Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#5901 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 21:43

він всім все видасть) ви що)

Так я про те і кажу, що Мамая бла бла бла таке ж, як і МОН

#5902 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 23:06

В нашому ПШ взагалі 35 учнів і сказали, що всі будуть ходити місць немає. Тому думки в інтернеті не відповідають дійсності. Я наївна, думала , що ніхто до школи ходити не хоче.

35 учнів, з них 3 будуть навчатися дистанційно (включно з моїм сином), інші 32 дитини офлайн.
Якщо я не помиляюся, то ми про одну й ту ж ПШ.
  • YR-Ma це подобається

#5903 мама дочек

мама дочек

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 198 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 01 вересень 2022 - 06:45

26 школа 5 клас офлайн, йде майже весь клас, крім тих хто закордоном і моєї. На 26.08 ремонт в укритті ще навіть не починався(((

#5904 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 01 вересень 2022 - 07:01

Ось і я кажу, що всі виходять, окрім тих хто ще не приїхав, мені вчитель сказала, що приїдуть ближче до жовтня і вони. Якщо були там ті що з дома навчатимуться, нас би взяли точно. Так що не втовпишся туди , де дозволили ходити і навчатися. Зато на форумі всі відписуються протилежно. Хоча вже бачу після мого допису , пишуть і ті , хто в меншості були.

#5905 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 вересень 2022 - 11:17

А хіба можуть взяти додатково учнів у клас? Якщо за списком 35 дітей, хай навіть частина вчиться онлайн, все одно ж вони у цьому класі і учитель приділяє їх увагу і робить різну роботу з врахуванням цих учнів. Наприклад, 20 онлайн, а 15 ходять. То що, можуть у цей клас взяти ще 20, хто буде ходити оффлайн? І тоді вчитель, виходить, веде 55 дітей? Чи як це відбувається?

#5906 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 01 вересень 2022 - 21:30

Ні не можна , звичайно. Мова йшла про тих, хто може ще не визначився , чи буде повертатися з за кордону. Тобто в неї було б пару учнів онлайн і на їх місці хтось ходив би до школи. Але і такого варіанту не було. Все я знайшла школу куди ми завтра вже йдемо на батьківський день, знайомитись з класом , вчителем і сховищем . Я радію цьому неймовірно, правду кажуть спочатку щось забери, а згодом дай це, по іншому вже цінуєш якісь звичайні речі.

#5907 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 02 вересень 2022 - 07:05

Я більш активний читач форуму, ніж " писатєль", але відпишусь. Порадившись з чоловіком дали згоду на офлайн, менша виходить на навчання, бо ходить до другого класу, а у старшого онлайн ( 8 кл.) В першу чергу керувалися безпекою дітей: у будинку немає укриття + через дорогу 2 стратегічні об'єкти. Коли діти залишаються самі вдома, то ніхто ніде не ховається, максимум виходять в коридор, на тривоги вже так не реагують, як раніше.
У чоловіка така специфіка роботи,що працює 24/7, а в жовтні взагалі їде за межі нашої області. Я працюю по змінно з 7.30 до 19.30, брати їх з собою на роботу не варіант.
Страшно і вести в школу,страшно і залишати самих вдома, бо я не знаю де безпечне місце і куди не "прилетить".

#5908 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 02 вересень 2022 - 08:44

Ці онлайн вибили дітей з ,,колії,,.Мого тепер палкою потрібно гнати вчитись.Вчора тільки в 9 вечора каже, так у нас завтра 8 уроків.
Бажання навчатись 0.А з друзями шкільними і так ось знову тусуватиметься, бо в квартиру повертаємося.
Але школа зовсім не має сховища.То вибір зроблено.В іншу не варіант, поруч не має де 6 класи навчаються.

#5909 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 318 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:33

З 17 жовтня відновлюється навчання в офлайн режимі в усіх школах Полтавської громади, де зевершилися ремонтні роботи в укриттях. - Мамай.

Цікаво, право вибору онлайн/офлайн немає?

• Kalinna це подобається

#5910 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:40

З 17 жовтня відновлюється навчання в офлайн режимі в усіх школах Полтавської громади, де зевершилися ремонтні роботи в укриттях. - Мамай.

33 школа кожні два тижні опитування, 3 клас, більшість з нашого класу хочуть онлайн.

#5911 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:41

Тільки на початку цієї новини було ключове слово - З 17 жовтня навчання буде очним для груп та учнів, які відвідували навчальні заклади. Тобто, в першу чергу це стосується учнів 1,2,5,9,11 класи.

У нас в кінці вересня було повторне опитування (син в 9 класі), то тільки 4 із 30, хто написав за школу. Щойно була у них виховна година і ніхто і мови не веде за навчання у школі.

#5912 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 318 повідомлення

Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:44

Тільки на початку цієї новини було ключове слово - З 17 жовтня навчання буде очним для груп та учнів, які відвідували навчальні заклади. Тобто, в першу чергу це стосується учнів 1,2,5,9,11 класи.

У нас в кінці вересня було повторне опитування (син в 9 класі), то тільки 4 із 30, хто написав за школу. Щойно була у них виховна година і ніхто і мови не веде за навчання у школі.

Новину скопіювала з ТГ-каналу Мамая, цих уточнень там немає(

#5913 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:45

Новину скопіювала з ТГ-каналу Мамая, цих уточнень там немає(

https://zmist.pl.ua/...chne-navchannya

#5914 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 15 жовтень 2022 - 19:55

Маються на увазі ті, що навчалися офлайн до 10 жовтня. Через масові обстріли навчання офлайн було призупинене на тиждень, а з 17 відновлюється.

#5915 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 16 жовтень 2022 - 22:47

Тільки на початку цієї новини було ключове слово - З 17 жовтня навчання буде очним для груп та учнів, які відвідували навчальні заклади. Тобто, в першу чергу це стосується учнів 1,2,5,9,11 класи.

у нас з класу проголосували за офлайн всі, хто в місті. Троє за кордоном, то лише вони проти. Ходимо тиждень через тиждень (за в ключенням минулого, коли всі були онлайн)

#5916 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 08 листопад 2022 - 05:37

Як у вас проходить навчання онлайн у зв'язку з вимкненням світла ? У нас дитина навчається в початковій школі, вдома доводиться залишати одну. Раніше вмикалася на уроки і проблем майже не було . Зараз з вчителем не співпадають черги по вимкненню світла. Дитина виходить на уроки лише два рази на тиждень по дві години (вчитель проводить лише два уроки в день) і то при умові, що в цей час немає тривоги... Я , м'яко кажучи, в шоці від такого навчання і розумію,що чим далі,то все складніші умови здобуття освіти диктує нам час... Від навчання дитина відвикає і все складніше посадити її за уроки. Хоча при офлайн і проблем з цим ніколи не було. Як ви виходите з подібних ситуацій?

#5917 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 08 листопад 2022 - 09:37

Як у вас проходить навчання онлайн у зв'язку з вимкненням світла ? У нас дитина навчається в початковій школі, вдома доводиться залишати одну. Раніше вмикалася на уроки і проблем майже не було . Зараз з вчителем не співпадають черги по вимкненню світла. Дитина виходить на уроки лише два рази на тиждень по дві години (вчитель проводить лише два уроки в день) і то при умові, що в цей час немає тривоги... Я , м'яко кажучи, в шоці від такого навчання і розумію,що чим далі,то все складніші умови здобуття освіти диктує нам час... Від навчання дитина відвикає і все складніше посадити її за уроки. Хоча при офлайн і проблем з цим ніколи не було. Як ви виходите з подібних ситуацій?

Саме через це моя дитина сьогодні таки пішла до школи( Поки ще було світло, було і навчання більш-менш. Але без світла...

#5918 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 08 листопад 2022 - 09:50

В обох пакети мобільного інтернету з безлімітним інтернетом, ну і контроль за зарядом гаджетів.
Вистачає, щоб дві години були онлайн, хоч і без світла.
Ті дві години, що немає світла в школі, вчитель слава Богу наздоганяє в інший час, ну і звичайно є завдання на асинхронне навчання.

Відредаговано mitera, 08 листопад 2022 - 09:52.

#5919 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 08 листопад 2022 - 13:25

Света нет,нет и учебы.один день в неделю учится полностью.В итоге мама сама преподает.А учителя  вещают со школы.

Старшая ходит в школу,хоть у ней норм пока будет,там всегда свет.

#5920 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 08 листопад 2022 - 14:09

В нас поки що уроки відбуваються всі за розкладом , окрім інформатики, бо вона взагалі не може вийти в ефір (нпричина зі світлом, але що саме не знаю), але це не вирішує проблеми апатії і немотивованності дитини. Він деградує по повній , а я стресую нещадно. Якщо хтось знає де вчаться офлайн 6-ті класи, підкажіть. Знаю районну школу, але це буде крайній варіант з нового року, але вже готова і возити. Меьший в першому класі ходить в школу, там урокі всі і годують, тобто не знаю ,як там зі світлом справи, це ніяк не впливає на навчання.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама