Так я про те і кажу, що Мамая бла бла бла таке ж, як і МОНвін всім все видасть) ви що)
Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#5902Опубліковано 31 серпень 2022 - 23:06 35 учнів, з них 3 будуть навчатися дистанційно (включно з моїм сином), інші 32 дитини офлайн. Якщо я не помиляюся, то ми про одну й ту ж ПШ.
#5904Опубліковано 01 вересень 2022 - 07:01
Ось і я кажу, що всі виходять, окрім тих хто ще не приїхав, мені вчитель сказала, що приїдуть ближче до жовтня і вони. Якщо були там ті що з дома навчатимуться, нас би взяли точно. Так що не втовпишся туди , де дозволили ходити і навчатися. Зато на форумі всі відписуються протилежно. Хоча вже бачу після мого допису , пишуть і ті , хто в меншості були.
#5905Опубліковано 01 вересень 2022 - 11:17 А хіба можуть взяти додатково учнів у клас? Якщо за списком 35 дітей, хай навіть частина вчиться онлайн, все одно ж вони у цьому класі і учитель приділяє їх увагу і робить різну роботу з врахуванням цих учнів. Наприклад, 20 онлайн, а 15 ходять. То що, можуть у цей клас взяти ще 20, хто буде ходити оффлайн? І тоді вчитель, виходить, веде 55 дітей? Чи як це відбувається? #5906Опубліковано 01 вересень 2022 - 21:30
Ні не можна , звичайно. Мова йшла про тих, хто може ще не визначився , чи буде повертатися з за кордону. Тобто в неї було б пару учнів онлайн і на їх місці хтось ходив би до школи. Але і такого варіанту не було.
Все я знайшла школу куди ми завтра вже йдемо на батьківський день, знайомитись з класом , вчителем і сховищем . Я радію цьому неймовірно, правду кажуть спочатку щось забери, а згодом дай це, по іншому вже цінуєш якісь звичайні речі.
#5907Опубліковано 02 вересень 2022 - 07:05
Я більш активний читач форуму, ніж " писатєль", але відпишусь. Порадившись з чоловіком дали згоду на офлайн, менша виходить на навчання, бо ходить до другого класу, а у старшого онлайн ( 8 кл.) В першу чергу керувалися безпекою дітей: у будинку немає укриття + через дорогу 2 стратегічні об'єкти. Коли діти залишаються самі вдома, то ніхто ніде не ховається, максимум виходять в коридор, на тривоги вже так не реагують, як раніше.
У чоловіка така специфіка роботи,що працює 24/7, а в жовтні взагалі їде за межі нашої області. Я працюю по змінно з 7.30 до 19.30, брати їх з собою на роботу не варіант. Страшно і вести в школу,страшно і залишати самих вдома, бо я не знаю де безпечне місце і куди не "прилетить".
#5908Опубліковано 02 вересень 2022 - 08:44
Ці онлайн вибили дітей з ,,колії,,.Мого тепер палкою потрібно гнати вчитись.Вчора тільки в 9 вечора каже, так у нас завтра 8 уроків.
Бажання навчатись 0.А з друзями шкільними і так ось знову тусуватиметься, бо в квартиру повертаємося. Але школа зовсім не має сховища.То вибір зроблено.В іншу не варіант, поруч не має де 6 класи навчаються. #5910Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:40 33 школа кожні два тижні опитування, 3 клас, більшість з нашого класу хочуть онлайн.
#5911Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:41
Тільки на початку цієї новини було ключове слово - З 17 жовтня навчання буде очним для груп та учнів, які відвідували навчальні заклади. Тобто, в першу чергу це стосується учнів 1,2,5,9,11 класи.
У нас в кінці вересня було повторне опитування (син в 9 класі), то тільки 4 із 30, хто написав за школу. Щойно була у них виховна година і ніхто і мови не веде за навчання у школі. #5912Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:44
Новину скопіювала з ТГ-каналу Мамая, цих уточнень там немає( #5913Опубліковано 14 жовтень 2022 - 14:45 #5914Опубліковано 15 жовтень 2022 - 19:55
Маються на увазі ті, що навчалися офлайн до 10 жовтня. Через масові обстріли навчання офлайн було призупинене на тиждень, а з 17 відновлюється. #5915Опубліковано 16 жовтень 2022 - 22:47 у нас з класу проголосували за офлайн всі, хто в місті. Троє за кордоном, то лише вони проти. Ходимо тиждень через тиждень (за в ключенням минулого, коли всі були онлайн) #5916Опубліковано 08 листопад 2022 - 05:37
Як у вас проходить навчання онлайн у зв'язку з вимкненням світла ? У нас дитина навчається в початковій школі, вдома доводиться залишати одну. Раніше вмикалася на уроки і проблем майже не було . Зараз з вчителем не співпадають черги по вимкненню світла. Дитина виходить на уроки лише два рази на тиждень по дві години (вчитель проводить лише два уроки в день) і то при умові, що в цей час немає тривоги... Я , м'яко кажучи, в шоці від такого навчання і розумію,що чим далі,то все складніші умови здобуття освіти диктує нам час... Від навчання дитина відвикає і все складніше посадити її за уроки. Хоча при офлайн і проблем з цим ніколи не було. Як ви виходите з подібних ситуацій?
#5917Опубліковано 08 листопад 2022 - 09:37
Саме через це моя дитина сьогодні таки пішла до школи( Поки ще було світло, було і навчання більш-менш. Але без світла... #5918Опубліковано 08 листопад 2022 - 09:50 В обох пакети мобільного інтернету з безлімітним інтернетом, ну і контроль за зарядом гаджетів. Вистачає, щоб дві години були онлайн, хоч і без світла. Ті дві години, що немає світла в школі, вчитель слава Богу наздоганяє в інший час, ну і звичайно є завдання на асинхронне навчання. Відредаговано mitera, 08 листопад 2022 - 09:52. #5919Опубліковано 08 листопад 2022 - 13:25
Света нет,нет и учебы.один день в неделю учится полностью.В итоге мама сама преподает.А учителя вещают со школы. Старшая ходит в школу,хоть у ней норм пока будет,там всегда свет. #5920Опубліковано 08 листопад 2022 - 14:09 В нас поки що уроки відбуваються всі за розкладом , окрім інформатики, бо вона взагалі не може вийти в ефір (нпричина зі світлом, але що саме не знаю), але це не вирішує проблеми апатії і немотивованності дитини. Він деградує по повній , а я стресую нещадно. Якщо хтось знає де вчаться офлайн 6-ті класи, підкажіть. Знаю районну школу, але це буде крайній варіант з нового року, але вже готова і возити. Меьший в першому класі ходить в школу, там урокі всі і годують, тобто не знаю ,як там зі світлом справи, це ніяк не впливає на навчання. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |