Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#5701 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 05 березень 2014 - 18:31

всё правильно... только вот загадка - почему приехавших в город радикалов майдановцев быстренько отправили всем городом обратно (и вы действительно думает, что после победы майдана городу это совершенно не припомнят?), а с интервентами русскими солдатами запросто фоткаются. дружат...не боятся.... может все-таки потому, что первых боятся сильней, чем вторых? не думали об этом? да там все солдаты ЧФ женаты на местных девчатах :)  чего же им своих мужей/зятей бояться? 
а нам же СМИ преподносит совершенно по другому...

А как мне реагировать на введение российских войск? Вот я житель Полтавы, мне не хочется , что б мой муж ишел на войну с теми с кем там девочки развлекаются\фоткаются (в хорошем смысле), а эти  военные находятся на территории Украины (даже сейчас не имеет значение Запад или Восток, Крым или Центр). Вот если я почувствую угрозу своей жизни, я  могу пригласить войска США (для примера) , что б меня защитили? Все вопросы нужно решать внутри страны, а не искать себе защитников, причем более чем сомнительных.

Молодежь не так ветрена и безнадежна  .

Опыт это хорошо . Вот Путину 60 он опытен , наверное слишком .

Есть еще один , которому 60 (или больше?), но с такой же вавой в голове

я в страшной ярости!!! (это если литературным языком, в реальности я не так культурно выразилась)

http://biz.liga.net/...ainskim-aes.htm

теперь эти "освободители" нашли повод вводить войска на материковую часть для обеспечения безопасности перевоза атомного топлива???

да уж братский народ...

Это же "Отряды самообороны" и никаких войск и никакой войны (сарказм). Показалось.

#5702 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 18:33

Леонид Бершидский, основатель Slon.ru экс-главный редактор Forbes Украина:

"Все говорят, что Путин сошел с ума. Это неправда, я уверен, что он просто дунул. Все симптомы налицо: длинные бессвязные прогоны, чувак забывает, о чем только что говорил, строит ни на чем не основанные, но подробные конструкции, невпопад веселится. Когда я прочитал в Коммерсанте, что Лавров предложил еврокомиссару Кэтрин Эштон «печеньки, правда не с Майдана», забыв, что печеньками кормила протестующих замгоссекретаря США Нуланд, а не Эштон, я понял, что Янукович привез в Россию большую партию травы, которая в Киеве гораздо лучше в среднем, чем здесь. Ведь он таможню украинскую наверняка не проходил, верно? А и российскую ведь тоже нет? А теперь вспомните его собственную пресс-конференцию и не сходившую с его лица блаженную улыбку".

#5703 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 05 березень 2014 - 18:40

И мне интересно я тоже бендеровка (или как правильно для женкого пола), или я радикал, екстремист , террорист? Если послушать канал "Россия 24" , то я полностью подхожу под это определения. И они так мозги промыли всем Россиянам, что я своим родственникам не могу ничего доказать , даже слушать не хотят (я, если  что, наполовину Руссакая и в данной жизненой ситуации очень этого стыжусь).

И подумываю перейти на укр. язык в переписке, если решусь - с меня не смеятся (будет по-Азировски)

#5704 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 19:03

хто там питав?

Олег Ляшко
З'їзд Радикальної партії прийняв рішення висунути мене кандидатом у Президенти

#5705 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 05 березень 2014 - 19:10

А я от, була сміялася з чужих родичів, а тепер і (після детального пояснення моєї точки зору) двоюрідний брат "звідтіля" нічого не пише)))) Ну, він перший почав: хотів знати, що я про усе це думаю. Мабуть, він мав надію, що на чверть еееее... росіянка(мама моя лемко-русская) повинна вважати інакше, але зайвий раз пересвідчився, що ми тута всі бандерівці)))))

#5706 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 19:29

Только что в прямом ефире татарского крымского канала показывали как проросийско настроенные граждане забарикадировали представителя ООН в кафе "Венские булочки" (это было бы смешно, но я ... короче слов нет) .  Сначала его не выпускали несколько мужчин в военное форме (без автоматов и т.д., по крайней мере не видно), их журналисты спрашиваю: кто вы? зачем это делаете? они отварачиваются лицом к дверям, тупо морозятся, потом звонят кому то и через несколько минут подтягиваются до 100 человек с русскими флагами, кричат "Россия", "Путин" и т.д.

Потом подъехал бусик и куда то его повез. Я так поняла в аэропорт и домой.

.

Забыла дописать: если будете смотреть видео, то присматривайтесь))). Мне показалось, что там была "известная" женщина, которая на всех митингах плачет. Та которая блондинка.

А, это предыстория:

http://argumentua.co...ili-orly-putina

Відредаговано Tanesk, 05 березень 2014 - 19:38.

#5707 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення
  • Місто:Центр

Опубліковано 05 березень 2014 - 19:31

Підтримаю ініціативу) і теж почну спілкуватися українською) поки що в ції темі, далі буде)

Відредаговано Margosha, 05 березень 2014 - 19:39.

#5708 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 19:46

п.с. а еще рассказала, что в Сочи югославы вывесили огромный плакат на трибуны - Украина, пока вы воюете,дьявол смеётся!!! 

Мабуть, югослави на машині часу туди прилетіли.

#5709 Галочка

Галочка

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 385 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 20:31

Вырезка из статьи:
И. о. Президента Украины Александр Турчинов не должен был ветировать закон, которым был аннулирован закон об основах языковой политики, дающий русскому языку статус регионального в Крыму и на Юго-Востоке Украины.

Об этом заявила депутат Верховной Рады от ВО "Свобода" Ирина Фарион. "В 200-летний юбилей Тараса Шевченко и.о. Президента Украины ветирует отмену украинофобского антиконституционного языкового закона агентов России Кивалова-Колесниченко", - отметила она.

И.Фарион напомнила, что за отмену этого закона проголосовало 232 депутата. Это второе по государственной важности голосование после решения Верховной Рады об отстранении Виктора Януковича с поста президента Украины, полагает она.

#5710 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 20:38

Мабуть, югослави на машині часу туди прилетіли.

вот вы только на это обратили внимание. неужели правда не додумались, что так по привычке называют? правильно, каждый видит исключительно, то, что хочет(

#5711 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 20:57

вот вы только на это обратили внимание. неужели правда не додумались, что так по привычке называют? правильно, каждый видит исключительно, то, что хочет(

Ні, я звернула увагу на весь Ваш  спітч. Але я не вважаю за доцільне повторювати очередного разу писати, що я не розумію, мотиви поведінки жителів Криму, що радо зустрічають російських війсьвових.

Що стосується югославів - мабуть, Ваша подруга і себе називає мешканцею СРСР (ну , за звичкою)?

#5712 MargoV

MargoV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 686 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:04

Суд вынес постановление об аресте "марионеток Кремля" в Крыму

Шевченковский районный суд Киева вынес постановление о задержании самопровозглашенных руководителей Крыма Сергея Аксенова и Владимира Константинова. Источник: http://censor.net.ua/n274361

Відредаговано MargoV, 05 березень 2014 - 21:04.

#5713 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:05

Кстати, одна из бандерок -женщин была уроженкой Московской области.  Не пойму почему у русских "бандера- это фашист, экстремист, радикал, террорист и т.д. Националист, да, согласна. Так, что в этом плохого, разве плохо любить и уважать, защищать и оберегать свою нацию? Да, воевали они с НКВД, а тот факт, что  последние сотрудничали с Гестапо (русский и немецкий фашизм)остается в тени? так, почему я никогда не позволю обозвать фашистами русский народ, почему, они, понимая не хуже нас, что идет мощная,информационная война , не разобравшись , словно зомбированные склоняют этого Бандеру. Нашла 44 заповеди одного изнационалиста-бандеровца:

1. Приймай життя як героїчний подвиг і здобувай чин незламної волі та творчої ідеї.
  2. Найвищим Твоїм законом і Твоїм бажанням є воля та ідея нації.
  3. Будь гідним виконавцем заповітів великих синів Твоєї нації, борись та працюй для великого майбутнього.
  4. Твоїм найбільшим добром і Твоєю честю є сила і велич Твоєї Нації.
  5. Залізна дисципліна щодо ідеї та Проводу і обов'язок праці є Твоєю чеснотою.
  6. Пам'ятай, що Україна покликана до творення нового життя, тому працюй для її могутності та розвитку.
  7. Плекай дух волі у творчості, неси всюди ідею Правди України і закріплюй в життя її історичну місію.
  8. Твоєю найбільшою любов'ю є Українська Нація, а Твоїми братами — всі члени української національної спільноти.
  9. Будь вірний ідеї Нації на життя і смерть і не здайся, хоч би проти Тебе був увесь світ.
  10. Красу і радість життя вбачай у невпинному прагненні на вершини духа, ідеї і чину.
  11. Могутній Бог княгині Ольги і Володимира Великого жадає від Тебе ні сліз, ні милосердя чи пасивного роздумування, але мужності та активного життя.
  12. Знай, що найкраще віддаси Богові шану через Націю та в ім'я Нації чинною любов'ю до України, суворою мораллю борця та творця вільного державного життя.
  13. Здобувай знання, що допоможе Тобі опанувати світ і життя, піднести Україну і перемогти ворогів.
  14. Будь свідомий того, що Ти є співвідповідальним за долю всієї Нації.
  15. Пам'ятай, що найбільшим злочином є шкодити своїй Нації.
  16. Твоїми ворогами є вороги Твоєї Нації.
  17. З ворогами поступай так, як того вимагає добро і велич Твоєї Нації.
  18. Знай, що найкращою ознакою українця є мужній характер і вояцька честь, а охороною України — меч.
  19. Постійно пізнавай, удосконалюй себе — здобудеш світ і життя.
  20. Знай, що світ і життя — це боротьба, а в боротьбі перемагає той, хто має силу.
  21. Тоді ти повноцінна людина, коли перемагаєш себе і світ і постійно прагнеш до вершини.
  22. Знай, що в боротьбі перемагає той, хто не заломлюється невдачами, але має відвагу піднятися з упадку і завзято змагає до цілі.
  23. Для перемоги треба витривалості й постійного зусилля в діянні й боротьбі.
  24. Кожночасно будь готовий на найбільший чин, але при тому не занедбуй щоденної праці.
  25. Будь перший у боротьбі і перемагай життя, щоби здобути для Нації вінець перемоги.
  26. Живи ризиком, небезпеками і постійним змагом та погорджуй всякою вигодою і спокійним життям філістера.
  27. Радо і без нарікань виконуй покладені на Тебе обов'язки, щоби власною працею й наявними вартостями здобути собі право на провідництво.
  28. Пам'ятай, що провідництво вимагає постійної праці і великих зусиль.
  29. Будь сильний і незламний навіть перед лицем смерті і всяких терпінь.
  30. Став гордо чоло небезпекам, а на удари життя відповідай збільшеним зусиллям праці й боротьби.
  31. Пам'ятай, що милостиню приймає тільки немічний жебрак, що не може власною працею і власними вартостями здобути право на життя.
  32. Не покладайся ні на кого. Будь сам творцем свого життя.
  33. Будь скромний і шляхетний, але не знай слабкості і покори.
  34. Співчуття з велетнями духа Тебе підносить, а співчуття з підлими і безхарактерними людьми ослаблює, подай братню руку тим, хто бажає, як і Ти, йти до вершин.
  35. Не заздри нікому. Приймай те, що здобудеш власною працею і вартістю.
  36. Будь товариський. Пов'язуй побратимство духа з ідеєю і зброєю в житті, праці й боротьбі.
  37. Пов'язуй тісно своє життя з життям Нації. Віддай Україні свою працю, майно, кров.
  38. Гидуй всякою лицемірною облудою і хитрим фальшем, але перед ворогом укривай таємні справи і не дайся заманити себе в наставлені тенета. Для здобуття ворожої тайни вживай навіть підступу.
  39. Шануй жінок, що мають стати тобі подругами духа ідеї і чину, але гидуй розгнузданими.
  40. Цінуй високо материнство як джерело продовження життя. З Твоєї родини створи оплот чистоти Нації.
  41. Люби і опікуйся дітворою, як майбутнім Нації.
  42. Плекай фізичні сили, щоби тим видатніше працювати для своєї Нації.
  43. Будь точний. Вважай за втрачену частину життя кожну хвилину, що пройшла без діла.
  44. Що робиш, роби сумлінно й так, якби воно мало залишитись навічно та стати останнім і найкращим свідоцтвом про Тебе.     Что в них призывает к фашизму или я не внимательно читала? Я не призываю всех быть ярыми национлистами, я просто не пойму дурной и пустой ажиотаж вокруг слова "бандеровец", и спрашиваю, но не нахожу ответа на вопрос, как себе представляют русские этих бандеровцев? Кого они тут боятся увидеть? Саша Белый? Так это обезумевший человек и у них таких валом на территории страны. Обидно когда твои родственники тебя и твою семью не понимают. Я не поддерживала не предыдущую власть, ни нынешнюю , смена одних и тех же лиц, но и на месте находиться, закрывать глаза на то, что происходит тоже нельзя. Мне больно слышать как всех, без разбору гребут под одну гребенку, вместо того, что бы разобраться. Было невыносимо осознавать и  смотреть на погибших парней и с той и с другой стороны. Те, кто сейчас у власти, поменялись местами и другими  городами, они два месяца назад отдавали приказы тем, кто сейчас подался в бега вместе со своими семьями, которым вручили паспорта граждан РФ. Интересно, а не боятся "эксы" стать их жертвами ? Не  найдут ли они  их  там, в России?  Очень больно смотреть на то, что сейчас происходит с нашей страной. Получается ,что- бы всем жилось нормально, нужно кусками оторвать и  раздать другим странам нашу страну и "тогда настанет мир и покой".  Я, со своей семьей, каждый год в отпуске ездила отдыхать к друзьям-военным в Крым, потом к родственникам  мужа во Львов, потом к своим родственникам в Москву. И так, на протяжении 5 лет. Никогда, ни от крымчан, ни от львовских родичей не слышала жалоб или обид о которых твердят в сми, а от москвичей пролетали фразы и не один раз о Крыме, о том, что Хрущев пропил Крым  и пора бы его вернуть, а сейчас я просто ужасаюсь тем словам, которые слышу от своих близких родственников. Я знаю одно, я не хочу бежать из страны, не хочу воевать, убивать, мне надоел этот хаос, эта информационная война, которая своим враньем  настраивает друг против друга родных людей, агрессия, я хочу мира .

#5714 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:09

Мабуть, він теж виявився бандеровцем - http://www.pravda.co...4/03/5/7017744/

#5715 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:20

Новина №1

Александр Лукашенко слил Путина.

Пауза со стороны Александра Лукашенко после событий на Евромайдане говорит о глубоких мысленных процессах в голове «батьки». Взвесив все «за» и «против» дружбы с великим и могущественным русским народом, а скорее с его диктатором маленького роста, он решил «слить» Владимира Путина мировому сообществу и присоединиться к общему гласу о легитимности власти в Украине, поддержке Майдана и высказал свое негодование по поводу аннексии в Крыму. К его решению готов присоединиться третий, по степени диктаторского правления, среди постсоветских стран – президент Казахстана Нурсултан Назарбаев.

Александр Лукашенко пообещал сообщить свою позицию на заседании Высшего Евразийского экономического Совета, что состоится сегодня, 5 марта. В телефонном разговоре с Леонидом Кучмой президент Беларуси Александр Лукашенко заявил, что выступает за территориальную целостность Украины.

Очевидно, что оправдание Путина своих действий в Крыму, и формулировка «защита русскоязычного населения» всерьез испугала многолетних друзей Кремля – Беларусь и Казахстан. В обеих странах русский язык всегда был вторым родным, а русскоязычных жители достаточно, чтобы в один прекрасный момент Путин мог объявить военный поход на их защиту.

Кроме того, и в Минске, и в Астане прекрасно понимают, какие перспективы вырисовываются для них в мировом сотрудничестве, если сегодня лидеры этих стран окажут поддержку Владимиру Путину. Падение уровня экономики в России за последние дни – уже достаточно яркий показатель этих перспектив для итак не очень благополучных стран.

новина №2

Турецька влада дала дозвіл американському авіаносцю США перетнути Босфорську протоку впродовж наступних двох днів. Про це повідомила турецька газета Hürriyet Daily News із посиланням на джерела в уряді. 

#5716 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:22

Вырезка из статьи:
И. о. Президента Украины Александр Турчинов не должен был ветировать закон, которым был аннулирован закон об основах языковой политики, дающий русскому языку статус регионального в Крыму и на Юго-Востоке Украины.

Об этом заявила депутат Верховной Рады от ВО "Свобода" Ирина Фарион. "В 200-летний юбилей Тараса Шевченко и.о. Президента Украины ветирует отмену украинофобского антиконституционного языкового закона агентов России Кивалова-Колесниченко", - отметила она.

И.Фарион напомнила, что за отмену этого закона проголосовало 232 депутата. Это второе по государственной важности голосование после решения Верховной Рады об отстранении Виктора Януковича с поста президента Украины, полагает она.

Вот после таких заявлений, а особенно  в такое время, начинаю думать, что Свободе действительно Кремль платит.  

#5717 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:23

Не пойму почему у русских "бандера- это фашист, экстремист, радикал, террорист и т.д.

бандеровец это ругательство не только у Русских. почитайте о памятнике в Польше жертвам бандеровцев.. ( спасибо за редактировку фото. а то я только собралась уменьшать..)

thumb_pre_1394125386__8019.jpg

Відредаговано lidlekcc, 06 березень 2014 - 22:26.
Запрещено загружать большие изображения

#5718 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:37

бандеровец это ругательство не только у Русских.

а ви знаєте, що наше славне козаччя не завжди було таким славним, хоча в шкільних підручниках про це не пишуть. Коли їм було сумно і голодно - вони грабували села і гвалтували жінок, деякі і дітей не шкодували(

але про це мовчать, бо країні треба мати героїв, а ось бандерівцям пам"ятають усе. напевне це через те, що з козацької доби минуло більше часу і залишилось менше письмових доказів, але факт залишається фактом

у кожної нації є моменти, які хотілося б стерти і забути, але ми не були б такими як ми є, якби не наше минуле. І дуже прикро, що саме зараз, коли треба нам всім згуртуватися і брати з нашої історії позитивний досвід, знаходяться люди, які шукають лише негатив у всьому(

соромно сестри, соромно(

і за вас мені соромно і за себе соромно...

#5719 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:43

Олег Ляшко З'їзд Радикальної партії прийняв рішення висунути мене кандидатом у Президенти

Я гарантую, що при Президентові Ляшко буде:

- Боєздатна українська армія – ми маємо почуватися захищеними у своїй країні.

- Ротація еліт – до влади має прийти чесна і прогресивна молодь, а не старі злодії.

- Люстрація.

- Жорстка антикорупційна політика у всіх сферах.

- Перевибори до Верховної Ради та місцевих рад.

- Скасування посади прем'єр-міністра. Урядом має керувати Президент - одна людина повинна нести відповідальність перед народом за все, що відбувається в країні. Запобіжником узурпації влади служитиме парламент.

- Повернення у державну власність усього майна, вкраденого олігархами за понад 20 років іх зрощення з державним апаратом.

- Заборона продажу землі.

- Відродження національного виробництва.

- Зниження пенсійного віку – наші жінки-квіточки створені для кохання, а не для того, щоб гнути спини до старості.

- Доступні кредити на житло для молодих родин під 3% - за квартири ми не маємо розплачуватися все життя.

- Повернення боргів вкладникам Ощадбанку СРСР.

- Порядок у сферах медицини і освіти.

- Заборона Партії регіонів і Компартії.

Цей перелік є відкритим. Я обіцяю, що дослухаюся до всіх ваших пропозицій!

#5720 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2014 - 21:53

Повернення боргів вкладникам Ощадбанку СРСР.

- ...

- Заборона Партії регіонів і Компартії.

Больной, что ли?.  :ogo:

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Yandex (1)

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама