У нас з самого ранку класний керівник терміново збирала інформацію про стан здоров'я кожного учня в класі.
З 26 чоловік - двоє хворі.
Чекаємо рішення.
Аналогично.тоже ждем решения.
Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#5621Опубліковано 11 лютий 2022 - 12:10
Аналогично.тоже ждем решения. #5622Опубліковано 11 лютий 2022 - 13:51
З класної групи в вайбері #5627Опубліковано 11 лютий 2022 - 15:59
Це не міська школа #5628Опубліковано 11 лютий 2022 - 16:14 Только что прислала учитель в вайбер - продлили до 19 числа #5630Опубліковано 21 лютий 2022 - 09:39 У кого діти в 9 класі, у вас вже почалася підготовка до ДПА? Як саме? #5631Опубліковано 21 лютий 2022 - 10:34
У нас явної підготовки немає, але диктанти періодично пишуть, математика - теми проходять - оговорюють, що може бути на ДПА + сказали вдома повторювати по всім збірникам автора, по якому ми навчаємось. 3-й екзамен остаточно ще не озвучили.
#5632Опубліковано 21 лютий 2022 - 13:18
Схоже з вами, тільки за рік був 1 диктант( Ніяких збірників не говорили купувати, купили самі, щось робить періодично, так само з диктантами, включає аудіодиктант і пише, з третім наче визначилися, там готуються(історія). #5634Опубліковано 25 червень 2022 - 20:58
Всім привіт!
Цікаво почитати думки форумчан щодо майбутнього навчального року Підтримуєте ідею навчання офлайн? Відпустите в школу своїх дітей? Відредаговано mitera, 25 червень 2022 - 20:58. #5636Опубліковано 25 червень 2022 - 21:28 Я проти, двоє дітей перейшли в 7 і 9 клас. Хто кричить, що дистанційна освіта це не освіта, діти не вчаться - мої вчаться, і закінчили ще один рік на відмінно з похвальними листами без репетиторів, тому, хто хоче вчитися, той вчиться.. А, школа, де немає укриття, є звичайний підвал на 200 осіб максимум, в мене немає лишніх дітей.. А, тільки діти підуть до школи, ці ......цензурних слів немає, будуть гатити по школам, і це розуміють усі. #5637Опубліковано 25 червень 2022 - 23:38 я проти. І взагалі в розпачі від цих перспектив. І не розумію необхідності підставляти так дітей як мішень. Не знаю, які будуть варіанти не пускать і як тоді дитині вчитись( А ти як ставишся? Відредаговано Alice_88, 25 червень 2022 - 23:38.
#5638Опубліковано 25 червень 2022 - 23:45 Я категорично проти збирати дітей в одному місці! Для чого працювати на ворога і створювати йому цілі?
#5639Опубліковано 25 червень 2022 - 23:57 Інна, а вас опитували стосовно виходу офлайн? #5640Опубліковано 26 червень 2022 - 00:24 Місяць-два назад сказала б категорично "ні", але зараз швидше "так". Все тому, що наші діти повернулися до спорту вже з травня, обидва займаються, інколи застають тривоги під час тренування, ідуть в укриття. Нічого страшного слава Богу не сталося. І я радію, що вже два місяці діти окрім телефону мають фізичний розвиток... Зупинитися у житті на скільки? не відомо... А діти ростуть дуже швидко, обидва в активній фазі росту і два місяці без спорту (березень та квітень), то був крок назад для їх спин, не зважаючи на проведений курс лікування на зимових канікулах. Крім того стала розуміти, що не вбережешся, якщо така доля... Ну і останній аргумент - коли бачу нашу алею між двома школами повну дітей, де під час тривоги ніхто нікуди не уходить (нас одиниці уходять в тривогу), то маю сумніви, що люди бояться... Якось так... Сподіваюся, що змогла передати текстом свої думки... Поки що я в роздумах... Але розумію, що дещо на моє рішення впливає повна відсутність навчання онлайн у меншого у 2-му класі.. Я вже колись про це писала... Мій син від 23 лютого жодного разу не бачив вчителя в обличчя. Думаю це говорить про багато що... А я впевнена, що молодша школа - це не про знання (ми їх з чоловіком замість вчителя дали на належному рівні), а, в першу чергу, про навчання дитини вчитися, працювати на уроках, вміти слухати і чути вчителів, спілкуватися з однокласниками і т.д., і т.п. Старший у 9-му класі однозначно онлайн зможе вчитися: і дитина учиться самостійно і ефективно (слава Богу до ковіду цьому навчився), і вчителі онлайн вели навчання на гарному рівні, і з однокласниками зустрічаються. P.s. мої роздуми виключно для нашого регіону. І я вважаю, що доречне було б відвідування школи, як я називаю, "пунктиром" - тиждень молодша школа, тиждень середня школа, тиждень старша школа, або різні зміни, або щось подібне для зменшення кількості дітей, які одночасно перебувають у школі... Відредаговано mitera, 26 червень 2022 - 00:38.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |