Перехід до вмісту

Фотографія

Кадровые агенства

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
68 відповідей у цій темі

#41 irishka

irishka

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 282 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 13:02

и что вы им отвечаете?

отвечаю, что буду стараться искать варианты. (ну нет у нас нянек, все работают...)

и, как правило, только  доця заболевает, так меня начинают приглашать на собеседования.

#42 ириска

ириска

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 11 вересень 2014 - 13:28

отвечаю, что буду стараться искать варианты. (ну нет у нас нянек, все работают...)

и, как правило, только  доця заболевает, так меня начинают приглашать на собеседования.

Аналогично  :4esslovo: , только мне сразу назначают собесед. и в этот день мы просыпаемся с температурой :strah: 

#43 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 073 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 14:25

Я была на собеседовании, сказала, что есть бабушки, дедушки и муж, которые будут пытаться подменять, но мне сказали приходить, не раньше пока выполниться 3 года, до 3 лет они не могут взять :wink:
а когда уже три советуют прийти в пять)))

#44 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 вересень 2014 - 14:59

Відповідала, що будуть розглядатися варіанти тата, бабусі, але у випадку звичайної простуди.Вибачте, але я не зможу нормально працювати, знаючи, що у дитини температура вище 39 градусів, різні ж бувають випадки!

#45 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 073 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 15:03

Відповідала, що будуть розглядатися варіанти тата, бабусі, але у випадку звичайної простуди.Вибачте, але я не зможу нормально працювати, знаючи, що у дитини температура вище 39 градусів, різні ж бувають випадки!
отож! мені радять сказати , що є бабусі ітд, головне щоб взяли ( могла ж бабуся переїхати чищо), але я так не можу, як же буду дивитися в очі людям  потім??? всеодно віпливе, що нема кому крім мене, мало того що всі працюють так ще й при гострому періоді хвоби не візьмуть (та я й не дам ) відповідальніть . коли в дитині 40 й ще невідомо що за діагноз. Й взагалі як працювати, якщо всю ніч або декілька ночей не змикав очей над дитям?

#46 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 073 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 15:14

пюсю які бувають роботи/ професії/ вакансії  щоб можна було працювати чи на пів ставки , чи неповній день, чи почити рано аби звільнатися  в 13-14-15-16?

#47 ZirkA-83

ZirkA-83

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 857 повідомлення
  • Місто:Полтава. Левада
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 17:00

пюсю які бувають роботи/ професії/ вакансії  щоб можна було працювати чи на пів ставки , чи неповній день, чи почити рано аби звільнатися  в 13-14-15-16?

в колл центре обычно 2 графика-с утра и с обеда. Но то как повезет договориться...И оператор пк тоже, только не в вашей аптеке(там хотят чтоб ты на них за копейки работала, задерживалась на работе после нее родимой(а работают они до 19 кажется? и на больничный они не ходят...не болеют:((

#48 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 11 вересень 2014 - 18:42

пюсю які бувають роботи/ професії/ вакансії щоб можна було працювати чи на пів ставки , чи неповній день, чи почити рано аби звільнатися в 13-14-15-16?

Вчителі, викладачі) Думала, що вже не повернуся до пед. діяльності, але саме такий графік зараз підходить. Ніколи не говори ніколи...

Відредаговано Lady_L, 11 вересень 2014 - 18:50.

#49 ириска

ириска

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 11 вересень 2014 - 18:44

в колл центре обычно 2 графика-с утра и с обеда. Но то как повезет договориться...И оператор пк тоже, только не в вашей аптеке(там хотят чтоб ты на них за копейки работала, задерживалась на работе после нее родимой(а работают они до 19 кажется? и на больничный они не ходят...не болеют :((

О, да в аптеке жесть, я тоже там была. Лен, а ты в колл-центре нигде не пробовала, интнересны ньюансы работы. Планы и т.д

#50 ZirkA-83

ZirkA-83

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 857 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 21:15

О, да в аптеке жесть, я тоже там была. Лен, а ты в колл-центре нигде не пробовала, интнересны ньюансы работы. Планы и т.д

Пробовала в новой почте-прошла все конкурсы и собеседования..но:(( Кого они ищут я не понимаю)) График мне вполне подходил:)) В Дельта банке кума работает-то я туда не ногой-условия труда не человеческие, 2 смены с 8(9) до 13 кажется и вторая с 13-19? точно не скажу-примерно так..Постоянно штрафуют-то юбка на 3 мм короче, то в туалете на 2 сек задержалась...

Пы Сы: про их директора я вообще молчу..не понимаю как люди могут с ним паботать вообще( и это не только мое мнение:))

На днях ходила еще в фит кёрс на работу устаиваться-тренером:)) тихо ужаснулась и ушла:))

#51 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 21:33

На НП по 12 часов операторы ночью работают еще и задерживаются. А днем вообще постоянно меняются графики, и обед когда скажут, заранее не предупредив. ничего спланировать невозможно. А потом еще и постоянная учеба за счет личного времени. Не говоря уж о копеечной зп, вечно ухудшающихся условиях работы, и постоянно новости о том, что еще придумали, лишь бы урезать людям зп. Перед новым годом муж работал несколько недель без выходных, иногда до поздней ночи, часов до 10-11, и кто-то придумывал такие замечательные графики, что после такой поздней смены надо было выходить на 8 утра. Не говоря уж о том, что в новогоднюю ночь работал.

Відредаговано Асмо, 11 вересень 2014 - 21:33.

#52 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 21:57

На НП по 12 часов операторы

Эхххх, а я так хотела туда с декрета выйти(((

#53 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 вересень 2014 - 22:05

Юля, это ночники, дневные работают меньше, но условия там тоже противные. С этим вечно неизвестно когда обедом и напряженностью работы.

#54 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 вересень 2014 - 05:50

Про колцентри.Був досвід роботи там.Інтернет Київстар.Графік з 9 до 15.00, другу зміну не пам"ятаю.Величезне приміщення, розділене перегородками для 6-8 чоловік, за якими наглядає менеджер.Постійний запах комп"ютерної техніки, вікна закриті наглухо.Опалення кондиціонерами.Шум і гам, бо всі одночасно говорять по телефону.Суть роботи - обдзвонюєш по списку телефонних номерів людей і пропонуєш підключити інтернет Київстар.Якщо людина погоджується, отримуєш у зарплату 100-125 грн за кожне підключення твоєї заявки.Обід 15 хв, в туалет виходити можна, але не часто.Чай попити можна лише в обід, мобільний - ні, інтернет - штраф.Лікарняний - якщо домовишся з кимось, що тебе замінять, можеш не виходити, але день не оплачується.Перші кілька місяців працевлаштування неофіційне, потім - обіцяли офіційно.Ставка близько 600 грн+твої зароблені заявки, зарплата раз у місяць.Перший тиждень випробувальний, за нього дають якусь премію, не пам"ятаю скільки.Якщо ти вже працюєш, то щоб звільнитися, відпрацьовуєш 2 тижні.Пропрацювала я рівно один день (з 9 до 15), вже об 11 у мене почав сідати голос і боліти голова, я зрозуміла, що це не моє.Але вирішила допрацювати до кінця зміни.За цей день умовити людей на інтернет мені не вдалося, розумію, що один день не показник, але це адська праця, хоча може то я балувана.А коментарі менеджера, Яна, ти молодець, гарно спілкуєшся, але зроби при цьому простіший вигляд обличчя, сильніше посміхайся, говори голосніше (а зв"язок іноді такий, що через шум поблизу тебе не можливо почути людину на тому кінці телефонної лінії).На істину не претендую, лише мої думки і враження, ними з Вами й поділилася.

#55 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 вересень 2014 - 07:14

Про Киевстар согласна, подруга там работала

#56 ириска

ириска

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 12 вересень 2014 - 07:19

вот эти все ньюансы я и имела ввиду, Яна спасибо за отзыв :)

• Yadik це подобається

#57 ZirkA-83

ZirkA-83

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 857 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 вересень 2014 - 07:57

Про колцентри.Був досвід роботи там.Інтернет Київстар.Графік з 9 до 15.00, другу зміну не пам"ятаю.Величезне приміщення, розділене перегородками для 6-8 чоловік, за якими наглядає менеджер.Постійний запах комп"ютерної техніки, вікна закриті наглухо.Опалення кондиціонерами.Шум і гам, бо всі одночасно говорять по телефону.Суть роботи - обдзвонюєш по списку телефонних номерів людей і пропонуєш підключити інтернет Київстар.Якщо людина погоджується, отримуєш у зарплату 100-125 грн за кожне підключення твоєї заявки.Обід 15 хв, в туалет виходити можна, але не часто.Чай попити можна лише в обід, мобільний - ні, інтернет - штраф.Лікарняний - якщо домовишся з кимось, що тебе замінять, можеш не виходити, але день не оплачується.Перші кілька місяців працевлаштування неофіційне, потім - обіцяли офіційно.Ставка близько 600 грн+твої зароблені заявки, зарплата раз у місяць.Перший тиждень випробувальний, за нього дають якусь премію, не пам"ятаю скільки.Якщо ти вже працюєш, то щоб звільнитися, відпрацьовуєш 2 тижні.Пропрацювала я рівно один день (з 9 до 15), вже об 11 у мене почав сідати голос і боліти голова, я зрозуміла, що це не моє.Але вирішила допрацювати до кінця зміни.За цей день умовити людей на інтернет мені не вдалося, розумію, що один день не показник, але це адська праця, хоча може то я балувана.А коментарі менеджера, Яна, ти молодець, гарно спілкуєшся, але зроби при цьому простіший вигляд обличчя, сильніше посміхайся, говори голосніше (а зв"язок іноді такий, що через шум поблизу тебе не можливо почути людину на тому кінці телефонної лінії).На істину не претендую, лише мої думки і враження, ними з Вами й поділилася.

я недели 3 назад у них побывала случайно-тоже ж рассылала резюме и позвонили пригласили в ООО Полигон(Киевстаром и не пахнет, правда?)Я только зашла в этот зал и поняла-это муравейник и он не для меня...ну я отсидела конечно 15 минут у менеджера по персоналу -интересно же было за что люди там работают:)).потом  сказала спасибо и ушла:))

#58 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 вересень 2014 - 08:49

На днях ходила еще в фит кёрс на работу устаиваться-тренером :)) тихо ужаснулась и ушла :))

А що там жахливого розкажеш?Бо в мене в свій час були думки сходити, але не дійшла.

#59 ZirkA-83

ZirkA-83

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 857 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 вересень 2014 - 14:58

А що там жахливого розкажеш?Бо в мене в свій час були думки сходити, але не дійшла.

ну как "жахливе"... просто я не понимаю за ЧТО я должна работать...дают кучу инфы для изучения (это нормально)-стажировка 2 месяца у них в клубе ПОЛНЫЙ рабочий день(2 смены) 6 дней в неделю..потом тебя отправляют в Киев (за свой счет) для прохождения экзаменов? и если ты их сдала-добро пожаловать в клуб. (естественно в эти 2 месяца ты ни чего не получаешь и питаешься только водой с под крана).....З\П? кака така ЗП? только % от найденных и уговоренных тобой клиентов Ну и ходишь по улице клиентов ищешь, ко всем пристаешь:)).Как то так..во всяком случае это у нас на Леваде так..Я пока там сидела анкету заполняла, разговорилась с женщиной (тоже устраиваться пришла)-так она была сначала в том клубе, что на Фурманова-так там, говорит, еще и купить месячный абонемент нужно за 500 грн(но это информация не проверенная :)

Еще одно агенство-только что пришло на почту сообщение-вроде бы условия не плохие, так во всяком случае работал оникс...

Приходите. Поможем Вам трудоустроится. Стоимость регистрации на эту и другие вакансии  50 грн.00 коп. +50  % от первой ЗП (по желанию клиента Вы можете оплатить данную услугу 2-мя частями по 25% с первых двух зарплат ). Работаем на результат. И по факту трудоустройства. Внимание!!! это предложения намного выгоднее чем относить 250-300 грн в любое Агентство по трудоустройству и годами ждать так желаемую Вами работу. Консультация по вакансиям бесплатная. Ждем именно Вас! Работаем с 8.30-18.00, 5/

С уважением, Тамила Бабенко

менеджер по подбору персонала

Информационный центр  «Максимум»

г. Полтава, ул. Красноармейская 3, офис 510.

Тел: (0532) 65-37-06

(050) 171 10 25

(098) 555 10 71

Надеюсь не сочтут за рекламу :))

Відредаговано ZirkA-83, 12 вересень 2014 - 14:59.

#60 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 12 березень 2015 - 08:31

А какие условия в Оникс сейчас?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів