не знает по поводу гаражей возле домов на Перспективной? Будут ли вблизи строиться или нет? 

Там планируют огромную парковку строить.

#60 Annanexus

Annanexus
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Anna

Опубліковано 12 лютий 2015 - 18:27

А мы ждём,когда начнётся строительство на Перспективной 2.Может,кто-то обращал внимание,говорят там уже сваи забивают?

Там планируют огромную парковку строить.

Я там была сегодня, на месте перспективной 2 вырыт котлован,  сваи лежали, какое-то движение техники, что-то делают)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама