Самокат
Розпочатий з merkysha, 30 січ 2013 12:40
199 відповідей у цій темі
Алёна1808
-
Місто:Кременчуг
-
Ім'я:Алёна
Опубліковано 16 березень 2015 - 20:06
Я думаю самокат интересен детям лет так до 9-10 точно, но всё равно есть дети которым он не нужен вообще ни в 3, ни в5. Всё зависит от самого ребёнка, лучше сначала попробовать, а потом покупать, нам безразличны допустим беговелы и толокар не особо в использовании, а вот самокат просила с 1,5 года и тоскала соседский, именно тоскала за собой, так как он 2хколесный. Подарили на 2 годика трёхколёсный- каждый день спрашивала есть ли грязь на улице, чтоб пространства для катания было больше))) Так что всё индивидуально)
Відредаговано Алёна1808, 16 березень 2015 - 20:08.
Опубліковано 16 березень 2015 - 20:07
в 3 года уже самокат не интересен?
не знаю, что доце купить...
первый самокат купили в два года, месяц назад поменяли на другой, то катается с большим удовольствием по пару часиков))
Опубліковано 16 березень 2015 - 22:06
в 3 года уже самокат не интересен?
не знаю, что доце купить...
Чому?
На самокатах і школярі, і навіть дорослі катаються.
Опубліковано 17 березень 2015 - 20:39
Можна тепер і мені дати звіт про самокат. Сашка на своє ДН в неділю отримала Explore TINY. Я супер ним задоволена на данній момент: стійкий, легкий, колеса прорезинені, підніжка зроблена якісно, регуюється висота, є навіть фонарик для нічних прогулянок. А далі подивимось...Але він - це те що я шукала.
Людмила, прошло время, какой отзыв напишете?)) Тоже присмотрела эту модель
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 17 березень 2015 - 20:42
У нас похожий, уже месяц, мы в восторге, класный, маневренный, бесшумный, практически не переворачивается и ребенку очень на нем удобно.
Опубліковано 17 березень 2015 - 20:44
судя по коробке на фото , название i trike ?
напишите пож-та полное название
Відредаговано Seasun, 17 березень 2015 - 20:44.
Juliett
-
-
Опубліковано 17 березень 2015 - 20:51
Вот ссылка где мы брали, заказывала через кидстаф, если надо то и ссылку на продавца сброшу
http://super-toys.ki...t-itrike-3-012/
Відредаговано Juliett, 18 березень 2015 - 09:44.
Опубліковано 17 березень 2015 - 21:05
пупсик))
спасибо
какой у сына рост?
на след год самоката хватит?
felicyti
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 17 березень 2015 - 21:09
Катя,там ручка регулируется.
Опубліковано 17 березень 2015 - 21:12
да я смотрю, что есть регулировка на некоторых, но читала на днях, что бывает маленький запас на высоту(
Juliett
-
-
Опубліковано 17 березень 2015 - 21:18
пупсик))
спасибо
какой у сына рост?
самоката хватит до 1,70м и 60 кг)) рост сейчас ок.92 см
Опубліковано 18 березень 2015 - 09:01
Людмила, прошло время, какой отзыв напишете?)) Тоже присмотрела эту модель
Я в мегазахваті. Він класнючий. Легкий, м"який в амортизаціїї, безшумний(прорезинені колеса грають свою роль). Зараз постійно випробовуємо його на різної висоти/кута нахилу пандусах/горках. То класнючі тормоза. Тормозять дуже м"яко, але і ефективно(тихо).В місцях, де потрібно різко повернути - повертає м"яко і не перевертається.
Маневрений серед прохожих. В мене інколи волосся дибки, але по Жовтневій в час-пік народу, мала так класно маневрує між людьми.ось буде рік як він в нас, то я балдю)))Руль з хорошим запасом регулювання. І легесенький для мам, яким прийдеться його носити.
Але скрізь є свої мінуси. Це ямки. Мала в мене вже прилаштувалась. Вже на глаз може опреділити як яку ямку потрібно переїхати, щоб смокат не перевернувся вперед. Якщо ямка розміром з колесо і глибока/або їх багато, то краще повільно. Якщо вувзька і глибока абоз колесо, але мілка, то краще швидко. А взагалі дитина приловчиться сама. Кожен, що вчився їздити набивав шишки.Без цього ніяк.
Але це мінус всіх самокатів.
Кожного вечора з малою гуляємо біля Гоголя, то там годин в 19-20 збирається в хорошу погоду багато діток з самокатами, роликами, велосипедами. Можна оцінити в дії різні види самокатів. То я від свого, в порівнянні з іншими, просто пищу. Кроми описаного, найголовніший плюс в матеріалі. Є різні види таких самокатів. В інших бачу вицвівші кольори, подерті малюнки, потерті і видно, що "ношені". Наш після року користування - помий і що новий. Навіть, малюнок на підніжці потерся трішки тільки на тоненьких ребрах счеплення.
ПС: згадала. фуфло фонарик. Поламався в перший же день. І це проблема всіх. В Даші(Адеаиди) також майже зразу зламався.
Відредаговано Милочка, 18 березень 2015 - 09:02.
Опубліковано 18 березень 2015 - 09:51
А можно ссылочку на продавца, пожалуйста?
Опубліковано 18 березень 2015 - 09:55
А можно ссылочку на продавца, пожалуйста?
Кину вам на свого. де я брала http://www.kidstaff....ma-9219171.html
Katerina
-
Місто:Полтава, Авиагородок
-
Ім'я:Катерина
Опубліковано 18 березень 2015 - 09:59
Тимуру бабушка на 3 года подарила двухколесный самокат (по моей наводке). Там большие колеса (20 см), до 120 кг. Ребенок гоняет с удовольствием. Иногда поднимаю ручку и сама, чуточку, катаюсь. Очень довольны. Фирма Экстрим.
Juliett
-
-
Опубліковано 18 березень 2015 - 10:00
http://www.kidstaff....tems-63373.html
Смотрела у продавца что Люда ссылку дала, но она мне так и не ответила
Опубліковано 18 березень 2015 - 10:02
мені швидко. Буквально за день пройшла продажа. Потрібно було відправити в назначений день(десь через неділю). То все по нашим забаганкам.
Опубліковано 18 березень 2015 - 10:22
Милочка, а колёса хорошие?
Ну такие тоненькие на фото. Ощущение, что сразу отпадут))
Опубліковано 18 березень 2015 - 10:40
доволі не тоненькі.Та і тест-драйв пройшли по любих наших тротуарах на бадьорій швидкості. Матеріал виготовлення дуже якісний. я, коли замовляла, не очікувала такого. Коли взяла в руки, то була дуже приємно вражена. Навіть, чоловік оцінив.
Ввечері можу дати заміри, бо він в садочок малу возить)))
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 18 березень 2015 - 12:18
У нас такой же, то я довольна на все 100%. Где мы только не убивали его прошлым летом Пока еще все на месте.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|