А меня этот опрос посмешил для первоклассников )))) , только там есть в новостях небольшая оговорочка если она проведут вовремя тендер
![]() Обо всем 73
Розпочатий з nadin, 30 жов 2019 21:48
1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 листопад 2019 - 11:45
Моя вообще брокколи и суши попросила...
Опубліковано 22 листопад 2019 - 11:47 ))) Іра, розсмішила)) Моя просто радіє, бо в школі стабільно двічі в тиждень ковбаса і сосиски. Вдома ми таке їмо раз на 1-2 міс.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 11:52 Якщо в сім'ї переважають принципи раціонального харчування, дитина мислить інакше. Знову ж якщо її виховували, як особистість, а не "не відбивайся від колективу", "ти що особливий", вона буде відстоювати свої кордони та власний вибір. У нас в школі можна було замовити додаткове харчування (на сайті школи). Зараз дитина вже студент, але йому в голову не приходить піти в "Кулінічі" чи "Маркетопт" та наїстися там гидоти. Розуміє властивості їжі та принципи її впливу на організм. Іноді доходить до абсурду: прийде голодний з явними ознаками нестачі вуглеводів, але вдома поїсть гречку з м'ясом. Я вже говорю, що якщо не вийшло поїсти вчасно, можна відновити енергетичний баланс некорисним перекусом, все ж краще, ніж втратити свідомість від голоду. Та дитина розуміє, що після сосиски або ковбаси немає користі, тільки підвищується апетит через надмірну кількість підсилювачів/додатків/єшок. В гостях у бабусі взагалі тяжко, бо для них це незрозуміло, а "нормальною їжею" називають якраз ковбаси та майонезні салати(((. Він перший час взагалі нічого не їсть, потім голод бере своє, але після тієї їжі по прищі лікуємо, то лупу.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 11:58 а моя ковбасоїдка (доця) перестала просити сосиски і ковбасу після перегляду відео про те. чого роблять сосиски і варену ковбасу))) Ніякі вмовляння не сприймалися серйозно, поки сама до цього не дійшла. Уже пару тижнів не їсть у школі ні сосисок, ні ковбаси....Ддому таке стараюся не купувати.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 12:01 Моя знайома відмовилася від м'яса та іноді їсть ковбасу, сподіваючись, що м'яса там немає. Я маю на увазі, коли вона їде кудись у відрядження, де харчування в їдальні і вибору немає.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 14:12
Не все дети любят сосиски и колбасу. Моя б запросила огурцов и петрушки. И борщ еще
А вообще я не вижу ничего плохого в любой еде. Есть офигенные сосиски. И колбаса. И алкоголь. И даже чипсы ))) И если дети дома приучены к качественной еде - они не будут есть фигню. А если и будут иногда - ну и ладно. От чего получать удовольствие если не от вредностей
Опубліковано 22 листопад 2019 - 15:03 Есть офигенные сосиски. И колбаса. И алкоголь. И даже чипсы ))) И если дети дома приучены к качественной еде - они не будут есть фигню. А если и будут иногда - ну и ладно Из любопытства могут.
Я иногда задаюсь поисками качественной колбасы. Нахожу обычно чиспы мясные, там много соли и результат в виде большого лица и исчезновения мышечной сепарации не заставляет себя ждать.
В "Итальянской лавке" видела колбасы по 500 с лишним гривен/кг, но состав так себе.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 15:17 Та я в курсі) у моєї в класі є ті, хто і кабачкову ікру їсть, правда, їх усього двоє на 30 дітей.) Я не купую дешеву ковбасу. Але не можу погодитись, що вся вина за погані харчові звички лежить виключно на батьках.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 15:53 кто уже был в оновленном фокстроте в ТРЦ Киев? Там действительно есть скидки или только замануха?
Опубліковано 22 листопад 2019 - 16:24 Девочки подскажите куда щас можно поехать куить дочке 10 лет, зимний пуховик?
Опубліковано 22 листопад 2019 - 16:25
"Мир кожи и меха". Там есть размеры ХХС.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 19:06
ТЦ Киев
Опубліковано 22 листопад 2019 - 19:17 В налоговую. Свидетельство о рождении точно. По паспорт родителей - не помню. Бесплатно. По времени, если на ошибаюсь, то минут 10.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 20:12 Здесь нужная информация о документах и сроках. http://sfs.gov.ua/fi...tini/72966.html Точно можно подать заявку и в субботу. Сама так делала. На первом этаже в одном из окошек по правой стороне. Там же и забирала готовый код. Мне сделали за неделю, забрала на следующую субботу Стоимость - только бланк. Но вроде и с сайта можно скачать и будет бесплатно ![]() Відредаговано mitera, 22 листопад 2019 - 20:15.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 20:43
А Львівська майстерня шоколаду снова закрыта? Сегодня проезжала мимо - обратила внимание...
И в Инстаграм попалось объявление, что возле Макдональдс открывается новый Лазертаг, только не запомнила дату...
Опубліковано 22 листопад 2019 - 21:08
Уже не работает налоговая в субботу.
Опубліковано 22 листопад 2019 - 21:10
мы ходили 2 ноября - то кухня еще не работает. Но там можно посидеть - для заказа были доступны чай, кофе, топленый шоколад, конфеты и пару тортиков.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |