Перехід до вмісту

Фотографія

Косметолог

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
563 відповідей у цій темі

#561 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 073 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 22 березень 2023 - 11:12

Дівчатка, хтось видаляв червоні судинки на обличчі? можете порекомендувати спеціаліста?

скільки процедур знадобилось? 

#562 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 28 березень 2024 - 20:50

Всем привет девочки! Мне косметологша недавно посоветовала эту косметику  кто-то ей пользовался? Потому что в интернете ничего насчёт неё не нашла. Потому что в интернете ничего насчёт неё не нашла, и это меня немного смутило. Хотелось бы услышать личные отзывы, если кто-то уже испытал этот продукт на себе. Буду благодарна за любую информацию и советы по использованию!

Тобто ви чужим людям в інтернеті довіряєте більше, ніж своєму косметологу? Нелогічно віддати обличчя в руки людини, якій немає довіри, або навпаки - довірити обличчя, але не довіряти рекомендаціям)))

Щось з рекламною компанією не те)))

#563 olenka_krilova

olenka_krilova

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 5 повідомлення
  • Ім'я:olenka_krilova

Опубліковано 29 березень 2024 - 20:01

Тобто ви чужим людям в інтернеті довіряєте більше, ніж своєму косметологу? Нелогічно віддати обличчя в руки людини, якій немає довіри, або навпаки - довірити обличчя, але не довіряти рекомендаціям)))

Щось з рекламною компанією не те)))

Мене нещодавно висипало герпесом, то пішла в аптеку, хотіла взяли Герпевір, але не було в наявності. То мені дали якоби аналог - Ацикловір. Залупа конська, а не препарат, герпес й далі ще більше пішов... виглядаю як хто зна що. Потрібно в першу чергу собі довіряти, брати перевірене, а не хто що порекомендує (їм мабуть ще й гроші платять в аптеці за ці аналоги).

#564 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 березень 2024 - 20:37

Мене нещодавно висипало герпесом, то пішла в аптеку, хотіла взяли Герпевір, але не було в наявності. То мені дали якоби аналог - Ацикловір. Залупа конська, а не препарат, герпес й далі ще більше пішов... виглядаю як хто зна що. Потрібно в першу чергу собі довіряти, брати перевірене, а не хто що порекомендує (їм мабуть ще й гроші платять в аптеці за ці аналоги).

Це і є аналоги, що ви можете легко перевірити у будь-якому фармакологічному довіднику. Від нього не може посипати більше. Інша справа, що в цей раз хвороба могла мати агресивніший перебіг або початок лікування був пізнім. Судячи з назв, то Герпевір ще й є дженериком Ацикловіру.

Інша справа, що від фальсифікатів будь-яких ліків і будь-якого виробника ніхто не застрахований. Можна брати один і той же препарат і отримати одного разу "пустишку".

А так - звісно, всі навколо дурять, наживаютсья на інших і взагалі - теорія змов рулить) Якщо не було потрібного і запропонували аналог - то це нормально, вам не сказали, що "візьміть замість того оце, воно краще", тобто не переконували, а запропонували вирішення проблеми наявними засобами, можна було відмовитися. Крім того, зараз є додаток, в якому можна одразу знайти потрібний препарат, побачити ціну, замовити його в певній аптеці і придбати, тим самим попередити будь-які пропозиції заміни

Відредаговано Optimist, 29 березень 2024 - 20:40.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама