Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5788 відповідей у цій темі
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 30 жовтень 2023 - 09:31
Хочу купити штучну ялинку. В Епіцентрі ціни дуже завищені. Може, є перевірені сайти? У кого яка, поділіться інформацією
Я в свій час брала на кідстафі, але зараз і в Інсті багато. І так, в епіцентрі ціни в рази більше.
До речі, вище давала посилання на колготи, то в них є і зимова сторінка з ялинками. Скоріш за все в шапці профілю вказана.
Опубліковано 02 листопад 2023 - 12:47
Хочу купити штучну ялинку. В Епіцентрі ціни дуже завищені. Може, є перевірені сайти? У кого яка, поділіться інформацією
Выбирайте в эпицентре (пощупайте вживую) и поищите сайт производителя. Мы в свое время, дело было в 2016 году, купили в Метро китайского производителя, с шишками, стояла в зале красивая такая, распаковали дома, а она воняла жутко и за 3 дня на балконе так и не выветрилась, сдали обратно.
Заказали украинского производителя, напрямую с сайта производителя было дешевле всего. Очень довольна. Пышная, сказочная, в прошлом году были только гирлянды - и этого было достаточно.
Брали здесь https://smereka.com./
У нас такая https://smereka.com/...lenaya-id6.html
Опубліковано 02 листопад 2023 - 13:38
Прошу підтримати лайками малюнок мого сина в конкурсі
ФБ https://www.facebook...6phfBl/?app=fbl
Інста https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==
Лайки потрібні в обох мережах, дякую ❤️
Опубліковано 02 листопад 2023 - 22:58
Выбирайте в эпицентре (пощупайте вживую) и поищите сайт производителя. Мы в свое время, дело было в 2016 году, купили в Метро китайского производителя, с шишками, стояла в зале красивая такая, распаковали дома, а она воняла жутко и за 3 дня на балконе так и не выветрилась, сдали обратно.
Заказали украинского производителя, напрямую с сайта производителя было дешевле всего. Очень довольна. Пышная, сказочная, в прошлом году были только гирлянды - и этого было достаточно.
Брали здесь https://smereka.com./
У нас такая https://smereka.com/...lenaya-id6.html
У мене теж Смерека, така ж модель, гарна, але і вона має запах, не дуже сильний, але кожен рік після встановлення пластиковий запах відчувається пару днів.
Опубліковано 03 листопад 2023 - 09:19
У мене теж Смерека, така ж модель, гарна, але і вона має запах, не дуже сильний, але кожен рік після встановлення пластиковий запах відчувається пару днів.
Оля, я не знаю, как вы храните, но у меня она стоит не в плотно закрытой коробке в гараже, я её обмываю из-за этого после каждой распаковки. Может поэтому нет запаха пластика в первые дни, но тот тошнотворный химический запах я помню хорошо. Я потом ещё в Метро специально подходила к ёлке в торговом зале и она была без запаха, сколько её проветривали, может как-то обрабатывали или партия другая - не в курсе.
Смерекой довольна очень.
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 05 листопад 2023 - 17:10
Привіт.
В якій лабораторії порадите здати Медичні аналізи
Щитовидна залоза
Опубліковано 06 листопад 2023 - 00:38
Привіт.
В якій лабораторії порадите здати Медичні аналізи
Щитовидна залоза
Онкодиспансер Чи Сінево
Опубліковано 06 листопад 2023 - 18:53
Підкажіть будь ласка,зараз вклеюють фото в 25/45 років чи міняють на айдікартку?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 07 листопад 2023 - 04:08
Куди звернутися з бородавкою у дитини на нозі? Подоестетік за 4 процедури кріо не допоміг. Вартість більше 2 тис..
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 07 листопад 2023 - 08:21
Куди звернутися з бородавкою у дитини на нозі? Подоестетік за 4 процедури кріо не допоміг. Вартість більше 2 тис..
В шкірно-венерологічний диспансер до косметолога. Там дешевше.
Підкажіть будь ласка,зараз вклеюють фото в 25/45 років чи міняють на айдікартку?
Починають казати що потрібно міняти на айдікартку. Але якщо паспорт в гарному стані, то можуть вклеяти.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 листопад 2023 - 09:28
Якщо на протязі місяця то зобов'язані вклеїти, по вашому бажанню...якщо просрочите то тільки картка
marink@
-
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 07 листопад 2023 - 11:46
Якщо на протязі місяця то зобов'язані вклеїти, по вашому бажанню...якщо просрочите то тільки картка
Неправда, знайомий ось ходив в цнап, вклеював 45, д.р. було в березні. Вклеяли фото.
marink@
-
-
Опубліковано 07 листопад 2023 - 11:52
Ходила в лечсанупр, перед тим також в кожвен,не допомогло. А після лечсанупра, більше такої проблеми не було, також було на нозі. Ходила декілька раз.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 07 листопад 2023 - 13:57
Ходила в лечсанупр, перед тим також в кожвен,не допомогло. А після лечсанупра, більше такої проблеми не було, також було на нозі. Ходила декілька раз.
Яким способом прибирали? Призначали імуностумулятрри? Цинк?
Я пішла в аптеку за цинком, а знайома дівчина фармацевт, сказала шукай краще одразу бабку шептуху)
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 листопад 2023 - 14:13
Неправда, знайомий ось ходив в цнап, вклеював 45, д.р. було в березні. Вклеяли фото.
Подруга перед війною просрочила на місяць ніхто не вкеював... тільки заміна...
marink@
-
-
Опубліковано 07 листопад 2023 - 14:59
Яким способом прибирали?
Призначали імуностумулятрри? Цинк?
Я пішла в аптеку за цинком, а знайома дівчина фармацевт, сказала шукай краще одразу бабку шептуху)
Прижигали азотом,уже не пам'ятаю що і як, але те що зажило, там на той час Ольга не пам'ятаю по батькові, жінка у віці дуже гарно все зробила. Подзвоніть в реєстратуру попитайте.
Але що я раз 5 ходила в кожвен, і безрезультатно, то факт
Подруга перед війною просрочила на місяць ніхто не вкеював... тільки заміна...
Мабуть зараз під час війського стану дозволено вклеювати
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 07 листопад 2023 - 15:28
Азотом боляче?
Донька під час останньої процедури втратила свідомість. Їй зачистили занадто, йшла кров, дитина терпіла до останнього..
Опубліковано 07 листопад 2023 - 16:29
Азотом боляче?
Донька під час останньої процедури втратила свідомість. Їй зачистили занадто, йшла кров, дитина терпіла до останнього..
В кожвене,1 бородавка десь буде коштувати до 80грн.
Припікают азотом,бува боляче,а буває терпляче.
Опубліковано 07 листопад 2023 - 16:55
Азотом боляче?
Лікувально-косметологічний центр на Подолі, неподалік Маркетопт, дуже тактовна косметолог-дерматолог(!) Наталія здається (власниця). Видаляла доньці на стопі азотом, чоловіку лазером. По 2 рази ходили.
Вона нічого не вичищала, просто розповіла як це робити в домашніх умовах безболісно.
Рекомендую, єдине були років 6 назад, можливо щось змінилось, зателефонуйте, черги на запис були завжди великі.
Відредаговано шопик, 08 листопад 2023 - 17:53.
Опубліковано 07 листопад 2023 - 20:02
Розказую! Я водила дитину в той Подоестетік раз 10, мабуть, болісні процедури, дорогущі препарати, все до сраки, вибачте. Випадково потрапила до дерматолога Білаш (Бєлаш?) в обласну, вона порадила застосувати препарат Папиллек, і я не повірила своїм очам, почало проходити вже після пари нанесень. Це не ліки, скоріше косметологічний засіб, на основі кислот, але не такий термоядерний як "чистотіли" всякі, опіків не залишає. Наносити за інструкцією, єдине, нам потрібно було більше разів застосовувати, і частіше, бо у дочки вони вже були немаленькі. Але це було спасіння після всього, що ми пройшли, безболісно, жодних слідів, і більше не поверталися, вже кілька років. Він є і в аптеках, але на мейкапі дешевше.
Потім я їм прибирала маленькі папіломи, то вони взагалі після одного нанесення зникали.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|