два тижня не звітувала. Зроблено небагато, все ще відтягую мережку)))
Залишився воріт, піврукава, мережка та взір за нею.
Вишиванки
Розпочатий з smakovska, 22 тра 2015 18:37
вишиванки вишивка вишиванка вишивка хрестиком вишивка гладдю
803 відповідей у цій темі
#522Опубліковано 01 лютий 2016 - 10:26 Мама Лена, на льне вышиваете? #524Опубліковано 01 лютий 2016 - 10:41 У малого была льняная вышиванка, какая же она классная, жаль что выросли, но бабушка обещала еще вышить
#527Опубліковано 01 лютий 2016 - 18:37 Ось звітую... домотканне полотно, м'якеньке приємне на дотик,дещо щільне. Малюнок нанесено на тканину,але мені здається що малюнок більше для бісеру, хоча можна вибирати комплектацію. Великий плюс, не треба заморочуватись-рахувати хрестики. Мінус це сам розмір хрестиків, як по мені дещо великувати, але можна шити в 3 нитки, колір під нитками практично не видно. А в ще, питайте чи є викрійка,бо у мене немає- просто відрізи тканини, буду шиття своє згадувати)))) Відредаговано Осьминожка, 01 лютий 2016 - 18:39. #529Опубліковано 08 лютий 2016 - 10:50 Наша песня хороша)))) начинай сначала. В субботу "выпросил" сын себе Вот говорила, что не буду больше на заготовке вышивать, но опять начала))) Вышивается намного легче, чем на черной, даже "вставка под вышивку" не такая рыхлая как в черной (производитель тот же: ЧМ)
Один рукав почти готов)))
#540Опубліковано 21 лютий 2016 - 18:07 Вышиванка мужа опять в сторонке, но он даже не против))
Итак, моя авантюра. Во вторник сыну понадобилась вышиванка, предыдущая и так была уже впритык, НО я пол ночи ее искала и так и не нашла. Барабашка в доме А по скольку на носу еще и утренник в саду, то приходится включать повышенную скорость шитья.
Во вторник вечером я еще подбирала цвет, шить начала ночью. В субботу утром отдала нашей форумчанке, что бы сшила ее. С понедельника заберу доделывать.
Ворот вышит полностью, пройма обработана, осталось дошить элементы ромба, мережку (она будет по краям между полосами) и рукавчики. Через неделю по идее утренник. Відредаговано Marusja, 21 лютий 2016 - 18:33.
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: вишиванки, вишивка, вишиванка, вишивка хрестиком, вишивка гладдю
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |