Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#5881 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 30 серпень 2022 - 21:41

У нас сказали, що трансляція буде колись потім в неокресленому майбутньому, коли виділять гроші і куплять школі вебкамери.

#5882 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 30 серпень 2022 - 22:14

Ну то есть получается, отправлять на семейное обучение - не совсем законно? И я не понимаю, что это за бред, что в одном городе во всех школах по-разному.

#5883 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 30 серпень 2022 - 22:43

Ну то есть получается, отправлять на семейное обучение - не совсем законно? И я не понимаю, что это за бред, что в одном городе во всех школах по-разному.

це по всій країні так. В Києві знайома вчителька у мене, їхня адміністрація сказала, що неофіційно вказівка вигадувать будь-які схеми, аби вивести хоч когось офлайн. Крапка.
  • Kalinna це подобається

#5884 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр

Нагороди

2               

Опубліковано 30 серпень 2022 - 23:59

Дівчата , можливо серед нас є хтось з 8 школи , чи з 10. Поділіться інфо , що вам сказали за навчання першачків. Я планую пройтися по цім школам попитати, але цікавить будь яка інфо. Це школи хоч в моєму районі, бо ті що відкрилися далеченько. Возити дитину зможу, а ось забирати вже ніяк. А рішення про перехід в іншу школу потрібно вже приймати, не хочеться накупляти різних друкованих зошитів, а потім знову щось куплять

10-та школа. Вчора були збори. Попередньо готуються на офлайн. "Попередньо" бо інспекції ДСНС на вчора ще не було. Про першачків з 4-ї школи ні слова не сказали.
  • YR-Ma це подобається

#5885 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 31 серпень 2022 - 00:15

У нас сказали що до 31.10 буде онлайн (доки не закінчать ремонт укриття)

Друга школа.

#5886 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 31 серпень 2022 - 06:23

Ми сьогодні книжки отримуємо.Виховна завтра онлайн.Навчання онлайн (я і рада , бо бомбосховище найближче у мене на підприємстві)
У нас вчителька навпаки наголос робила перед голосуванням, що сховище відсутнє добре подумайте.

#5887 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 31 серпень 2022 - 06:24

Вам вчора повідомили про офлайн? Не знаєте як інші класи?))
Нам ще нічого не сказали(

1, 2, 5, 9, 11 оф-лайн, всі інші поки он-лайн, але я так зрозуміла - далі буде (можливо з жовтня виведуть на змішану форму навчання - тобто тиждень он-лайн, тиждень оф-лайн, почергово)

#5888 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 31 серпень 2022 - 06:27

Абсолютно незаконно, це вибір без вибору - я третю добу не можу оговтатись(

#5889 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 10:51

Перечитала все, а інформації мінімум. Невже важко написати яка школа, чи всі мають знати де ви навчаєтеся. Чи це тусовка лише для тих хто в темі?

#5890 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 11:28

31 школа

#5891 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 31 серпень 2022 - 16:05

Школа 9 вся на онлайне,кроме перваков.Подвал маленький.

Мы и в конце того учебного года второй класс,на онлайн не ходили даже,сами занимались,все делали,без проблем .

Сейчас не то время ,где как должно быть...Образование необходимо,но пока не должно быть в приоритете....Если не поучится несколько месяцев ,то катастрофы не будет.

Не хочется ни офлайн ,ни онлайн пока...Максимум повтор материала,чтоб вообще ничего не забыть.

Кстати учителя и при онлайн ходят в школу,их почему то не спрашивают ,а хотят ли они подвергаться опасности.

#5892 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 31 серпень 2022 - 17:37

Школа 9 вся на онлайне,кроме перваков.Подвал маленький.
Мы и в конце того учебного года второй класс,на онлайн не ходили даже,сами занимались,все делали,без проблем .
Сейчас не то время ,где как должно быть...Образование необходимо,но пока не должно быть в приоритете....Если не поучится несколько месяцев ,то катастрофы не будет.
Не хочется ни офлайн ,ни онлайн пока...Максимум повтор материала,чтоб вообще ничего не забыть.
Кстати учителя и при онлайн ходят в школу,их почему то не спрашивают ,а хотят ли они подвергаться опасности.

Він там не просто маленький. Якраз його розмір - це найменша проблема. Відсутність покриття на підлозі, яка являє собою суміш землі і піску, відсутність вентиляції,вкрай погане освітлення, небезпечні сходи,жахливий запах плісняви, стіни повністю покриті грибком, пісять-какать дітям пропонується на відро.Ну і родзинка цієї картини - труби опалення, які йдуть по периметру приміщення, де мають знаходитися діти. Їй-богу,не така страшна ракета, як той підвал. Дивує, як його допустили до експлуатації. Хоча, в нашому місті вже нічого не дивує(((.

#5893 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 19:05

В мене, напевно, за 6 місяців виросли таргани, але я не дуже розумію, навіщо ми пишемо особливості роботи кожної школи по номерам і наявність укриттів. Кожному з батьків вчитель це повідомить, діти без уваги не залишаться, а навіщо це знати усім і яка різниця, як навчаються у інших школах?

Тобто чисто загальної інформації і обурення, що не все так, як нам треба, можливо, буде досить, враховуючи, що форум загальнодоступний? чи я перебільшую?

Відредаговано Optimist, 31 серпень 2022 - 20:12.

#5894 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 31 серпень 2022 - 20:44

Він там не просто маленький. Якраз його розмір - це найменша проблема. Відсутність покриття на підлозі, яка являє собою суміш землі і піску, відсутність вентиляції,вкрай погане освітлення, небезпечні сходи,жахливий запах плісняви, стіни повністю покриті грибком, пісять-какать дітям пропонується на відро.Ну і родзинка цієї картини - труби опалення, які йдуть по периметру приміщення, де мають знаходитися діти. Їй-богу,не така страшна ракета, як той підвал. Дивує, як його допустили до експлуатації. Хоча, в нашому місті вже нічого не дивує(((.

Я зробила висновок, що все залежило від настрою і бажання директора і  вчителів, в якійсь школі за вуха притягнули готовність підвалів і навчаються, в інших робиться все, що б навіть не шукати варіанти.

В мене, напевно, за 6 місяців виросли таргани, але я не дуже розумію, навіщо ми пишемо особливості роботи кожної школи по номерам і наявність укриттів. Кожному з батьків вчитель це повідомить, діти без уваги не залишаться, а навіщо це знати усім і яка різниця, як навчаються у інших школах?

Тобто чисто загальної інформації і обурення, що не все так, як нам треба, можливо, буде досить, враховуючи, що форум загальнодоступний? чи я перебільшую?

Наприклад мені допомагає ця інфо, бігати по школах і шукати куди вивести моїх дітей мені важко, я працюю. А тут дізналась багато потрібного.

Чесно кажучи, якісь дивні речі спостерігаю, на форумі в основному відписуються ті, що категорично не хочуть навчатися в школі. А ось подзвонивши по школах дізналася, що всі повним класом будуть відвідувати школу і немає жодних батьків, хто відмовився, щоб на це місце записати мого малого. В нашому ПШ взагалі 35 учнів і сказали, що всі будуть ходити місць немає. Тому думки в інтернеті не відповідають дійсності. Я наївна, думала , що ніхто до школи ходити не хоче.

#5895 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 20:58

Повністю підтримую Вас!!!

#5896 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 серпень 2022 - 21:25

Я зробила висновок, що все залежило від настрою і бажання директора і вчителів, в якійсь школі за вуха притягнули готовність підвалів і навчаються, в інших робиться все, що б навіть не шукати варіанти.

Наприклад мені допомагає ця інфо, бігати по школах і шукати куди вивести моїх дітей мені важко, я працюю. А тут дізналась багато потрібного.
Чесно кажучи, якісь дивні речі спостерігаю, на форумі в основному відписуються ті, що категорично не хочуть навчатися в школі. А ось подзвонивши по школах дізналася, що всі повним класом будуть відвідувати школу і немає жодних батьків, хто відмовився, щоб на це місце записати мого малого. В нашому ПШ взагалі 35 учнів і сказали, що всі будуть ходити місць немає. Тому думки в інтернеті не відповідають дійсності. Я наївна, думала , що ніхто до школи ходити не хоче.

Ви думаєте, в інтернеті брешуть?) Все простіше, місць немає, бо виключить зі школи за те, що не хочеш офлайн не мають права, дитина все одно за школою закріплена і буде закріплена навіть на сімейній. Вони не знають, що їм зі своїми учнями робить, як вмістить в укриття, як навчить онлайн, тому не беруть інших. Я так це бачу

як на мене, перебільшуєте, бо є купа статтей у ЗМІ з переліком шкіл з укриттями і закінченням ремонту. Мамай пише, що перше вересня онлайн, а другого діти з батьками у школах відточуватимуть евакуацію.
А батькам важливо знати, що, наприклад, у якихось шкіл по-іншому, значить можна і у своїй вимагать.

Відредаговано Alice_88, 31 серпень 2022 - 21:27.

#5897 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 21:26

Ми плануємо виходити. По перше мене бісить оця мантра "хто хоче вчитись - буде, а хто не хоче - і в школі ні", бо моя не хоче, з 5 років для неї згадка про школу це жах, і будь її воля, вона б взагалі не вмикала комп'ютер. Але у неї гарна пам'ять, і якщо сидить на уроці, то запам'ятає велику частину матеріалу. Весною я працювала віддалено і сиділа над головою, щоб звук вмикала, а мультики вимикала, а зараз нас з віддаленого вже викликали на офіс. Плюс вдома у нас укриття нема, сидітиме максимум між 2-х стін, а зі школи водитимуть. Не знаю на скільки правильне це рішення. Хтось за кордон їде, бо тут страшно скрізь, а хтось з Харкова дітей не вивозить. Важко зараз сказати що правильно, а що ні

#5898 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 21:33

У нас на сьогоднішній момент ще немає жодної інформації. Можливо буде завтра))
Наша школа проголосувала за оффлайн більшістю , бо нашим дітям потрібно вчитися.
Я фаталіст, вже писала.

#5899 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2022 - 21:40

Мамай пише, що перше вересня онлайн, а другого діти з батьками у школах відточуватимуть евакуацію.

Цікаво, а Мамай батькам на роботи всім видасть довідки?) Наші другого ідуть на екскурсію
  • svexa це подобається

#5900 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 серпень 2022 - 21:40

Цікаво, а Мамай батькам на роботи всім видасть довідки?) Наші другого ідуть на екскурсію

він всім все видасть) ви що)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама