Обо всем 60
Розпочатий з nadin, 06 лис 2017 17:40
1970 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 листопад 2017 - 08:36
Алея на Леваді стає красивішою)
Навіть майданчик оновили, малувато, правда, дві пари гойдалок і гірка, але, може, буде ще щось. Пісочниці залишили ті, що й були.
І прибрали повністю майданчик для засідання любителів пива навпроти "Фуршету".
Я вот только смотрю, что одну качель поставили возле края площадки, а вторую внутри, за ней песочница, то есть она очень опасно стоит. Надеюсь только, что форма площадки может быть иная, чем была,и качели окажутся в безопасном месте. Может где можно план посмотреть? подходить и спрашивать у рабочих не хотелось бы, они исполнители, но каждый раз с содроганием смотрю на эту качель(((
Относительно "алкоплощадки", то там кирпичи рядом лежали в упаковке, как бы чего не построили, для Фуршета это очень рыбное место. Дети на площадке, родители с пивком отдыхают.
Відредаговано Optimist, 19 листопад 2017 - 08:37.
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 19 листопад 2017 - 09:47
Девочки, подскажите где у нас в городе можно пройти экспресс курс по изучению немецкого языка, всем спасибо
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 19 листопад 2017 - 10:24
Я вот только смотрю, что одну качель поставили возле края площадки, а вторую внутри, за ней песочница, то есть она очень опасно стоит. Надеюсь только, что форма площадки может быть иная, чем была,и качели окажутся в безопасном месте. Может где можно план посмотреть? подходить и спрашивать у рабочих не хотелось бы, они исполнители, но каждый раз с содроганием смотрю на эту качель(((
Относительно "алкоплощадки", то там кирпичи рядом лежали в упаковке, как бы чего не построили, для Фуршета это очень рыбное место. Дети на площадке, родители с пивком отдыхают.
Там есть, где "отдыхать" : камни белые при спуске к церкви "Нове життя".
Опубліковано 19 листопад 2017 - 10:38
Девочки, куда сейчас можно отвезти ребенка? Проснулся, ступать на ножку не может, хромает(((
Опубліковано 19 листопад 2017 - 10:39
Травмпункт детский на Левады, там ортопеды-травматологи на дежурстве круглосуточно
Опубліковано 19 листопад 2017 - 15:47
Девочки, куда сейчас можно отвезти ребенка? Проснулся, ступать на ножку не может, хромает(((
У старшого декілька раз так було, перший раз я його до хірурга повезла, Фомін розсміявся і сказав- мамочка видно вперше... Ніяких причин хромоти він не знайшов, пояснив, що дитина могла невдало перевернутий вві сні і в таких випадках треба почекати день. Якщо не пройде- тоді до лікаря. І дійсно, приїхали з поліклініки, а малий бігає без проблем. Так ще пар раз було, але в поліклініку більше не їздила.
Опубліковано 19 листопад 2017 - 16:03
У старшого декілька раз так було, перший раз я його до хірурга повезла, Фомін розсміявся і сказав- мамочка видно вперше... Ніяких причин хромоти він не знайшов, пояснив, що дитина могла невдало перевернутий вві сні і в таких випадках треба почекати день. Якщо не пройде- тоді до лікаря. І дійсно, приїхали з поліклініки, а малий бігає без проблем. Так ще пар раз було, але в поліклініку більше не їздила.
а у нас завдякі хромоті, вчасно замітили не правильне формування суглоба. Так хромота пройшла швидко, а от лікування затягнулося.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 19 листопад 2017 - 18:15
Девочки, муж едет в Германию, спрашивает что привезти от туда, кроме шоколада ничего в голову не пришло, нужен коллективный разум! Подскажите!
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 19 листопад 2017 - 18:27
Девочки, муж едет в Германию, спрашивает что привезти от туда, кроме шоколада ничего в голову не пришло, нужен коллективный разум! Подскажите!
Пиво, брецелі і ковбаски)
larwww
-
-
Опубліковано 19 листопад 2017 - 18:42
Пиво, брецелі і ковбаски)
Уже погуглила, список пишу) Спасибо.А что такое брецелi?)
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 19 листопад 2017 - 18:45
Уже погуглила, список пишу) Спасибо.А что такое брецелi?)
https://ru.m.wikiped...rg/wiki/Брецель Трохи схожі на бублики, з кристалами солі зверху, смачні)
larwww
-
-
Опубліковано 19 листопад 2017 - 18:55
https://ru.m.wikiped...rg/wiki/Брецель Трохи схожі на бублики, з кристалами солі зверху, смачні)
Ага, понятно)
lenaxol
-
Місто:с.Розсошенцы
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 19 листопад 2017 - 19:08
Комусь треба копійки? Пам'ятаю, що дівчата міняли. Дитина вирішила скарбничку витрусити.
Я бы забрала мелочь,ну очень надо
Опубліковано 19 листопад 2017 - 19:09
Я бы забрала мелочь,ну очень надо
Порахую і напишу в ПП. Дякую)
Опубліковано 19 листопад 2017 - 19:26
Пиво сыр колбаски черный шоколад
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 19 листопад 2017 - 19:52
Смотрю новости про копейки номиналом до 10, которые собираются убрать с оборота, думаю, может ребенку копилку потрусить и сдать мелочь.
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 19 листопад 2017 - 19:56
Mango, Zara, H&M, Tamaris)))
Кому шо)))
larwww
-
-
Опубліковано 19 листопад 2017 - 20:24
Mango, Zara, H&M, Tamaris)))
Кому шо)))
Тааа, муж в это дуб) даже под моим руководством не разберется)
Опубліковано 19 листопад 2017 - 20:27
а смысл везти из другой страны то, что везде можно купить?)
нужно что=то аутентичное)
Опубліковано 19 листопад 2017 - 20:30
Штоллен.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|