Новою поштою задоволена. Ніколи не підводили. Користувалась послугами 1 і 3 відділення. Дивуюсь, чому НП в Чорному списку...
Нова пошта
Розпочатий з smakovska, 01 лип 2011 18:45
946 відповідей у цій темі
#561Опубліковано 30 жовтень 2015 - 18:53 #562Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:16
Получила свою посылку. Заплатила оговоренную стоимость, за пересылку денег ничего не платила.
P.S.Розетка прикольная) Я заказ сделала, получила, а на следующий день они мне на почту присылают предложение взять один из тех же товаров, мол, я им интересовалась, со скидкой 340 грн вместо 488
#563Опубліковано 31 жовтень 2015 - 18:22 Отправляла посылку НП только в Харькове, дала оператору бумажку со всеми координатами - кому и на какой склад посылка. В конечном результате оператор ошиблась и посылка уехала не на то отделение в Киеве (в место 343 на 349). Я обычно проверяю фамили, город и телефон, а номер отделения не посмотрела. Повезло что склады находятся не так далеко друг от друга, а если бы пришлось пилить на другой берег. Позвонила на горячую линию, мне ответили, что за 10 грн они могут перевезти на другое отделение. #564Опубліковано 31 жовтень 2015 - 18:36
если по вине НП то они должны за свой счет пересыл делать на нужное отделение, на сколько я знаю
#565Опубліковано 31 жовтень 2015 - 19:12
человек проверяет и подписывает. как доказать, что это по их вине?
#566Опубліковано 31 жовтень 2015 - 19:36 а какая их вина, если человек проверил и подписал, что все правильно? #567Опубліковано 31 жовтень 2015 - 20:09 Вина, точнее сказать халатность, работников НП в том, что они не внимательны, а моя вина в том, что не проверила каждую букву. Вот и все. А еще они вес на не больших посылках ставят от балды, отправляла стоматологические боры 5 шт (дома взвесила - 24 грамма), там написали - 200 грамм. Стоимость отправки - 26 грн. Как по мне, напишите: минимальная стоимость отправки - 26 грн (в Днепр) или 25 грн (Киев). Хотя сколько она (минимальная) стоит - не понятно. #568Опубліковано 06 листопад 2015 - 21:34 А вот если доставку оплачивает получатель, мне (отправитель) ничего платить не надо? #571Опубліковано 16 листопад 2015 - 23:10
НП приятно удивила сегодня.Отправляла посылку в Киев. Вес больше 10 кг, оценочную стоимость указала полную. Расчитивала на огромную сумму за доставку, а вышло 60 грн. И к тому же не пришлось открывать и перепаковывать у них не заставляли (меня таким вариантом пугала подруга))
#572Опубліковано 16 листопад 2015 - 23:57
У мене шок(( Забрала посилку з одягом! 2 ящички 7 речей 100 грн. Вага заявлена 5 кг кожного, по факту 1,5 кг однин і 2,2 інший.
Самі працівники в шоці як рахували на відділенні відправку... Обідно те, що з іншими ТК не працює комбінат і СП доведеться закрити((
#573Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:00 и что по факту не пересчитали доставку? Відредаговано Счастливая, 17 листопад 2015 - 00:18.
#574Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:01
может стоить позвонить им в КЦ и оформить проблемное сообщение?
#575Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:02 Ні, сказали це не можливо. А що можливо???? Дана, можна точніше? #576Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:08
Сказали мне что тебе надо идти на отделение и оформлять претензию, по телефону уже не получится, так как ты уже получила груз. И в таком случае тебе при получении надо было сразу заказать услугу, чтобы тебе груз взвесили опять.
#577Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:12 Дякую Дана! Я просто реально в шоці((( Мішок шапок тягне менше ніж 4 кофтинки( Наступного разу просто відмовлятимусь оплачувати таку ціну( #578Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:16
может там дополнительная упаковка или огромные объемные коробки? или еще какие-то доп услуги?
ты позвони просто, хоть сейчас, можно с мобильно бесплатно, или в чат напиши, они тебе расскажут за что такая сумма получилась. Аж интересно, расскажешь? Если позвонить, будет быстрее чем в чате.
#579Опубліковано 17 листопад 2015 - 00:16 Я зробилп висновок, що коробки потягли. По 3-4 речі в великій коробці. Болталися як ігруха в кіндері. Претензію фірмі виставила, сказали завтра директор викличе представника ТК. Говорять вони самі пакують/відправляють, тому зацікавлені в накрутці.
#580Опубліковано 17 листопад 2015 - 01:09 Віка, удачі в пошуку справедливості! Нова пошта вражає, на жаль в негативному плані! Для мене, особисто, вони заслужено в чорному списку. ІМХО Більше року практично не користуюсь їхніми послугами, лише коли відсутня альтернатива! Вага практично завжди не відповідає дійсності, але є 100% аргумент - рахували за об'ємом. Колись описувала ситуацію, що склалась у мене, саме після цього страюсь уникати цю ТК: постачальник відправив посилку і вислав мені скан накладної, а коли я прийшла отримувати виявилось, що вона не на потрібному мені складі. Мене намагались запевнити, що постачальник помилився при відправці і за окрему плату пропонували доставити посилки на потрібне відділення. Чекати не було часу, але коли чоловік отримував посилки на 1 складі на них були стікери з призначенням 11 (саме на той і відправляли). Вимога вирішити питання відразу на складі виявилась невдалою. Всі компетентні особи були відсутні (у всякому разі для нас)! Я принципова і на цьому не зупинилась. Написала листа з описом ситуації + фото і скани накладної, коробок із стікерами на правильний склад призначення (тримались кріпко, бо на одній пробували їх здерти - не вийшло, то на іншій уже і не намагались), а в результаті отримала лише мляві вибачення. Причому не здивуюсь, якщо тієї ж особи, що і намагалась прикрити свою помилку, бо вона мені не представлялась, просто - це з Нової пошти... Я не злопам'ятна - просто маю гарну пам'ять... Відредаговано Kalinna, 17 листопад 2015 - 01:09. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |