Перехід до вмісту

Фотографія

Школа №4

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
54 відповідей у цій темі

#41 Catherina

Catherina

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 75 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 18 березень 2016 - 21:05

О, да, Ольшанская-это жесть а не преподователь. Я школу закоечила 10 лет назад и то помню как не хотела идти в школу, когда она у нас заменяла нашего учителя! Она неуравновешенный человек и по моему с очень расшатанной психикой!

#42 Catherina

Catherina

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 75 повідомлення
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 18 березень 2016 - 21:11

В старшей школе у меня было 3 классных руководителя, в школе осталась работать только самая любимая Пашолка Виктория Николаевна, у нашего класса до сих пор с ней очень теплые отношения, хотя бы раз в год обязательно собираемся и в гости к ней ходим. Еще очень любила Жовту Татьяну Ивановну и Любую Светлану Алексеевну, они были классеыми руководителями в параллели. Все в школе изменилось, как Людмила Сергеевна покинула свою должность(( Читаю вот плохие отзывы о своей школе и очень печально стает, для меня 4 школа всегда была и остается одной из лучших школ города!
  • Alenka це подобається

#43 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 30 грудень 2016 - 12:03

Вы перешли в другую школу?

Интересуют свежие отзывы о школе.

#44 ganjarova

ganjarova

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 492 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 10:34

Кто знает телефон новый школы? Или когда будет встреча, в котором часу?

#45 vfvffyb

vfvffyb

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:vfvf

Опубліковано 12 травень 2018 - 06:07

Мамы, у кого сейчас дети заканчивают 1 класс в 4 школе, поделитесь впечатлениями, пожалуйста! Хотим перевести дочку к вам во второй класс. По рейтингу школа хорошая, но ничего не знаем об учителях этой параллели. Какой класс лучше выбрать, А или Б?

#46 mamylka

mamylka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 68 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Алёна

Нагороди

Опубліковано 17 травень 2018 - 14:52

Мамы, у кого сейчас дети заканчивают 1 класс в 4 школе, поделитесь впечатлениями, пожалуйста! Хотим перевести дочку к вам во второй класс. По рейтингу школа хорошая, но ничего не знаем об учителях этой параллели. Какой класс лучше выбрать, А или Б?

Лучше "А". У одних знакомых закончил ребенок 4 класса, у других дочка сейчас заканчивает 1 класс. Родители (одни и вторые) довольны учителем.

• vfvffyb це подобається

#47 Вика78

Вика78

Абітурієнтка

• Активістки
  • 377 повідомлення
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2019 - 16:21

Подскажите пожалуйста, кто из учителей в 4-й школе, будет набирать первоклассников в 2019 году?

#48 лапуся

лапуся

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Алевтина

Опубліковано 26 травень 2019 - 16:51

22.05.2019 відбувся щорічний звіт за 2018-2019 н.р. директора школи Полтавець Ірини Миколаївни. Те, що почули батьки на цьому заході, особисто мене, обурили! Весь звіт - це, як то кажуть, "вилами по воді", тридцятихвилинна доповідь про досягнення педагогів та дітей на міських конкурсах та олімпіадах, але аж ніяк не досягнення директора школи. Особливливим нахабством, я вважаю, брехня про роботу не функціонуючих гуртків; відсутність фінансового звіту про благодійну допомогу, яку щорічно надає школі військово-спортивний клуб "Воїн", який базується на території цієї школи; відмінення днів здоров`я та зустрічей випускників минулих років. Пані Полтавець, не дала відповіді на жодне поставлене батьками ій питання. Навіщо звітувати про співпрацю з ПолтНТУ та УМСА, Світлом Надії? Для чого нам ця інформація, коли школа знаходиться у ганебному стані? Фасади школи, коридори, стелі, актова та спортивна зали, роздягальня, аварійні туалети - це все першочергові, що потребує уваги та змін. Чи 10 років було замало? Всі оновлення в закладі проводяться, здебільшого з доброї волі та ініціативность батьків. Результатом цього, із 105 присутніх осіб на зборах, роботу пані Полтавець оцінили задовільно лише 59 громадян, а недовіру висловили - 46! Чи гідний такий результат? Хочу нагадати, що в цьому році відбудуться перевибори директора школи, і пані Полтавець висунула свою кандидатуру на другу каденцію. Чи може іти Ірина Миколаївна на конкурс з таким ганебним результатом і доволі високим рівнем недовіри до неї? Маємо надію, що відділ освіти максимально прискіпливо віднесеться до обрання нового директора школи, а вибори пройдуть під жорстким контролем та надпрозоро. Адже пані Полтавець давно заручена підтримкою посадовців та депутатів, і це лякає! Директор, насамперед - неабияка відповідальність, а не лише статусна посада! Занедбана школа в центрі Полтави - ганьба всього міста!
Мені, як випускнику цієї школи, дуже образливо спостерігати за тим, як за 10 років мою школу не лише не удосконалюють, а і систематично знищують всі ті традиції, всі ті порядки, що створювались десятиліттями!

#49 Горошинка

Горошинка

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 48 повідомлення

Опубліковано 13 серпень 2019 - 12:12

Поделитесь пожалуйста впечатлениями как прошел год у первоклашек по новой системе? Собираюсь на следующий год вести в первый клас,ребенку будет 6.1.

#50 Елена Леночкина

Елена Леночкина

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 11 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Опубліковано 08 жовтень 2019 - 11:56

Поделитесь пожалуйста впечатлениями как прошел год у первоклашек по новой системе? Собираюсь на следующий год вести в первый клас,ребенку будет 6.1.

аналогичный вопрос.. К кому планируете идти из учителей? дайте, пожалуйста, рекомендации 

#51 Rudik

Rudik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 958 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 жовтень 2019 - 14:13

Можете посоветовать учителя во втором классе. Спасибо

#52 Orlana

Orlana

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 15 повідомлення
  • Ім'я:Olya

Опубліковано 27 серпень 2021 - 21:42

Поделитесь пожалуйста отзывами по учителям 2-го класа. Спасибо

#53 AlenaCooler

AlenaCooler

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Алена

Опубліковано 17 лютий 2022 - 21:33

Добрый вечер. У кого детки были у Коротковой Ларисы Ивановны в начальной школе, поделиться пожалуйста впечатлением о педагоге. Спасибо.
  • Alenka це подобається

#54 Alenka

Alenka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 948 повідомлення
  • Місто:Центр-Гожулы

Нагороди

Опубліковано 17 лютий 2022 - 21:50

Добрый вечер. У кого детки были у Коротковой Ларисы Ивановны в начальной школе, поделиться пожалуйста впечатлением о педагоге. Спасибо.

Я сама ее ученица, правда очень давно. Моя вторая мама. Обожаю ее. Но, вам явно актуальны более свежие отзывы.

#55 AlenaCooler

AlenaCooler

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 17 лютий 2022 - 22:27

Я сама ее ученица, правда очень давно. Моя вторая мама. Обожаю ее. Но, вам явно актуальны более свежие отзывы.

Спасибо большое за ответ
  • Alenka це подобається

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама