Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#5941 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 09 листопад 2022 - 13:04

нам часто пишуть "оцінка не перездається". Але в нинішніх умовах ставити часові рамки (в межах одного уроку) це неприпустимо. У нас хоч і світлот є, але часто в ноуті то звук пропадає, то зображення. Ще деякі вчителі дозволяють собі ставити негативні оцінки взагалі без пояснень за що. Неодноразово пишемо, щоб пояснили в чому помилки, а відповіді нуль. І що так можна вивчити?

Наші діти в одній школі, думаю, що і багато вчителів однакові. Майже всі роботи можна перездати або отримати пояснення, за що оцінка. Але за роботу на уроці, наприклад, як можна перездати? Можна лише покращити середній бал подальшими вищими оцінками. Ну і підсумкові контрольні не перездають, мабуть.

З початком відключень світла вже не ставлять часові рамки, просять здати протягом дня, або 2-3 днів. Але діти забувають, а потім виправдовуються відключеннями.

#5942 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення

Нагороди

2   

Опубліковано 09 листопад 2022 - 13:21

Ок, той тиждень, що онлайн. Світло вимикається кожні 4 години у нас. Кожен день випадає мінімум 2-3уроки. Як у вас виходять з цього?

В школі у нас не вимикають світло, тому онлайн є завжди, було таке, що в один день інтернет тільки не працював.

А діти хто як виходять, ноутбук+мобільний інтернет, ідуть до родичів, де не вимикають або попереджають класного керівника, потім опрацьовують цей урок самостійно. Звичайно це все складно, але який вибір (

#5943 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 09 листопад 2022 - 14:22

Наші діти в одній школі, думаю, що і багато вчителів однакові. Майже всі роботи можна перездати або отримати пояснення, за що оцінка. Але за роботу на уроці, наприклад, як можна перездати? Можна лише покращити середній бал подальшими вищими оцінками. Ну і підсумкові контрольні не перездають, мабуть.

З початком відключень світла вже не ставлять часові рамки, просять здати протягом дня, або 2-3 днів. Але діти забувають, а потім виправдовуються відключеннями.

У нас ,когда начались онлайн,то часовые рамки они то есть,но не всегда все во время здавалось...И не помню, чтоб это была катастрофа...Вот ,если учишься в школе и не сделал домашнее,то тут без разговоров и понятно ,что будет...А с онлайном ,никто не оправдывается ,не сдал и не сдал,позже сдаем...А насчет единиц,были,но всегда карандашом,не сдано ,потом сдавали исправляли.

У нас я б сказала иногда слишком много делают поблажек,пишут,звонят,чтоб сдали ...

Я отошла от старшей уже,пусть и единицы будут,может тогда будут внимательней,ответственней...

#5944 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення

Опубліковано 09 листопад 2022 - 14:38

В школі у нас не вимикають світло, тому онлайн є завжди, було таке, що в один день інтернет тільки не працював.

А діти хто як виходять, ноутбук+мобільний інтернет, ідуть до родичів, де не вимикають або попереджають класного керівника, потім опрацьовують цей урок самостійно. Звичайно це все складно, але який вибір (

Я не собираюсь тратить мобильный интернет ,которого и так мало,еще и телефон разряжается быстро,есть паурбанки ,но их бережем,потому что как аварийные у нас всегда нет света,и у нас без включения камеры можно и не присоединяться,такие правила,а камера разряжает...Сдаем все,это главное,что то делаем ,да это не учеба,но выбора пока нет...сегодня был единственный день ,когда 4 часа свет и мы можем учится,но 15 минут отучились и все,тревога...

#5945 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 09 листопад 2022 - 14:52

А діти, які навчаються в школі, зараз їдять там чи своє носять?

#5946 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення

Опубліковано 09 листопад 2022 - 15:35

А діти, які навчаються в школі, зараз їдять там чи своє носять?

Да,на выбор,завтраки или обеды.

#5947 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 09 листопад 2022 - 16:16

ну і хіба ж це майже всі оцінки? Якщо контрольні і класні прибрати, то залишаться лише домашні. Часові рамки буквально на минулому тижні точно були. Дійсно,наче в різних школах... І про світло теж, хоча хто зна, може деякі вчителі з дому намагаються вчити, і пишуть, що нема світла, тому дають завдання

#5948 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 073 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол

Нагороди

Опубліковано 09 листопад 2022 - 17:12

нам часто пишуть "оцінка не перездається". Але в нинішніх умовах ставити часові рамки (в межах одного уроку) це неприпустимо. У нас хоч і світлот є, але часто в ноуті то звук пропадає, то зображення. Ще деякі вчителі дозволяють собі ставити негативні оцінки взагалі без пояснень за що. Неодноразово пишемо, щоб пояснили в чому помилки, а відповіді нуль. І що так можна вивчити?

часові рамки , особливо коли це контрольна чи самостійна потрібні, адже це завдання саме на 1 академічну годину.
У нас в школі і дома світло виникають по різним графіками, то малий заходить на урок з телефона спеціально для цього підключили безлімітний інтернет ( лайф 200 грн на місяць)
Мій син одноліток з твоєю, то про свого скажу , що все перездається і все можна встигнути, але ліньки.
Встановила собі тімс і тепер бачу , що багато завдань вчитель пише необов'язко. Але вони є доя того щоб покращити середній бал. Але ж сину видно в завданні лише слово "необов'язково "
Коли була пару тижнів бабуся дома, то оцінки злетіли вгору. Вона нічого за нього не робила, але факт що не сам вдома, мотивував не відволікатися. І все встигав. А як сам вдома, то і поїсти до вечора може забути
  • mitera це подобається

#5949 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 09 листопад 2022 - 18:03

У нас немає ні 4G, ні зв'язку нормального, коли немає світла.
Є Моя школа, є завдання, є контроль.
Але це все повний треш.
Бо я не знаю,коли і як можна вчити власних дітей, працюючи, як і всі, по максимуму зараз.
Дякую за відповіді, зрозуміла, що кожен викручується, як може

#5950 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 09 листопад 2022 - 20:41

У нас немає ні 4G, ні зв'язку нормального, коли немає світла.
Є Моя школа, є завдання, є контроль.
Але це все повний треш.
Бо я не знаю,коли і як можна вчити власних дітей, працюючи, як і всі, по максимуму зараз.
Дякую за відповіді, зрозуміла, що кожен викручується, як може

Тут не  додати не відняти. Повністю  згодна. Я ніяка після роботи і ще ці уроки, а я розслабилась за минулі 5  років школи, бо він сам все робив і дуже відповідально  ставився. Мене все влаштовувало. А зараз я досі на стадії прийняття цієї реальності, не вірю , що можна отак пустити цей потяг під відкос і всіх все влаштовує.

Таке враження, що більшість батьків просто не можуть і не хочуть дивитися правді в очі.

• svexa це подобається

#5951 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 09 листопад 2022 - 21:15

ну і хіба ж це майже всі оцінки? Якщо контрольні і класні прибрати, то залишаться лише домашні. Часові рамки буквально на минулому тижні точно були. Дійсно,наче в різних школах... І про світло теж, хоча хто зна, може деякі вчителі з дому намагаються вчити, і пишуть, що нема світла, тому дають завдання

Я ніколи не чула, щоб контрольні у школі можна було перездати, у ВУЗі таке можливо, а в школі ...

#5952 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 09 листопад 2022 - 21:40

Я ніколи не чула, щоб контрольні у школі можна було перездати, у ВУЗі таке можливо, а в школі ...

а я точно пам'ятаю, що перездати можна було все, було б бажання.

З часовими рамками можна викрутитися даючи тести в програмах наурок чи кластайм, і відлік починається з моменту, коли зайшов. Це рятує від проблеми вимкненого світла, але не рятує від завислого гаджета.
  • mitera це подобається

#5953 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 10 листопад 2022 - 06:53

У нас можна перездати все, окрім к.р. Кожну к.р. на наступний онлайн урок вони повністю аналізують зі вчителем - де були помилки і т.д.

Коли немає світла вчитель дає або тест виконати до кінця дня, або відео урок, який вони повинні записати у зошит за вчителем з відео і надіслати до наступного уроку за розкладом. Так як, не всі уроки в тиждень були онлайн - наприклад, англ. 3 уроки на тиждень, а онлайн тільки 2, то ті вчителі маючи графік відключень коригують онлайн, замість понеділка стандартного переносять на середу, коли раніше онлайн не було і т.д.

Дуже часто на відсутність світла випадала фіз-ра.

В цілому, нічого глобального не змінилося - як при ковіді у нас було повноцінне онлайн навчання, так і зараз. Тому, мене все влаштовує і рік навчання нікуди не пропадає.

#5954 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 11 листопад 2022 - 12:32

Нам сьогодні вчитель повідомила, що з понеділка учні 8-9 класів виходять на навчання до школи за бажанням. Якщо дитина виходить, то повинна принести письмову згоду на ім'я директора від батьків. Хто не дає згоди - продовжують онлайн навчання.

#5955 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 січень 2023 - 21:09

Добрий вечір, цікавлять відгуки про програму Інтелект України

#5956 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2023 - 23:15

Добрий вечір, цікавлять відгуки про програму Інтелект України

Що саме цікавить? Ми навчаємося за цією програмою. Багато залежить від вчителя, бажання дитини навчатися. Програма сильна,але все йде в дуже швидкому темпі (галопом по Європі). Як на мене,то на онлайн навчання вона зовсім не розрахована.
  • Kalinna це подобається

#5957 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 січень 2023 - 23:33

Саме реальні відгуки і цікавили. Як я розумію, щодо самої програми Ви задоволені? 

#5958 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2023 - 19:11

Що саме цікавить? Ми навчаємося за цією програмою. Багато залежить від вчителя, бажання дитини навчатися. Програма сильна,але все йде в дуже швидкому темпі (галопом по Європі). Як на мене,то на онлайн навчання вона зовсім не розрахована.

Цікава, насичена програма, але, як на мене, складнувата. Донька навчається по програмі розвивального навчання, то навіть від цієї програми інтелект складніший: те, що моя вчить у середині 2-го класу, інтелект вчить уже в 1-му

Відредаговано natochka85, 13 січень 2023 - 19:11.

• Kalinna це подобається

#5959 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2023 - 22:08

Саме реальні відгуки і цікавили. Як я розумію, щодо самої програми Ви задоволені?

Може я вже писала, не пам'ятаю. Інтелект десь майже на рік мабуть випереджає звичайну програму. Інформації багато і несуться швидко, але діти встигають в цілому, такого щоб якась катастрофа то нема такого. Програма цікава, але розрахована на сильних дітей які мають бажання вчитись. Має сенс йти в Інтелект, якщо є бажання в дитини і навчання дається легко, а інакше це просто знущання над дитиною і батьками.
А, це ж вам на наступний рік в перший клас вже?) Моя думка: йдіть в Інтелект. Після Інтелекту в звичайний клас при бажанні легко можна, а от навпаки вже буде важче.

Відредаговано Надя и Вера, 13 січень 2023 - 22:13.

#5960 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 січень 2023 - 22:31

Може я вже писала, не пам'ятаю. Інтелект десь майже на рік мабуть випереджає звичайну програму. Інформації багато і несуться швидко, але діти встигають в цілому, такого щоб якась катастрофа то нема такого. Програма цікава, але розрахована на сильних дітей які мають бажання вчитись. Має сенс йти в Інтелект, якщо є бажання в дитини і навчання дається легко, а інакше це просто знущання над дитиною і батьками.
А, це ж вам на наступний рік в перший клас вже?) Моя думка: йдіть в Інтелект. Після Інтелекту в звичайний клас при бажанні легко можна, а от навпаки вже буде важче.

Дякую, за відгук. Так, наступного року нам у школу - читаємо вільно, знаємо прапори більше ста країн, пишемо друкованими літерами (правда бувають "зеркальні" літери).

Психолог сказала, що у НУШ йому немає чого робити - шукаю варіанти чогось складнішого, навчання дається легко

Відредаговано Kalinna, 13 січень 2023 - 22:41.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама