Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 08 листопад 2022 - 14:41
В нас поки що уроки відбуваються всі за розкладом , окрім інформатики, бо вона взагалі не може вийти в ефір (нпричина зі світлом, але що саме не знаю), але це не вирішує проблеми апатії і немотивованності дитини. Він деградує по повній , а я стресую нещадно. Якщо хтось знає де вчаться офлайн 6-ті класи, підкажіть. Знаю районну школу, але це буде крайній варіант з нового року, але вже готова і возити. Меьший в першому класі ходить в школу, там урокі всі і годують, тобто не знаю ,як там зі світлом справи, це ніяк не впливає на навчання.
Мы в 6 классе,но у нас один всего 6 класс учится.5ые классы на онлайне.у младшего все отказались от онлайн,в итоге онлайн,другой 3 класс учится.
Опубліковано 08 листопад 2022 - 14:44
Як у вас проходить навчання онлайн у зв'язку з вимкненням світла ? У нас дитина навчається в початковій школі, вдома доводиться залишати одну. Раніше вмикалася на уроки і проблем майже не було . Зараз з вчителем не співпадають черги по вимкненню світла. Дитина виходить на уроки лише два рази на тиждень по дві години (вчитель проводить лише два уроки в день) і то при умові, що в цей час немає тривоги... Я , м'яко кажучи, в шоці від такого навчання і розумію,що чим далі,то все складніші умови здобуття освіти диктує нам час... Від навчання дитина відвикає і все складніше посадити її за уроки. Хоча при офлайн і проблем з цим ніколи не було. Як ви виходите з подібних ситуацій?
вийшли офлайн. Бо це не навчання, а суцільний стрес. І якби ця ситуація зі світлом вирішувалась, а так невідомо скільки це буде, а я вчити фізично не можу в тих самих умовах відключення світла і малої дитини. В школу купили особистий ліхтарик дитині, бо буває тривога під час відключення і в укритті немає світла теж, ліхтарики тільки, йому зі своїм зручніше. Так і живем.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 08 листопад 2022 - 15:15
Мы в 6 классе,но у нас один всего 6 класс учится.5ые классы на онлайне.у младшего все отказались от онлайн,в итоге онлайн,другой 3 класс учится.
якщо не секрет яка школа у вас? скільки дітей в класі, можна в особисті, якщо тут не захочете писати. Дякую
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 08 листопад 2022 - 15:23
В нас поки що уроки відбуваються всі за розкладом , окрім інформатики, бо вона взагалі не може вийти в ефір (нпричина зі світлом, але що саме не знаю), але це не вирішує проблеми апатії і немотивованності дитини. Він деградує по повній , а я стресую нещадно. Якщо хтось знає де вчаться офлайн 6-ті класи, підкажіть. Знаю районну школу, але це буде крайній варіант з нового року, але вже готова і возити. Меьший в першому класі ходить в школу, там урокі всі і годують, тобто не знаю ,як там зі світлом справи, це ніяк не впливає на навчання.
В 22 всі класи вчаться
Опубліковано 08 листопад 2022 - 17:00
ми в 6 класі і 3 ліцеї. Ходимо тиждень через тиждень.
Дитина теж не мотивована, і хоче не ходити постійно. Щоб вчилась потрібно постійно контролювати, прийшлось навіть через модем блокувати сайти, щоб не було спокуси на уроках дивитися фільми. Але бачу, що в ті тижні, що ходить в школу вона оживає. Живе спілкування багато значить.
Ми спіткнулися з іншою проблемою, коли вчителі виставляють одиниці, бо дитина під час онлайну не відправила завдання протягом уроку наприклад, або якщо виконала не так, як хоче вчитель. Хіба не було роз'яснень з приводу негативних оцінок під час війни? Мені здається це неадекватно виставляти всьому класу одиниці за незданий вірш під час того єдиного тижня, коли ходили офлайн, бо всіх опитати не встигли, чи ставити одиницю, бо план написаний не так, як вчитель хоче, бо минулого року не навчили як правильно
Відредаговано Ipiha, 08 листопад 2022 - 17:02.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 08 листопад 2022 - 17:16
Дитина теж не мотивована, і хоче не ходити постійно. Щоб вчилась потрібно постійно контролювати, прийшлось навіть через модем блокувати сайти, щоб не було спокуси на уроках дивитися фільми. Але бачу, що в ті тижні, що ходить в школу вона оживає. Живе спілкування багато значить.
Ми спіткнулися з іншою проблемою, коли вчителі виставляють одиниці, бо дитина під час онлайну не відправила завдання протягом уроку наприклад, або якщо виконала не так, як хоче вчитель. Хіба не було роз'яснень з приводу негативних оцінок під час війни? Мені здається це неадекватно виставляти всьому класу одиниці за незданий вірш під час того єдиного тижня, коли ходили офлайн, бо всіх опитати не встигли, чи ставити одиницю, бо план написаний не так, як вчитель хоче, бо минулого року не навчили як правильно
У нас теж ставлять 1 бал якщо: 1) своєчасно не надіслав д/з; 2) не пройшов тестування; 3) якщо це була самостійна або к/р під час онлайн уроку і вчитель дав 15хв її надіслати, а ти не надіслав, або прислав через пару годин без поважної причини і т.д.
Також, ставлять 1 бал за не сданий вірш, але її можна виправити. Не сданий, це коли ти не розповів на уроці, тобі дали шанс надіслати відео, а ти і його не надіслав...
Не всі вчителі ставлять 1, є такі що тиждень будуть нагадувати, просити надіслати. Але, 1 багатьох організовує у нас в класі)).
Опубліковано 08 листопад 2022 - 17:30
А що значить, вийшли оффлайн?
Це окремо по бажанню?
Учбовий рік можна викреслити.
Відредаговано Мама Лена, 08 листопад 2022 - 17:30.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 08 листопад 2022 - 17:35
Це окремо по бажанню?
Не знаю як в інших по бажанню чи ні... Син в 9 класі, батьки написали заяви проти оффлайн, навчаємось онлайн - виходить, по бажанню, бо 1,2,5,9,11 повинні були навчатися оффлайн.
Також, тиждень тому вийшов на навчання оффлайн один із 4-х класів, мабуть теж по бажанню, бо 4 класі не входили в перелік навчання оффлайн.
Якось так)
kulolga
-
-
2
Опубліковано 08 листопад 2022 - 17:37
якщо не секрет яка школа у вас? скільки дітей в класі, можна в особисті, якщо тут не захочете писати. Дякую
9 школа,не скажу точно сколько,примерно половина с 32 учеников была за офлайн,но по-моему ходит больше половины.
kulolga
-
-
2
Опубліковано 08 листопад 2022 - 17:53
И так онлайн им надоел ,фоном учеба,пришлось с телика в зум ,чтоб не было соблазна одновременно на планшете и мультики смотреть...А с отключениями то вовсе ужас,при том ,что я дома...Я голосовала за двоих офлайн..кстати укрытие чистое и главное теплее,чем в кабинетах...Рисовали даже в укрытии,минус может все с собой носить,но это мелочь...Ребенок оживился,сам встает,родителей будит, ..Я наверное оптимистка ,что все будет хорошо.
Це окремо по бажанню?
У нас голосовали некоторые за онлайн,в итоге ходят в школу..
Опубліковано 08 листопад 2022 - 20:44
Як у вас проходить навчання онлайн у зв'язку з вимкненням світла ? У нас дитина навчається в початковій школі, вдома доводиться залишати одну. Раніше вмикалася на уроки і проблем майже не було . Зараз з вчителем не співпадають черги по вимкненню світла. Дитина виходить на уроки лише два рази на тиждень по дві години (вчитель проводить лише два уроки в день) і то при умові, що в цей час немає тривоги... Я , м'яко кажучи, в шоці від такого навчання і розумію,що чим далі,то все складніші умови здобуття освіти диктує нам час... Від навчання дитина відвикає і все складніше посадити її за уроки. Хоча при офлайн і проблем з цим ніколи не було. Як ви виходите з подібних ситуацій?
Через це, донька сьогодні пішла до школи( Я дуже цього не хотіла, але з цими вимкненнями світла... Можна було б проходити шкільну програму самостійно, але спілкування з іншими дітьми та й вчителями моїй доньці дуже не вистачало. Вона з вересня місяця вмовляла мене віддати її на офлайн. Тепер, коли і онлайна майже не стало - я здалася... А донька счаслива)
Опубліковано 08 листопад 2022 - 23:05
Я знову не розумію. Що ви маєте на увазі, коли пишете, що діти пішли в школу?
Змінили клас? школу? Район?
Звучить як "я передумала, піду сьогодні в школу, а завтра побачимо"
В мене менша в 6му класі, мову за офлайн ніхто не веде в школі. Хоча вже зрозуміло, що рік більшості можна викреслити
Відредаговано Мама Лена, 08 листопад 2022 - 23:06.
Опубліковано 08 листопад 2022 - 23:13
В мене менша в 6му класі, мову за офлайн ніхто не веде в школі. Хоча вже зрозуміло, що рік більшості можна викреслити
у сина 2 клас 31 шк, по бажанню батьків - більша частина класу ходить у школу, решта на онлайні. Можна змінити рішення.
Племінниця в 33 шк 4 клас онлайн лише, бо більшість класу за онлайн, хоча опитують ледь не щотижня, чи не хотіли б вийти.
Опубліковано 09 листопад 2022 - 01:03
3 ліцей. Офлайн і онлайн всі класи тиждень через тиждень. Але якщо батьки проти, дитина може весь час навчатися онлайн, паралельно проводять трансляції з класу, коли у класу тиждень в школі.
Я б не сказала, що навчання гірше ніж в ковідні роки.
Опубліковано 09 листопад 2022 - 01:08
Сприймайте одиницю не як оцінку, а як позначку, що робота не здана. Навчи дитину, щоб самостійно зверталася до вчителя на Моя школа чи в вайбері, не знаю такого, щоб не дозволяли доздати.
Опубліковано 09 листопад 2022 - 08:34
Сприймайте одиницю не як оцінку, а як позначку, що робота не здана. Навчи дитину, щоб самостійно зверталася до вчителя на Моя школа чи в вайбері, не знаю такого, щоб не дозволяли доздати.
нам часто пишуть "оцінка не перездається". Але в нинішніх умовах ставити часові рамки (в межах одного уроку) це неприпустимо. У нас хоч і світлот є, але часто в ноуті то звук пропадає, то зображення. Ще деякі вчителі дозволяють собі ставити негативні оцінки взагалі без пояснень за що. Неодноразово пишемо, щоб пояснили в чому помилки, а відповіді нуль. І що так можна вивчити?
Опубліковано 09 листопад 2022 - 10:26
3 ліцей. Офлайн і онлайн всі класи тиждень через тиждень. Але якщо батьки проти, дитина може весь час навчатися онлайн, паралельно проводять трансляції з класу, коли у класу тиждень в школі.
Я б не сказала, що навчання гірше ніж в ковідні роки.
Ок, той тиждень, що онлайн. Світло вимикається кожні 4 години у нас. Кожен день випадає мінімум 2-3уроки. Як у вас виходять з цього?
YR-Ma
-
-
Опубліковано 09 листопад 2022 - 11:02
нам часто пишуть "оцінка не перездається". Але в нинішніх умовах ставити часові рамки (в межах одного уроку) це неприпустимо. У нас хоч і світлот є, але часто в ноуті то звук пропадає, то зображення. Ще деякі вчителі дозволяють собі ставити негативні оцінки взагалі без пояснень за що. Неодноразово пишемо, щоб пояснили в чому помилки, а відповіді нуль. І що так можна вивчити?
В нас також є вчителі, що не дозволяють перездавати і не пояснюють оцінки , навіть за ті роботи, які робили разом з дитиною і я впевнена в правильності - отримали 9 і без пояснень, що не так. Як я повинна пояснити дитині, чому саме така оцінка, якщо сама не розумію. А ще (бісить більш за все) виставляють оцінки невчасно, наприклад перед канікулами осінніми виставили оцінки за початок вересня і написали , що перездати не можна. Я розумію, що не можу сваритися з вчителями або просто псувати собі нерви, потрібно міняти мабуть школу, бо таке ставлення до уроків і іх проведення і оцінювання у вчителів (не у всіх, є адекватні) мене зовсім не влаштовує.
Опубліковано 09 листопад 2022 - 12:00
Ок, той тиждень, що онлайн. Світло вимикається кожні 4 години у нас. Кожен день випадає мінімум 2-3уроки. Як у вас виходять з цього?
якщо в школі нема світла - дають завдання. Вчитель математики минулого тижня проводила урок із кав'ярні поруч зі школою, де світло було! Діти пишуть класному керівнику, що світла нема і все. Деякі вчителі коли перед уроком надсилають посилання, то прописують "раптом нема світла чи тривога, то самостійно працюємо з такими темами, такі то завдання зробити, таке то відео подивитися". Мені ця ідея дуже подобається, бо дитина знає зараньше що їй треба здати якщо вона не змогла потрапити на урок, і робить коли є можливість.
В нас також є вчителі, що не дозволяють перездавати і не пояснюють оцінки , навіть за ті роботи, які робили разом з дитиною і я впевнена в правильності - отримали 9 і без пояснень, що не так. Як я повинна пояснити дитині, чому саме така оцінка, якщо сама не розумію. А ще (бісить більш за все) виставляють оцінки невчасно, наприклад перед канікулами осінніми виставили оцінки за початок вересня і написали , що перездати не можна. Я розумію, що не можу сваритися з вчителями або просто псувати собі нерви, потрібно міняти мабуть школу, бо таке ставлення до уроків і іх проведення і оцінювання у вчителів (не у всіх, є адекватні) мене зовсім не влаштовує.
зміна школи не гарантує, на жаль, що в іншій всі вчителі будуть адекватні)
YR-Ma
-
-
Опубліковано 09 листопад 2022 - 12:56
якщо в школі нема світла - дають завдання. Вчитель математики минулого тижня проводила урок із кав'ярні поруч зі школою, де світло було! Діти пишуть класному керівнику, що світла нема і все. Деякі вчителі коли перед уроком надсилають посилання, то прописують "раптом нема світла чи тривога, то самостійно працюємо з такими темами, такі то завдання зробити, таке то відео подивитися". Мені ця ідея дуже подобається, бо дитина знає зараньше що їй треба здати якщо вона не змогла потрапити на урок, і робить коли є можливість.
зміна школи не гарантує, на жаль, що в іншій всі вчителі будуть адекватні)
Моя дитина тільки після тисячного нагадування піде дивитися ті посилання на Ютуб чи ще куди, особливо якщо по тому відео не будуть запитувати.
Маю на увазі міняти школу на ту де є навчання в стінах школи і в колективі, бо просто цих вчителів важко сприймати як "одушевленних" , це людина з екрану . Так само і вчитель сприймає учня, якого в очі не бачив жодного разу. Ну і забивають на уроки вони не рідше за дітей. То світло, то тревога то ще щось...корочше самі опрацьовуйте ті теми.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|