Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 10 лютий 2022 - 18:56
Я тот человек, кто в принципе против учебы удаленно. Спастись от болезней не помогает все равно, когда они выйдут, те, кто еще не болел все равно переболеют. А вот учеба ужасно хромает, всего 2-3 урока в зуме и все. И уроки по 30 минут. Пока перекличку сделают и повыясняют, кто под каким ником позаходил - все урок закончился. Держу кулачки, что б вышли с понедельника, но чуйка мне подсказывает, что врядли.
У нас в этом году в школе всем сделали новые аккаунты с паролями и т.д., заход на урок непосредственно в названии предмета на кнопку подключиться - никто не зайдет под чужим именем и 3 секунды ты на он-лайн уроке (это гуглкласс, но на школьном домене)
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 10 лютий 2022 - 18:58
У нас в этом году в школе всем сделали новые аккаунты с паролями и т.д., заход на урок непосредственно в названии предмета на кнопку подключиться - никто не зайдет под чужим именем и 3 секунды ты на он-лайн уроке (это гуглкласс, но на школьном домене)
У нас не под чужим заходят, а под своим , но с именем типа "Дарт Вейдер" или как то так. Учитель просто не понимает кто из них кто. Просит назвать себя нормально, а это все время
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 10 лютий 2022 - 19:06
У нас не под чужим заходят, а под своим , но с именем типа "Дарт Вейдер" или как то так. Учитель просто не понимает кто из них кто. Просит назвать себя нормально, а это все время
У нас так было в прошлом году, в этом году дети могут зайти только под тем именем и паролем, который им выдали в школе...А имена у всех согласно школьного журнала...
Відредаговано vicf, 10 лютий 2022 - 19:07.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 10 лютий 2022 - 19:10
25- ая школа: ковид, ветрянка, скарлатина. Внучка в первом классе на индивидуалке, вчера учительница позвонила - посоветовала пока малышку не приводить в школу.
В каждой школе,конечно,по разному,поэтому ,школы должны индивидуально подходить к вопросу ,сидеть дальше или нет. А по ветрянке ,скарлатине карантина никогда и не было,каждый сам решает идти или нет,раз такое.
Опубліковано 10 лютий 2022 - 19:25
А я в цьому році задоволена дистанційкою.
Все встигають, не дуркують, Дарка Вейдера просто не пускають на урок.
У дітей виходить більше часу на відпочинок - між зумуроками вони виконують д/з, тому після уроків гуляють, грають в сніжки. Вчасно і корисно харчуються.
Успішність нормальна і рівнем знань я задоволена.
А ще сподобалося, що на додатковій англійській з'явилася можливість бути присутнім онлайн, тобто якщо ти кашляєш і залишаєшся вдома, то вчитель підключає тебе онлайн і ти присутній на уроці.
Опубліковано 10 лютий 2022 - 19:36
17я выходит с понедельника
Надя,это вам уже объявили? У нас пока тишина,говорят завтра решится
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 10 лютий 2022 - 19:53
Надя,это вам уже объявили? У нас пока тишина,говорят завтра решится
Предварительно - да. Может завтра конечно что-то и изменится, но пока настроены в понедельник в школу.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 10 лютий 2022 - 20:09
А я в цьому році задоволена дистанційкою.
Все встигають, не дуркують, Дарка Вейдера просто не пускають на урок.
У дітей виходить більше часу на відпочинок - між зумуроками вони виконують д/з, тому після уроків гуляють, грають в сніжки. Вчасно і корисно харчуються.
Успішність нормальна і рівнем знань я задоволена.
А ще сподобалося, що на додатковій англійській з'явилася можливість бути присутнім онлайн, тобто якщо ти кашляєш і залишаєшся вдома, то вчитель підключає тебе онлайн і ти присутній на уроці.
между зумами я не знаю точно, что происходит, но у нас явно не д/з. Гулять ходил считанные разы, так хоть до школы и назад ходил. и на физре играли и бегали, а сейчас сидит сгорбившись весь день. Я думаю, если б я не работала и коршуном над ним стояла, тогда да, наверное, было б гуд. Но я работаю, и даже не уверенна, что он питается нормально,хоть еду и оставляю. В школе все таки общение и отдых глаз от копма и прогулка и физра, труды и и хоть какие то активности. Это помимо основных предметов, все таки учитель видит их глаза и понимает уровень понял/не понял и либо понимание либо нужно еще повторить. В зуме этого не видно и не понятно.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 10 лютий 2022 - 20:15
Я еще добавлю. По работе читаю лекции и в последнее время лекции в классе сменились зумом. Вот я со стороны лектора/учителя понимаю насколько сложнее донести информацию через экран. Я чувствую себя персонажеи из Нашей раши, который разговаривает с телевизором. Я им говорю, а обратной связи нет, кто то стесняться, кто то занят параллельно чем то другим, у кого то в кабинете кроме него еще люди и так далее. Все таки наши встречи очно проходили в разы живее, интересней и продуктивней. Да что там говорить, я даже наряжалась на лекции раньше, а сейчас знаю, что меня видно только по шею и руки, я много жестикулирую.
Опубліковано 10 лютий 2022 - 20:27
Не знаю. Моїм хлопцям норм.
Раніше вони близько 15:00 приходили тільки додому, а зараз в 13:30 вже вільні.
Заради таких уроків як музика, етика, малювання мені навіть жалко їх в школу відправляти( А по зуму нормально. Я вдома і я чую як вчитель проводить урок - хто хоче той спілкується, а хто і в школу рідко ходив той і на онлайн уроки забиває.
В тому році мені було дуже важко з моїм четвертокласником, то цьогоріч обоє хлопці подорослішали.
І ще після того як поставила хлопцям Фемілілінк - перестала переживати про уроки в телефоні/комп'ютері. Бо в іграх вони проводять набагато більше часу (це притому, що я намагалася обмежувати) Я прорахувалася - важко було 2 роки тому, з третьокласником)
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 10 лютий 2022 - 21:22
Да дети,не мы, родители,сидеть на стуле или даже просто лежа слушать ,еще и в пижаме,вообще супер,единственное в 8 урок,им бы по позже.. .конечно,общаться хочется им, поэтому страдают ерундой- как переписываются во время уроков ,а потом и после...А так ,по началу некоторые и опаздывали,и просто пропускали,если мамы нет. Но учитель все видит,поэтому предупредил,чтоб такого ,конечно,не было.
Поэтому нравится нам это или нет,у детей свое мнение,главное желание. ну и питание,то у нас как бы сказать ,то забудет,то не то,а в школе хоть все ела,для меня это ,конечно,минус.
Единственное привыкаешь к не дисциплине,режиму такому,даже сказала бы к своеволию.
Не совсем серьезно относятся...
Школа должна оставаться школой ,дистанционка это вынужденная мера все таки,в крайних случаях.
Опубліковано 10 лютий 2022 - 22:03
То у вас у школі так погано організували цей процес. Моя школа вже півтора року на шкільному гуглівському домені, таких проблем точно немає
Опубліковано 10 лютий 2022 - 22:07
У нас всі вдома, дитина вчиться в своїй кімнаті, зазвичай всі 7 уроків за розкладом, деякі замість Зума присилають завдання і пишуть до котрої години прислати. Ми з чоловіком працюємо віддалено в сусідній кімнаті, то навіть так важко контролювати. На перервах включає мультик на ютубі і все, хоча є будильники на кожен урок, щоб не пропускала, але все одно один урок вже "прогуляла". Фемілі лінк не допомагає, бо для навчання потрібен ютуб, вайбер, моя школа, браузер, ворд.. цього достатньо щоб дивитись мультики(( ще й виключає камеру і прикручує звук
Опубліковано 11 лютий 2022 - 07:09
Мені, чесно кажучи, теж подобається онлайн цього сезону)) Все чітко організовано з іменами/паролями, будь-кого можуть попрости в кінці уроку надіслати класну роботу, "визивають" відповідати, к/р по 45хв і надіслати відразу відповідь, після 50хв уже не приймається, д/з теж надсилають по вказаному часу і т.д. Щодо зовнішнього вигляду/розслабленості/споживання їжі - проблем немає, за час до уроків просто треба встати і все зробити; ну і гарно провітрти кімнату, щоб добре взбодряло))
Опубліковано 11 лютий 2022 - 09:29
Цьогоріч онлайн навчання і в нас проводиться краще. Але, син вже не хоче до школи(((не хоче виходити з зони домашнього комфорту, коли можна зробити і поїсти тост між конференціями, а інколи і під час неї .
Вони в мене відповідальні, самостійні, я їх не контролюю, але хочу, щоб відновилося навчання в школі. Живе спілкування ніякий онлайн не замінить, нажаль...
Опубліковано 11 лютий 2022 - 09:52
Наші йдуть до школи з понеділка.
Опубліковано 11 лютий 2022 - 11:10
Наші йдуть до школи з понеділка.
Уже зміни, ще на тиждень продовжили карантин...
Опубліковано 11 лютий 2022 - 11:19
Уже зміни, ще на тиждень продовжили карантин...
Звідки така інформаці
vivita
-
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 11 лютий 2022 - 11:48
У нас з самого ранку класний керівник терміново збирала інформацію про стан здоров'я кожного учня в класі.
З 26 чоловік - двоє хворі.
Чекаємо рішення.
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 11 лютий 2022 - 11:59
Наша учительница говорит, что еще нет никакой информации
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити