Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5789 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 вересень 2023 - 12:37
Матусі дитяча перукарня. Питання яке тут задавалося безліч разів. Зателефонувала в Антошку, сказали, що зараз перукарня не працює, були по рекомендації з групи в барбері Black and Wite не сподобалося, точніше не наш стиль, в Чудо острові теж були, ну теж не в захваті. Можливо ще десь є, а я не знаю. Цікавить обов'язково наявність крісла машинки, мультики не цікавлять, а от крісло так. Дякую
А у Вас хлопчик чи дівчинка? У мене син, майже 6 років. Випадково дізналася, що в барбершопі стрижуть хлопчиків. Ваня вже двічі був. В Антошці теж любив машинку, хоча зараз в неї вже не влазить) А там хлопчик знайшов підхід. Син про машинку забув і вже питає, коли знову піде до Еріка)) Якщо треба, дам контакт.
lisichka30
-
Місто:Харьков - Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 29 вересень 2023 - 14:04
В мене хлопчик, 3 роки. Без крісла машинки поки ніяк.
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 29 вересень 2023 - 14:27
Дівчата потрібна порада або консультація юриста
Є в селі дім туди їздив на літо батько коли був живий,за газ не передавалися показники...
Тепер полтавагаззбут вимагає борг 9000грн ,я зробила звірку все одно 5700грн ,хоча на самому лічильнику 548 кубів ,мені тамсказали що такий борг тому що мені гащ нараховували по 7-8 грн куб ,а списується по 3 грн ,питаю чому кажуть затверджено кабінетом міністрів, це так???? Хто скаже? І ще 3700 грн вимагає Нафтогаз в звірці 13 кубів використано ,але ті взагалі нічого не хочуть робити...
Зможу я щось довести чи це марна справа,зато колектори звонять від нафтогазу кожен день
Відредаговано викуська, 29 вересень 2023 - 14:29.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 29 вересень 2023 - 19:04
Я теж їх постійний клієнт. Просто зараз потрібно здати всього і багато. Відповідно, досить дорого
Але, мабуть, туди і поїду
Вибір не такий вже й великий, після "Сінево" піти в "Інвіво" до прикладу. Так, там дешевше, судячи з черг, але ж рівень не той.
В голову ще прийшла та мережа, що замість "Медичних досліджень", можна глянути на сайті їхн ціни для порівняння.
Опубліковано 29 вересень 2023 - 21:09
В мене хлопчик, 3 роки. Без крісла машинки поки ніяк.
Перукарня на млинзаводі +380667556379
Опубліковано 30 вересень 2023 - 10:02
Про нові графіки відключення з 01 жовтня. Введено графіки - це не дорівнює почнуть відключення. Це інформують заздалегідь, як дізнатися хто в якій черзі, в якій черговості і т.д. https://poltava.to/n...5cW1xNVp43xzyik
Відредаговано mitera, 30 вересень 2023 - 10:02.
Опубліковано 30 вересень 2023 - 15:51
Дівчата, порадьте, де можна смачно пообідати в районі центр/5 школа/Зигіна
Опубліковано 30 вересень 2023 - 16:47
Порадьте недорогу фарбу для сивини(((. Не всі її "беруть".
Фарбую маму цією https://eva.ua/ua/pr...AiABEgKBHPD_BwE, з усього бере і тримається найкраще у неї
Опубліковано 30 вересень 2023 - 16:51
Може комусь доречі буде корисно: я виводила маму з темного, коли накопичився вже темно- коричневий що аж майже чорний. Змили фарбу з волосся оцією змивкою https://makeup.com.u...AiABEgLblPD_BwEА потім купляєм не коричневий, а темно- русявий і тепер волосся потрібного світло- коричневого кольору
Опубліковано 30 вересень 2023 - 20:43
Залежить від того, що ви маєте на увазі під "пообідати". Якщо просто поїсти в обідню перерву, то на 5-й школі біля ОЦЕВУМ є типу кафе-їдальні "Полтавська здоба", там перше-друге-третє і компот, і кава. Схожа їдальня навпроти Лялькового театру, здається "Старе місто".
Якщо щось більш вишукане, то якщо підійде їжа типу сніданків (каша, яйця, салати) - вона до 12.00 була у Басті (зараз вони називаються Фраником, але меню наче старе залишилося), також сніданки весь день готував Чічіков, у G-кофі були ті ж вафлі з беконом, яйцями, рибою, з овочами та схоже. А також смачно у Галушці - брали борщ і вареники - то все було супер.
Відредаговано Optimist, 30 вересень 2023 - 20:50.
Опубліковано 30 вересень 2023 - 20:54
Якщо мова не просто про столовку, то мені майже все смачно в Чічікові, і достатньо приємно там знаходитись. Запасні варіанти - Той самий баранчик, Франик.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 01 жовтень 2023 - 08:15
Мені не смачно у Чічіков. Завжди відчуваю якесь зверхнє ставлення від однієї дівчини офіціанта.
В мене була ситуація, коли було потрібно поснідати перед роботою, о 9 годині в центрі ще не все працює, і не хотілося ходити шукати, Чічіков був найближче.
Я замовила сирники і чай. Це 200 грн, як не більше вийшло.
Біля мене потім поруч присіли знайомі офіціантки, 3 дівчини. Так от вони отримали замовлення через 5 хвилин, хоча я замовила раніше них. Мені на роботу, я чекаю 20 хвилин 3 сирника. Ті дівчата вже й поїли, я сиджу. Коли я нагадала за себе, а я була наполеглива, швидко винесли. Чай кипяток у чайнику і сирники з кислою сметаною і медом. Тобто щоб випити чай мені довелося ще 20 хвилин чекати.
Це був мій останній раз.
Ще раніше були спроби пообідати, то бульйон курячий був настільки гострий, що я не могла його їсти. Невже не можна той перець поставити поруч на вибір?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 01 жовтень 2023 - 08:21
Якщо столова, то є в приміщені "біржі". Це перед Приватбанком навроти ОЦЕВУМ.
Там не дорого і смачно.
Якщо в центрі, то в Монтані на Котляревського бізнес ланчі дуже смачні(окрошка топ, подають з гірчицею і лимоном, це мегасмачно, тепер так і вдома готую).
Ботанік не подобається
Старе місто норм
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 01 жовтень 2023 - 08:25
Ще мені подобається бізнес ланчі в Августіні біля парка Перемоги. Ціна 130 грн.
В Юракадемії дешевше, в принципі смачно, там мені дуже подобається тістечко картошка(як в дитинстві)
Опубліковано 01 жовтень 2023 - 10:20
У мене колеги на обід ходять часом в Козацьку Броварню, кажуть смачно і не дорого
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 01 жовтень 2023 - 19:56
One Gog , кухня грузинская на Пушкина,129, напротив садика #7, можно сказать в районе ОЦЕВУМа, Зигина.
Вкусно и не дорого.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 03 жовтень 2023 - 10:19
Віддам, забирати на Садах 2:
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 03 жовтень 2023 - 12:05
Доброго дня! Дівчата в наявності після СП є чоловічі і жіночі парасольки.
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 03 жовтень 2023 - 13:23
Чи можна фото, опис і ціну парасольок?
Відредаговано natochka, 03 жовтень 2023 - 13:23.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 03 жовтень 2023 - 20:38
Віддам, забирати на Садах 2:
Якщо у вас не забрали, можу під'їхати.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити