СССР, «Крокодил» № 4, 1953 г.(с)

![]() Юмор
Розпочатий з Майя, 10 кві 2009 09:44
5618 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 лютий 2018 - 09:57 Подруга из Новосибирска прислала. - Доктоp, жена оставила на меня нашего младенца и уехала в
Опубліковано 28 квітень 2018 - 07:06 Пациент, лихорадочно обирая с себя что-то невидимое:
Опубліковано 02 травень 2018 - 05:10 Кто все эти люди, которые пишут статьи типа "Как одеваться после 40 лет, и выглядеть стильно?", "Какие причёски надо делать после 40 " и "Пляжная мода для тех, кому за 40"? Вам самим-то сколько лет ваще, стилисты? 18 есть? Паспорт с собой? Доставайте. А теперь послушай тётю, деточка. Когда мне было лет 10 - это вот почти как тебе сейчас - мы всей страной делали песенники. Абсолютно с той же страстью, с какой вы сейчас свои селфи в Инстаграм ебошите. И печали те же самые: вы подписчиками и лайками меряетесь, а мы песенники свои на переменках сравнивали: у кого круче в нём рисунки, и из каких журналов картиночки красивые туда вклеены. Хуйня ваш Инстаграм по сравнению с нашими песенниками! Тебе не понять этой чёрной и бессильной зависти, когда у твоей одноклассницы в песеннике иностранные песни прям вот по-английски написаны, и картиночки-то в нём из иностранных журналов с красивыми тётеньками на красивых машинах, а в твоём песеннике из иностранного только песня "Ночное рандеву" - да и то, потому что певец нерусский, какой-то Крис Кельми, и картиночки из журнала Крестьянка и Здоровье, с тётками-доярками и красиво нарисованным простатитом в разрезе! Ты не представляешь, на какую уголовку приходилось идти ради красивого и крутого песенника! Я уговорила папу взять меня к себе на работу, типа мне очень интересна стройка, оранжевые каски, и вот это всё - а на самом деле Я ШЛА ВОРОВАТЬ!!! Папа мой тогда строил в аэропорту Шереметьево взлётно-посадочные полосы, и я точно знала, что в местных помойках у международного терминала должны валяться иностранные журналы с красивыми картиночками! И ты не знаешь, чего мне стоило незаметно порыться в помойке, а потом спрятать на себе 10 журналов с рекламой духов и красивых машин! Интернет Відредаговано Фрекен Бок, 02 травень 2018 - 05:12.
Опубліковано 01 червень 2018 - 15:18
Ольга DNEPR:
До теми Останнього дзвоника... Батько, проходячи повз кімнату сина, побачив, що все прибрано і навіть ліжко застелене. Здавалося, що син зібрав свої речі і кудись поїхав. Підозри батька посилилися, коли він помітив лист на порожньому столі. На ньому рукою сина було чітко наведено: «Тату». Тремтячими руками чоловік відкрив конверт і прочитав:«Дорогий батьку,Змушений письмово повідомити, що мені довелося піти з дому разом з моєю новою дівчиною, так як я знав, що ви з мамою влаштуєте величезний скандал. Я її дуже люблю. Я просто розумію, що ви не схвалите наші стосунки через її пірсинг, татуювання, байкерський одяг і те, що вона набагато старша за мене. Але справа не тільки в почуттях – вона вагітна.Її звуть Катя. Вона впевнена, що ми будемо щасливі разом. Адже у неї є трейлер в лісі і ціла гора дров, якої вистачить на всю зиму. Ми мріємо завести багато дітей. Катя відкрила мені очі на те, що марихуана насправді не так вже й шкідлива. Ми плануємо вирощувати її для себе і продавати іншим, щоб у нас вистачало грошей на кокаїн – він теж нешкідливий в помірних дозах. А тим часом ми будемо молитися про те, щоб були знайдені ліки від СНІДу, тому що треба вилікувати Катю – вона на це заслуговує!Тату, не хвилюйся, бо мені вже 15, і я знаю як про себе подбати. Одного разу ми прийдемо в гості, щоб познайомити вас з онуками.З любов’ю, твій син Максим.P.S. Тату, насправді я пожартував. Я у Юрчика. Просто хотів нагадати тобі, що існують речі й погірше, ніж погані оцінки в шкільному табелі (він – на кухонному столі). Подзвони, коли можна буде повернутися! Люблю тебе і маму!”
Опубліковано 08 серпень 2018 - 11:04 Пару страниц из детской книжки-развивайки)))) Что делает мама и что делает папа: Відредаговано Optimist, 08 серпень 2018 - 11:05.
Опубліковано 04 жовтень 2018 - 11:37
Андрей слушал протяжные гудки и нервно теребил пуговицу на пиджаке, глядя на ночной город.
— Слушаю. — Наконец-то ответил кто-то. — Здравствуйте. Я… Эмм… — Андрей выругался про себя и выпалил — Мне сказали, что вы можете достать что угодно. — Вам не соврали. — И еще сказали, что вы можете достать это быстро. — Можем. Но все зависит от того, что именно вам нужно. И да, учтите, тяжелое вооружение и уран мы не продаем. — Да… Хорошо… Мне нужно, чтобы вы доставили кое что к утру. Или еще скорее, максимально быстро. — Андрей, вдруг, понял, что дрожит. — Это будет дорого стоить. Что именно вам нужно и сколько? — Шишки. Восемь еловых шишек, пластилин, фотография ежика, две палки, ржавый гвоздь, костюм коня и перо страуса. Настала тишина, Андрей с надеждой вслушивался в дыхание собеседника. — Это не совсем наш профиль, но… Возьмите еще картонную корону и гуашь, на следующей неделе зададут. Поверьте.
Опубліковано 03 грудень 2018 - 17:53
Сразу простите за мат.
Інструкція, шо робити, коли вводиться воєнний стан 1. Негайно розпочинай кіпіш, дзвони всім родичам, знайомим і верещи в слухавку “ПІЗДЄЄЄЦ, ВСЬОМУ ПІЗДЄЄЄЄЦ!!!!”. Кажи шоб вони це поширювали в геометрічній прогресії...... 2. Пиши во всі соціальні мережі побільше постів, шо всьо пропало, піздєц і ми всі помремо, хунта і все таке. Пости сопровождай картінкамі Вєлікой Дєпресії США 30-років...... 3. Діставай великі чумайдани, мішки і торби, бери всіх своїх домашніх, включаючи котів, біжи в АТБ і скуповуй гречку, борошно, свічки і сірники, бо піздєц скоро. Пизди тих, хто лізе поперед черги, бо він забере все і тобі не вистачить..... 4. Знімай всі гроші з карток, картки блокуй, видаляй нахуй акаунти з платіжних систем, кажи всім шо так і треба робити, бо піздєц. Гроші ховай в труси - так і ходи завжди....... 5. Не забувай: ВСЬОМУ ПІЗДЄЦ!..... 6. Купи рибальську лєску і кручок, бо скоро піздєц і їжи не буде, доведеться рибалити. Навчись готувати жаб і хробаків. Приручи всіх місцевих собак - пригодяцця під час голоду...... 7. Припиняй платити за світло, газ та іншу комуналку, бо скоро все одно піздєц. За інтернет плати,бажано на рік вперед, щоб була можливість писати в Фейсбук пости про те, що скоро піздєц. За мобільний зв'язок теж плати, теж бажано на рік вперед,шоб координувати набігі на АТБ можна було..... 8. Забарикадуйся вдома, а краще в підвалі, бо піздєц. Виходь тільки вранці і то бігай пєрєбєжкамі під балконами, шоб тебе не помітили. 9. Не пускай дітей в школу і садік, розбери машину на запчастини, бо пісдєц і хунта її в армію забере. Викинь закордонний паспорт, бо нікуди не випустять. Квитки на потяг і автобус не купляй, бо з міста не випустять, купляй тільки на трамвай. 10. І головне: побільше волай ПІЗДЄЄЄЦ! Чим більше і голосніше будеш волати, тим краще.
Опубліковано 27 грудень 2018 - 11:08 деякі жарти, просто капєц)))) 4 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |