Девочки, если вы грузите картинки, то делайте это, пожалуйста, в соответсвии с правилами форума. Режим превью или не более 500 пикселей по большей стороне.
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#5781Опубліковано 06 березень 2014 - 19:06 #5782Опубліковано 06 березень 2014 - 19:15 Сьогодні у сина - другокласника прочитала у зошиті з української мови диктант: "Ти живеш в Україні. У тому краю, де співають солов"ї і виграють на сонці пшеничні лани. Де веселими хвилями котиться Дніпро. Де виростали Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка. Твій рід український. А ти - українець. Бережи свій рід, свою рідну Україну!" Ніколи не відрізнялася патріотизмом, чесно кажучи, багато разів думала про еміграцію. Але прочитавши ці рядки, навіть не знаючи автора (у силу свого невігластва), у горлі став ком і серце защемило.... І тішить думка, що, можливо, наші діти, виховані у любов"ї до України, будуть жити у вільній, заможній країні, будуть лише посміхатися та кохати, милуючись ясним, синім небом, не думаючи про війну.... #5783Опубліковано 06 березень 2014 - 19:18 питання до першої частини -які на вашу думку заходи повинні були б бути проведені, аби не допустити такого поводження влади? Женя писала раніше, що необхідно було чекати до виборів 2015 року і нічого не робити. Тоді б нічого не було.
Коли я навчалась у школі, то таких диктантів, творів літератури і т. д. було багато, але на жаль не всі виросли патріотами і не всі люблять Україну. #5786Опубліковано 06 березень 2014 - 19:41
Ви знаєте, ми з Вами навчались з різницею у 10 років, я навчалась на рос. мові, у нас укр. мова була зрідка, тому, можливо, більшість і розмовляє на рос. і не всі виросли патріотами)) #5787Опубліковано 06 березень 2014 - 19:54
Майя а можно источник, чтобы знать откуда эта инфа #5788Опубліковано 06 березень 2014 - 20:03 капец! Нет слов просто =\ и это учитывая, что больше половины я даже не поняла о чем...
Не все выросли патриотами потому, почему ими не выросли все в любой другой стране, где все с детства разговаривают на одном языке - потому что у всех людей разные взгляды на жизнь. #5790Опубліковано 06 березень 2014 - 20:27 Прочитала полностью все 46 страниц и не увидела ничего ужасно страшного: повышают акцизы на пиво, сигареты и т.д, прекращают финансировать госдачи (типа Конче Заспы), много слов о оптимизации, о необходимости економить и.д. Единственное, что на мой взгляд ухудшается так это медработникам надбавка не более 20% (платили раньше больше?) А, поэтапное увеличение "навантаження" пед.работникам до 24 часов неделю - это плохо? Или за те же деньги больше работать. На, мой взгляд ничего радикального нет: пенсионный возраст неподнимают, соц.гарантий не урезают и т.д. Много можно писать... #5791Опубліковано 06 березень 2014 - 20:29
а как тебе изменения в гуманитарной и соц. сферах? Лучше бы, с....и, себе зарплаты уменьшили. #5792Опубліковано 06 березень 2014 - 20:32
аналогично меня удивили 20% сбора с билетов в кино))) впрочем, если билеты по 70 станут из-за этого по 90 я лично в кино просто перестану ходить))) и если так сделают все, то цена будет опять 70)))
Забула, що пишу в цій темі українською)) Лена, та що ж такого страшного в гуманітарній і соцсфері? #5793Опубліковано 06 березень 2014 - 20:32
а на мой взгляд страдает опять простой народ.
Это шоковая терапия, но не для всех. #5794Опубліковано 06 березень 2014 - 20:34
ти маєш на увазі в плані нарахованої зарплати? а де там про 24 години на тиждень? я пропустила? #5796Опубліковано 06 березень 2014 - 20:42
Не знаю, потому и спрашиваю: нагрузка увеличивается, а деньги те же? Или за любые деньги, это очень много часов?
#5798Опубліковано 06 березень 2014 - 20:49 Майя а можно источник, чтобы знать откуда эта инфа
це з ВК, джерело вказане не було Наступне також з ВК, з американської спільноти
США отказались признать референдум в Крыму #5799Опубліковано 06 березень 2014 - 20:50 Это по 5 уроков каждый день. К каждому из 5ти уроков нужно подготовиться, потом проговорить(5 часов), потом проверить... Сейчас, если я не ошибаюсь, нагрузка 12-16 часов в неделю у многих. #5800Опубліковано 06 березень 2014 - 20:53 Лєна, знайшла про 24 години на тиждень, якраз перед тією сторінкою зупинилася))) Розкажи - це так багато? Я справді не розумію. Я знаю про 40 годинний робочий тиждень за яким працює більшість людей. Але у приватних компаніях це зазвичай ненормований робочий день (для прикладу - у мого чоловіка сьогодні робочий день буде до 1 години ночі щонайменше))) а завтра на 9 знову на роботу) головний бухгалтер в нашій установі офіційно працює 5 днів на тиждень з 9 до 18, по факту з 9 і до "упору") Відредаговано Margosha, 06 березень 2014 - 20:53. 4 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |