Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 січень 2023 - 22:48
Дякую, за відгук. Так, наступного року нам у школу - читаємо вільно, знаємо прапори більше ста країн, пишемо друкованими літерами (правда бувають "зеркальні" літери).
Психолог сказала, що у НУШ йому немає чого робити - шукаю варіанти чогось складнішого, навчання дається легко
тоді точно інтелект для вас!
Відредаговано natochka85, 13 січень 2023 - 22:49.
Опубліковано 29 березень 2023 - 12:26
Дівчата хто знає,і може підсказати які школи зараз працюють оф-лайн? Живемо на Боженка. 5 клас. Не знаю в яку школу перевести. Навчаємось в Щербанях. Он-лайн. Та і з приходом нової директорки школа перетворилась на зміїне кодло((((
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 29 березень 2023 - 13:57
Дівчата хто знає,і може підсказати які школи зараз працюють оф-лайн? Живемо на Боженка. 5 клас. Не знаю в яку школу перевести. Навчаємось в Щербанях. Он-лайн. Та і з приходом нової директорки школа перетворилась на зміїне кодло((((
29 школа 7й клас 2 дні в тиждень оффлайн, інші дні онлайн
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 29 березень 2023 - 13:59
НВК 16 усі класи оф-лайн
Опубліковано 29 березень 2023 - 17:15
НВК 16 усі класи оф-лайн
Вміщаються в підвалі чи як?
37 - 2 тижні офлайн/2 тижні онлайн, але перед канікулами були тиждень через тиждень (пишу за дочкин 5-й, не всі класи виходять у школу)
Відредаговано smakovska, 29 березень 2023 - 17:16.
vicf
-
-
Опубліковано 30 березень 2023 - 06:58
Вміщаються в підвалі чи як?
37 - 2 тижні офлайн/2 тижні онлайн, але перед канікулами були тиждень через тиждень (пишу за дочкин 5-й, не всі класи виходять у школу)
Перед Новим роком закінчили ремонт ще у двох секціях підвалу, тепер вміщаються всі і після зимових канікул вже всі класи на офлайн. Є діти, їх мало, але є, які не схотіли виходити в школу, то вони залишилися на онлайні.
Опубліковано 30 березень 2023 - 08:16
Перед Новим роком закінчили ремонт ще у двох секціях підвалу, тепер вміщаються всі і після зимових канікул вже всі класи на офлайн. Є діти, їх мало, але є, які не схотіли виходити в школу, то вони залишилися на онлайні.
Це класно
Опубліковано 31 березень 2023 - 22:07
Це в якій школі?
vicf
-
-
Опубліковано 31 березень 2023 - 23:15
Опубліковано 06 квітень 2023 - 16:46
Нам вчителька повідомила, що навчання в наступному навчальному році в школі 27 буде у змішаному форматі. В школі готують укриття. Переселенців будуть виселяти. Хтось щось чув про ці плани?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 квітень 2023 - 20:47
Нам вчителька повідомила, що навчання в наступному навчальному році в школі 27 буде у змішаному форматі. В школі готують укриття. Переселенців будуть виселяти. Хтось щось чув про ці плани?
Привіт...Так і моя знайома набирає клас і пише про змішану форму ...Нарешті
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 06 квітень 2023 - 20:53
А змішана, це скільки днів у школі, а скільки вдома?
Опубліковано 07 квітень 2023 - 06:10
А це кому як пощастить, варіанти можуть бути дуже різні...
Опубліковано 07 квітень 2023 - 08:28
У нас старший в 5 класі ходять 2 дні в тиждень. Молодша в 2-му, тиждень онлайн, тиждень в школі.
Опубліковано 07 квітень 2023 - 08:45
у нас було тиждень через тиждень або 2 тижні через 2 тижні
svexa
-
-
Опубліковано 07 квітень 2023 - 09:22
Написала моя знайома, що буде обов'язково, але як саме ще вирішують
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 08 квітень 2023 - 16:39
Оце новина, а що заважає в такому випадку взагалі вийти в школу, чому змішана? як аргументують?
Я все одно піду влітку (наприкінці) до 8-ї школи і , якщо вони мене запевнять, що діти вчитимуться постійно, то переведу старшого
svexa
-
-
Опубліковано 08 квітень 2023 - 17:06
Оце новина, а що заважає в такому випадку взагалі вийти в школу, чому змішана? як аргументують?
Я все одно піду влітку (наприкінці) до 8-ї школи і , якщо вони мене запевнять, що діти вчитимуться постійно, то переведу старшого
Ну підвал не вмістить всіх мабуть
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 08 квітень 2023 - 19:01
Син ходить зараз 2 дні на тиждень в школу. Укриття таке саме як і вдома)
Це мало, звичайно.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 08 квітень 2023 - 22:49
У нас подвал не может всех уместить,но при правильной организации обучения вполне можно учится не 2 недели через месяц- два,если это первая смена,а 2недели через 2 свободно...А второй смене ,как у младшего ,то во все постоянно,но тоже правильно организовав...1 и 2 классы ходят постоянно...Единственное как раньше,замен нет,учитель заболел и все,по домам...День вот отучились на недели и все,но аргументировали онлайн, карантином каким то. Иногда кажется даже,когда и будут постоянно учится ,но при удобном случае будут онлайны,а еще появилось частенько и асинхронное обучение...Как по мне учителя расслабились,но при этом требования выставляют.
Образование оставляет желать лучшего.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|