@Горошинка, вы с началом прикорма водичку ребенку начали предлагать?
Если ГВ добавьте в свое меню чернослив, тыкву, дыню, например
Кашки для малюків
Розпочатий з Майя, 25 лип 2009 13:13
707 відповідей у цій темі
#522Опубліковано 20 лютий 2015 - 10:19
Водичку мы не признаем, пробую давать с 3-х месяцев и никак. Из бутылочки не пьет, перепробывали кучу разных сосок(попыток была куча поскольку даже смесью накормить не могу,у меня мало молока), а из ложки 1 можем выпить в лучшем случае,остальное по подбородку все стекает, даже из шприца пробывала,все вытекает). Я ем постоянно чернослив, печеную тыкву с яблоком. Ребенку в кабачок добавляю несколько капель оливкового масла.
#523Опубліковано 20 лютий 2015 - 10:22 у меня первый прикорм был овощной (картофель, кабачок, морковь, лук - постепенно - не сразу все овощи!), потом добавила каши и только потом фруктовые пюре и кисломолочка. была накопительная аллергия на морковь. явных проблем с прикормом не было.
п.с. увидела ваше сообщение. при жидком стуле я бы точно убрала оливковое масло из овощей, кабачок сам по себе слабительный.
#524Опубліковано 20 лютий 2015 - 10:25 неделю назад пробовала давать компотик на сухофруктах(яблоках, потом на черносливе), таже участь как и с водой(
у нас не жидкий,а редкий стул))по 2 дня не ходит,потом ставлю свечку. А консистенция густая кашка) #525Опубліковано 18 березень 2015 - 10:46 Дівчата,хто дає своій малечі дорослі каши, як ви вибираєте крупу? Порадьте виробника,риса та гречки. Я думаю що повинен бути вищий сорт, а гречка не смажена? Ще одне питання, за скільки ви з'ідаєте пачку дитячоі кашки? І якщо довше 2-3 тижнів істе, що робите з нею потім. Бо ми і за 3 тижні не з'ідаємо пачку
#526Опубліковано 18 березень 2015 - 16:12
Ми за 3 тижні також не з'іідаємо(((( викидаю(((
#527Опубліковано 18 березень 2015 - 17:37
А чому такий малий термін зберігання, не знаєте? Може хоч дорослим можна істи? Бо нині це дуже накладно
#528Опубліковано 18 березень 2015 - 18:37
Я думаю через вітаміни. Сама пробувала феее. Я таке точно не іістиму
#529Опубліковано 18 березень 2015 - 19:02
Кушает у меня только каши Нестле, (то что варила сама и через блендер - не ест) ничего не выбрасывала, ели до конца, все нормально. А сколько вашему ребенку?, не вижу линеечку. Когда вводила прикорм, то хватало пачки на 2-3 недели, а с 7 мес пачки на неделю максимум. Завариваю на 100-150 гр воды, добавляю кашу на глаз, чтобы жиденькая консистенция была. Малый срок из за того, что это детские товары, а к ним повышенные требования. #530Опубліковано 18 березень 2015 - 21:21 Донечці 8 місяців,але по багато вона не ість ото і стоіть 4 пачки. Буду доідати сама,мені таке подобається. Я теж подумала,що швидко псуються через вітаміни. Оце хочу спробувати дорослі,бо в нашому місті немає безмолочних, якщо є то з добавками,а там скрізь цукор. Я б хотіла подовше його не давати. Інше питання чи істиме вона дорослі каші і звичайно іхня якість. Гречки вищого сорту напевно взагалі не існує? #531Опубліковано 18 березень 2015 - 21:29 Катя, я лично с сайта хуманы покупаю, потому что дешевле, чем по городу. Так что наличие в магазинах не показатель к тому, что дать ребенку. Еще чуть-чуть вы подрастете, и на неделю кашки хватать не будет)) Так что это временное неудобство, что не успеваете доесть. #532Опубліковано 19 березень 2015 - 09:56 Дякую, треба і собі подивитись. Ми перед цим теж замовляли через нет,бо овочевих пюре в нас взагалі нема, то все відразу. То я так розумію,що на дорослі ще рано переходити? #534Опубліковано 19 березень 2015 - 11:41 Ми сьогодні вперше їли звичайну вівсянку. Я на кофемолці змолола крупу, а потім вже варила. Чесно кажучи думала, що взагалі не їстиме і плюватиметься, але трішки поїв. Хоча й не так активно, як дитячі кашки. Наступного разу варитиму в мульті, мені здається вона там більше розвариться. #535Опубліковано 19 березень 2015 - 14:34 есть надежда, что там контроля за качеством и чистотой производства больше Дана, о чем ты? Какой там контроль? Если коров кормят простроченными конфетами и печеньем, а потом это молоко используют для детского питания. Правда жаль не знаю для какого именно. Відредаговано ludmila_24, 19 березень 2015 - 14:34. #536Опубліковано 25 березень 2015 - 10:03 А як ви ставитеся до кашок із фруктами? В них скрізь цукор або замінник! Зі скількох вводили? Як дітки кушають? Чи може краще до звичайноі каші додавати фрукти чи пюре? #537Опубліковано 25 березень 2015 - 10:12 Мой вообще Сладкие каши редко ест,плюется , и мне не нравится наличие сахара в них, бывает даже очень сладко, даже мне на вкус не нравиться. #539Опубліковано 25 березень 2015 - 16:24 Несладкая овсянка у хипп и хаинц, нам не нравиться нестле
#540Опубліковано 26 березень 2015 - 10:12 А коли можна давати мультизлакову кашу? Чи скріплює вона? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |