Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5783 відповідей у цій темі
Опубліковано 21 березень 2024 - 14:32
Доброго ранку! Дівчата, колись уже обговорювали басейни для дітей: хто, куди і чому ходить? Нагадайте, будь ласка, де кращі умови для плавання для дитини 10 років. Базово плавати вміє.
https://mama.pl.ua/i...36357&p=1762768тут і далі обговорення басейну.
Але якщо є свіжі відгуки, я теж буду рада почути.
Опубліковано 25 березень 2024 - 11:45
Вітаю) порекомендуйте гарну масажистку з медичною освітою в якомусь салоні, цікавить лімфодренажний масаж, але щоб не паморочилось в голові після масажу.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 25 березень 2024 - 14:29
Я ходжу до Наташі, але за освіту не впевнена)
https://www.instagra...zljYTk1ODg3Zg==
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 28 березень 2024 - 14:16
Дівчата, привіт! Планую замовлення сонцезахисних окулярів, кому цікаво - приєднуйтеся https://invite.viber...+vQWmwKmTA8/7eu
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 05 квітень 2024 - 18:36
Дівчата, впевнена, що підкажете, де замовити з доставкою додому смачний шашлик? На носу день народження, не хочу ніяких "відмічань і т.д.", але дуже хочу смачний шашлик)
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 05 квітень 2024 - 20:58
Дівчата, ви все знаєте). Чи можна в обласній зробити МРТ оперативно платно. По черзі сказали, що не раніше вересня. Про платний варіант обстеження відповіді не дали. Був батько на "прийомі".
Можливо хтось нещодавно робив і в курсі...
Опубліковано 07 квітень 2024 - 09:57
Дівчата, впевнена, що підкажете, де замовити з доставкою додому смачний шашлик? На носу день народження, не хочу ніяких "відмічань і т.д.", але дуже хочу смачний шашлик)
Смачний шашлих роблять в Spar. На Леваді смажили раніше у п'ятницю і суботу, думаю, можна домовитися про доставку. В них є в ІГ сторінка, щоб запитати, може вони і в інші дні десь роблять. А так - в будь-якому ресторані, де смажать шашлик, можна його замовити, щоб приготували, і зробити доставку (або самі відправлять на таксі, або вам замовити Глово)
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 07 квітень 2024 - 14:57
Арагві на Леваді. Беремо самовивіз, але доставка може бути і через таксі.
В Барашке також смачний.
Опубліковано 09 квітень 2024 - 11:03
Підкажіть будь-ласка платформи на яких можна продати б.у. дитячий одяг в дуже гарному стані ( Олх, шафа - можливо ще якісь є) і з якими аферами там можна стикнутися продавцеві
vicf
-
-
Опубліковано 19 квітень 2024 - 18:46
Підкажіть будь-ласка платформи на яких можна продати б.у. дитячий одяг в дуже гарному стані ( Олх, шафа - можливо ще якісь є) і з якими аферами там можна стикнутися продавцеві
Самі ходові це олх і Шафа. Ще можна на Кідстаф, клубок, клумба, скайлотс, але тут дуже повільно...Афер ніяких немає. На олх-доставка з продавця при продажу спише 1%+10грн. комісія, на Шафі якщо бізнес-профіль, то спише 15% комісія, кідстаф і клубок все безкоштовно, клумба і скайлотс теж є комісія від продажу, не пам'ятаю яка, найменша з усіх)
Опубліковано 20 квітень 2024 - 12:05
Дякую за розгорнуту відповідь
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 21 квітень 2024 - 08:36
Доброго ранку, сьогодні роблю замовлення з сайту podium.ua - приєднуйтесь
Опубліковано 22 квітень 2024 - 14:56
Дівчата, де купити віск для свічок і всяке інше?)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 квітень 2024 - 15:41
Дівчата, де купити віск для свічок і всяке інше?)
Бачила на центральному ринку, в Критому павільйоні, там де мясо, фрукти.
Опубліковано 25 квітень 2024 - 08:33
Може комусь траплялася інформація про денні літні табори (для молодших школярів), які клуби/школи таке пропонують?
я змогла знайти "Robot school" і "Мудрик"
Опубліковано 25 квітень 2024 - 12:56
Може комусь траплялася інформація про денні літні табори (для молодших школярів), які клуби/школи таке пропонують?
"Юний Европеєць", у них був табір денний в минулому році, навіть в бассейн водили дітей
https://ye.pl.ua/
Опубліковано 25 квітень 2024 - 13:01
В кого діти навчаються в 16 школі на Огнівці, школа повністю офлайн чи є онлайн уроки? Також цікавлять відгуки про школу (старші класи).
vicf
-
-
Опубліковано 25 квітень 2024 - 14:23
В кого діти навчаються в 16 школі на Огнівці, школа повністю офлайн чи є онлайн уроки? Також цікавлять відгуки про школу (старші класи).
Повністю офлайн. Нас школа влаштовує (8 і 10 клас діти).
Опубліковано 26 квітень 2024 - 19:40
Можуть бути ще в IT Step.
https://poltava.itstep.org/summer-camp
Опубліковано 29 квітень 2024 - 20:34
В приватній школі Оксани Данько є літній табір, одна зміна триває 3 тижні.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|