Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 липень 2022 - 18:57
Аналогічно
Мене також обурило що жодної інформації про те, як вони бачать це навчання офлайн
Просто хочу чи ні
Хочу, але якщо це безпечно
А виходить, що просто не хочу не залежно від воєнного стану
нам прислали повідомлення від директора, в якому прописані можливі варіанти, як дітей ділитимуть, в яке укриття водитимуть, як бути тим, хто не в місті. Запевняють, що офлайн лише за умов безпечності.
Але мені не хочеться підписувати заяву, в якій ніяких умов нема, ні для онлайн, ні для офлайн. Здається, що це дійсно для того, щоб потім показати міністру, який доручив готуватися до офлайн, що ось батьки проти, тому ми нічого робити не будемо (ну крім проектів звісно). Але з цими заявами можна взагалі очне навчання втратити.
Цікаво, чи можна самостійно прописати за яких умов погоджуюсь чи не погоджуюсь
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 13 липень 2022 - 19:04
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 13 липень 2022 - 19:29
У нас завжди все через сраку...Все на батьків.
Нам класний керівник дописала окремо на Вайбер, що укриття відсутнє.
Так навіщо тоді школа іде на ,,поводу,, так хай і скажуть буде укриття, тоді можемо щось батькам пропонувати.
Опубліковано 13 липень 2022 - 19:38
Мон скидає вказівки, місцева влада скидає на адміністрацію школи, школи колотять батьків. Хоча що вирішують батьки? Якщо треба дозвіл ДСНС та ЦЗ. Давайте відкриємо перші класи, а як одному вчителю зібрати 30 дітей? Як всім боротися з панікою? Як результат- ( хоч одне попадання у школу) декількох директорів щей посадять за «погану» організацію безпеки дітей.
Опубліковано 13 липень 2022 - 20:49
Якщо ще хтось сумнівається, ось фото однієї зі шкіл в Донецькій області.
Звісно хтось скаже що це ж Донецька область, але ще буквально місяць назад я особисто була у цьому місті декілька днів, і люди там жили звичайним життям, майже як і у нас в Полтаві, крім тривог і проблем з водопостачанням нічого більше не нагадувало про війну. А тепер ось.
Відредаговано ludmila_24, 13 липень 2022 - 20:49.
Опубліковано 14 липень 2022 - 16:08
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 14 липень 2022 - 16:45
У Миколаєві зранку зруйновано дві школи, Вінниця взагалі невимовний біль...
Опубліковано 14 липень 2022 - 18:56
Гарне відео для роздумів https://m.facebook.c...100002938219448
Відредаговано mitera, 14 липень 2022 - 22:25.
Опубліковано 14 липень 2022 - 19:01
Не знаю як в інших школах, де живуть переселенці, але в нашій вонь страшенна на усі 3 поверхи(((. На даний момент там ще живуть люди. Як вони збираються туди дітей збирати з 1 вересня для мене загадка. Укриття немає, є підвал на 200 чоловік максимум.
в мене якесь внутрішнє неприйняття, коли проходжу повз дитячий садок, а на його території п'ють пиво та палять переселенці. та й на лавках під садочком теж. наче оскверняють - перепрошую за азаровщину, не знаю, як українською - паплюжать не те значення територію дитячу. і це в 1 половині дня, уявляю, що там ввечері коїться...
Опубліковано 14 липень 2022 - 19:05
в мене якесь внутрішнє неприйняття, коли проходжу повз дитячий садок, а на його території п'ють пиво та палять переселенці. та й на лавках під садочком теж. наче оскверняють - перепрошую за азаровщину, не знаю, як українською - паплюжать не те значення територію дитячу. і це в 1 половині дня, уявляю, що там ввечері коїться...
у нашої бабусі в дворі те ж саме, переселенці з дитсадка заполонили, алкоголь цілими днями
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 15 липень 2022 - 07:43
По дорозі на роботу, проходжу школу №4 і №2 , кожного дня бачу одних і тих же людей. Вони пьють каву і курять прямо на шкільному подвір'ї. Так склалося, що я началася в обидвох цих школах і кожного разу мені аж больно на це дивитися. Пригадую строгих завучів і диреторів, що нам не дозволяли ні бігати ні ходити по газонах, мовчу вже про курити в шортах топлес прямо на ганку.
От я біжу на роботу, як лох , щоб заробити гроші і заплатити податки, а вони сидять курять і лускають сємкі. Звичайно я не применшую їх горя, вони вимушені були сюди приїхати, але так не може продовжуватись вічно. Школи можуть і не повернуться до наших дітей.
Опубліковано 15 липень 2022 - 08:11
от я теж думаю, як вони там сплять на підлозі, загальний туалет, то може б і я запила та закурила від такого.
А може в садочку вони на дитячих ліжках сплять, хто зна...
я так розумію, що це впо, які не мають коштів на найм житла, а чи одні вони там, чи різні, не помітила.
вибачте, що в цій темі, останнє скажу. помітила, що зараз почали підходити люди на вулиці і просити гроші/їжу і т.д. вони мене не знають звичайно ж. Ми займалися до війни та й зараз допомогою безпритульним тваринам, притулкам для них. більше чоловік, я - боєць тилового фронту, тобто візуально мене ніхто не знає, максимум моє прізвище в подяці можуть згадати або узагальнено сім'я така то. я впевнена, що вони просто наобум підходять. і це щоразу, як я кудись йду пішки і не біля магазинів, що було б логічніше.
Це справді люди так страждають чи користуються ситуацією? не було такого раніше в місті.
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 липень 2022 - 08:38
У мене не просять, але Дякувати Богу і не пропонують дати ;-)
PS: Далеко не всі хто дійсно потребує буде просити, а для тих, хто цим заробляв на життя і раніше - зараз покращені можливості, тому що дійсно немає межі людського горя, а подушка безпеки була у дуже малої кількості людей, і навіть тут значний відсоток тих хто нею не зміг, не встиг скористатись і т.п.
Якраз ця категорія по зовнішньому вигляду оцінює платоспроможність потенційних благодійників і продовжує робити свою справу + можливо якийсь відсоток тих, кому безвихідь дійсно не лишає іншого варіанту (хоча ті ж ВПО не беруться за будь-яку роботу, значить не наскільки все погано, або вони не працювали і до війни). ІМХО
Відредаговано Kalinna, 15 липень 2022 - 10:21.
Опубліковано 15 липень 2022 - 12:00
https://www.0532.ua/...9woJsEtfMxcgiMc
Деякі школи он відразу пишуть, що немає відповідного укриття, щоб батьки підписали разом зі згодою. А іншим сюрприз буде?
Опубліковано 20 липень 2022 - 13:40
Мамай виклав перші результати опитування батьків у себе в тг. Поки по 4 школам, приблизно 60 відсотків проти офлайну.
Опубліковано 20 липень 2022 - 14:29
Мамай виклав перші результати опитування батьків у себе в тг. Поки по 4 школам, приблизно 60 відсотків проти офлайну.
але тоді аж 40 за!
вражає просто......... останніх подій у містах людям мало?..
Опубліковано 20 липень 2022 - 15:13
але тоді аж 40 за!
вражає просто......... останніх подій у містах людям мало?..
в мене немає слів.
Kalinna
-
-
Опубліковано 20 липень 2022 - 15:35
в мене немає слів.
В мене навпаки - багато, але нецензурних...
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 липень 2022 - 15:47
https://poltava.to/news/67058/ многие притив офлайн В телеграме Полтавськой миської ради больше таблиц выложили
Опубліковано 20 липень 2022 - 15:51
Цікаво,як будуть працювати садочки...
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|