Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 74

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1988 відповідей у цій темі

#541 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 20 лютий 2020 - 16:37

Лєна, а я знаю родину, яка прилетіла на тому тижні теж тихенько. Проте ніяких оглядів вони не проходили ВЗАГАЛІ((. Проте, прийшовши тут на роботу, жінку відправили додому "на карантин". Керівник не допустив на робоче місце.
А скільки ще таких випадків за ці 2 місяці....

Китай огромный, они могли лететь из безопасного региона

#542 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 20 лютий 2020 - 16:41

Лєна, а я знаю родину, яка прилетіла на тому тижні теж тихенько. Проте ніяких оглядів вони не проходили ВЗАГАЛІ((. Проте, прийшовши тут на роботу, жінку відправили додому "на карантин". Керівник не допустив на робоче місце.

де не прохдили? якщо тут, то навіть не сумнівалася б.

#543 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 20 лютий 2020 - 16:48

де не прохдили? якщо тут, то навіть не сумнівалася б.

Тут у них навіть температуру не перевіряли(
Знаю, що жили вони в прилеглій території, а потім там маялись, якби вислизнути.
Я до останнього сподівалась, що у них не вийде. Ніфіга. Вийшло. І таких вистачало... І одному Богу відомо, скільки таких рейсів було і скільки ще зарази буде.

П.с. Але реально питання з презервативами мене лякає більше

#544 Annuska

Annuska

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 820 повідомлення

Опубліковано 20 лютий 2020 - 16:51

Что-то мне кажется, что если бы тихо и спокойно оттуда можно было прилетать, то все эти люди бы давно самостоятельно покинули город.

та спокойно летают. Особенно те, что через Москву и Беларусь. И никто их не проверяет и не учитывает.

Что-то мне кажется, что если бы тихо и спокойно оттуда можно было прилетать, то все эти люди бы давно самостоятельно покинули город.

просто те сами летят, а эти попросили эвакуацию, вот и вся разница

#545 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 лютий 2020 - 16:59

Мда..большая часть этого нарида не привыкла смывать за собой в туалете, мыть руки и пользоваться презервативами, зато коронавирус из телевизора вызывает панику.

Недавно пожаловалась на грязь в туалете в одном заведении и на прилегающей к туалету территории. Сказали, что убирают регулярно, но там такой контингент, что убирать за ними не успевают и были перечислены профессии: маникюрши, парикмахерши, продавщицы (это цитата). А ещё они крадут туалетную бумагу, освежители, разбрасывают презервативы с прокладками и писают мимо унитазов.

Я даже не нашлась, что сказать. Воспитание или есть, или отсутствует, что не зависит от специальности или места работы. А я слишком впечатлительная просто. Оказывается, для Полтавы это норма и такая жизнь у нас, так как на дешёвые услуги идёт такой контингент. После этого разговора я дня три была в лёгком шоке, точнее о мнении относительно клиентов того заведениями его руководством.

А сейчас думаю, прочитав последние страницы темы, не могли ведь все резко деградировать. Процесс происходит постепенно: будучи помещенным в определенные условия, человек становится на один уровень с остальными. Даже тот небольшой процент, не выбравший теперешнего президента, со временем опустит руки...

#546 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 лютий 2020 - 17:03

Про барьерные методы контрацепции точно подмечено. Некоторый процент людей воспринимает инициативу воспользоваться презервативом не как заботу о партнёре, а как недоверие.

#547 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 лютий 2020 - 17:12

Зате форум як ожив! А то буває за день одне-два нових повідомлення.
Востаннє таке пам'ятаю коли снігопади були і на форумі активно обговорювали хто де і як чистить сніг))

Это я виновата (. Открыла утром Фейсбук, хотела посмотреть адрес Викиного магазина. Обычно все новости на форуме читаю. Вот что значит информационная изоляция).

Купила наконец-то новый кошелёк. Сервис в "Сумки плюс" понравился. Показали модели по запросу, ознакомили с преимуществами товара разных производителей. В другое место идти не захотелось. Перед тем посетила "Люкс Элит", там продавец что-то без энтузиазма. А в магазинчике в Метрополитене продавцы обсуждали коронавирус и Новые Санжары, им не до покупателей.

Відредаговано Eлeна, 20 лютий 2020 - 17:13.

#548 lisichka30

lisichka30

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 355 повідомлення
  • Місто:Харьков - Полтава
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 20 лютий 2020 - 17:31

Літак сісти зранку в Харкові не міг, бо з ночі густющій туман як молоко, а не тому що їх спеціально марудили. О 8 ранку на вулиці майже нічого не видно було. Багато рейсів затримали. Близько 10 вже розвиднілося і навіть вийшло сонечко.

#549 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 20 лютий 2020 - 17:49

Чула таку ж історію, знайомі знайомих, чи не про одних і тих же мова?(((
  • Marusja це подобається

#550 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2020 - 17:52

Тиждень назад з Уханя брат іншої студентки прилетів. Тихо і спокійно.

А как он прилетел, если город закрыт?

#551 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:04

Щойно переглянула коментар головного інфекційного лікаря зранку.

Цитую : " Ви можете гарантировать, что там нет больных ? Я- нет" (с)

Он, как специалист понимает ситуацию и серьезно к ней относится. Он добавил, что готовы разместить людей в хорошо оборудованом заведении.

Но с момента интервью что=то изменилось.

Также обычно я не смотрю телепередачи, но сегодня посмотрела. В прямом эфире приглашенных обрывают ведущие. Например, гость начал говорить, что то здание, которое от увидел не может гарантировать безопасное карантинное размещение. Его прервали на полуфразе, якобы включением выездного журналиста:

- имя, что там у тебя ?

- Еду по дороге

Или мне тут же на другом канале "понравился" еще один  : - Там все безопасно. Нужно кашлянуть максимум на 1,5 метра. А через пару метров совсем безопасно.

Вот и думаю, что я всю жизнь не правильно знала, что люди чихают на 5-8 метров.

Еще в шоке от коментария, что размещать в хорошей больнице в боксах с правильной фильтрацией воздуха и стоков- дорого.

Вот так.

Теперь очень-очень хочется надеяться, что эвакуированные люди здоровы и не есть носителями.

Дописано. Один из телеканалов акцентирует , что протестующие пьяные. Немного послушав, складывается впечатление, что в там сами пьяницы.

Надеюсь там среди народа по дружбе для храбрости стаграммами не угощают.

Відредаговано Cu-jo, 20 лютий 2020 - 18:32.

#552 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:09

Все, что мною было написано по этой теме только на этом ресурсе. И то я считаю, много.

Зато есть такие активные вездесущие товариСЧи, которые бегают по сайтам и строчат коменты. Вы хоть тексты меняйте.

#553 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:26

А как он прилетел, если город закрыт?

Могу уточнить во вторник.

#554 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:28

Могу уточнить во вторник.

Спасибо. Правда интересно. Получается, у них тоже проблемы с карантином

#555 lisichka30

lisichka30

Абітурієнтка

• Активістки
  • 355 повідомлення

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:37

Як добре, що я не користуюсь соц мережами і не дивлюсь телевізор. Так набагато спокійніше :) Якби мама у Вайбері не написала, що і як, навіть би і не знала. Мене напружує більше ситуація з тим, що багато хворих на Грип чи ОРЗ знаходиться у людних місцях і при цьому не вдягають маску (маску повинен надівати саме хвора людина, а не всі навколо), шмаркаються у рукав або просто на вулиці в повітря, коли кашляють і не прикриваються, мабуть навмисне, щоб якомога більше бацил полетіло на всіх. Нажаль, не всі лікарі можуть розпізнати симптоми грипу від ОРЗ і це також обурює. Цього ніхто не помічає і заразитися не бояться. Хоча скільки вже загиблих в нас від таких захврювань. Сьогодні була в ЖК, де майже 97% відвідувачів це майбутні мамочки, те що робиться у вбиральні це просто жо..а і це при тому, що санітарка раз на годину там прибирає.

#556 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:50

Сьогодні була в ЖК, де майже 97% відвідувачів це майбутні мамочки, те що робиться у вбиральні це просто жо..а і це при тому, що санітарка раз на годину там прибирає.

Похоже, не одна я такая мнительная. То я ещё в душе не была: не могу побороть чувство брезгливости и пойти, лучше дома покупаюсь или влажными салфетками оботрусь. Но терпеть до дома с туалетом не прокатит.

Как могут женщины такое делать - непонятно.

#557 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2020 - 18:57

Ладно телевизор,но как не пользоваться соцсетями?? Завидую вашему...не знаю какая эта черта характера))

У меня,как и у многих,наверное зависимость.

Як добре, що я не користуюсь соц мережами і не дивлюсь телевізор. Так набагато спокійніше :) Якби мама у Вайбері не написала, що і як, навіть би і не знала. Мене напружує більше ситуація з тим, що багато хворих на Грип чи ОРЗ знаходиться у людних місцях і при цьому не вдягають маску (маску повинен надівати саме хвора людина, а не всі навколо), шмаркаються у рукав або просто на вулиці в повітря, коли кашляють і не прикриваються, мабуть навмисне, щоб якомога більше бацил полетіло на всіх. Нажаль, не всі лікарі можуть розпізнати симптоми грипу від ОРЗ і це також обурює. Цього ніхто не помічає і заразитися не бояться. Хоча скільки вже загиблих в нас від таких захврювань. Сьогодні була в ЖК, де майже 97% відвідувачів це майбутні мамочки, те що робиться у вбиральні це просто жо..а і це при тому, що санітарка раз на годину там прибирає.

кстати.смотрела интервью Елены Малышевой в гостях у Ивана Урганта.она говорила.что шмаркатися и чихать лучше в рукав чем в руку,т.к этой рукой ты потом касаешься лица и т.д

#558 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 20 лютий 2020 - 19:09

Дописано. Один из телеканалов акцентирует , что протестующие пьяные. Немного послушав, складывается впечатление, что в там сами пьяницы.
Надеюсь там среди народа по дружбе для храбрости стаграммами не угощают.

Так реально пьяные есть. Берет интервью журналистка, мужик еле языком ворочает, на вопрос: "Будете штурмовать санаторий, если людей завезут" ответ: "Да, и штурмовать будем"
Абзац...

#559 lisichka30

lisichka30

Абітурієнтка

• Активістки
  • 355 повідомлення

Опубліковано 20 лютий 2020 - 19:12

Ага, коли це робиться в рукавичку, а потім цією рукавичкою торкаються поручней метрополітену :( А ще в 21 столітті можна навчитися користуватися паперовими одноразовими серветками :)

#560 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 20 лютий 2020 - 19:14

І мене напружує.
А також обурює до глибини :
сьогодні в "Листопаді" урочисто дипломи переможцям місцевих олімпіад роздавали - народу повен зал, та ще й натопили, як у сауні. І не прийти не можна - в категоричній формі обов'язково всі переможці повинні бути! а вчора ще й репетиція була.
Ну от питання до шановних освітян: невже цей захід АЖ ТАК ВАЖЛИВО було проводити саме в розпал грипу, ОРВІ і т.д.?? Чому не можна було зробити, як минулого року - у травні?

Відредаговано Ксаночка, 20 лютий 2020 - 19:16.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама