Дитячий невропатолог
Розпочатий з JKZ, 10 бер 2010 16:56
562 відповідей у цій темі
#541Опубліковано 14 вересень 2020 - 10:43
Девочки, подскажите пожалуйста телефон Кудрявцевой. Спасибо
#542Опубліковано 15 вересень 2020 - 11:44
Она принимает вот здесь - на сайте есть контакты: https://cmsd.com.ua/ #543Опубліковано 15 вересень 2020 - 13:56 Зайшла в тему почитати відгуки про Ладур, а вони такі.... #544Опубліковано 15 вересень 2020 - 14:14 Ми ходили до неї на консультацію ( нам також рекомендував дорослий невропатолог) то нічого поганого сказати не можу, це було правда пару років назад.
#545Опубліковано 30 січень 2021 - 23:31
Усім привіт! Стосовно Ладур, дуже погані спогади. Неправильно лікувала, неправильний діагноз поставила разом із іншим лікарем( дуже жаль що не знаю прізвища).Прийшли на прийом в обласну на першому поверсі, двері по праву сторону коридора якщо іти через центральний вхід( не знаю ні прізвища лікаря ні кабінет не пам'ятаю, в карточці підпис незрозумілий, думаю лікар з тих яку вихваляють тут). Син в 1 рік закочував очі, хаотично і швидко мотиляв головою, дивився з під лоба закочуючи очі,поведінка неадекватна була. Ця ж лікарка каже що у нього судоми, це епілепсія чи епісиндом і відправляє в "Латону" на ЕЕГ. ЕЕГ зробили неправильно( як це потім підтвердилось)чи апарат такий, чи спеціалісти,цей же лікар направляє в стаціонар лікувати епісиндом. Потрапили ми до Ладур, ну вона ж і лікувала по тому ЕЕГ.Травили 1 річну дитину Депакіном з побічними ефектами, а перед випискою вона застала ці приступи на прийомі, побачила як він це робе, сказала що це баловство, дитина просто балується неадекватно,а не епілепсія!!! Я ж кажу для чого ми п'ємо цей "депакін", вона типу у вас ЕЕГ показує епілепсію треба пити, бо може будь-коли проявитися. Цей період я жила в жаху і стресі,що ця хвороба на все життя як мені сказали, що це не лікується. Ще назначила місяць дома пити його. Зрозуміла що лікують дитину неадекватно,поїхали в Охматдєт, сказали 300% це не епісиндром, і ЕЕГ незрозуміле!!!!Епісиндрома на щастя не було!!! Це був гіперкінетичний розлад активності, дивились дитину невропатолог, психолог та інші. Призначили спеціальні заспокійливі, пропили і все пройшло!!! В Полтаві пішли до Овдієнко О. Д. в "Он-Клінік", зробили у нього ЕЕГ у 2,5 роки, все чудово, дитина здорова,проконсультував стосовно того що в нас було, по старому ЕЕГ він не побачив що там епісиндром,жалкую що до нього із самого початку не пішла, тільки його тепер і рекомендую. Працює він ще на Леваді, це кому потрібно.
Стосовно центра "Латона", той що на вул. Шевченка, краще обходити стороною хоч і лікар туди направляє,там спеціаліст що робе ЕЕГ навіть не може розшифрувати дослідження, треба чекати поки прийде лікар і розшифрує, забирала на наступний день. У мене стрес досі від наших лікарів, як можна комусь довіряти! Відредаговано Марія_22_02_aa, 31 січень 2021 - 16:23. #546Опубліковано 31 січень 2021 - 11:45
Можливо хтось знає прізвище невролога в обласній на першому поверсі, яка відправляє в Латону на ЕЕГ, хотілося б дізнатися хто ледве не покалічив дитину
Відредаговано Марія_22_02_aa, 31 січень 2021 - 11:45. #547Опубліковано 31 січень 2021 - 14:54 Данилевская часто направляет в Латону уже лет 18 как. А на 1 этаже Кудрявцева принимает.
#548Опубліковано 31 січень 2021 - 15:54 Дякую) По фото в інтернеті дуже схоже, що це була Кудрявцева впевнена на 90%. Відредаговано Марія_22_02_aa, 31 січень 2021 - 16:24. #549Опубліковано 31 січень 2021 - 19:53 Нас Кудрявцева свого часу в Латону направляла на ЕЕГ, приймає вона дійсно на першому поверсі обласної ( до неї зазвичай черга, як у мавзолей). За процедуру ЕЕГ в самій Латоні особисто у мене відгук різко негативний. Відредаговано Ксаночка, 31 січень 2021 - 19:56. #550Опубліковано 31 січень 2021 - 20:33 На неї свого часу багато мам жалілися, але на грубість і що вона могла сказати "мама, вы дура". Я з таким не стикалася, завжди нормально вона спілкувалася навіть привітно я б сказала. В мене більше питань до Даценко. Що значить "ледве не угробили"? Лікування, з яким ви не згодні? #551Опубліковано 31 січень 2021 - 23:03
И я про Кудрявцеву сказать могу, что "ледве не угробила". Нас поставили в этот центр преждевременно родившихся, или как там правильно, сразу после выписки из роддома. Кудрявцева осматривала сына ежемесячно, он ей "не нравился". На мои просьбы откорректировать схему лечения, которую прописала Ладур в ПЦ, отвечала, что я шибко умная. В очередной (и последний) раз мы были у нее на приеме в 4 месяца. Она осмотрела спящего малыша, резко его разбудила, сказала, что он полный неадекват и направила в онко к нейрохирургу. Сказала, если примет, то ваше счастье, а нет - то завтра же на шунтирование и никаких разговоров - у меня "инвалид - дебил" . Как я мчала с крохой на руках к этому нейрохирургу - отдельная история. Доктор осмотрел малого, сказал, что ничего подозрительного не видит и посоветовал сменить невролога. Я последовала его совету. Благодаря Овдиенко и длительным курсам массажа имею то, что имею))). Сынок радует маму своими успехами и мыслями, в сентябре в школу идет. Страшно представить, что могло бы быть, если бы я послушала эту специалистку и повезла его на шунтирование.
#552Опубліковано 01 лютий 2021 - 02:31 Судячи з допису, дитині був прописаний депакін- препарат доволі токсичний, ще й на додачу сам по собі може викликати як епілептичні приступи, а також змінювати картину приступів на більш тяжкі. Враховуючи факт, що у дитини епілепсії як такої не було- лікування даним препаратом( а в принципі і любим іншим ПЕПом)= просто "вбивати" організм дитини, я вже мовчу про прояви агресії у багатьох дітей на фоні прийому цього препарату та інші психологічні розлади. Кудрявцева і нам намагалася нав'язати депакін ( при цьому точного діагнозу не ставила, а заварила чашку кави, взяла посібник по неврологічним захворюванням, довгенько його листала, задумливо попиваючи каву- а потім сказала" Ну, у мене є дві новини для вас: це схоже на епілепсію і дитині потрібно приймати депакін, це токсичний препарат, діє на печінку та нирки.Але є і добра новина: на дітей він діє не так тяжко" На мої аргументи, що даний препарат на сьогодні визнаний неефективним при ролландичній епілепсії та розроблені більш дієві, сучасні ліки (я, як перелякана сумлінна мама, перед цим походом до невролога перечитала купу- силенну інформації про всі види епілепсії, про методи її лікування, навіть зв'язалася з німецькою клінікою та уточнила протокол лікування новими препаратами) вона просто відмахнулася і сказала, що розмовляти про якийсь інший препарат неприпустимо і лікувати будуть виключно по протоколу. На цьому наша розмова закінчилася і особисто для мене вона як невролог просто перестала існувати. P.S.Дитину вилікували , замовляли препарат напряму з Німеччини, допоміг одразу ж і більше на протязі лікування ні приступів, ні проявів епілептичної активності на ЕЕГ не було. Після чотирьох років лікування ПЕП відмінили, діагноз знято. Відредаговано Ксаночка, 01 лютий 2021 - 02:43.
#553Опубліковано 01 лютий 2021 - 11:14 Так можно сказать про всех неврологов из этой больницы. Потому мы и ездили то в ОХМАТДЕТ, то в Германию, то в Международный центр восстановительного лечения, а к этим предпринимателям только продлевать инвалидность ходили. Их задача заработать побольше на перепуганнных родителях, а непуганных запугать.
#554Опубліковано 02 лютий 2021 - 00:19 Звичайно не згідна, судом не було, вони самі мене перепитували, чи я можу зупинити дитину коли він мотиляв головою з очима в потолок, завжди реагував на мене, а при судомах таке неможливо. Потім пізніше, я вже у племінника та в інших дітей бачила дуже схожу поведінку:діти мотиляли вліво-вправо, без закоченних очей, спокійно, не так як мій син, думаю багато хто так робе.Синові потрібна була допомога, але не така. Він народився недошений, був крововилив(розсмоктався), недорозвинена нервова система через це і гіперактивний розлад. Потім у 1,5 року ще лікувала збільшену селезінку(через препарати), з народження пічкали всим чим можна і Депакіном в тому числі. Мій висновок: іти по рекомендаціях до 2-3 лікарів адекватних, а потім приймати рішення у кого лікуватись. А найкраще в Охматдєт! Відредаговано Марія_22_02_aa, 02 лютий 2021 - 01:33.
#556Опубліковано 02 лютий 2021 - 01:26
[quote name="Ленуха" post="1731533 Доктор осмотрел малого, сказал, что ничего подозрительного не видит и посоветовал сменить невролога. Я последовала его совету. Благодаря Овдиенко и длительным курсам массажа имею то, что имею))). Сынок радует маму своими успехами и мыслями, в сентябре в школу идет. Страшно представить, что могло бы быть, если бы я послушала эту специалистку и повезла его на шунтирование.[/quote]
Мені також страшно уявити скільком дітям нашкодила ця Кудрявцева з таким підходом. Підтримую що Овдієнко прекрасний лікар, дуже приємний і уважний. Відредаговано Марія_22_02_aa, 02 лютий 2021 - 01:31.
#557Опубліковано 02 лютий 2021 - 07:41 Якби вони в нас були...
#558Опубліковано 02 лютий 2021 - 12:45
До речі, про Латону.Коли моєму там робили енцефалограму, я зі сторони спостерігала, як моя дитина періодично дивно смикається всім тілом, а після процедури син пожалівся, що дуже "погано себе почуває і крутиться голова".
Вимушені були півгодини сидіти на стільчику в коридорі, поки прийде до тями. Пізніше, коли син заспокоївся, то розповів, що під час проведення ЕЕГ його періодично било злегка струмом, тому він і смикався, і саме тому йому стало так недобре. Дитині було вже 10 років, тим паче ходив якраз у радіогурток, де працював з електроприладами- тому його словам я повірила. Забираючи результат, я вказала на це спеціалісту, котрий проводив процедуру- у відповідь "великі очі" та завірення, що "апарат новий і такого просто не може бути і що дитина це все придумала"(((( До речі, більше жодного разу на процедурі ЕЕГ дитина не жалілася ні на які неприємні відчуття. Відредаговано Ксаночка, 02 лютий 2021 - 12:48. #559Опубліковано 09 квітень 2021 - 11:53
У нас такое было. Тоже врач сказала, что такого быть не может и ребёнок фантазирует и мы её разбаловали, мол возомнила себя принцессой. У меня дочка и она сразу говорит, если ей не приятно. Так на нас прошипели, мол капризы показываете. Мы после этого ходили в другую клинику и такого не было. Даже не хочется вспоминать о той процедуре.
#560Опубліковано 21 квітень 2021 - 16:58 Якби вони в нас були...То дуже болюча тема з лікарями. Вже не знаємо куди та до кого звертатись. Тільки гроші і цікавлять, а лікувати ніхто не хоче.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |