925 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 січень 2015 - 18:14
Наверное бронь была
Оля, ми телефонували до НР. Сказали ще продажі закриті. Телефонуєм в понеділок, каже в четвер о 8.00 відкриємо можливість покупки і броні. В четвер після обіду набрали, каже 86 кв.продано!!!! 1 однушка і 1 двушка бронь. Питаю ЯК???? А так. Є думка, що хтось скупив. Може навіть донецький. Хз...
Опубліковано 16 січень 2015 - 19:06
Живу на Боженка, но во веки веков бы не поселилась На Перспективный... Дом замечательный, никаких претензий, но район... это ужас... Левада - это, наверное, чуть не центр в сравнении с Боженко и Росшоценцы.. транспорт вечно полный, в сторону Алмазного выехать - это подвиг... Конечно, если есть машина, то тогда Перспективный это очень даже неплохой вариант..сел и поехал куда нужно... Оля, ми телефонували до НР. Сказали ще продажі закриті. Телефонуєм в понеділок, каже в четвер о 8.00 відкриємо можливість покупки і броні. В четвер після обіду набрали, каже 86 кв.продано!!!! 1 однушка і 1 двушка бронь. Питаю ЯК???? А так. Є думка, що хтось скупив. Може навіть донецький. Хз...
может, как и в ДСК агенство какое-то выкупило все? 2-5 поверх 7000-7500 поки що
Вот это цены выросли.... у нас знакомые в прошлом году 5-м этаж купили чуть не в половину дешевле... Раньше такие цены на новострой были только в центре города, но отнюдь не на таком отшибе...
Опубліковано 16 січень 2015 - 19:09
Для кого отшиб, а для кого мрія)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 17 січень 2015 - 09:50
Живу на Боженка, но во веки веков бы не поселилась На Перспективный... Дом замечательный, никаких претензий, но район... это ужас... Левада - это, наверное, чуть не центр в сравнении с Боженко и Росшоценцы.. транспорт вечно полный, в сторону Алмазного выехать - это подвиг... Конечно, если есть машина, то тогда Перспективный это очень даже неплохой вариант..сел и поехал куда нужно...
Я уже декілька років живу у Розсошенцях - звикла і більше хорошого ніж поганого, а якщо порівняти з деякими так сказати міськими районами, то Розсошенці однознанчо виграють.
Саме з Розсошенців виїхати не проблема (так, на Алмазний маршрутки і тролейбуси ходять рідше, але якщо часто їздиш - можна підлаштовуватися під час відправлення), транспорту дуже багато, а от на Боженка вам сісти уже складніше, бо до вас багато зупинок, транспорт наповнюється.
Мені здається, що коли будинки на Перспективній заселяться, то можуть зробити і зупинку в тому місці.
ДЛя тих хто в темі - правда, що за планом у цьому комплексі хочуть побудувати 14 будинків і інфрастуктуру - дит.садок, супермаркет та ін?
Оля, ми телефонували до НР. Сказали ще продажі закриті. Телефонуєм в понеділок, каже в четвер о 8.00 відкриємо можливість покупки і броні. В четвер після обіду набрали, каже 86 кв.продано!!!! 1 однушка і 1 двушка бронь. Питаю ЯК???? А так. Є думка, що хтось скупив. Може навіть донецький. Хз... может, как и в ДСК агенство какое-то выкупило все?
явно, агенство.
Dima R
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 17 січень 2015 - 09:52
ДЛя тих хто в темі - правда, що за планом у цьому комплексі хочуть побудувати 14 будинків і інфрастуктуру - дит.садок, супермаркет та ін?
http://beton.pl.ua/i...аструктура.html
Лора2015
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 26 січень 2015 - 10:17
Кто уже забронировал квартиру на Перспективной 2 ? Может,кто знает,какая будет там цена за кв.м ?Сейчас на этом месте только плиты лежат,но уже на днях собираются начать строительство.
razor89
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 28 січень 2015 - 03:42
Кто уже забронировал квартиру на Перспективной 2 ? Может,кто знает,какая будет там цена за кв.м ?Сейчас на этом месте только плиты лежат,но уже на днях собираются начать строительство.
ого быстрые за пару лет микрорайон с инфраструктурой построят)
Опубліковано 28 січень 2015 - 11:31
Бронь ще недоступна.
Відредаговано Викусик, 03 лютий 2015 - 21:37.
Багіра
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 03 лютий 2015 - 21:31
Привіт. Ми також купили квартиру на Перспективній, 4. Але зробили це ще на початку грудня. )
І для нас це також мрія. І транспортне сполучення цілком нормальне, - про це свідчить наявність хоча би двох тролейбусних маршрутів на кінцевій зупинці. З часом, думаю, будуть ходити більші автобуси,- все-таки новий мікрорайон - багато мам з колясками. )
Lera2001
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 05 лютий 2015 - 16:09
Всім доброго дня! Ми також купили квартиру на Перспективній 4 у грудні, 2 під їзд, 1 поверх. Може є тут наші сусіди? Не знаєте як там іде будівництво і коли планують здати 2 під їзд? У документах написано, що в ІІІ кварталі 2015 року, а може хтось знає іншу дату?
Багіра
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 05 лютий 2015 - 16:15
Всім доброго дня! Ми також купили квартиру на Перспективній 4 у грудні, 2 під їзд, 1 поверх. Може є тут наші сусіди? Не знаєте як там іде будівництво і коли планують здати 2 під їзд? У документах написано, що в ІІІ кварталі 2015 року, а може хтось знає іншу дату?
Привіт, сусіди!!! Ми на 6-му поверсі! Нам обіцяли здачу у вересні-жовтні. Хоча кажуть, що з термінами справляються навіть краще, ніж планується. На сайті виставлено фотозвіт за 12 січня, а як тепер - не знаю. Можливо, на наступному тижні буду в тому районі і подивлюся. Так цікаво.... )
Lera2001
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 05 лютий 2015 - 20:11
Привіт, сусіди!!! Ми на 6-му поверсі! Нам обіцяли здачу у вересні-жовтні. Хоча кажуть, що з термінами справляються навіть краще, ніж планується. На сайті виставлено фотозвіт за 12 січня, а як тепер - не знаю. Можливо, на наступному тижні буду в тому районі і подивлюся. Так цікаво.... )
Привіт сусіди. Буду чекати на ваше повідомлення як там продвигається будівництво, бо ми живемо в Харківській області і часто в Полтаві не буваємо, а фото на їхньому сайті ще за 12 січня. До зустрічі!
Lera2001
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 06 лютий 2015 - 21:14
Хто знає за підвальні приміщенні в домі. Їх треба купувати чи роздають так? Якщо купляти то яка ціна? Які квадратура підвала? Коли їх роздають чи продають? Коли ми купляли квартиру нам нічого не сказали за підвали. Дякую
Багіра
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 07 лютий 2015 - 20:43
Хто знає за підвальні приміщенні в домі. Їх треба купувати чи роздають так? Якщо купляти то яка ціна? Які квадратура підвала? Коли їх роздають чи продають? Коли ми купляли квартиру нам нічого не сказали за підвали. Дякую
Нам також нічого не розказували - самі спитали. Наразі заносять тільки у список, бо продавати за словами менеджера не мають права. Коштує 1 м2 2500 грн, в середньому там 3 квадрати кожне приміщення. Тобто 7500 грн за підвал. Продаватимуть, здається, весною, або при кінці перед здачею. Опорядження - двері і електрична розводка.
and4er
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:полтава
-
Ім'я:андрей
Опубліковано 07 лютий 2015 - 23:06
Были возле дома 7 февраля , стройка идет полным ходом
Annanexus
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 лютий 2015 - 11:54
Привет соседям. Прикрепила фото за 27.01.2015
Кто будет на стройке кидайте фото.
Відредаговано Annanexus, 08 лютий 2015 - 11:56.
and4er
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:полтава
-
Ім'я:андрей
Опубліковано 08 лютий 2015 - 12:36
мы соседи с Перспективной 4 подъезд третий. были вчера на стройке
последнее фото выкладываем
От 7.02.15
07.02.14_368x276.jpg 25,31БЗ
5 завантаження
Lera2001
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 лютий 2015 - 21:20
Скажите а никто не знает по поводу гаражей возле домов на Перспективной? Будут ли вблизи строиться или нет?
Лора2015
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 11 лютий 2015 - 16:00
А мы ждём,когда начнётся строительство на Перспективной 2.Может,кто-то обращал внимание,говорят там уже сваи забивают?
Скажите а никто не знает по поводу гаражей возле домов на Перспективной? Будут ли вблизи строиться или нет?
Там планируют огромную парковку строить.
Annanexus
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 12 лютий 2015 - 18:27
А мы ждём,когда начнётся строительство на Перспективной 2.Может,кто-то обращал внимание,говорят там уже сваи забивают?
Там планируют огромную парковку строить.
Я там была сегодня, на месте перспективной 2 вырыт котлован, сваи лежали, какое-то движение техники, что-то делают)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|