Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#5441 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 27 червень 2021 - 22:36

На сколько я помню, 10-11 классі смогут набирать те школі, которіе будут иметь по 4 таких класса на параллели. Многие школі никогда не имели такого количества желающих обучаться в 10-11 . Обічно біло максимум о 2 таких класса даже при крупніх школах. Я училась в 32 школе и у нас из 4-5 с 1 по 9 класс набирали по 2 десятіх.

Давно не читала нормативку по реорганизации школ, но на старте (ещё в 2019-м) читала - для лицея надо было 2 десятых класса на параллели. Но! в лицеях не было младшей школы.

Потому там ещё сто раз перевернут и перекрутят, прежде, чем станет понятно, кто и как...

Відредаговано mitera, 28 червень 2021 - 08:22.

#5442 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 28 червень 2021 - 09:03

Я рада за вас))). Или Вы будете спорить, что у нас каждая 2-я школа это профильная?))

Не буду, бо не володію інформацією про це, як і ви про якість профілів ;-)

#5443 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 28 червень 2021 - 10:20

В наш час 27 поділили не по профілю....а відмінники , хорошисти, двієчники....Ну і наш А клас який був проти...
Єксперемент ,,не удался,,після нас вже нікого не ділили....Хоч у двієчників і було 15_17 в класі, але вчителям було дуже важко з ними працювати.
Тепер чекаємо рішення по сину (перейшов у 5 клас) то чутки ходять що поділять по профілях.

#5444 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 28 червень 2021 - 12:46

В наш час 27 поділили не по профілю....а відмінники , хорошисти, двієчники....Ну і наш А клас який був проти...
Єксперемент ,,не удался,,після нас вже нікого не ділили....Хоч у двієчників і було 15_17 в класі, але вчителям було дуже важко з ними працювати.
Тепер чекаємо рішення по сину (перейшов у 5 клас) то чутки ходять що поділять по профілях.

Вони б ще по платоспроможності батьків дітей ділили.....

#5445 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 28 червень 2021 - 13:20

На сколько я помню, 10-11 классі смогут набирать те школі, которіе будут иметь по 4 таких класса на параллели. Многие школі никогда не имели такого количества желающих обучаться в 10-11 . Обічно біло максимум о 2 таких класса даже при крупніх школах. Я училась в 32 школе и у нас из 4-5 с 1 по 9 класс набирали по 2 десятіх.

Як я закінчувала 37 то з 9 дев'ятих класів було 6-11
  • Cu-jo це подобається

#5446 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 28 червень 2021 - 13:26

Наповненість шкіл кількістю класів ще залежить від народжуваності і населеності мікрорайону. Памятаю 37 працювала в 2 зміни це був повний капець, зранку спиш-з вечора до 18.00-18.45 ще в школі коли ті домашки робити????

#5447 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 28 червень 2021 - 13:34

Почему эксперимент не удался ?По моему , очень хорошая идея. Не в двоечниках дело. Если пятерым детям надо немного больше времени на усвоение того же материала, то просто им нужно больше времени или другой объем. А если пять детей очень быстро усваивают  материал и в большем объеме, то они имеют право на свое полноценное развитие.

Дописано. По моему мнению, администрация школы максимально помогла учиться детям. Если тех, кого Вы назвали "двоечниками" было 15-17 человек вместо 30 , как обычно в классах,то им уделяли в два раза больше внимания и времени. Их пытались "вытянуть", как могли. 

Відредаговано Cu-jo, 28 червень 2021 - 13:43.

#5448 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 28 червень 2021 - 15:01

Почему эксперимент не удался ?По моему , очень хорошая идея. Не в двоечниках дело. Если пятерым детям надо немного больше времени на усвоение того же материала, то просто им нужно больше времени или другой объем. А если пять детей очень быстро усваивают материал и в большем объеме, то они имеют право на свое полноценное развитие.
Дописано. По моему мнению, администрация школы максимально помогла учиться детям. Если тех, кого Вы назвали "двоечниками" было 15-17 человек вместо 30 , как обычно в классах,то им уделяли в два раза больше внимания и времени. Их пытались "вытянуть", как могли.

Вони постійно зривали уроки, в класі було 2 дівчини всі інші хлопці..Після закінчення школи не один з них потрапив до в'язниці.Майже всі ще в школі перебували на обліку ..Погані оцінки це не завжди ,,не можуть ,,навчатись, а просто ,,не хочуть,,.В нашому класі ,були і відмінники і дівчатка ,,яким важко давалось,, але на контрасті клас виглядав достойно.Двоє потім пішли в 1 ліцей.
  • Cu-jo це подобається

#5449 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 28 червень 2021 - 15:25

Вони постійно зривали уроки, в класі було 2 дівчини всі інші хлопці..Після закінчення школи не один з них потрапив до в'язниці.Майже всі ще в школі перебували на обліку ..Погані оцінки це не завжди ,,не можуть ,,навчатись, а просто ,,не хочуть,,.В нашому класі ,були і відмінники і дівчатка ,,яким важко давалось,, але на контрасті клас виглядав достойно.Двоє потім пішли в 1 ліцей.

А Вы представьте, когда в классе из 30 детей 5 человек регулярно срывают постоянно уроки для всех. И из-за них остальные 25 не учатся

#5450 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 28 червень 2021 - 17:10

А Вы представьте, когда в классе из 30 детей 5 человек регулярно срывают постоянно уроки для всех. И из-за них остальные 25 не учатся

З іншого боку уявіть як учителю працювати в класі, де 25 з 30 учнів неадекватно себе поводять..
Це надзвичайно складна проблема. Особисто я, наприклад, не уявляю який принцип поділу класів буде найвдаліший

Відредаговано Гелла, 28 червень 2021 - 17:12.

#5451 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 28 червень 2021 - 17:17

Насправді, може бути клас надзвичайно "слабкий", але діти в ньому будуть набагато адекватніші і людяніші. Так само і може бути клас розумних "мажорів" з яскраво вираженою девіантною поведінкою..

#5452 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 28 червень 2021 - 17:46

З іншого боку уявіть як учителю працювати в класі, де 25 з 30 учнів неадекватно себе поводять..
Це надзвичайно складна проблема. Особисто я, наприклад, не уявляю який принцип поділу класів буде найвдаліший

Представляю. Но преподаватели люди взрослые и сформировавшиеся . А  больше представляю все последствия  и их глубину для детей, которых систематически недополучают свой потенциал знаний. И дети имеют  , в силу возрастных свойств, способность мимикрировать. Опасаюсь,  что смотря на неадекватное постоянное поведение, могут воспринимать это за норму .

#5453 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 28 червень 2021 - 17:59

По реальному примеру из жизни могу сказать, что такие срывы уроков катастрофически мешают учебе. Для сравнения я знаю случай , когда по алфавитному делению класса на две подгруппы в одной шли уроки более спокойно и по делу. Разница через два-три месяца по пройденному материалу была огромной. Для меня запоминающимися были слова родителя одного ребенка : "пошли к директору, чтобы запретить им учится, а то они на пол-учебника нас обогнали."

#5454 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 30 червень 2021 - 15:10

Вісім шкіл у Полтаві стають гімназіями: у них не буде 10-11 класів (ПЕРЕЛІК) - https://zmist.pl.ua/...-klasiv-perelik

#5455 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 26 липень 2021 - 21:06

https://www.unian.ua...i-11493931.html
Нововведення для початкової школи.

#5456 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 27 липень 2021 - 00:37

https://www.unian.ua...i-11493931.html
Нововведення для початкової школи.

Не зрозуміла, чому нововведення. У моєї вже оцінювали так в цьому навчальному році, що закінчився.
  • Marusja це подобається

#5457 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 27 липень 2021 - 08:53

Не зрозуміла, чому нововведення. У моєї вже оцінювали так в цьому навчальному році, що закінчився.

Полностью согласна ,весь год оценивали по уровню,но дополнительно карандашом,и баллы выставляли ,чтоб родители лучше ориентировались,вернее понимали .

#5458 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 27 липень 2021 - 10:43

Полностью согласна ,весь год оценивали по уровню,но дополнительно карандашом,и баллы выставляли ,чтоб родители лучше ориентировались,вернее понимали .

у моєї бали не ставили, а я постійно плутаю, що краще Достатній чи Середній))

#5459 мама Тарасика

мама Тарасика

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 285 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 серпень 2021 - 12:41

https://poltava.to/news/62136/
Вісім навчальних закладів Полтави стануть ліцеями вже з 1 вересня

Відредаговано мама Тарасика, 13 серпень 2021 - 12:46.

#5460 викуська

викуська

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 402 повідомлення
  • Місто:Полтава Боженко
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 13 серпень 2021 - 14:58

Кто проходил мёд осмотр что написано в справке про физру если нет проблем "основна"?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама