Дівчата,хто хоче розділіити доставку по sinsay?Зараз там акція.
Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5783 відповідей у цій темі
#5641Опубліковано 10 січень 2024 - 14:19 #5642Опубліковано 10 січень 2024 - 21:06
Шукаю компанію на безкоштовну доставку з сайту https://shinshilka.u...s0aAqc5EALw_wcB
#5643Опубліковано 12 січень 2024 - 10:12
Купили електрочайник в Комфі, в грудні. Зараз при нагріванні води з'явився запах, ніби горить ізоляція, і вода воняє. Боюсь користуватися.
Хочемо здати в ремонт. Чек є, гарантія 2 роки. Нагадайте, вони повинні дати інший чайник на час ремонту? #5644Опубліковано 14 січень 2024 - 11:13
Візьму в компанію на замовлення ВСЛ для безкоштовної доставки (Алмазний, Сади)
#5646Опубліковано 15 січень 2024 - 21:35
Дівчата, підкажіть прізвище завідувача ортопедичного відділення 3-ї дитячої лікарні (стаціонар).
#5647Опубліковано 16 січень 2024 - 13:52 Доброго дня! Ми проходили в оптика зір,але дівчата які там працюють, не дуже розбираються в процедурах.Хотілось би більше дізнатися для чого той чи інший препарат,яка його користь та різниця. Зате на продажах окулярів активно працюють!!! Беруть одразу кошти за всі 10 процедур,якщо Ви захворіли не повертають кошти,а пропонують пройти іншим разом. А переривати процедури не бажано!!! Відредаговано Ромашулик, 16 січень 2024 - 13:56. #5648Опубліковано 16 січень 2024 - 20:41
Там же лікар складає программу процедур дітям. А оптометристи вони тільки кнопочки на апараті натискають, поговорити що і навіщо треба саме з лікарем. Оптометристи не лікарі, то окрема професія часто без бази медичної. І діагностику, підбір окулярів саме дітям робить лікар, а дорослим оптометристи.
#5649Опубліковано 16 січень 2024 - 20:53 Та, це все зрозуміло,що тільки лікар!!! Але потрібно хоч трішки знати для чого,той чи інший апарат(перед тим як натискати кнопочки),якщо ти працюєш в цій сфері, навіть не маючи медичної бази!!! Відредаговано Ромашулик, 16 січень 2024 - 21:03. #5650Опубліковано 18 січень 2024 - 09:54
Ми проходили в оптика зір апаратне лікування, то враження в мене суперечливе, дуже якось поверхнево і швидко. Призначили бігом , нічого не пояснювали. Але стосовно відвідувань мені сподобалось, можна і час обрати коли потрібно і день перенести ( розрив не бажано робити, але один день допускається). Коли проходили в Октарі, то дуже не зручно , що вони набирають группу строго на один час кожного дня в потрібно підлаштовуватися.
#5651Опубліковано 18 січень 2024 - 13:27 Трошки вони явно знають)) Якщо ваші знаки оклику про те, що гроші не повертають, коли хворієте, то до власників. Якщо хочете щоб пояснили чому саме такі процедури, то до лікаря що склав программу. Просто в кожного свої задачі, в тих дівчат задача виставити режим і час, як лікар прописав, допомогти вам час підібрати коли зручно, віддати дитину вам в руки. Ще по рецепту лікаря підібрати дитині оправу і лінзи в неї, все замовити і довести вас до кінця. Ви хочете від оптометристи більше чим він може і повинен) І ви ж завжди можете поскаржитись якщо щось не так керівництву, бо саме вони і вигадують правила гри. В оптики точно був Інстаграм і там прямо є ціла служба яка розбирає запити. Ну тобто щоб вирішити проблему, треба правильно направити зусилля Відредаговано мягкопушистая мама, 18 січень 2024 - 13:28.
#5652Опубліковано 18 січень 2024 - 15:30 Коли проходили в Октарі, то дуже не зручно , що вони набирають группу строго на один час кожного дня в потрібно підлаштовуватися. Син кожні пів року проходить лікування в Октарі, то кожен раз запитують коли нам зручно, сам обираєш час, і можна перенести або прийти в інший час попередньо узгодивши це питання по телефону. Це так в Октарі тому що на Мотелі знаходиться. Відредаговано Yulasha, 18 січень 2024 - 15:31. #5653Опубліковано 18 січень 2024 - 15:50 Я вибачаюсь,але питання було де можна пройти,апаратне лікування. Я відписала свою думку,по оптика зір,коли проходили там лікування. Якщо Вам подобається там, немаю нічого проти! Гарного дня! #5654Опубліковано 18 січень 2024 - 18:42
Зрозуміло))) Я просто знаю як там все працює, думала вам буде корисно якщо треба вирішити якісь реальні проблеми #5655Опубліковано 19 січень 2024 - 20:28
Порадьте гарного подолога, для видалення стержньового мозоля задавненого
#5656Опубліковано 24 січень 2024 - 11:16
Кілька років тому зверталась з такого ж питання до Людмили https://www.instagra...5B/?img_index=1, але вона вже наче не працює( Дівчата, порадьте хорошого перукаря для підлітка, за розумну ціну, бажано район Алмазного-Мотеля
#5657Опубліковано 24 січень 2024 - 21:06
Саме Людмила не працює, так, але центр працює. Знаходяться на 5 школі в будинку, де клуб Фітленд, за Укрпоштою. Наскільки знаю, там зараз два спеціаліста - Ольга і Стас. У Стаса була один раз, у Ольги багато разів, можу рекомендувати. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |