Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5787 відповідей у цій темі
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 13 грудень 2023 - 20:54
Почитала пошла смотреть что такое shein , не поняла чем он отличаеться от алиэкспресса или джума ?
shein це по типу італійського алиекспресу, таж є відгуки і фото, але якість на мій погляд краща. Мені взагалі цей сайт чимось нагадує сайт "боле-ро", я колись з нього замовляла багато , речі десь пресікаються і фоткі схожі
Опубліковано 13 грудень 2023 - 22:27
shein це по типу італійського алиекспресу, таж є відгуки і фото, але якість на мій погляд краща. Мені взагалі цей сайт чимось нагадує сайт "боле-ро", я колись з нього замовляла багато , речі десь пресікаються і фоткі схожі
в них вже італійська адреса? молодці!
про якість -- з якими виробництвами порівняння?
на алі також є досить якісний одяг, якщо це своє виробництво або договір, а не перепродажа з оптового базару
Опубліковано 13 грудень 2023 - 23:44
Не знаю хто така білопальтова дама, та кидайте. Може поради дасте, де доступ потрібніший..
Якщо вже затронули тему, то "мочіть" далі))
Забули заспокійливі пігулки прийняти?
Опубліковано 13 грудень 2023 - 23:47
Там, як і на Аліекспресі трапляються світлини з розряду "очікування-реальність". Оригінальні фото дійсно завжди кращі, ніж ті, що викладають покупці. З приводу білизни якістю я дуже задоволена. Не одноразове, виглядає гарно, тканина не електризується, прання нормально переносить, не линяє.
Опубліковано 14 грудень 2023 - 14:24
ДД, дівчата підкажіть будь ласка,де краще зробити мамографію і щоб расшифровали якісно?
Дякую
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 16 грудень 2023 - 06:48
ДД, дівчата підкажіть будь ласка,де краще зробити мамографію і щоб расшифровали якісно?
Дякую
4 нова поліклініка...записалась на зручний мені час після роботи, на наступний день забрала розшифровку.
Ксюни4ка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 16 грудень 2023 - 09:49
4 нова поліклініка...записалась на зручний мені час після роботи, на наступний день забрала розшифровку.
А яка ціна? Чи ви по направленню?
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 16 грудень 2023 - 10:19
За направленням безкоштовно
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 16 грудень 2023 - 17:23
Хто користується окулярами або лінзами мультифокал? Цікавлять відгуки, плюси-мінуси...
Беруть сумніви, а з огляду на ціну ще більше думаю чи варто воно того(
Відредаговано Kalinna, 17 грудень 2023 - 21:25.
svexa
-
-
Опубліковано 16 грудень 2023 - 21:06
Направлення від сімейного або гінеколога.
Опубліковано 18 грудень 2023 - 20:42
Дівчата, $ 2006 року можна купляти чи ризиковано? В банку є тільки такі. Зараз 1996 вже все, 2006 на черзі скоро чи купувати і не паритись? Новіших нема.
Опубліковано 18 грудень 2023 - 20:45
Дівчата, $ 2006 року можна купляти чи ризиковано? В банку є тільки такі. Зараз 1996 вже все, 2006 на черзі скоро чи купувати і не паритись? Новіших нема.
це тільки в Україні долар раптом став "старим", тому дивлячись для чого він вам, якщо потім тут продавати - то можуть бути комісії, а якщо для витрат закордоном, то не паритись, там все ходить
Опубліковано 18 грудень 2023 - 21:10
це тільки в Україні долар раптом став "старим", тому дивлячись для чого він вам, якщо потім тут продавати - то можуть бути комісії, а якщо для витрат закордоном, то не паритись, там все ходить
Я брала у знайомої кілька тисяч в борг, до березня потрібно віддати в доларах, як і позичала. Це фізична особа, просто людина. Виходить, може й не взяти білі?.. бо сині не можу знайти вже в кількох банках.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 18 грудень 2023 - 21:35
Хто користується окулярами або лінзами мультифокал? Цікавлять відгуки, плюси-мінуси...
Беруть сумніви, а з огляду на ціну ще більше думаю чи варто воно того(
Інна, лінзи то прикольна штука, але треба щоб підібрали правильно і до них треба звикати, там діапазон ширший чим в окулярах, ну тобто немає такого кроку на близь як в окулярах ( 0,25 діоптрії) і треба знайти відстань на якій комфортно читати.
Окуляри даль+ близь то бифокали, вони зараз не такі страшні як раніше))) просто капля майже не видима та ділянка що близь. Знову ж важливий правильний підбір і розмітка і важливо оправу с крупним окуляром брати.
Ну і прогресивна лінза в окуляри за багато тисяч))) тут і даль, і середня ( типу на комп чи на приборну панель авто) відстань, і близь. Дуже зручно, але треба звикнути, там куча нюансів, дуже індивідуальний підбір, навіть під стиль життя і поставу треба різні і оправу важливо хорошу, бо такі лінзи непереточуються якщо оправа полетить. Короче дороге задоволення, я зараз цін не знаю, але коли працювала з ними то мінімум 50 тис виходили середні окуляри.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 18 грудень 2023 - 22:01
Інна, лінзи то прикольна штука, але треба щоб підібрали правильно і до них треба звикати, там діапазон ширший чим в окулярах, ну тобто немає такого кроку на близь як в окулярах ( 0,25 діоптрії) і треба знайти відстань на якій комфортно читати.
Окуляри даль+ близь то бифокали, вони зараз не такі страшні як раніше))) просто капля майже не видима та ділянка що близь. Знову ж важливий правильний підбір і розмітка і важливо оправу с крупним окуляром брати.
Ну і прогресивна лінза в окуляри за багато тисяч))) тут і даль, і середня ( типу на комп чи на приборну панель авто) відстань, і близь. Дуже зручно, але треба звикнути, там куча нюансів, дуже індивідуальний підбір, навіть під стиль життя і поставу треба різні і оправу важливо хорошу, бо такі лінзи непереточуються якщо оправа полетить. Короче дороге задоволення, я зараз цін не знаю, але коли працювала з ними то мінімум 50 тис виходили середні окуляри.
Дякую, ще більше розумію - для мене це надто дорого, буду брати різні окуляри
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 18 грудень 2023 - 22:34
Я брала у знайомої кілька тисяч в борг, до березня потрібно віддати в доларах, як і позичала. Це фізична особа, просто людина. Виходить, може й не взяти білі?.. бо сині не можу знайти вже в кількох банках.
Давно вже немає нових. Як кажуть в обмінниках - бо ніхто не здає.
Опубліковано 19 грудень 2023 - 00:07
Давно вже немає нових. Як кажуть в обмінниках - бо ніхто не здає.
Зрозуміло. Дякую. Виходить негарно, що брала нові, а віддам старі, хоча при покупці вони вартують так само.
svexa
-
-
Опубліковано 19 грудень 2023 - 07:56
Зрозуміло. Дякую. Виходить негарно, що брала нові, а віддам старі, хоча при покупці вони вартують так само.
Шукайте знайомих мінял...у них вони є точно , тільки на 10 коп .дорожче.
Відредаговано svexa, 19 грудень 2023 - 07:56.
Опубліковано 19 грудень 2023 - 08:42
Шукайте знайомих мінял...у них вони є точно , тільки на 10 коп .дорожче.
Це законно чи не дуже? Я не в темі)).
Опубліковано 19 грудень 2023 - 11:24
Дівчата, пишу тут, бо треба швидко) Яким потягом краще їхати до Львова? цікавить і стан потяга, і зручність графіку. Підкажіть, будь ласка )
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|