Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5787 відповідей у цій темі
Опубліковано 08 грудень 2023 - 18:55
Хто часто з аліка заказує, підкажіть що значить *Ваше замовлення 3027574222234606 не вдалося доставити, як було заплановано. Це могло статися через невдалу спробу поставити підпис за отримання посилки, непорозуміння або з інших причин.*
а якою службою доставка?
Якщо Укрпошта, то посилка знаходиться на відділенні
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 08 грудень 2023 - 20:04
Дякую, бачила в інстаграм.
Опубліковано 08 грудень 2023 - 21:46
Дівчата, підкажіть, чи є у когось досвід виходу з освітленого волосся в натуральний? Як це вплинуло на якість волосся? ) Гралася в блондинку, хочу повернутися в натуральний і щоб сивину маскувало )
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 08 грудень 2023 - 23:17
Дівчата, підкажіть, чи є у когось досвід виходу з освітленого волосся в натуральний? Як це вплинуло на якість волосся? ) Гралася в блондинку, хочу повернутися в натуральний і щоб сивину маскувало )
Я довго була блондинкою. Перефарбувалася у свій. Мало того, що дуже видно сивину на коренях, через 2-3 тижні вже аж бісять, так ще й це волосся всюди. Здається, що випадати стало набагато більше.
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 09 грудень 2023 - 00:33
А іграшки на склозаводі продають?
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 09 грудень 2023 - 08:25
А іграшки на склозаводі продають?
Так
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 грудень 2023 - 10:58
Де можна купити велику сосну, але щоб гарна? Висотою 2,5-3 м
Maximather
-
-
Опубліковано 09 грудень 2023 - 18:24
А хтось замовляв одяг з сайту Shein?
Опубліковано 09 грудень 2023 - 18:46
Я довго була блондинкою. Перефарбувалася у свій. Мало того, що дуже видно сивину на коренях, через 2-3 тижні вже аж бісять, так ще й це волосся всюди. Здається, що випадати стало набагато більше.
Дякую) не дуже обнадійливо. Так хочеться повернути якість волосся, яка була до фарбування
Опубліковано 10 грудень 2023 - 10:57
я замовляла їх одяг але на з самого сайту, а з інших маркетплейсів -- джум, аліекспрес
Дитячий одяг весь подобався, для дорослих коли як
Maximather
-
-
Опубліковано 11 грудень 2023 - 06:34
Дякую) не дуже обнадійливо. Так хочеться повернути якість волосся, яка була до фарбування
Я на вихідних була у Вайкікі. В примірочних у них дзеркала з усіх сторін. Я, як побачила своє волосся сзаду(((
Жах, як то кажуть, краще б і не бачила. Посічене, сухе, розплата за постійне фарбування.
Попробую частіше стригтися, але це надовго.
Опубліковано 11 грудень 2023 - 07:38
Я на вихідних була у Вайкікі. В примірочних у них дзеркала з усіх сторін. Я, як побачила своє волосся сзаду(((
Так само було, тому пішла вирівняти ситуацію, а майстриня сказала, потрібно щатримісяці кінці зрізати. Я не знала)).
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 11 грудень 2023 - 08:58
Де можна купити велику сосну, але щоб гарна? Висотою 2,5-3 м
Хотіла залишити відгук про лісництво в Терешках. Купили там чудову ялинку (сосну) висотою десь 2 метра , дуже там великий вибір і ціна просто смішна 135 грн, там є меньші по 90 грн , за більші не знаю, бо ми хотіли до 2-х метрів. Єдине оплата в них тільки по безналу, готівку не приймають. Ялинки дуже чудові, такі зелені і гарні. Вибір просто величезний.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 11 грудень 2023 - 09:06
Я замовляла через байера собі купальник і футболку, то залишилась задоволеною, особливо купальником. За смішні гроші при чому. Футболка трішки завелика , але за якістю гарна.
Maximather
-
-
Опубліковано 11 грудень 2023 - 09:31
Я подивилась ціни на сайті, в принципі те саме, що в наших магазинах плюс ще доставка (. Видалила.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 11 грудень 2023 - 10:14
Я подивилась ціни на сайті, в принципі те саме, що в наших магазинах плюс ще доставка (. Видалила.
По роспродажах нормальні ціни, купальник мені з доставкою обійшовся, щось приблизно 400 грн (я ходила до покупки по магазинах , то за 1500 грн і приміряти було нічого).
Я не переконую, просто ділюсь своїм досвідом
Maximather
-
-
Опубліковано 11 грудень 2023 - 10:24
Можливо, що не сезонний товар.
Я дивилася сукні, світшот, лосіни.
Опубліковано 11 грудень 2023 - 11:55
По роспродажах нормальні ціни, купальник мені з доставкою обійшовся, щось приблизно 400 грн (я ходила до покупки по магазинах , то за 1500 грн і приміряти було нічого).
Я не переконую, просто ділюсь своїм досвідом
Згодна з вами. Замовляла три комлекти для сексу, 2 з них з вільним доступом, то в нас такі по 1500-1600 грн, а в секс-шопі то взагалі до 7000 грн. В Shein мені 3 комплекти обійшлися в 800 грн плюс доставка.
Опубліковано 11 грудень 2023 - 15:33
Жах, як то кажуть, краще б і не бачила. Посічене, сухе, розплата за постійне фарбування.
Попробую частіше стригтися, але це надовго.
Дзеркала в Вайкікі - то окремий вид катувань, я думаю. Заходжу в примірочну з впевненістю, що я симпатична дівчина, а виходжу засмучена, зла і ображена ) І це саме Вайкікі, в інших - порядок)
YR-Ma
-
-
Опубліковано 11 грудень 2023 - 16:12
Дзеркала в Вайкікі - то окремий вид катувань, я думаю. Заходжу в примірочну з впевненістю, що я симпатична дівчина, а виходжу засмучена, зла і ображена ) І це саме Вайкікі, в інших - порядок)
Я прям так дуже не засмучуюсь, але є ефект очикування/реальність. Майже нічого там не купую, тому що не влаштовує то вид сзаду, то сбоку. Коротше їм не на руку такі дзеркала. Наосліп, бігом не вхопиш необдуману покупку.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|