с₴к@, бл@@ть! Більше слів нема. Опитували-опитували- і до сраки.Усі вже бачили?
«Для учнів перших-п’ятих класів Полтавської громади планують запровадити очні заняття. Решта школярів матимуть дистанційні уроки. Про це Суспільному розповів голова громади Олександр Мамай. За його словами, формат можуть змінити, залежно від безпекової ситуації. А перед початком навчального року серед батьків влаштують ще одне опитування.
"Перші, другі, треті, четверті і п’яті класи – офлайн. А середня і старша школа – онлайн. З першого по четвертий – це вони навчаються в одного вчителя, а п’ятий клас – це вже, коли діти переходять до багатьох вчителів і їм треба як мінімум познайомитися із вчителями. Тому що, якщо п’ятий клас онлайн, то вони ще своїх вчителів не знають. Це приблизно, бо ніхто ж не знає, що буде до 1 вересня. Перед 1 вересня ми ще проведемо опитування", – розповідає Олександр Мамай.
Як повідомив телефоном перший заступник голови міськради Валерій Пархоменко, учнів 15 закладів громади, де відсутні укриття, переведуть до інших шкіл.»
https://suspilne.med...di-so-virisili/
Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#5801Опубліковано 22 липень 2022 - 20:46 #5802Опубліковано 22 липень 2022 - 21:13
Одні мати в голові...
От якого проводити ті опитування, якщо зробить так, як сам вирішив?... Відмити кошти на укриттях буде привід... типу щось бігом (бо до 1 вересня тепер часу зовсім мало) робити в без аукціонів (бо немає часу) і сотні тисяч списати... #5803Опубліковано 22 липень 2022 - 21:33 я те саме сказала. Щоб не спитали навіщо ви вклали кошти в укриття і не користуєтесь - будь ласка, молодшу школу туди загнать. Їх же найпростіше зібрать (ніт), вони найорганізованіші і їх не шкода. #5804Опубліковано 22 липень 2022 - 21:40
А нах він тоді оце в телеграм написав - цитата: "Шановні батьки та вчителі!
Проінформую вас, щоб закрити тему опитування серед батьків школярів. Це була моя особиста ініціатива для того, щоб батьки і вчителі побачили, яка у нашому місті вирує думка. Тому я буду підтримувати батьків, які сформують більшість у голосуванні за це питання. Саме голосування минуло чесно на 100%, всі результати на моїй сторінці. Далі будемо дивитися, яка обстановка у країні і місті складеться перед 1 вересня. Ситуація може змінитися кожного дня. Я підтримаю рішення більшості батьків. Якщо більшість захоче навчатися онлайн, то так і буде. Дякую, що ви всі відгукнулися на це опитування, написали заяви." Більшість за онлайн! Навіщо ці вчаться так, а ті сяк... А що вони будуть робити, коли батьки, які не давали дозвіл на навчання, відповідно не напишуть заяву, що беруть усю відповідальність на себе і дитину вести в школу не будуть? Що вони навчати не будуть таких дітей? Цікаво, директора готові написати такі заяви і взяти відповідальність на себе, а потім сісти, в разі чого? Мабуть прийдеться вчитися вдома самостійно...
#5805Опубліковано 22 липень 2022 - 21:52 мені відразу різонуло «якщо більшість захоче»- та вже ж захотіла! Чи будем голосувать, поки не захочуть всі правильно?! Питань багато. Вже Шкарлет он почав про дистанційну освіту, яка не обов‘язково колективно має запроваджуватись, скажуть може - кого не влаштовує, є дистанційні платні школи- і адьос.
#5806Опубліковано 22 липень 2022 - 22:13 Під час ковіду (коли 1-4 навчалися) знаю, що була така тема - давали можливість навчатися вдома самостійно, тим хто дуже боявся - писали заяву. Може й зараз так буде. Так навчати самостійно, це гірше ніж он-лайн, але - "Бережного Бог береже". Краще вже так, бо запасних дітей в мене немає і "нових не нарожаю"
#5807Опубліковано 22 липень 2022 - 22:14 у нас такого не було під час ковіду( #5809Опубліковано 22 липень 2022 - 22:24 Просто може не говорили, ну я таке тоді в змі зустрічала. А потім і в класі доньки була дівчинка, яка так вчилася - ми їй постійно відсилали фото того, що було зроблено в класі ( це щоб вчителя не тривожити, а так вчитель повинен був писати, що було пройдено) #5811Опубліковано 23 липень 2022 - 21:40 Це називається домашнє навчання. Вам дають програму по кожному предмету, самі вдома навчаєте дитину і два рази на семестр дитина в школі виконує контрольні по предметам І це не лише в початковій, таке можна і в середній школі, і навіть в 11 класі Відредаговано Гелла, 23 липень 2022 - 21:40. #5812Опубліковано 24 липень 2022 - 02:14
Ніколи не була прихильником дистанційної освіти,однак іншого варіанту в часи війни не бачу! Нещодавно від одного педагога почула, що якби його воля,то взагалі у цьому році школам пропонував би відмовитися набирати перші класи. Як мама шестирічки, цілком згодна! У такому віці діти до онлайну не готові. Батькам варто розуміти,що доведеться вчити своїх дітей самостійно! Більшість морально до цього не готові. Однак про яку соціалізацію в шкільному колективі та якість освіти може йти мова, якщо доведеться бігати в сире укриттях по декілька разів на день з "чужою тьотьою" та купою інших чужих дітей,які плачуть. Перші враження від школи будуть не найкращі. Це травма для психіки маленької дитини на все життя.
Нещодавно читала,що Міністерство освіти рекомендує організовувати денний сон в дитячих садках відразу в укриттях. Розумію,наскільки далекі наші урядовці від реалій життя. Папір витримає все,але коли справді почнуть думати про здоров'я наших дітей? Відредаговано Зеленоглазка, 24 липень 2022 - 08:53.
#5813Опубліковано 25 липень 2022 - 08:43
Наших урядовців з Мамаем загнати в ті підвали шкільні.І влаштувати ,,вибух,, подивитись як вони там виживуть.Таке враження, що ,,співпрацюють,, з ворогом .
#5814Опубліковано 25 липень 2022 - 11:50 Та без вибуху Просто міську раду зібрати в класах будь-якої школи, евакуювати за 7 хвилин в підвал і посидіти там пару годин. Цікаво буде дізнатися їх враження З останнім реченням згодна Такі ж думки Відредаговано mitera, 25 липень 2022 - 11:50. #5816Опубліковано 18 серпень 2022 - 12:06
У ПОЛТАВІ З 1-ГО ВЕРЕСНЯ ДО ШКОЛИ ПІДУТЬ УЧНІ 1, 2, 5, 9 ТА 11 КЛАСІВ
Відредаговано Гелла, 18 серпень 2022 - 12:06. #5817Опубліковано 18 серпень 2022 - 14:41 цікаво, що вчителів забули запитати, хто готовий з них взяти на себе відповідаоьність за життя дітей під час тривоги. Ладно вже батьків опитали, левова частка яких проти офлайну, то таке, для галочки заяви писали 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |