Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#5561 marinkasun

marinkasun

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення
  • Ім'я:Marinka

Опубліковано 14 вересень 2016 - 20:47

Думаю только лишь ради экономии туберкулина это нововведение про 8 месяцев! Бцж очень серьёзная вакцина, как можно проводить такие эксперименты!!!

#5562 Juli_110

Juli_110

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 62 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Опубліковано 15 вересень 2016 - 07:15

В нас одна АКДС,вчора була в педіатра,сказали робить бцж можна.
Бо невідомо коли з'являться акдс.
І що робить?
Ой мозги закіпають:-(

#5563 дріваа

дріваа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 576 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 15 вересень 2016 - 07:18

Ой растроилась...пригласили в понедельник на манту...а у нас сегодня насморк появился....буду отказываться !!!

#5564 Irinairy

Irinairy

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 34 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 15 вересень 2016 - 07:53

В нас одна АКДС,вчора була в педіатра,сказали робить бцж можна.
Бо невідомо коли з'являться акдс.
І що робить?
Ой мозги закіпають:-(

Нам медсестра сказала, що БЦЖ серйозніша і важча вакцина, тож її не варто робити тільки з однією АКДС. А знайомий лікар кардіолог (не дитячий) говорить, що нічого страшного не буде від цього. Також кому вірити не знаю, але якщо раніше, в світлі добрі часи, коли не було дефіциту з вакцинами :ogo: АКДС і БЦЖ вважалися не сумісні, то мабуть був у тому якийсь сенс. Але вирішує кожен сам для себе і для своєї дитини.

#5565 marinkasun

marinkasun

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення

Опубліковано 15 вересень 2016 - 08:50

Нам медсестра сказала, що БЦЖ серйозніша і важча вакцина, тож її не варто робити тільки з однією АКДС. А знайомий лікар кардіолог (не дитячий) говорить, що нічого страшного не буде від цього. Також кому вірити не знаю, але якщо раніше, в світлі добрі часи, коли не було дефіциту з вакцинами :ogo: АКДС і БЦЖ вважалися не сумісні, то мабуть був у тому якийсь сенс. Але вирішує кожен сам для себе і для своєї дитини.

Вони скоріше не вважалися не сумісними, а взагалі не поставало такого питання. Робили Бцж в пологовому та і все, тоді і переляку не було від вакцин!Я думаю головне, щоб більше місяця минуло після останньої Акдс, бо Бцж в наш час варто робити, а Акдс можна ще довго чекати, то і Бцж не буде! Замкнуте коло!

#5566 Irinairy

Irinairy

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 34 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 15 вересень 2016 - 09:01

Вони скоріше не вважалися не сумісними, а взагалі не поставало такого питання. Робили Бцж в пологовому та і все, тоді і переляку не було від вакцин!Я думаю головне, щоб більше місяця минуло після останньої Акдс, бо Бцж в наш час варто робити, а Акдс можна ще довго чекати, то і Бцж не буде! Замкнуте коло!

Згодна з вами. Нам АКДС зробили 3 місяці тому, тож я і думала, що можливо і нам БЦЖ перепаде)) виявляється ні. Якби ж лікарі хоч між собою домовилися, а то одні говорять, що можна, а інші, що категорично ні.

#5567 marinkasun

marinkasun

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення

Опубліковано 15 вересень 2016 - 09:48

Згодна з вами. Нам АКДС зробили 3 місяці тому, тож я і думала, що можливо і нам БЦЖ перепаде)) виявляється ні. Якби ж лікарі хоч між собою домовилися, а то одні говорять, що можна, а інші, що категорично ні.

Наш лікар каже, що можна.Ми теж робили Акдс 3 місяці тому, ще місяць зачекаємо,та будемо робити Бцж. Місяць чекатимемо, щоб через пробу Манту, бо вважаю не варто робити Бцж після 2-х місяців без Манту.

#5568 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 вересень 2016 - 11:52

Я вообще где-то читала, что АКДС не прерывают любыми другими прививками для того, чтобы нормально выработался иммунитет именно на эти болезни. А если между ними делать, например, БЦЖ, то неизвестна эффективность итогова цикла АКДС. Но кто его знает,как на самом деле.
  • Marusja це подобається

#5569 marinkasun

marinkasun

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення

Опубліковано 15 вересень 2016 - 12:20

Я вообще где-то читала, что АКДС не прерывают любыми другими прививками для того, чтобы нормально выработался иммунитет именно на эти болезни. А если между ними делать, например, БЦЖ, то неизвестна эффективность итогова цикла АКДС. Но кто его знает,как на самом деле.

В тому то і справа, але коли одна Акдс, то ефективність від неї і так сумнівна, а Бцж важлива!Та ще й невідомо, коли буде друга!Взагалі від теперішніх вакцин ефективність сумнівна, навіть, коли вони вчасно зроблені(((

#5570 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 вересень 2016 - 13:19

В тому то і справа, але коли одна Акдс, то ефективність від неї і так сумнівна, а Бцж важлива!Та ще й невідомо, коли буде друга!Взагалі від теперішніх вакцин ефективність сумнівна, навіть, коли вони вчасно зроблені(((

в моєї дитини півтора року майже після першої АКДС, так шо я вас чудово розумію. А на рахунок теперішніх вакцин- це мій головний біль. І без них страшно, і їм і лікарям віри нема(((

#5571 Juli_110

Juli_110

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 62 повідомлення

Опубліковано 15 вересень 2016 - 16:31

в моєї дитини півтора року майже після першої АКДС, так шо я вас чудово розумію. А на рахунок теперішніх вакцин- це мій головний біль. І без них страшно, і їм і лікарям віри нема(((

та отож
В нас взагалі одна АКДС в 10міс.,і все,а нам вже 2роки(і думаю,що та акдс ,що була,що ні,імунітет явно не виробився.Бардак одним словом з цими прививками....
І як мені казали,кричіть,просіть,нічого не допоможе немає прививок акдс,і невідомо коли будуть

#5572 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 вересень 2016 - 16:34

та отож
В нас взагалі одна АКДС в 10міс.,і все,а нам вже 2роки(і думаю,що та акдс ,що була,що ні,імунітет явно не виробився.Бардак одним словом з цими прививками....
І як мені казали,кричіть,просіть,нічого не допоможе немає прививок акдс,і невідомо коли будуть

а як з'являться, ви заново будете робити цикл з трьох плюс ревакцинанація? Чи типу продовжуватимете? Мені лікар казала продовжувати, а мені чогось здається, що від першої толку вже нуль.

#5573 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 15 вересень 2016 - 16:43

Мені лікар казала продовжувати, а мені чогось здається, що від першої толку вже нуль

https://www.instagra...sherbynaevgeniy

я конечно не спец, но вот тоже врач пишет

и в комментах у него там спрашивали за АКДС, сделанную 2 года назад

#5574 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 вересень 2016 - 16:48

https://www.instagra...sherbynaevgeniy
я конечно не спец, но вот тоже врач пишет
и в комментах у него там спрашивали за АКДС, сделанную 2 года назад

спасибо. Вот и разберись. Моей подруге в Виннице иммунолог сказала, что АКДС перерывом в полгода уже не годится. Сказала, делать КПК, а потом как появятся, заново АКДС. Ребенку 1,4 года.

#5575 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 15 вересень 2016 - 17:06

спасибо. Вот и разберись. Моей подруге в Виннице иммунолог сказала, что АКДС перерывом в полгода уже не годится. Сказала, делать КПК, а потом как появятся, заново АКДС. Ребенку 1,4 года.

Я вже про це писала, але повторюсь, у нас новий вакцинаційний календар тепер, так от згідно нього, АКДП робиться в 2,4 і 11 міс, тобто перерва між 2-ю і 3-ю - 7 місяців.

#5576 marinkasun

marinkasun

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення

Опубліковано 15 вересень 2016 - 17:14

Я взагалі чула, що хоча б одна вакцина Акдс вже рятує від правцю, 2 від дифтерії, 3 рятує від коклюшу! Так само багато інформації про те, що головне всі ці вакцини до 3-х років зробити, інакше потім не буде жодного сенсу! Але найприкріше те, що маєш сам в усьому розбиратися(читати, питати, як ми отут усі мамусі)! У лікарів немає одностайної думки, маєш за все вирішувати сам! Та нехай вже і так, аби була можливість вибору!

#5577 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 вересень 2016 - 17:26

Я вже про це писала, але повторюсь, у нас новий вакцинаційний календар тепер, так от згідно нього, АКДП робиться в 2,4 і 11 міс, тобто перерва між 2-ю і 3-ю - 7 місяців.

дякую, я не бачила ще. Ну в подруги перша тільки АКДС у малого. Може в цьому річ. Тобто між першими двома має значення термін.

Тіки що з цікавості загуглила інфанрікс в Полтаві. Пише в Аптеці 24 аж три види: ІПВ, Пента і чистий, здається. Але без цін. Може глюк.

Відредаговано Alice_88, 15 вересень 2016 - 17:28.

#5578 marinkasun

marinkasun

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 18 повідомлення

Опубліковано 15 вересень 2016 - 17:32

дякую, я не бачила ще. Ну в подруги перша тільки АКДС у малого. Може в цьому річ. Тобто між першими двома має значення термін.

Тіки що з цікавості загуглила інфанрікс в Полтаві. Пише в Аптеці 24 аж три види: ІПВ, Пента і чистий, здається. Але без цін. Може глюк.

Полізла і я на сайт. Там вказано, немає в наявності(((

#5579 Krasotka1518

Krasotka1518

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 52 повідомлення
  • Місто:р-н Зыгина
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 16 вересень 2016 - 08:34

Подскажите пожалуйста,на манту с собой нужно шприц брать?или только на бцж?

Відредаговано Krasotka1518, 16 вересень 2016 - 08:34.

• Mil_Kat це подобається

#5580 Mil_Kat

Mil_Kat

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 153 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 16 вересень 2016 - 11:10

Подскажите пожалуйста,на манту с собой нужно шприц брать?или только на бцж?

На Юрченко нам сказали брать.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама